Elkezdődött a szüret a villányi borvidéken

Szüretelnek a Szende Pince palkonyai Irsai Olivér szőlőültetvényén.

Bővebben...
 


 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Érdi Rózsa Nyomda Kft.

Dátum: 2020.07.10. péntek
 
 
 
 

Gyártunk könyveket, prospektusokat, nyomtatványokat, újságokat, meghívókat, továbbá bármit, a megrendelő igénye szerint ofszet és digitális technológiával. Kicsi és nagy példányszámban.
Üzemünkben teljes a technológiai sor – a lemezkészítéstől a hajtogató gépen át, a ragasztókötésig, irkázásig.
Áraink mindenkor tükrözik a kiváló minőséget, a pontosan betartott határidőt. \"Egyablakos\" rendszerünk biztosítja a dedikált ügyfél kapcsolatot, a munka indítása után már csak egy ügyintézővel kell kapcsolatot tartanod. Tegyél próbára minket!

Szolgáltatásaink:

Digitális nyomdai szolgáltatásaink, jellemzően alacsony példányszámokra

Nem apróztuk el, gépparkunkat úgy állítottuk össze, hogy azonnal ki tudunk bármilyen igényt elégíteni. Nem okoz gondot az 50 példány színes szórólap, a húsz példány fekete-fehér könyv, a nyolcvan darab esküvői meghívó vagy akár a 100 darab névjegy. Látjuk a tendenciát, Kiadók szívesen rendelnek csak annyi könyvet, amennyit biztosan el tudnak adni, napi valóság az ötven, a száz darabos könyvek digitális kivitelezéssel történő gyártása, ezért állítottunk munkába üzemünkben két darab Canon-OCÉ B/3 méretben félelmetes sebességgel és kiváló hatékonysággal dolgozó digitális könyvkirályát, pályázati segítséggel Canon Imagepress 10000-es gyors és gyönyörű SRA/3 digitális nyomó gépet; és nem kell elküldeni partnerünket, ha molinót, vagy nagyméretű plakátot szeretne tőlünk. Új Minolta, Canon Imageppress és Canon-OCÉ és Epson gépeink dolgoznak nekünk, önöknek.

Digitális gyártásaink mögött igazi nyomdász szakértelem és nyomdai infrastruktúra áll.

Szolgáltatásaink OFSZET technológiával, jellemzően nagy példányszámokra

Készítünk prospektusokat, akciós újságokat, tankönyveket, folyóiratokat, szépirodalmi műveket. Bekötjük ragasztókötéssel, irkafűzéssel és a keménytáblás kötészet sem gond, kiváló partnerekkel dolgozunk együtt. Az anyagleadás FTP szerveren keresztül rém egyszerű, partnereinknek saját mappát nyitunk. A nyomó lemezeket digitális technológiával készítjük, de ez ma már nem is kérdéses. KBA típusú ofszet gépeink 3 db (2 db B/2 és egy darab A/2), biztosítják a rugalmas és gyors munkaszervezést és nyomtatást. Figyelmes, munkájukat értő, szakmailag képzett gépmesterek és könyvkötők oldják meg azokat a nyomdai feladatokat, amiket kapunk önöktől. Megbízható beszállítóink köre nem változott, segítve termelésünk egyenletesen megbízható és jó minőségét.

Ofszet gépeink

KBA Rapida 75 B/2 formátumú négyszínes ofszet nyomógép. Kiváló állapotban, és igencsak értő kollégákkal, akik csodákra képesek, ha kell.

 
 

KBA Performa 74-4 B/2 méretű négyszínes ofszet nyomógép. Hibátlan, stabil állapotban, értő gépmesterekkel.

