Műtárgyak éjszakája

Mintegy ötven helyszínen több mint száz programmal rendezik meg csütörtöktől szombatig a 4. Műtárgyak éjszakáját Budapesten.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Élber Kft.

Dátum: 2020.09.01. kedd
 
 
 
 

Az ÉLBER Kft. a magyarországi termelő szférában egy dinamikusan fejlődő száz százalékig hazai tulajdonban lévő középvállalat.

Szakembergárdánk, és megbízható beszállítói hálózatunk garantálja a magas színvonalú, megrendelőink minden igényét kielégítő egyedi tartályok és gépészeti rendszerek, rövid határidőre történő elkészítését. A fokozott mikrobiológiai és korrózióállósági követelményeknek megfelelően berendezéseink korszerű gyártástechnológiával, rozsdamentes acél alapanyagból készülnek főként az alábbi ágazatok számára:

Élelmiszeripar (TEJIPAR, CUKORIPAR, KONZERVIPAR, SZESZIPAR, BORIPAR, SÖRIPAR)

Gyógyszer­ és vegyipar (AUTOKLÁVOZÁS, MOSÓSZER, FESTÉK, BIO ÜZEMANYAG)

 
 

Környezetvédelem

Vízkezelés

Szennyvíztisztítás

A tartályok gyártására vonatkozóan az egész világon elfogadott minősítésekkel rendelkezünk. Minősítéseinknek és a minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően az élelmiszeripar, a vegyipar, és a gyógyszeripar szigorú előírásainak megfelelő termékeket készítünk.

Így a tároló tartályokon felül az alábbi berendezéseket is gyártjuk:

Tűz­ és robbanásveszélyes folyadéktárolókat

Veszélyes anyag tárolókat

Nyomástartó tartályokat

Az elmúlt 20 évben gyártóberendezéseinket a nyugat-­európai tapasztalatokat integrálva folyamatosan fejlesztettük. Tartályaink gyártása során a hegesztési varratok 90 %­-a automata hegesztő berendezésekkel készül. Gyártástechnológiai eszközeink kiválasztásakor is törekszünk a legmagasabb minőséget biztosító innovatív megoldásokra. A kézi technológiák szakszerű kivitelezését minősített hegesztőink biztosítják. A tartályokhoz szükséges számos kiegészítő készül forgácsoló műhelyünkben, ezzel is garantálva a lehető legrugalmasabb szakági megoldásokat az általunk képviselt magas minőségben.

A közúti szállítási méretektől, illetve a berendezés jellegétől függően a gyártás helyszíne a mára több mint 1700 négyzetméterre bővült üzemcsarnokunkban illetve külső helyszíneken történik. Tartályainkat a telepítés helyén is képesek vagyunk legyártani.

Az ÉLBER minőségpolitikája

 
 

Az ÉLBER Élelmiszeripari Berendezés Készítő Kft. vezetésének stratégiai céljai között kiemelkedő helyet foglal el az, hogy a cég termékei és szolgáltatásai a lehető legmagasabb színvonalon elégítsék ki a vevők igényeit mind a határidők, mind pedig a minőség vonatkozásában.

Az ÉLBER Kft. vezetése és dolgozói ezen célok tudatában végzik munkájukat, hogy termékeink és szolgáltatásaink minőségének egyre magasabb színvonalát rendszerszemléletű piacorientált működéssel biztosítsák, fenntartsák és fejlesszék.

A fenti célok elérése érdekében az ÉLBER KFT. a rendszer működtetésében résztvevők hathatós közreműködésével, olyan komplex minőségügyi rendszert dolgozott ki, amelyben tekintettel a hazai és nemzetközi elvárásokra, az összes minőségre ható tevékenysége megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek és biztosítja a cég termékeinek a vevő által elvárt, a vonatkozó szabványok és hatósági előírások által megkövetelt minőségét.

A rendszer megfelelő működtetése érdekében a cég minden alkalmazottja számára kötelező a saját munkakörében a Minőségügyi kézikönyvben, eljárási utasításokban, a szakmai-utasításokban leírtak betartása és betartatása. A minőségbiztosítási rendszer eszközei segítségével,­ belső auditok, vezetőségi felülvizsgálatok, helyesbítő, megelőző intézkedések, oktatások, statisztikai és pénzügyi-gazdasági elemző rendszerén keresztül, ­tervszerűen és folyamatosan biztosítja a rendszer gazdaságos működését.

A cégvezetés folytonosan törekszik a cég minőségpolitikájának következetes megvalósítására és a kitűzött vállalati célok elérésére

Az ügyvezetés megbízása alapján minőségügyi megbízott felügyeli a rendszer működését, azt folyamatosan ellenőrzi, felelős a minőségügyi rendszer működtetéséért, fenntartásáért, fejlesztéséért.

Az ügyvezetés biztosítja a rendszer működéséhez és a minőségpolitikai célok megvalósításához szükséges és elegendő feltételeket.

Elérhetőségek:

ÉLBER Kft.

Székhely.: 1132 Budapest, Váci út 34. 3 em. 4.

Telephely.: 6090 Kunszentmiklós, Rákóczi u. 62.

Tel.: +36 76/351 177

FAX.: +36 76/550 138

E-mail.: info@elber.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Kecskeméti Népzenei Találkozó

A Kárpát-medencei pásztorkultúra kerül a középpontba a 30. Kecskeméti Népzenei Találkozón, amelyen hagyományőrző mesterek, autentikus népzenei programok, ...

Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztivál

Harminckét alkotás szerepel a kedden kezdődő IV. Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában.

Ötvenéves az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark

Tablók, történeti relikviák, régészeti leletek, fotók, térképmásolatok segítségével mutatja be Szer hagyományait és az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark ...

Zeneszüret fesztivál

A Mendelssohn Kamarazenekar muzsikusaival kiegészülő Cotton Club Singers is fellép a számos komolyzenei és ahhoz kapcsolódó kulturális programot kínáló, ...

Etyeki piknik light

A klasszikus, megszokott piknikre ugyan még várni kell, de a hétvégén már kinyitnak a pinceajtók az etyeki Gasztrosétányon.

Vásárhelyi Őszi Tárlat

A hagyományoktól eltérően idén nem október első hétvégéjén, hanem november második felében nyit Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő kortárs képzőművészeti ...

 
Ez történt a héten

I. Bodrogi PET Kupa

Hat tonna hulladékot gyűjtött össze a Bodrog Sárospatak és Tokaj közötti szakaszáról az I. Bodrogi PET Kupa mezőnye.

Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár

Online Sofi Oksanen, Jonas Jonasson, Stefan Ahnhem és Wu Ming-yi, személyesen mások mellett Háy János, Nyáry Krisztián, Závada Pál és Bereményi Géza is ...

Európa Játékok

Több új sportág, így a síugrás és az öttusa is bekerült a 2023-as krakkói 3. Európa Játékok előzetes programjába, melyben 23 sportág szerepel.

Animafest

A Nemzeti Filmintézet együttműködésével kiemelt retrospektív vetítéssorozaton mutatkozik be a magyar animációs film múltja és jelene a szeptember 28-án ...

Műcsarnok

Hétvégén mini művészeti fesztivált szervez a Műcsarnok, a Játék a Szabadban című rendezvényre megvásárolt belépőjeggyel megtekinthető az intézmény falai ...

Szemrevaló Filmfesztivál

Októberben ismét megrendezik az év legjobb német nyelvű filmjeit felvonultató Szemrevaló - Sehenswert Filmfesztivált: október 1. és 4. között a fővárosi ...

 
 
weather failed, check feed URL