Bujtor István Filmfesztivál

Augusztus 19-től 22-ig rendezik meg a Bujtor István Filmfesztivált Balatonszemesen, az alkotók, műhelyek, stúdiók nevezését május 15-ig várják a filmes versenyprogramba.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Élber Kft.

Dátum: 2020.09.01. kedd
 
 
 
 

Az ÉLBER Kft. a magyarországi termelő szférában egy dinamikusan fejlődő száz százalékig hazai tulajdonban lévő középvállalat.

Szakembergárdánk, és megbízható beszállítói hálózatunk garantálja a magas színvonalú, megrendelőink minden igényét kielégítő egyedi tartályok és gépészeti rendszerek, rövid határidőre történő elkészítését. A fokozott mikrobiológiai és korrózióállósági követelményeknek megfelelően berendezéseink korszerű gyártástechnológiával, rozsdamentes acél alapanyagból készülnek főként az alábbi ágazatok számára:

Élelmiszeripar (TEJIPAR, CUKORIPAR, KONZERVIPAR, SZESZIPAR, BORIPAR, SÖRIPAR)

Gyógyszer­ és vegyipar (AUTOKLÁVOZÁS, MOSÓSZER, FESTÉK, BIO ÜZEMANYAG)

 
 

Környezetvédelem

Vízkezelés

Szennyvíztisztítás

A tartályok gyártására vonatkozóan az egész világon elfogadott minősítésekkel rendelkezünk. Minősítéseinknek és a minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően az élelmiszeripar, a vegyipar, és a gyógyszeripar szigorú előírásainak megfelelő termékeket készítünk.

Így a tároló tartályokon felül az alábbi berendezéseket is gyártjuk:

Tűz­ és robbanásveszélyes folyadéktárolókat

Veszélyes anyag tárolókat

Nyomástartó tartályokat

Az elmúlt 20 évben gyártóberendezéseinket a nyugat-­európai tapasztalatokat integrálva folyamatosan fejlesztettük. Tartályaink gyártása során a hegesztési varratok 90 %­-a automata hegesztő berendezésekkel készül. Gyártástechnológiai eszközeink kiválasztásakor is törekszünk a legmagasabb minőséget biztosító innovatív megoldásokra. A kézi technológiák szakszerű kivitelezését minősített hegesztőink biztosítják. A tartályokhoz szükséges számos kiegészítő készül forgácsoló műhelyünkben, ezzel is garantálva a lehető legrugalmasabb szakági megoldásokat az általunk képviselt magas minőségben.

A közúti szállítási méretektől, illetve a berendezés jellegétől függően a gyártás helyszíne a mára több mint 1700 négyzetméterre bővült üzemcsarnokunkban illetve külső helyszíneken történik. Tartályainkat a telepítés helyén is képesek vagyunk legyártani.

Az ÉLBER minőségpolitikája

 
 

Az ÉLBER Élelmiszeripari Berendezés Készítő Kft. vezetésének stratégiai céljai között kiemelkedő helyet foglal el az, hogy a cég termékei és szolgáltatásai a lehető legmagasabb színvonalon elégítsék ki a vevők igényeit mind a határidők, mind pedig a minőség vonatkozásában.

Az ÉLBER Kft. vezetése és dolgozói ezen célok tudatában végzik munkájukat, hogy termékeink és szolgáltatásaink minőségének egyre magasabb színvonalát rendszerszemléletű piacorientált működéssel biztosítsák, fenntartsák és fejlesszék.

A fenti célok elérése érdekében az ÉLBER KFT. a rendszer működtetésében résztvevők hathatós közreműködésével, olyan komplex minőségügyi rendszert dolgozott ki, amelyben tekintettel a hazai és nemzetközi elvárásokra, az összes minőségre ható tevékenysége megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek és biztosítja a cég termékeinek a vevő által elvárt, a vonatkozó szabványok és hatósági előírások által megkövetelt minőségét.

