Bujtor István Filmfesztivál

Augusztus 19-től 22-ig rendezik meg a Bujtor István Filmfesztivált Balatonszemesen, az alkotók, műhelyek, stúdiók nevezését május 15-ig várják a filmes versenyprogramba.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Vízépszolg-94 Kft.

Dátum: 2020.08.24. hétfő
 
 
 
 

Vízépszolg-94 Kft. 1994-es megalakulása óta nagy utat jártunk be. Számos projektet valósítottunk meg, korszerű 21. századi követelményeknek megfelelő eszközparkot építettünk ki. Az általános közmű- és vezetéképítés mellett több speciális mélyépítési technika művelői lettünk. Szilárd gazdálkodási helyzetünknek és kiváló műszaki felkészültségünknek köszönhetően önkormányzatok, vízszolgáltatók, generálkivitelezők megbízható partnerévé váltunk. Természetesen ISO 9001 minőségbiztosítás alapján dolgozunk, és általános felelősségbiztosítással is rendelkezünk.

Szinte nincs olyan mélyépítési projekt, ahol kivitelezés közben ne merülnének fel nem várt nehézségek. Mérnökeink és munkásaink több évtizedes építőipari tapasztalatának, problémamegoldó hozzáállásának köszönhetően mindig képesek vagyunk gyors és hatékony megoldást kínálni megbízóinknak. Folyamatosan törekszünk arra, hogy jobb műszaki megoldásokat dolgozzunk ki, újabb, még takarékosabb, még jobb minőséget eredményező technológiákat vezessünk be.

Tevékenységek:

 
 

Szádfalazás és cölöpverés

Talajvízszint-süllyesztés

Irányított sajtolás

Támfal és zajvédőfal építés

Közmű és műtárgyépítés

Közműrekonstrukció

Vízmérő hitelesítés

A Vízépszolg Kft. a dél-magyarországi térség egyik legnagyobb kapacitású vízmérőjavító és hitelesítő bázisát működteti.

 
 

A cég alakulásától kezdődően folyamatosan építi és fejleszti a vízmérők javításának és hitelesítésének műszaki és technikai kapacitásait és feltételeit.

A hitelesítő részleg 1996-ban nyerte el az OMH hitelesítő laboratóriumi besorolást, amit az OMH jogutód MKEH Mérésügyi és Műszaki Biztonsági Hatóság 2006-ban megerősített.

A javító-hitelesítő laboratóriumban valamennyi Magyarországon típusvizsgálati engedéllyel rendelkező vízmérő javítását és hitelesítést végezzük, raktárkészletünknek köszönhetően a legnagyobb darabszámban és méretben előforduló mérőkből raktárról, azonnal ki tudjuk szolgálni a megrendelőket.

Nagyobb megrendelés estén a javított vízmérők kiszállításában közreműködünk, és igény esetén a szolgáltatókhoz kihelyezett készletet is biztosítunk. Személyre szabott tartósbérleti konstrukció is vevőink rendelkezésére áll.

Környezetvédelmi vizsgálatok

Ivóvíz, szennyvíz, fürdővíz

 
 

Szennyvíziszap, komposzt

Felszíni- és felszín alatti vizek

Hulladékok, talajvizsgálat

Gázvizsgálat

Monitoring kutak

Minőségbiztosítás

Elérhetőségek:

Vízépszolg-94 Kft.

Vízépítő és Szolgáltató Kft.

Cím: 6400 Kiskunhalas, Kéve u. 41.

Telefon: 70 / 933-6910

Email: vizepszolg@vizepszolg.hu

Vízvizsgáló és Környezvédelmi Laboratórium

Cím: 6400 Kiskunhalas, Kéve u. 41.

Telefon: (+36) 77 422 333

Mobil: (+36) 20 326 9461

Email: labor@vizepszolg.hu

Vízmérő - Hitelesítő Műhely

Cím: 6400 Kiskunhalas, Kéve u. 41.

Telefon: (+36) 70 933 6927

Email: rozsa.kalman@vizepszolg.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A magyar klasszikus zene napja

Május 30-án , Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester és zeneszerző születésnapján indítja útjára A magyar klasszikus zene napja elnevezésű programsorozatot ...

Jósa András Múzeum

Honfoglalás kori kiállításra készül a nyíregyházi Jósa András Múzeum. Az Elit alakulat című kiállítás a tervek szerint május 14-én nyílik meg.

Erkel Ferenc Emlékház

Négy, egykor Erkel Ferenc személyes használatában lévő tárgyat adományozott a gyulai Erkel Ferenc Emlékháznak Szőnyi Márta, a zeneszerző ükunokájának, ...

Klimt kiállítás

A bécsi szecesszió vezéralakja, Gustav Klimt talán utolsó befejezett festménye, a Nő legyezővel is látható lesz a bécsi Belvedere palotában március 25-én ...

Indul a VI. Nemzeti VERSeny

Az idén is meghirdetik a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete versmondó és versklipversenyét, a Nemzeti VERSenyt, amelyre április 30-ig várják ...

Gerevich-Kovács-Kárpáti kard vk

Nyolc magyar léphet pástra a férfi egyéni verseny főtábláján a Gerevich-Kovács-Kárpáti kard világkupán.

 
Ez történt a héten

Húsvéti tojásfestés Győrben

Hétszázötven darab hímes tojás készül Győr város fennállásának évfordulójára.

Sanzonok és kobozok

Fúziós találkozásoknak ad otthont a Fonó Budai Zeneház az online térben. Április 3-án egy sanzonos triókoncert, 7-én két virtuóz kobzás műsora látható ...

Húsvéti park Hajdú-szoboszlón

Képzőművészek és művészeti iskolák oktatóinak segítségével készült el tíz darab nagyméretű tojás, a környező fákra pedig 1600 tojásdíszt került, amelyeket ...

Vasárnap óraátállítás

Március 28-án, vasárnap hajnali 2 órakor egy órával előre, hajnali 3 órára kell átállítani az órákat, ezzel megkezdődik a nyári időszámítás.

Koszorúzás Papp László szobránál

Születésének 95. évfordulója alkalmából szerdán megkoszorúzták Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó szobrát a XII. kerületi Gesztenyés-kertben.

Bartók Béla születésének 140. évfordulója

A Kékszakállú herceg vára című operaelőadás felvételét vetíti a Kolozsvári Magyar Opera Bartók Béla születése 140. évfordulója alkalmából.

 
 
weather failed, check feed URL