Reök-palota

Nagy Gábor festőművész Átkelés című életmű-kiállításával nyit újra hétfőn a szegedi Reök-palota.

Bővebben...
 

MIPIM Párizs 2021.06.07-06.10. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

FAMÜ Kft.

Dátum: 2020.07.14. kedd
 
 
 
 

A FAMÜ Vegyesipari és Kereskedelmi Kft. családi vállalkozásként alakult 1991-ben. A több mint 25 éve magántulajdonban működő, műanyag fröccsöntéssel foglalkozó vállalat munkáját 1999 óta az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségügyi szabvány követésével végzi.

A termelés 3000 m2-en folyik 50 alkalmazottal, 24 fröccsöntő géppel. Kapacitásunk a darabok súlyát tekintve 2-3500 gramm. 2004-ben társaságunk az elsők között jutott EU-s támogatáshoz, melyet folyamatos, sikeres pályázatok és kivitelezések követtek.

 
 

Termékeink kiváló minőségével, szolgáltatásaink magas színvonalával, rugalmas, alkalmazkodni és megfelelni képes üzleti magatartással törekszünk partnereink megelégedettségének kivívására. Elkötelezettek vagyunk a gyártási követelmények teljesítésének és a minőségirányítási rendszer eredményességének folyamatos fejlesztése iránt.

Vállalatunk nagy figyelmet fordít az energiahatékonysági lehetőségek feltárására, ezek gazdaságossági feltételeit folyamatosan vizsgálja.

Tanúsítványaink

EN ISO 9001 : 2015 Minőségmenedzsment Rendszer Tanúsítvány

Termékeink:

Vállfák

Termékeink ütésálló Polystirolból készülnek és újrahasznosíthatóak. Alapszínük fekete, néhány termék fehér, vagy esetleg áttetsző. Igény szerint bármilyen színben, speciális fémkampóval, felületkezelve (pl. műbársony, lakk), egyedi felirattal is legyártjuk vállfáinkat.

Horgászcikkek

 
 

Gyártmányaink ebben a csoportban Polypropylenből és üvegszálakkal erősített Polyamidból készülnek.

Ipari termelés

Vállalatunk gyártási darabkapacitása jelenleg 2 és 3500 gramm között van. Gépparkunk illetve a kiegészítő technikai eszközeink állandó fejlesztés alatt állnak. A legmodernebb termelési igények kiszolgálása mellett, széleskörű műszaki alapanyag feldolgozással tartjuk piacképesen szolgáltatásainkat.

Elérhetőségek:

FAMÜ Vegyesipari és Kereskedelmi Kft.

Cím: 2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 70.

Telefon: +36 24 368-996

Fax: +36 24 3 68-996

Mobil: +36 30 951 6694

Email: famu@famu.hu

E-mail cím: famu@famu.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Liget Székesfehérvár

Liget néven új nyári rendezvénysorozat indul Székesfehérváron, a Fezen Fesztivál területén. A június 11-től szeptember 11-ig tartó rendezvénysorozaton ...

Bartók Tavasz

Új időpontban, május 7. és 24. között ingyenes streamkoncertekkel, ősbemutatókkal, Európa neves hangversenytermeiből közvetített produkciókkal, online ...

Nemzetközi dzsessznap

A nemzetközi dzsessznap alkalmából online közvetítik a Nagy Emma Quintet koncertjét a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedből április 29-én.

Magyar Nagydíj

Száz nappal a 36. Forma-1-es Magyar Nagydíj rajtja előtt a Hungaroring Sport Zrt. bejelentette, hogy nézők előtt tervezi megrendezni az idei versenyhétvégét.

Ősszel rendezik meg a pécsi Zsolnay Fényfesztivált

Az eredeti tervekkel ellentétben, nem júliusban, hanem szeptember 30. és október 3. között rendezik meg a Zsolnay Fényfesztivált Pécsen.

Zsigmond Vilmos Nemzetközi Fesztivál

Több mint 400 nevezés érkezett a Zsigmond Vilmos Nemzetközi Fesztiválra, az operatőrök versenyére rekordszámú, 72 nagyjátékfilmet küldtek be az alkotók.

 
Ez történt a héten

Aquincumi Múzeum

Szombattól újra látogatható az Aquincumi Múzeum, az érdeklődőket a római hangulat mellett családi kalandtúrák és romkerti séták is várják.

Budapest Bábszínház

Május 29-én és 30-án gyereknap alkalmából megnyitja kapuit a Budapest Bábszínház: két különleges előadását, a Holle anyót és a 80 nap alatt a Föld körül ...

Balaton-átevezés

Elindult a nevezés az idei Balaton-átevezésre, amelyre július 10-én kerül sor, ezúttal már zamárdi központtal.

Madách Színház

Musicalkoncertekkel várja május végétől a közönséget tetőteraszán a Madách Színház, amely júniusban online Webber-bemutatóra is készül.

Kortárs költők versei a kisföldalatti állomásain

A Millenniumi Földalatti Vasút 125 éves évfordulójának tiszteletére egy héten át neves művészek előadásában kortárs versek hallhatók a kisföldalatti állomásain.

Művészetek Völgye

Újdonságok és átalakítások várhatóak a Művészetek Völgyében, új helyszínekkel nyit meg a fesztivál.

 
 
weather failed, check feed URL