Bujtor István Filmfesztivál

Augusztus 19-től 22-ig rendezik meg a Bujtor István Filmfesztivált Balatonszemesen, az alkotók, műhelyek, stúdiók nevezését május 15-ig várják a filmes versenyprogramba.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

GOMÉP Ipari és Kereskedelmi Kft.

Dátum: 2020.08.26. szerda
 
 
 
 

Gombkötő Márk kőműves egyéni vállalkozását fejlesztve 1991-ben, Lajosmizsén alapította meg a GOMÉP Ipari és Kereskedelmi Kft.-t, mely mára a térség elismert, csaknem 100 főt foglalkoztató építőipari vállalkozásává fejlődött.

A cég alapítójának szívügye a természetes anyagokból történő, igényes és minőségi munkavégzés.

Ehhez a cég kiválóan képzett szakembergárdája is hozzájárul, és sokéves tapasztalatuknak köszönhetően a legnagyobb szakmai kihívásokat is képesek megoldani a kitűzött határidőre.

 
 

A GOMÉP Kft. színvonalasan kivitelezett középületeiért eddig 5 nívódíjat érdemelt ki Pest megyében. A hatékony szolgáltatás hátterét a szakmai felkészültség, és az építőanyag kereskedés teljes árukészlete, és logisztikai támogatása biztosítja.

Tevékenységi köreink:

Építőipari fővállalkozás

 
 

Generál kivitelezés

Tervezés

Építőanyag kereskedelem

Fa nyílászárók gyártása

 
 

Ezek kitűnően kiegészítik egymást, így cégünk teljes körű szolgáltatást tud nyújtani megrendelőinek.

Áraink mérsékeltek, melyet a hatékony, jól szervezett munkavégzés, a nagybani anyagbeszerzés, valamint az építőanyag kereskedésben rendelkezésünkre álló készletek biztosítanak.

Büszkék vagyunk nívódíjainkra, valamint arra, hogy az általunk megépített közintézmények, egyházi és műemlékvédelmi munkák, ipari-, és mezőgazdasági létesítmények maradandóan hozzájárulnak a környezetünk fejlődéséhez.

Szakmai munkánk és társadalmi szerepvállalásunk elismeréseként, 2014-ben felvételt nyertünk a Kós Károly Egyesülés tagjainak sorába.

A munkavégzés minőségének javítása érdekében bevezettük az ISO minőségirányítási-, környezetközpontú-, és a munkahelyi egészségvédelem és biztonságirányítási rendszereket, melyet folyamatosan auditálunk.

Elérhetőségek:

GOMÉP Ipari és Kereskedelmi Kft.

6050 Lajosmizse, Dózsa György út 219-221.

Telefon: 76/457-446

Email: info@gomep.hu

Örkényi Tüzép Építőanyag kereskedés

2377 Örkény, Jókai u. 2.

Mobil: +36-70/198-6998

Email: otuzep@gomep.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A magyar klasszikus zene napja

Május 30-án , Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester és zeneszerző születésnapján indítja útjára A magyar klasszikus zene napja elnevezésű programsorozatot ...

Jósa András Múzeum

Honfoglalás kori kiállításra készül a nyíregyházi Jósa András Múzeum. Az Elit alakulat című kiállítás a tervek szerint május 14-én nyílik meg.

Erkel Ferenc Emlékház

Négy, egykor Erkel Ferenc személyes használatában lévő tárgyat adományozott a gyulai Erkel Ferenc Emlékháznak Szőnyi Márta, a zeneszerző ükunokájának, ...

Klimt kiállítás

A bécsi szecesszió vezéralakja, Gustav Klimt talán utolsó befejezett festménye, a Nő legyezővel is látható lesz a bécsi Belvedere palotában március 25-én ...

Indul a VI. Nemzeti VERSeny

Az idén is meghirdetik a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete versmondó és versklipversenyét, a Nemzeti VERSenyt, amelyre április 30-ig várják ...

Gerevich-Kovács-Kárpáti kard vk

Nyolc magyar léphet pástra a férfi egyéni verseny főtábláján a Gerevich-Kovács-Kárpáti kard világkupán.

 
Ez történt a héten

Húsvéti tojásfestés Győrben

Hétszázötven darab hímes tojás készül Győr város fennállásának évfordulójára.

Sanzonok és kobozok

Fúziós találkozásoknak ad otthont a Fonó Budai Zeneház az online térben. Április 3-án egy sanzonos triókoncert, 7-én két virtuóz kobzás műsora látható ...

Húsvéti park Hajdú-szoboszlón

Képzőművészek és művészeti iskolák oktatóinak segítségével készült el tíz darab nagyméretű tojás, a környező fákra pedig 1600 tojásdíszt került, amelyeket ...

Vasárnap óraátállítás

Március 28-án, vasárnap hajnali 2 órakor egy órával előre, hajnali 3 órára kell átállítani az órákat, ezzel megkezdődik a nyári időszámítás.

Koszorúzás Papp László szobránál

Születésének 95. évfordulója alkalmából szerdán megkoszorúzták Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó szobrát a XII. kerületi Gesztenyés-kertben.

Bartók Béla születésének 140. évfordulója

A Kékszakállú herceg vára című operaelőadás felvételét vetíti a Kolozsvári Magyar Opera Bartók Béla születése 140. évfordulója alkalmából.

 
 
weather failed, check feed URL