KBA Performa 66 4+1 lakk A/2 méretű ofszet nyomógép, pörgős, lakkozós masina

Kötészeti berendezések, vágógépek 2 db, HT-30 könyvtest vágó, BQ-270 új ragasztó kötő gép, B/2 fóliázó gép, Duplo 6000 irkázó amelyik jól kezeli a fekvő A/4 méretet is, 2 db B/2 4 táskás hajtogató gép, perforáló-, ritzelő-, biegelő-, csomagológép és sok kis apróság, ami gördülékennyé teszi a folyamatokat, két Boxer teherautóval szállítunk, hogy minden időben odaérjen.

Digitális gépeink

Digitális gépek, fekete-fehér könyvnyomtatás, minden, ami színes és természetesen plakátnyomtatás.

Minolta BizHub ProC 1060L SRA 3 méretű színes nyomtató.

 
 

Két darab Canon OCÉ Varioprint 6160 Ultra+, a könyvkirály B/3 méretben kétoldalas nyomás, ofszet gép sebességével.

Canon Imagepress 10000-es SRA/3 digitális nyomógép, nagy sebességgel és gyönyörű nyomattal.

Epson SC-S70610\'s, akár 160 cm szélességben nyomtatás, papírra, öntapadó anyagokra, molinóra.

Egy igazi ofszetnyomda szakmai hátterével, szakértő kollégáival, értő kezek gondozzák az akár csak egy példány termék előállítását.

Elérhetőségek:

Érdi Rózsa Nyomda Kft.

2030 Érd Törökbálinti út 34.

Telefon: 06/23-373-657;

fax: 06/23-523-930

e-mail:info@rozsanyomda.hu

 


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Vidor Fesztivál

A hagyományos Kossuth téri koncertek nélkül, de a megszokott színházi versenyprogrammal és utcai forgataggal rendezik meg az idén tizenegy naposra kibővített ...

A MÁV retró hétvégéje a Balaton északi partján

424-es gőzmozdony által továbbított személyvonat indulás után Badacsonytomaj állomásnál a MÁV nosztalgia-hétvégéjén 2020. augusztus 2-án.

ZeneVarázslat Művészeti Tábor

Kisvárda és a Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola ad otthont augusztus 2. és 7. között a ZeneVarázslat Művészeti Tábornak.

52. Kékszalag vitorlásverseny

Az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj tókerülő vitorlásverseny mezőnye a rajt után Balatonfüred közelében 2020. július 30-án.

Dióhéj Irodalmi Találkozó

Új irodalmi fesztivált indít útjára a Magyar Írószövetség, a Dióhéj Irodalmi Találkozó neves írók, költők, zenészek és zenekarok részvételével augusztus ...

Színházi estek várják a nézőket Balatonfüreden

Színházi estek várják a nézőket négy augusztusi estén a balatonfüredi Kisfaludy Színház szervezésében a Balaton-parti városban. A rendezvénysorozat első ...

 
Ez történt a héten

Nemzeti Vágta

Várhatóan 120-130 település lovasa áll majd rajthoz az idei Nemzeti Vágta vasárnap kezdődő előfutamain.

Virágos Magyarország

Kihirdették a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által az idén rendhagyó módon a lakosság számára meghirdetett Virágos Magyarország verseny győzteseit; ...

Budapest Klezmer Band

Először lép fel a veresegyházi Mézesvölgyi Nyár fesztiválon az idén 30 éves Budapest Klezmer Band. A tradicionális zsidó zenét játszó csapat Szinetár Dóra ...

57. fogathajtó Derby

A királykategóriában, azaz a négyesek között Dobrovitz József nyerte a vasárnap befejeződött 57. fogathajtó Derbyt, amelyet Kisbér-Ászáron rendeztek.

Waterpolo Masters Summer Cup

A férfi vízilabda Magyar Kupa jövő heti helyosztói kísérő eseményeként rendezik a Waterpolo Masters Summer Cup elnevezésű kupát, melynek keretében újra ...

Balaton-átevezés

Rekordot jelentő, több mint 2000 nevezés érkezett a nyár egyik legnagyobb szabadidősport-rendezvényére, a jövő vasárnapi Hervis Balaton-átevezésre.

 
 
weather failed, check feed URL