Idén is országos fülesbagoly-telelőhely-felmérést indít az MME

A lakosság bevonásával tartott akció január 29-től február 1-ig tart.

Bővebben...
 

Interpack szakvásár Düsseldorf 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Élber Kft.

Dátum: 2020.09.01. kedd
 
 
 
 

Az ÉLBER Kft. a magyarországi termelő szférában egy dinamikusan fejlődő száz százalékig hazai tulajdonban lévő középvállalat.

Szakembergárdánk, és megbízható beszállítói hálózatunk garantálja a magas színvonalú, megrendelőink minden igényét kielégítő egyedi tartályok és gépészeti rendszerek, rövid határidőre történő elkészítését. A fokozott mikrobiológiai és korrózióállósági követelményeknek megfelelően berendezéseink korszerű gyártástechnológiával, rozsdamentes acél alapanyagból készülnek főként az alábbi ágazatok számára:

Élelmiszeripar (TEJIPAR, CUKORIPAR, KONZERVIPAR, SZESZIPAR, BORIPAR, SÖRIPAR)

Gyógyszer­ és vegyipar (AUTOKLÁVOZÁS, MOSÓSZER, FESTÉK, BIO ÜZEMANYAG)

 
 

Környezetvédelem

Vízkezelés

Szennyvíztisztítás

A tartályok gyártására vonatkozóan az egész világon elfogadott minősítésekkel rendelkezünk. Minősítéseinknek és a minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően az élelmiszeripar, a vegyipar, és a gyógyszeripar szigorú előírásainak megfelelő termékeket készítünk.

Így a tároló tartályokon felül az alábbi berendezéseket is gyártjuk:

Tűz­ és robbanásveszélyes folyadéktárolókat

Veszélyes anyag tárolókat

Nyomástartó tartályokat

Az elmúlt 20 évben gyártóberendezéseinket a nyugat-­európai tapasztalatokat integrálva folyamatosan fejlesztettük. Tartályaink gyártása során a hegesztési varratok 90 %­-a automata hegesztő berendezésekkel készül. Gyártástechnológiai eszközeink kiválasztásakor is törekszünk a legmagasabb minőséget biztosító innovatív megoldásokra. A kézi technológiák szakszerű kivitelezését minősített hegesztőink biztosítják. A tartályokhoz szükséges számos kiegészítő készül forgácsoló műhelyünkben, ezzel is garantálva a lehető legrugalmasabb szakági megoldásokat az általunk képviselt magas minőségben.

A közúti szállítási méretektől, illetve a berendezés jellegétől függően a gyártás helyszíne a mára több mint 1700 négyzetméterre bővült üzemcsarnokunkban illetve külső helyszíneken történik. Tartályainkat a telepítés helyén is képesek vagyunk legyártani.

Az ÉLBER minőségpolitikája

 
 

Az ÉLBER Élelmiszeripari Berendezés Készítő Kft. vezetésének stratégiai céljai között kiemelkedő helyet foglal el az, hogy a cég termékei és szolgáltatásai a lehető legmagasabb színvonalon elégítsék ki a vevők igényeit mind a határidők, mind pedig a minőség vonatkozásában.

Az ÉLBER Kft. vezetése és dolgozói ezen célok tudatában végzik munkájukat, hogy termékeink és szolgáltatásaink minőségének egyre magasabb színvonalát rendszerszemléletű piacorientált működéssel biztosítsák, fenntartsák és fejlesszék.

A fenti célok elérése érdekében az ÉLBER KFT. a rendszer működtetésében résztvevők hathatós közreműködésével, olyan komplex minőségügyi rendszert dolgozott ki, amelyben tekintettel a hazai és nemzetközi elvárásokra, az összes minőségre ható tevékenysége megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek és biztosítja a cég termékeinek a vevő által elvárt, a vonatkozó szabványok és hatósági előírások által megkövetelt minőségét.

