Reök-palota

Nagy Gábor festőművész Átkelés című életmű-kiállításával nyit újra hétfőn a szegedi Reök-palota.

Bővebben...
 

MIPIM Párizs 2021.06.07-06.10. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Érdi Rózsa Nyomda Kft.

Dátum: 2020.07.10. péntek
 
 
 
 

Gyártunk könyveket, prospektusokat, nyomtatványokat, újságokat, meghívókat, továbbá bármit, a megrendelő igénye szerint ofszet és digitális technológiával. Kicsi és nagy példányszámban.
Üzemünkben teljes a technológiai sor – a lemezkészítéstől a hajtogató gépen át, a ragasztókötésig, irkázásig.
Áraink mindenkor tükrözik a kiváló minőséget, a pontosan betartott határidőt. \"Egyablakos\" rendszerünk biztosítja a dedikált ügyfél kapcsolatot, a munka indítása után már csak egy ügyintézővel kell kapcsolatot tartanod. Tegyél próbára minket!

Szolgáltatásaink:

Digitális nyomdai szolgáltatásaink, jellemzően alacsony példányszámokra

Nem apróztuk el, gépparkunkat úgy állítottuk össze, hogy azonnal ki tudunk bármilyen igényt elégíteni. Nem okoz gondot az 50 példány színes szórólap, a húsz példány fekete-fehér könyv, a nyolcvan darab esküvői meghívó vagy akár a 100 darab névjegy. Látjuk a tendenciát, Kiadók szívesen rendelnek csak annyi könyvet, amennyit biztosan el tudnak adni, napi valóság az ötven, a száz darabos könyvek digitális kivitelezéssel történő gyártása, ezért állítottunk munkába üzemünkben két darab Canon-OCÉ B/3 méretben félelmetes sebességgel és kiváló hatékonysággal dolgozó digitális könyvkirályát, pályázati segítséggel Canon Imagepress 10000-es gyors és gyönyörű SRA/3 digitális nyomó gépet; és nem kell elküldeni partnerünket, ha molinót, vagy nagyméretű plakátot szeretne tőlünk. Új Minolta, Canon Imageppress és Canon-OCÉ és Epson gépeink dolgoznak nekünk, önöknek.

Digitális gyártásaink mögött igazi nyomdász szakértelem és nyomdai infrastruktúra áll.

Szolgáltatásaink OFSZET technológiával, jellemzően nagy példányszámokra

Készítünk prospektusokat, akciós újságokat, tankönyveket, folyóiratokat, szépirodalmi műveket. Bekötjük ragasztókötéssel, irkafűzéssel és a keménytáblás kötészet sem gond, kiváló partnerekkel dolgozunk együtt. Az anyagleadás FTP szerveren keresztül rém egyszerű, partnereinknek saját mappát nyitunk. A nyomó lemezeket digitális technológiával készítjük, de ez ma már nem is kérdéses. KBA típusú ofszet gépeink 3 db (2 db B/2 és egy darab A/2), biztosítják a rugalmas és gyors munkaszervezést és nyomtatást. Figyelmes, munkájukat értő, szakmailag képzett gépmesterek és könyvkötők oldják meg azokat a nyomdai feladatokat, amiket kapunk önöktől. Megbízható beszállítóink köre nem változott, segítve termelésünk egyenletesen megbízható és jó minőségét.

Ofszet gépeink

KBA Rapida 75 B/2 formátumú négyszínes ofszet nyomógép. Kiváló állapotban, és igencsak értő kollégákkal, akik csodákra képesek, ha kell.

 
 

KBA Performa 74-4 B/2 méretű négyszínes ofszet nyomógép. Hibátlan, stabil állapotban, értő gépmesterekkel.

