Elkezdődött a szüret a villányi borvidéken

Szüretelnek a Szende Pince palkonyai Irsai Olivér szőlőültetvényén.

Bővebben...
 


 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Papack Kft.

Dátum: 2020.07.03. péntek
 
 
 
 

A Papack Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságot, rövidített nevén Papack Kft-t 1994. március 1-én alapította három magyar magánszemély.

A Kft. 1997-ben vásárolta meg jelenlegi telephelyét Pápán, a Veszprémi u. 26-28. sz. alatt.

Jelentős átalakítások után irodaház és raktárrendszer került kialakításra.

Tevékenységi körünk fehérje-adalékanyagok és természetes belek nagykereskedelmével bővült tovább.

2002-ben jelentős bővítésekbe kezdett a Kft. vezetése. Felépítettük saját keverő- és csomagolóüzemünket, ahol cégünk a saját márkanevével ellátott fűszerkeverékek és adalékanyagok gyártását és csomagolását végzi.

Termékeink jó minőségének köszönhetően összforgalmunkon belül egyre nagyobb teret kapnak saját előállítású keverékeink. Folyamatosan bővítjük exporttevékenységünket is.

Cégünk forgalma növekedő tendenciát mutat, a megtermelt eredményt folyamatosan visszaforgatjuk különböző célberuházások megvalósítására.

Az állandó fejlesztéseknek köszönhetően mára elértük azt a gyártási kapacitást, amivel az exportpiacok kiszolgálása sem jelenthet problémát társaságunk számára.

Fő tevékenységi köreink a következők:

- Fűszerek, ételízesítők gyártása;

- Máshová nem sorolt egyéb élelmiszerek gyártása;

- Élelmiszer nagy- és kiskereskedelem.

 
 

Jelenleg főleg a hús-, baromfi-, konzerv-, és tejipari feldolgozó üzemeket látjuk el komplett fűszer- és adalékanyag keverékekkel, de a későbbiekben más élelmiszeripari ágazatok, pl. sütőipar, édesipar, felé is szeretnénk nyitni.

Logisztikai tevékenységünket saját gépjárműparkunk segíti, mind a vevőink kiszolgálásában, mind az alapanyagok beszerzésében.

Legfőbb célunk, hogy partnereinket és a fogyasztókat a legjobb, állandó minőségű, és a hatályos előírásoknak mindenben megfelelő termékekkel lássuk el. Ennek érdekében társaságunk először bevezette az élelmiszerhigiénia területén a HACCP minőségirányítási rendszert, aztán erre alapozva vállalta fel 2005. márciusában az ISO 9001-2001 nemzetközi szabványon alapuló minőségirányítási rendszer bevezetését és tanúsíttatását. A HACCP és ISO bevezetésével és működtetésével garantáljuk termékeink egyenletes minőségét, élelmiszerbiztonságát, partnereink megelégedettségét.

Minőségpolitikánkhoz szorosan kapcsolódik környezeti-politikánk is, melynek keretei között törekszünk termékeink gazdaságos és környezetkímélő előállítására, gondoskodunk a gyártásunk során keletkezett hulladékok szelektív gyűjtéséről. Elkötelezettek vagyunk a tevékenységeinket kísérő környezetszennyezés megelőzésére, megszüntetésére is.

Elérhetőségek:

Papack Kft.

H-8500 Pápa, Veszprémi út 26.

Telefon/fax: +36-89/313-901; +36-89/311-211

E-mail: papack@kabelszat2002.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Vidor Fesztivál

A hagyományos Kossuth téri koncertek nélkül, de a megszokott színházi versenyprogrammal és utcai forgataggal rendezik meg az idén tizenegy naposra kibővített ...

A MÁV retró hétvégéje a Balaton északi partján

424-es gőzmozdony által továbbított személyvonat indulás után Badacsonytomaj állomásnál a MÁV nosztalgia-hétvégéjén 2020. augusztus 2-án.

ZeneVarázslat Művészeti Tábor

Kisvárda és a Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola ad otthont augusztus 2. és 7. között a ZeneVarázslat Művészeti Tábornak.

52. Kékszalag vitorlásverseny

Az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj tókerülő vitorlásverseny mezőnye a rajt után Balatonfüred közelében 2020. július 30-án.

Dióhéj Irodalmi Találkozó

Új irodalmi fesztivált indít útjára a Magyar Írószövetség, a Dióhéj Irodalmi Találkozó neves írók, költők, zenészek és zenekarok részvételével augusztus ...

Színházi estek várják a nézőket Balatonfüreden

Színházi estek várják a nézőket négy augusztusi estén a balatonfüredi Kisfaludy Színház szervezésében a Balaton-parti városban. A rendezvénysorozat első ...

 
Ez történt a héten

Nemzeti Vágta

Várhatóan 120-130 település lovasa áll majd rajthoz az idei Nemzeti Vágta vasárnap kezdődő előfutamain.

Virágos Magyarország

Kihirdették a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által az idén rendhagyó módon a lakosság számára meghirdetett Virágos Magyarország verseny győzteseit; ...

Budapest Klezmer Band

Először lép fel a veresegyházi Mézesvölgyi Nyár fesztiválon az idén 30 éves Budapest Klezmer Band. A tradicionális zsidó zenét játszó csapat Szinetár Dóra ...

57. fogathajtó Derby

A királykategóriában, azaz a négyesek között Dobrovitz József nyerte a vasárnap befejeződött 57. fogathajtó Derbyt, amelyet Kisbér-Ászáron rendeztek.

Waterpolo Masters Summer Cup

A férfi vízilabda Magyar Kupa jövő heti helyosztói kísérő eseményeként rendezik a Waterpolo Masters Summer Cup elnevezésű kupát, melynek keretében újra ...

Balaton-átevezés

Rekordot jelentő, több mint 2000 nevezés érkezett a nyár egyik legnagyobb szabadidősport-rendezvényére, a jövő vasárnapi Hervis Balaton-átevezésre.

 
 
weather failed, check feed URL