A rendszer megfelelő működtetése érdekében a cég minden alkalmazottja számára kötelező a saját munkakörében a Minőségügyi kézikönyvben, eljárási utasításokban, a szakmai-utasításokban leírtak betartása és betartatása. A minőségbiztosítási rendszer eszközei segítségével,­ belső auditok, vezetőségi felülvizsgálatok, helyesbítő, megelőző intézkedések, oktatások, statisztikai és pénzügyi-gazdasági elemző rendszerén keresztül, ­tervszerűen és folyamatosan biztosítja a rendszer gazdaságos működését.

A cégvezetés folytonosan törekszik a cég minőségpolitikájának következetes megvalósítására és a kitűzött vállalati célok elérésére

Az ügyvezetés megbízása alapján minőségügyi megbízott felügyeli a rendszer működését, azt folyamatosan ellenőrzi, felelős a minőségügyi rendszer működtetéséért, fenntartásáért, fejlesztéséért.

Az ügyvezetés biztosítja a rendszer működéséhez és a minőségpolitikai célok megvalósításához szükséges és elegendő feltételeket.

Elérhetőségek:

ÉLBER Kft.

Székhely.: 1132 Budapest, Váci út 34. 3 em. 4.

Telephely.: 6090 Kunszentmiklós, Rákóczi u. 62.

Tel.: +36 76/351 177

FAX.: +36 76/550 138

E-mail.: info@elber.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Hymato Kft.

Újra nyitottunk a mezőgazdaság felé. Ezekre a feladatokra alapítottuk a BIOPOL Kft.-t. Huminsav alapú növényi és állati rendszerekben alkalmazható ...

ImmunPro és LipoCell C1000

Mi a Hymato Productsnál követjük a trendeket, figyeljük, merre tart a világ, milyen népbetegségekre – például a gluténérzékenység problémájára, autoimmun ...

Mészöly-centenárium

A januári alkalmon Mészöly Miklós élete, munkássága és Polcz Alainnel kötött 53 évnyi házassága elevenedik meg irodalmi művek és levelek tükrében.

Stork Natasa a legígéretesebb európai színész-tehetségek között

Stork Natasát a kontinens tíz ígéretes színésztehetsége között mutatja be a European Film Promotion február végén, miután a magyar színésznőt beválasztották ...

22. SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivál

Online rendezik meg a 22. SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivált január 13. és 16. között az Orkesztika Alapítvány Youtube-csatornáján és a fesztivál Fac ...

Filharmónia Magyarország

Januárban is koncertekkel várja közönségét a Filharmónia Magyarország virtuális koncertterme, 11-én a Szegedi Szimfonikus Zenekar és Balogh Ádám zongoraművész ...

 
Ez történt a héten

Cifrapalota Sisi-kiállítás

Virtuálisan bejárható lett a Kecskeméti Katona József Múzeum Cifrapalota kiállítóhelyének népszerű Sisi-tárlata.

Hagyományok Háza jubileumi év

A Folkstúdió ünnepi adásával kezdődik a magyar kultúra napján az idén 20 éves Hagyományok Háza és a 70 éves Magyar Állami Népi Együttes jubileumi éve.

Nyíregyházi Állatpark

Elkészült a szubkontinens állat- és növényvilágát bemutató India-ház a Nyíregyházi Állatparkban, az új turisztikai attrakció tavasztól fogadja a látogatókat.

Nemzeti Filharmonikus Zenekar

Francois Leleux oboaművész, karmester közreműködésével ad szünet nélküli online hangversenyt a Nemzeti Filharmonikus Zenekar csütörtökön a budapesti Z ...

A magyar kultúra napja

Schubert zenéjével nyitja a 2021-es évet pénteken, a magyar kultúra napján a Budapesti Vonósok Kamarazenekar, amely januárban és februárban két online ...

Goai Nemzetközi Filmfesztivál

Az 51. Goai Nemzetközi Filmfesztivál elsőfilmes versenyében lesz Krasznahorkai Balázs Hasadék című filmjének világpremierje Indiában.

 
 
weather failed, check feed URL