Bujtor István Filmfesztivál

Augusztus 19-től 22-ig rendezik meg a Bujtor István Filmfesztivált Balatonszemesen, az alkotók, műhelyek, stúdiók nevezését május 15-ig várják a filmes versenyprogramba.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Emel Kft.

Dátum: 2020.08.24. hétfő
 
 
 
 

Cégünk az EMEL Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltatói Kft. 1991.-ben történő alapítása óta folyamatosan, egyre növekedve hódít teret a hazai építőipari piacon. Évről évre fejlődésünk dinamikájának megfelelően, egyre több és nagyobb volumenű projektet viszünk végig, mint generálkivitelező az építőipar különböző területein.

Az EMEL Kft. és EMEL – MG. 2000. Kft. partnerei igényeinek folyamatosan magas színvonalú kielégítése érdekében valamennyi szolgáltatási tevékenységére és folyamatára érvényes MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert működtet. A vállalkozás kialakította, folyamatosan fejleszti és következetesen működteti az MSZ EN ISO 9001:2001 szabványoknak megfelelő minőségirányítási rendszerét, amely nemcsak a cég dolgozóinak, de a partnerei számára is stabil, szabályozott, nyomon követhető üzleti és munkahelyi feltételeket teremtenek.

Társaságunk a megrendelések teljesítésénél generálkivitelezőként vesz részt, melyhez stabil megbízható hátteret biztosít gyakorlott kivitelezői szakembergárdánk. Személyi állományunk magasan kvalifikált, a különféle építőipari kivitelezések irányában az ország egész területén komoly tapasztalatokat szerzett szakemberekből áll. Szigorúan projektcentrikus szervezetirányítás jellemzi a vállalkozást. Szakembergárdája kreatív, felelősségteljes és elkötelezett emberekből áll, amely alapjául szolgál a cég eredményességének.

2001-ben megalakult az EMEL – MG. 2000. Kft., amely speciális beton alapanyagú ipari padlók készítésével foglalkozik. Évente 165 000 m2 betonfelület kerül kivitelezésre a Kft. által. Az EMEL Kft és az EMEL – MG. 2000. Kft. piaci értéke a magas minőségben, a gyors és jól szervezett kivitelezésben rejlik, szolgáltatásaink kiváló eredményét a megrendelői elégedettségek tükrözik.

A VÁLLALKOZÁS ÉPÍTŐIPARI GENERÁLKIVITELEZÉSSEL, VALAMINT – FŐ PROFILKÉNT – IPARI PADLÓK TELJESKÖRŰ KIVITELEZÉSÉVEL FOGLALKOZIK

Partnereink megbízásai alapján projektszemléletű munkamódszerrel a legrátermettebb, az adott munkához a legtökéletesebb szakmai profillal rendelkező szakembereket biztosítjuk, akik az ügyfél kívánságait maximálisan szem előtt tartják.

Határidős munkáinkat a vállalt határidőn belül elkészítjük.

Megrendelőink biztonságát – saját felelősségvállalásunkon túl – a hatályos minőségbiztosítási rendszer (MSZ EN ISO 9001:2001) is garantálja.

Kivitelezőink a tervezés első fázisától kezdve végigkísérik az adott munkát.

A projektszemléletű munkamódszer lehetővé teszi, hogy egy-egy projekt könnyen áttekinthető és nyomon követhető legyen.

SZAKIPARI KIVITELEZÉS

kőműves szakipari munkák

 
 

homlokzatfelújítások, nyílászárócserék

gépi vakolás

ács-tetőfedő és bádogos munkák

épületgépészeti munkák

épületvillamos munkák

út- és közműépítés

hideg-,melegburkolási munkák

hő,- hang,- vízszigetelési munkák

IPARI PADLÓ KÉSZÍTÉSE

kéregerősített, acélhajas/PP szálas ipari padló készítése, gépi simítással, egyedi igények szerint

TELJESKÖRŰ, KULCSRAKÉSZ KIVITELEZÉS

 
 

bevásárlóközpontok/ áruházak kivitelezése

logisztikai központok kivitelezése

irodaházak kivitelezése

társasházak kivitelezése

vasbeton és könnyűszerkezetes csarnokok kivitelezése

műemlék jellegű épületek felújítása

családi házak kivitelezése

ipari/mezőgazdasági létesítmények kivitelezése

közintézmények kivitelezése

Elérhetőségek:

Emel Kft.

Cím: 6500 Baja, Grauaug Ármin u. 2/a

Telephely: 6500 Baja, Dózsa György út 277.

Fiók iroda - Budapest: 1117 Budapest, Dombóvári út 13.

Tel/Fax.: +36-79-326-830, fax: +36-79-325-557

e-mail: emelkft@emelkft.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A magyar klasszikus zene napja

Május 30-án , Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester és zeneszerző születésnapján indítja útjára A magyar klasszikus zene napja elnevezésű programsorozatot ...

Jósa András Múzeum

Honfoglalás kori kiállításra készül a nyíregyházi Jósa András Múzeum. Az Elit alakulat című kiállítás a tervek szerint május 14-én nyílik meg.

Erkel Ferenc Emlékház

Négy, egykor Erkel Ferenc személyes használatában lévő tárgyat adományozott a gyulai Erkel Ferenc Emlékháznak Szőnyi Márta, a zeneszerző ükunokájának, ...

Klimt kiállítás

A bécsi szecesszió vezéralakja, Gustav Klimt talán utolsó befejezett festménye, a Nő legyezővel is látható lesz a bécsi Belvedere palotában március 25-én ...

Indul a VI. Nemzeti VERSeny

Az idén is meghirdetik a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete versmondó és versklipversenyét, a Nemzeti VERSenyt, amelyre április 30-ig várják ...

Gerevich-Kovács-Kárpáti kard vk

Nyolc magyar léphet pástra a férfi egyéni verseny főtábláján a Gerevich-Kovács-Kárpáti kard világkupán.

 
Ez történt a héten

Húsvéti tojásfestés Győrben

Hétszázötven darab hímes tojás készül Győr város fennállásának évfordulójára.

Sanzonok és kobozok

Fúziós találkozásoknak ad otthont a Fonó Budai Zeneház az online térben. Április 3-án egy sanzonos triókoncert, 7-én két virtuóz kobzás műsora látható ...

Húsvéti park Hajdú-szoboszlón

Képzőművészek és művészeti iskolák oktatóinak segítségével készült el tíz darab nagyméretű tojás, a környező fákra pedig 1600 tojásdíszt került, amelyeket ...

Vasárnap óraátállítás

Március 28-án, vasárnap hajnali 2 órakor egy órával előre, hajnali 3 órára kell átállítani az órákat, ezzel megkezdődik a nyári időszámítás.

Koszorúzás Papp László szobránál

Születésének 95. évfordulója alkalmából szerdán megkoszorúzták Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó szobrát a XII. kerületi Gesztenyés-kertben.

Bartók Béla születésének 140. évfordulója

A Kékszakállú herceg vára című operaelőadás felvételét vetíti a Kolozsvári Magyar Opera Bartók Béla születése 140. évfordulója alkalmából.

 
 
weather failed, check feed URL