Idén is országos fülesbagoly-telelőhely-felmérést indít az MME

A lakosság bevonásával tartott akció január 29-től február 1-ig tart.

Bővebben...
 

Interpack szakvásár Düsseldorf 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

GOMÉP Ipari és Kereskedelmi Kft.

Dátum: 2020.08.26. szerda
 
 
 
 

Gombkötő Márk kőműves egyéni vállalkozását fejlesztve 1991-ben, Lajosmizsén alapította meg a GOMÉP Ipari és Kereskedelmi Kft.-t, mely mára a térség elismert, csaknem 100 főt foglalkoztató építőipari vállalkozásává fejlődött.

A cég alapítójának szívügye a természetes anyagokból történő, igényes és minőségi munkavégzés.

Ehhez a cég kiválóan képzett szakembergárdája is hozzájárul, és sokéves tapasztalatuknak köszönhetően a legnagyobb szakmai kihívásokat is képesek megoldani a kitűzött határidőre.

 
 

A GOMÉP Kft. színvonalasan kivitelezett középületeiért eddig 5 nívódíjat érdemelt ki Pest megyében. A hatékony szolgáltatás hátterét a szakmai felkészültség, és az építőanyag kereskedés teljes árukészlete, és logisztikai támogatása biztosítja.

Tevékenységi köreink:

Építőipari fővállalkozás

 
 

Generál kivitelezés

Tervezés

Építőanyag kereskedelem

Fa nyílászárók gyártása

 
 

Ezek kitűnően kiegészítik egymást, így cégünk teljes körű szolgáltatást tud nyújtani megrendelőinek.

Áraink mérsékeltek, melyet a hatékony, jól szervezett munkavégzés, a nagybani anyagbeszerzés, valamint az építőanyag kereskedésben rendelkezésünkre álló készletek biztosítanak.

Büszkék vagyunk nívódíjainkra, valamint arra, hogy az általunk megépített közintézmények, egyházi és műemlékvédelmi munkák, ipari-, és mezőgazdasági létesítmények maradandóan hozzájárulnak a környezetünk fejlődéséhez.

Szakmai munkánk és társadalmi szerepvállalásunk elismeréseként, 2014-ben felvételt nyertünk a Kós Károly Egyesülés tagjainak sorába.

A munkavégzés minőségének javítása érdekében bevezettük az ISO minőségirányítási-, környezetközpontú-, és a munkahelyi egészségvédelem és biztonságirányítási rendszereket, melyet folyamatosan auditálunk.

Elérhetőségek:

GOMÉP Ipari és Kereskedelmi Kft.

6050 Lajosmizse, Dózsa György út 219-221.

Telefon: 76/457-446

Email: info@gomep.hu

Örkényi Tüzép Építőanyag kereskedés

2377 Örkény, Jókai u. 2.

Mobil: +36-70/198-6998

Email: otuzep@gomep.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Hymato Kft.

Újra nyitottunk a mezőgazdaság felé. Ezekre a feladatokra alapítottuk a BIOPOL Kft.-t. Huminsav alapú növényi és állati rendszerekben alkalmazható ...

ImmunPro és LipoCell C1000

Mi a Hymato Productsnál követjük a trendeket, figyeljük, merre tart a világ, milyen népbetegségekre – például a gluténérzékenység problémájára, autoimmun ...

Mészöly-centenárium

A januári alkalmon Mészöly Miklós élete, munkássága és Polcz Alainnel kötött 53 évnyi házassága elevenedik meg irodalmi művek és levelek tükrében.

Stork Natasa a legígéretesebb európai színész-tehetségek között

Stork Natasát a kontinens tíz ígéretes színésztehetsége között mutatja be a European Film Promotion február végén, miután a magyar színésznőt beválasztották ...

22. SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivál

Online rendezik meg a 22. SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivált január 13. és 16. között az Orkesztika Alapítvány Youtube-csatornáján és a fesztivál Fac ...

Filharmónia Magyarország

Januárban is koncertekkel várja közönségét a Filharmónia Magyarország virtuális koncertterme, 11-én a Szegedi Szimfonikus Zenekar és Balogh Ádám zongoraművész ...

 
Ez történt a héten

Cifrapalota Sisi-kiállítás

Virtuálisan bejárható lett a Kecskeméti Katona József Múzeum Cifrapalota kiállítóhelyének népszerű Sisi-tárlata.

Hagyományok Háza jubileumi év

A Folkstúdió ünnepi adásával kezdődik a magyar kultúra napján az idén 20 éves Hagyományok Háza és a 70 éves Magyar Állami Népi Együttes jubileumi éve.

Nyíregyházi Állatpark

Elkészült a szubkontinens állat- és növényvilágát bemutató India-ház a Nyíregyházi Állatparkban, az új turisztikai attrakció tavasztól fogadja a látogatókat.

Nemzeti Filharmonikus Zenekar

Francois Leleux oboaművész, karmester közreműködésével ad szünet nélküli online hangversenyt a Nemzeti Filharmonikus Zenekar csütörtökön a budapesti Z ...

A magyar kultúra napja

Schubert zenéjével nyitja a 2021-es évet pénteken, a magyar kultúra napján a Budapesti Vonósok Kamarazenekar, amely januárban és februárban két online ...

Goai Nemzetközi Filmfesztivál

Az 51. Goai Nemzetközi Filmfesztivál elsőfilmes versenyében lesz Krasznahorkai Balázs Hasadék című filmjének világpremierje Indiában.

 
 
weather failed, check feed URL