A rendszer megfelelő működtetése érdekében a cég minden alkalmazottja számára kötelező a saját munkakörében a Minőségügyi kézikönyvben, eljárási utasításokban, a szakmai-utasításokban leírtak betartása és betartatása. A minőségbiztosítási rendszer eszközei segítségével,­ belső auditok, vezetőségi felülvizsgálatok, helyesbítő, megelőző intézkedések, oktatások, statisztikai és pénzügyi-gazdasági elemző rendszerén keresztül, ­tervszerűen és folyamatosan biztosítja a rendszer gazdaságos működését.

A cégvezetés folytonosan törekszik a cég minőségpolitikájának következetes megvalósítására és a kitűzött vállalati célok elérésére

Az ügyvezetés megbízása alapján minőségügyi megbízott felügyeli a rendszer működését, azt folyamatosan ellenőrzi, felelős a minőségügyi rendszer működtetéséért, fenntartásáért, fejlesztéséért.

Az ügyvezetés biztosítja a rendszer működéséhez és a minőségpolitikai célok megvalósításához szükséges és elegendő feltételeket.

Elérhetőségek:

ÉLBER Kft.

Székhely.: 1132 Budapest, Váci út 34. 3 em. 4.

Telephely.: 6090 Kunszentmiklós, Rákóczi u. 62.

Tel.: +36 76/351 177

FAX.: +36 76/550 138

E-mail.: info@elber.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A magyar klasszikus zene napja

Május 30-án , Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester és zeneszerző születésnapján indítja útjára A magyar klasszikus zene napja elnevezésű programsorozatot ...

Jósa András Múzeum

Honfoglalás kori kiállításra készül a nyíregyházi Jósa András Múzeum. Az Elit alakulat című kiállítás a tervek szerint május 14-én nyílik meg.

Erkel Ferenc Emlékház

Négy, egykor Erkel Ferenc személyes használatában lévő tárgyat adományozott a gyulai Erkel Ferenc Emlékháznak Szőnyi Márta, a zeneszerző ükunokájának, ...

Klimt kiállítás

A bécsi szecesszió vezéralakja, Gustav Klimt talán utolsó befejezett festménye, a Nő legyezővel is látható lesz a bécsi Belvedere palotában március 25-én ...

Indul a VI. Nemzeti VERSeny

Az idén is meghirdetik a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete versmondó és versklipversenyét, a Nemzeti VERSenyt, amelyre április 30-ig várják ...

Gerevich-Kovács-Kárpáti kard vk

Nyolc magyar léphet pástra a férfi egyéni verseny főtábláján a Gerevich-Kovács-Kárpáti kard világkupán.

 
Ez történt a héten

Húsvéti tojásfestés Győrben

Hétszázötven darab hímes tojás készül Győr város fennállásának évfordulójára.

Sanzonok és kobozok

Fúziós találkozásoknak ad otthont a Fonó Budai Zeneház az online térben. Április 3-án egy sanzonos triókoncert, 7-én két virtuóz kobzás műsora látható ...

Húsvéti park Hajdú-szoboszlón

Képzőművészek és művészeti iskolák oktatóinak segítségével készült el tíz darab nagyméretű tojás, a környező fákra pedig 1600 tojásdíszt került, amelyeket ...

Vasárnap óraátállítás

Március 28-án, vasárnap hajnali 2 órakor egy órával előre, hajnali 3 órára kell átállítani az órákat, ezzel megkezdődik a nyári időszámítás.

Koszorúzás Papp László szobránál

Születésének 95. évfordulója alkalmából szerdán megkoszorúzták Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó szobrát a XII. kerületi Gesztenyés-kertben.

Bartók Béla születésének 140. évfordulója

A Kékszakállú herceg vára című operaelőadás felvételét vetíti a Kolozsvári Magyar Opera Bartók Béla születése 140. évfordulója alkalmából.

 
 
weather failed, check feed URL