Elkezdődött a szüret a villányi borvidéken

Szüretelnek a Szende Pince palkonyai Irsai Olivér szőlőültetvényén.

Bővebben...
 


 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Agro Wirt 2003 Kft.

Dátum: 2020.07.02. csütörtök
 
 
 
 

Az Agro Wirt 2003 egy 1994-ben mezőgazdasági vállalkozásként alapított osztrák családi vállalkozás. 2003 óta fontos szereplőjei vagyunk a mezőgazdasági termékek kereskedelmének, és időközben öt telephelyet alakítottunk ki a magyarországi régióban.

Saját vetőmag- és ellenőrzött termesztési szerződéseink révén garantált a termékek folyamatos tesztelése a termesztéstől a betakarításig. A gyártás hatékony és a legmagasabb minőségű a legkorszerűbb műszaki berendezéseknek köszönhetően.

Az Agro Wirt 2003 két szárítóüzemmel rendelkezik, amelyekben naponta akár 1000 tonna is feldolgozható, egy tisztítóüzem és egy 10 000 tonna kapacitású silóüzem. Az üzem teljes tárolókapacitása összesen 50 000 tonna.

Az üzem 100.000 tonna teljes kezelés sorrendjében működik. Annak érdekében, hogy megbirkózzunk ezekkel a hatalmas kapacitásokkal, saját járműparkunk van.

Mosonmagyaróvár és Jánossomorja településein is van egy vasúti rakodási pont, ahol naponta 800-1000 tonnát lehet berakni.

További napi 1500 tonna lehetséges a Vámosszabadi telephely meglévő hajórakodási pontján keresztül.

Ez garantálja a szállítást ügyfeleinknek 24 órán belül.

Termékek:

Repcemag / Búza

Takarmány búza

Minőségi búza

Prémium búza

 
 

Durumdina

Búzaőrzés

Árpa

Téli árpa

Téli sörfőző árpa

Nyári árpa

Nyári sörfőző árpa

Szójabab / Napraforgó

Csíkos napraforgó

Olaj napraforgó

Magas-Olec

Kukorica

Minden termék dioxin- és génmentes. A legmagasabb minőséget saját vetőmag termelésünk és ellenőrzött termesztésünk garantálja.

Elérhetőségek:

Agro-Wirt 2003 Kft.

9241 Jánossomorja, Erdősor u. 27.

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Vidor Fesztivál

A hagyományos Kossuth téri koncertek nélkül, de a megszokott színházi versenyprogrammal és utcai forgataggal rendezik meg az idén tizenegy naposra kibővített ...

A MÁV retró hétvégéje a Balaton északi partján

424-es gőzmozdony által továbbított személyvonat indulás után Badacsonytomaj állomásnál a MÁV nosztalgia-hétvégéjén 2020. augusztus 2-án.

ZeneVarázslat Művészeti Tábor

Kisvárda és a Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola ad otthont augusztus 2. és 7. között a ZeneVarázslat Művészeti Tábornak.

52. Kékszalag vitorlásverseny

Az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj tókerülő vitorlásverseny mezőnye a rajt után Balatonfüred közelében 2020. július 30-án.

Dióhéj Irodalmi Találkozó

Új irodalmi fesztivált indít útjára a Magyar Írószövetség, a Dióhéj Irodalmi Találkozó neves írók, költők, zenészek és zenekarok részvételével augusztus ...

Színházi estek várják a nézőket Balatonfüreden

Színházi estek várják a nézőket négy augusztusi estén a balatonfüredi Kisfaludy Színház szervezésében a Balaton-parti városban. A rendezvénysorozat első ...

 
Ez történt a héten

Nemzeti Vágta

Várhatóan 120-130 település lovasa áll majd rajthoz az idei Nemzeti Vágta vasárnap kezdődő előfutamain.

Virágos Magyarország

Kihirdették a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által az idén rendhagyó módon a lakosság számára meghirdetett Virágos Magyarország verseny győzteseit; ...

Budapest Klezmer Band

Először lép fel a veresegyházi Mézesvölgyi Nyár fesztiválon az idén 30 éves Budapest Klezmer Band. A tradicionális zsidó zenét játszó csapat Szinetár Dóra ...

57. fogathajtó Derby

A királykategóriában, azaz a négyesek között Dobrovitz József nyerte a vasárnap befejeződött 57. fogathajtó Derbyt, amelyet Kisbér-Ászáron rendeztek.

Waterpolo Masters Summer Cup

A férfi vízilabda Magyar Kupa jövő heti helyosztói kísérő eseményeként rendezik a Waterpolo Masters Summer Cup elnevezésű kupát, melynek keretében újra ...

Balaton-átevezés

Rekordot jelentő, több mint 2000 nevezés érkezett a nyár egyik legnagyobb szabadidősport-rendezvényére, a jövő vasárnapi Hervis Balaton-átevezésre.

 
 
weather failed, check feed URL