KBA Performa 66 4+1 lakk A/2 méretű ofszet nyomógép, pörgős, lakkozós masina

Kötészeti berendezések, vágógépek 2 db, HT-30 könyvtest vágó, BQ-270 új ragasztó kötő gép, B/2 fóliázó gép, Duplo 6000 irkázó amelyik jól kezeli a fekvő A/4 méretet is, 2 db B/2 4 táskás hajtogató gép, perforáló-, ritzelő-, biegelő-, csomagológép és sok kis apróság, ami gördülékennyé teszi a folyamatokat, két Boxer teherautóval szállítunk, hogy minden időben odaérjen.

Digitális gépeink

Digitális gépek, fekete-fehér könyvnyomtatás, minden, ami színes és természetesen plakátnyomtatás.

Minolta BizHub ProC 1060L SRA 3 méretű színes nyomtató.

 
 

Két darab Canon OCÉ Varioprint 6160 Ultra+, a könyvkirály B/3 méretben kétoldalas nyomás, ofszet gép sebességével.

Canon Imagepress 10000-es SRA/3 digitális nyomógép, nagy sebességgel és gyönyörű nyomattal.

Epson SC-S70610\'s, akár 160 cm szélességben nyomtatás, papírra, öntapadó anyagokra, molinóra.

Egy igazi ofszetnyomda szakmai hátterével, szakértő kollégáival, értő kezek gondozzák az akár csak egy példány termék előállítását.

Elérhetőségek:

Érdi Rózsa Nyomda Kft.

2030 Érd Törökbálinti út 34.

Telefon: 06/23-373-657;

fax: 06/23-523-930

e-mail:info@rozsanyomda.hu

 


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Liget Székesfehérvár

Liget néven új nyári rendezvénysorozat indul Székesfehérváron, a Fezen Fesztivál területén. A június 11-től szeptember 11-ig tartó rendezvénysorozaton ...

Bartók Tavasz

Új időpontban, május 7. és 24. között ingyenes streamkoncertekkel, ősbemutatókkal, Európa neves hangversenytermeiből közvetített produkciókkal, online ...

Nemzetközi dzsessznap

A nemzetközi dzsessznap alkalmából online közvetítik a Nagy Emma Quintet koncertjét a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedből április 29-én.

Magyar Nagydíj

Száz nappal a 36. Forma-1-es Magyar Nagydíj rajtja előtt a Hungaroring Sport Zrt. bejelentette, hogy nézők előtt tervezi megrendezni az idei versenyhétvégét.

Ősszel rendezik meg a pécsi Zsolnay Fényfesztivált

Az eredeti tervekkel ellentétben, nem júliusban, hanem szeptember 30. és október 3. között rendezik meg a Zsolnay Fényfesztivált Pécsen.

Zsigmond Vilmos Nemzetközi Fesztivál

Több mint 400 nevezés érkezett a Zsigmond Vilmos Nemzetközi Fesztiválra, az operatőrök versenyére rekordszámú, 72 nagyjátékfilmet küldtek be az alkotók.

 
Ez történt a héten

Aquincumi Múzeum

Szombattól újra látogatható az Aquincumi Múzeum, az érdeklődőket a római hangulat mellett családi kalandtúrák és romkerti séták is várják.

Budapest Bábszínház

Május 29-én és 30-án gyereknap alkalmából megnyitja kapuit a Budapest Bábszínház: két különleges előadását, a Holle anyót és a 80 nap alatt a Föld körül ...

Balaton-átevezés

Elindult a nevezés az idei Balaton-átevezésre, amelyre július 10-én kerül sor, ezúttal már zamárdi központtal.

Madách Színház

Musicalkoncertekkel várja május végétől a közönséget tetőteraszán a Madách Színház, amely júniusban online Webber-bemutatóra is készül.

Kortárs költők versei a kisföldalatti állomásain

A Millenniumi Földalatti Vasút 125 éves évfordulójának tiszteletére egy héten át neves művészek előadásában kortárs versek hallhatók a kisföldalatti állomásain.

Művészetek Völgye

Újdonságok és átalakítások várhatóak a Művészetek Völgyében, új helyszínekkel nyit meg a fesztivál.

 
 
weather failed, check feed URL