Elkezdődött a szüret a villányi borvidéken

Szüretelnek a Szende Pince palkonyai Irsai Olivér szőlőültetvényén.

Bővebben...
 


 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Fuvartrans Kft.

Dátum: 2020.07.10. péntek
 
 
 
 

A Fuvartrans Kft / HJ-Beton egy 30 évre visszatekintő magyar tulajdonú vállalat.
Kezdetben belföldi szóródó fuvarozással, nagytömegü földmunkával majd 2000-től frissbeton-gyártással, képviseli a minőséget és megbízhatóságot a magyar piacon.

Szolgáltatások:

 
 

Betongyártás

Üzemünk minden tekintetben megfelel a mai kor követelményeinek. Jelenleg egy 2,5 m3 es 10 frakciós teljesen automata, zártrendszerű keverővel dolgozunk.

Napi maximális kapacitásunk meghaladja a 800 m3-t.

Beton szállítás

Betonmixer-flottánk folyamatosan frissülő modern, megbízható gépjárművekből áll amelyekkel szinte bármekkora feladatot képesek vagyunk ellátni.

Betonpumpák

 
 

Különböző méretű és feladatra speciálisan kialakított eszközökkel rendelkezünk. Betonpumpáink képesek a csőtelepítésre amellyel akár 250 m távolságra is el tudjuk juttatni a betont.

Közúti áruszállítás

Egyik fő profilunk a nagytömegű szóródó áru szállítása (aszfalt, kavics, homok, beton,) nyerges-billenős tehergépjármű flottánkkal.

Referenciák:

Több ezer családi házhoz szállítottunk betont

Pest megyében ipari létesítmények,csarnokok alapozása és ipari padlója

M4 autópálya 10 db hídjának betonozása

Budapest Airport betonozások

Budapest Közút útépítéséhez szükséges betonok gyártása

Elérhetőségek:

Fuvartrans Kft.

2233 Ecser, Ady Endre u. Ipartelep

Telefon: 70 334 3016

Email: betonrendeles@hj-beton.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Vidor Fesztivál

A hagyományos Kossuth téri koncertek nélkül, de a megszokott színházi versenyprogrammal és utcai forgataggal rendezik meg az idén tizenegy naposra kibővített ...

A MÁV retró hétvégéje a Balaton északi partján

424-es gőzmozdony által továbbított személyvonat indulás után Badacsonytomaj állomásnál a MÁV nosztalgia-hétvégéjén 2020. augusztus 2-án.

ZeneVarázslat Művészeti Tábor

Kisvárda és a Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola ad otthont augusztus 2. és 7. között a ZeneVarázslat Művészeti Tábornak.

52. Kékszalag vitorlásverseny

Az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj tókerülő vitorlásverseny mezőnye a rajt után Balatonfüred közelében 2020. július 30-án.

Dióhéj Irodalmi Találkozó

Új irodalmi fesztivált indít útjára a Magyar Írószövetség, a Dióhéj Irodalmi Találkozó neves írók, költők, zenészek és zenekarok részvételével augusztus ...

Színházi estek várják a nézőket Balatonfüreden

Színházi estek várják a nézőket négy augusztusi estén a balatonfüredi Kisfaludy Színház szervezésében a Balaton-parti városban. A rendezvénysorozat első ...

 
Ez történt a héten

Nemzeti Vágta

Várhatóan 120-130 település lovasa áll majd rajthoz az idei Nemzeti Vágta vasárnap kezdődő előfutamain.

Virágos Magyarország

Kihirdették a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által az idén rendhagyó módon a lakosság számára meghirdetett Virágos Magyarország verseny győzteseit; ...

Budapest Klezmer Band

Először lép fel a veresegyházi Mézesvölgyi Nyár fesztiválon az idén 30 éves Budapest Klezmer Band. A tradicionális zsidó zenét játszó csapat Szinetár Dóra ...

57. fogathajtó Derby

A királykategóriában, azaz a négyesek között Dobrovitz József nyerte a vasárnap befejeződött 57. fogathajtó Derbyt, amelyet Kisbér-Ászáron rendeztek.

Waterpolo Masters Summer Cup

A férfi vízilabda Magyar Kupa jövő heti helyosztói kísérő eseményeként rendezik a Waterpolo Masters Summer Cup elnevezésű kupát, melynek keretében újra ...

Balaton-átevezés

Rekordot jelentő, több mint 2000 nevezés érkezett a nyár egyik legnagyobb szabadidősport-rendezvényére, a jövő vasárnapi Hervis Balaton-átevezésre.

 
 
weather failed, check feed URL