Elkezdődött a szüret a villányi borvidéken

Szüretelnek a Szende Pince palkonyai Irsai Olivér szőlőültetvényén.

Bővebben...
 


 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Corax-Bioner Zrt.

Dátum: 2020.07.28. kedd
 
 
 
 

A Corax-Bioner® Biotechnológiai Zrt. magyar tulajdonban lévő, tevékenységében intenzív saját kutatás-fejlesztésre épülő középvállalkozás.

Székhelye Budapesten, gyárai és laboratóriumai Budaörsön és Szegeden vannak.

Négy üzletágat működtet, a növényvédőszereket és műtrágyákat gyártó és forgalmazó agrár, a biocid termékeket gyártó, forgalmazó és kártevőirtó szolgáltatást végző biocid, a szerves eredetű anyagokkal szennyezett talajok, iszapok, talaj- és szennyvizek kezelését végző környezetvédelmi, valamint a baktériumtermékek gyártását végző fermentációs ágazatokat.

Legfontosabb márkáink a Vektafid®, a Nevikén®, a Voligop®, a Biosol® és az Adepsoilbac®.

 
 

A Corax-Bioner® Biotechnológiai Zrt. alapvető célkitűzése, hogy saját kutatás-fejlesztésekre építve lépést tartson a hazai és nemzetközi kutatási eredményekkel az agráriumban, az ipari technológiákban, a kártevőirtásban és a környezetvédelemben, és megvalósítsa azok gazdaságos, környezettudatos hasznosítását.

Termékeinknél és szolgáltatásainknál a saját fejlesztésen alapuló, magas szintű szellemi hozzáadott értékekre, a kifogástalan minőségre és a korrekt partneri megbízhatóságra törekszünk.

Minőségpolitika

A Corax-Bioner Zrt. üzletfilozófiája a kiváló minőségű termékekre és szolgáltatásokra épít. E követelmények elengedhetetlen feltétele a hatékony minőségbiztosítás.

Vállalatunk, valamint jogelődei fontosnak tartották a minőségbiztosítás külső kontrollját, ezért az elsők között szerezték meg a szükséges tanúsítványokat. Hosszú évek óta jól működik az integrált MIR (ISO 9001) és KIR (ISO 14001) rendszerünk, melyet – munkavédelmi területen - a MEBIR (OHSAS 18001) minősítéssel is kibővítettünk.

 
 

Termékeink rendelkeznek a Magyar Termék Nonprofit Kft. \"Hazai Termék\" védjegyével. Növényvédő szereink és Bio Voligop lombtrágyáink a Magyar Biokultúra szövetség tanúsítványa szerint felhasználhatók ökológiai gazdálkodásban is.

Elérhetőségek:

Corax-Bioner Zrt.

Központ: 1119 Budapest, Etele út 57. I. emelet

Budaörsi üzem: 2040 Budaörs, Gyár u. 2.

Szegedi üzem: 6728 Szeged, Budapesti út 9.

Magyarbólyi üzem: 7775 Magyarbóly, 054/1 hrsz.

Email: corax-bioner@t-online.hu

Telefon: +36 1 209-0853

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Vidor Fesztivál

A hagyományos Kossuth téri koncertek nélkül, de a megszokott színházi versenyprogrammal és utcai forgataggal rendezik meg az idén tizenegy naposra kibővített ...

A MÁV retró hétvégéje a Balaton északi partján

424-es gőzmozdony által továbbított személyvonat indulás után Badacsonytomaj állomásnál a MÁV nosztalgia-hétvégéjén 2020. augusztus 2-án.

ZeneVarázslat Művészeti Tábor

Kisvárda és a Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola ad otthont augusztus 2. és 7. között a ZeneVarázslat Művészeti Tábornak.

52. Kékszalag vitorlásverseny

Az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj tókerülő vitorlásverseny mezőnye a rajt után Balatonfüred közelében 2020. július 30-án.

Dióhéj Irodalmi Találkozó

Új irodalmi fesztivált indít útjára a Magyar Írószövetség, a Dióhéj Irodalmi Találkozó neves írók, költők, zenészek és zenekarok részvételével augusztus ...

Színházi estek várják a nézőket Balatonfüreden

Színházi estek várják a nézőket négy augusztusi estén a balatonfüredi Kisfaludy Színház szervezésében a Balaton-parti városban. A rendezvénysorozat első ...

 
Ez történt a héten

Nemzeti Vágta

Várhatóan 120-130 település lovasa áll majd rajthoz az idei Nemzeti Vágta vasárnap kezdődő előfutamain.

Virágos Magyarország

Kihirdették a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által az idén rendhagyó módon a lakosság számára meghirdetett Virágos Magyarország verseny győzteseit; ...

Budapest Klezmer Band

Először lép fel a veresegyházi Mézesvölgyi Nyár fesztiválon az idén 30 éves Budapest Klezmer Band. A tradicionális zsidó zenét játszó csapat Szinetár Dóra ...

57. fogathajtó Derby

A királykategóriában, azaz a négyesek között Dobrovitz József nyerte a vasárnap befejeződött 57. fogathajtó Derbyt, amelyet Kisbér-Ászáron rendeztek.

Waterpolo Masters Summer Cup

A férfi vízilabda Magyar Kupa jövő heti helyosztói kísérő eseményeként rendezik a Waterpolo Masters Summer Cup elnevezésű kupát, melynek keretében újra ...

Balaton-átevezés

Rekordot jelentő, több mint 2000 nevezés érkezett a nyár egyik legnagyobb szabadidősport-rendezvényére, a jövő vasárnapi Hervis Balaton-átevezésre.

 
 
weather failed, check feed URL