Elkezdődött a szüret a villányi borvidéken

Szüretelnek a Szende Pince palkonyai Irsai Olivér szőlőültetvényén.

Bővebben...
 


 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

FAMÜ Kft.

Dátum: 2020.07.14. kedd
 
 
 
 

A FAMÜ Vegyesipari és Kereskedelmi Kft. családi vállalkozásként alakult 1991-ben. A több mint 25 éve magántulajdonban működő, műanyag fröccsöntéssel foglalkozó vállalat munkáját 1999 óta az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségügyi szabvány követésével végzi.

A termelés 3000 m2-en folyik 50 alkalmazottal, 24 fröccsöntő géppel. Kapacitásunk a darabok súlyát tekintve 2-3500 gramm. 2004-ben társaságunk az elsők között jutott EU-s támogatáshoz, melyet folyamatos, sikeres pályázatok és kivitelezések követtek.

 
 

Termékeink kiváló minőségével, szolgáltatásaink magas színvonalával, rugalmas, alkalmazkodni és megfelelni képes üzleti magatartással törekszünk partnereink megelégedettségének kivívására. Elkötelezettek vagyunk a gyártási követelmények teljesítésének és a minőségirányítási rendszer eredményességének folyamatos fejlesztése iránt.

Vállalatunk nagy figyelmet fordít az energiahatékonysági lehetőségek feltárására, ezek gazdaságossági feltételeit folyamatosan vizsgálja.

Tanúsítványaink

EN ISO 9001 : 2015 Minőségmenedzsment Rendszer Tanúsítvány

Termékeink:

Vállfák

Termékeink ütésálló Polystirolból készülnek és újrahasznosíthatóak. Alapszínük fekete, néhány termék fehér, vagy esetleg áttetsző. Igény szerint bármilyen színben, speciális fémkampóval, felületkezelve (pl. műbársony, lakk), egyedi felirattal is legyártjuk vállfáinkat.

Horgászcikkek

 
 

Gyártmányaink ebben a csoportban Polypropylenből és üvegszálakkal erősített Polyamidból készülnek.

Ipari termelés

Vállalatunk gyártási darabkapacitása jelenleg 2 és 3500 gramm között van. Gépparkunk illetve a kiegészítő technikai eszközeink állandó fejlesztés alatt állnak. A legmodernebb termelési igények kiszolgálása mellett, széleskörű műszaki alapanyag feldolgozással tartjuk piacképesen szolgáltatásainkat.

Elérhetőségek:

FAMÜ Vegyesipari és Kereskedelmi Kft.

Cím: 2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 70.

Telefon: +36 24 368-996

Fax: +36 24 3 68-996

Mobil: +36 30 951 6694

Email: famu@famu.hu

E-mail cím: famu@famu.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Vidor Fesztivál

A hagyományos Kossuth téri koncertek nélkül, de a megszokott színházi versenyprogrammal és utcai forgataggal rendezik meg az idén tizenegy naposra kibővített ...

A MÁV retró hétvégéje a Balaton északi partján

424-es gőzmozdony által továbbított személyvonat indulás után Badacsonytomaj állomásnál a MÁV nosztalgia-hétvégéjén 2020. augusztus 2-án.

ZeneVarázslat Művészeti Tábor

Kisvárda és a Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola ad otthont augusztus 2. és 7. között a ZeneVarázslat Művészeti Tábornak.

52. Kékszalag vitorlásverseny

Az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj tókerülő vitorlásverseny mezőnye a rajt után Balatonfüred közelében 2020. július 30-án.

Dióhéj Irodalmi Találkozó

Új irodalmi fesztivált indít útjára a Magyar Írószövetség, a Dióhéj Irodalmi Találkozó neves írók, költők, zenészek és zenekarok részvételével augusztus ...

Színházi estek várják a nézőket Balatonfüreden

Színházi estek várják a nézőket négy augusztusi estén a balatonfüredi Kisfaludy Színház szervezésében a Balaton-parti városban. A rendezvénysorozat első ...

 
Ez történt a héten

Nemzeti Vágta

Várhatóan 120-130 település lovasa áll majd rajthoz az idei Nemzeti Vágta vasárnap kezdődő előfutamain.

Virágos Magyarország

Kihirdették a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által az idén rendhagyó módon a lakosság számára meghirdetett Virágos Magyarország verseny győzteseit; ...

Budapest Klezmer Band

Először lép fel a veresegyházi Mézesvölgyi Nyár fesztiválon az idén 30 éves Budapest Klezmer Band. A tradicionális zsidó zenét játszó csapat Szinetár Dóra ...

57. fogathajtó Derby

A királykategóriában, azaz a négyesek között Dobrovitz József nyerte a vasárnap befejeződött 57. fogathajtó Derbyt, amelyet Kisbér-Ászáron rendeztek.

Waterpolo Masters Summer Cup

A férfi vízilabda Magyar Kupa jövő heti helyosztói kísérő eseményeként rendezik a Waterpolo Masters Summer Cup elnevezésű kupát, melynek keretében újra ...

Balaton-átevezés

Rekordot jelentő, több mint 2000 nevezés érkezett a nyár egyik legnagyobb szabadidősport-rendezvényére, a jövő vasárnapi Hervis Balaton-átevezésre.

 
 
weather failed, check feed URL