Idén is országos fülesbagoly-telelőhely-felmérést indít az MME

A lakosság bevonásával tartott akció január 29-től február 1-ig tart.

Bővebben...
 

Interpack szakvásár Düsseldorf 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Aktív Kft.

Dátum: 2020.09.02. szerda
 
 
 
 

Az Aktív Ipari, Építőipari és Kereskedelmi Kft. a rendszerváltás idején 1990-ben, a Hosszúhegyi Mezőgazdasági Kombinát felszámolása során alakult meg. Alapító tagjai, valamint dolgozói a Mezőgazdasági Kombinát, építőipari, kivitelezői részlegének legjobb szakembereiből állt össze. A vállalkozás röviddel megalakulása után teljes egészében magyar magántulajdonba került. A Kft. fő profilja az építőipari, szakipari és épületgépészeti kivitelezés, valamint a kohászati és épületgépészeti anyagok, szerszámok kereskedelme.

Társaságunk alapvetően a térségben adódó kivitelezési feladatok ellátásában vesz részt. Mélyépítési feladatok esetén vállalkozunk nagyobb távolságra lévő munkák elvégzésére is. Megrendelői körünk igen változatos, önkormányzatok, vállalkozások, állami megrendelések és magánszemélyek egyaránt vásárlóink.

Vállalkozásunk megbízhatóságát, jó hírét bizonyítja az is, hogy számos visszatérő, állandó partnerünk mellett, több új megrendelő is igénybe veszi szolgáltatásainkat. Az Aktív Kft. telephelyeit is a legszélesebbkörű kiszolgálás figyelembevételével alakította ki. Így került a központi telephely, iroda: Hajós-Hildre, az egyéb kereskedelmi egységek, telephelyek pedig, Bajára, Bácsalmásra, Kalocsára, Kiskőrösre és Kiskunhalasra.

A társaság által foglalkoztatott dolgozók létszáma évek óta 100 fő körül alakul. Mérnökeink, technikusaink, szakmunkásaink képesek a ma létező legmodernebb építési technológiák alkalmazására, valamint az munkák határidőn belül történő teljesítésére. A megfelelő szakképzettség érdekében a dolgozók rendszeresen szakmai továbbképzéseken vesznek részt, ahol a már meglévő tudás felfrissítése mellett, az újabb, modernebb és aktuálisabb technológiákat is megismerhetik, és elsajátíthatják.

 
 

Az Aktív Kft. rendelkezik általános építés-szerelés és vagyonbiztosítással. Cégünk azt vallja, hogy a jó munkavégzés alapfeltétele, a megfelelő színvonalú gépi felszereltség és technikai háttér. Ezen feltételeket igyekszik támogatni a vállalat azzal, hogy dolgozóinak a megfelelő munkavégzéshez, minőségi szerszámokat, földmunkához és anyagszállításhoz a legújabb gépjárműveket biztosítja. Gépparkunk állapotát folyamatosan figyelemmel követjük és szükség esetén szervizeljük, a még hatékonyabb működés érdekében.

A Kft. építőipari és kereskedelmi tevékenységére, integrált irányítási rendszert (ISO 9001, KIR14001, MEBIR28001) működtet.

A fentiekben felsorolt tényezők hozzátartoznak a cég alapvető hitvallásához, melyek nap, mint nap erősítik, és ismételten meggyőzik, állandó és potenciális partnereinket, a velünk való együttműködési döntésük helyességéről. Az Aktív Kft. fennállása óta folyamatosan növekvő árbevételével, állandóan nyereséges működésével, mára erős középvállalkozássá nőtte ki magát. Napjainkban a megye egyik kiemelten adózó vállalkozása. Az eddigi működés során felhalmozott eredmény a vállalkozás tovább fejlesztésére, bővítésére, valamint az eredménytartalék növelésére lett felhasználva. Célunk egyrészről, hogy a potenciális megrendelők számára biztos megoldást nyújtsunk építési feladataik megoldásához, másrészről, az, hogy a nálunk vásárlók igényeit maximálisan kielégítsük. Ez irányú törekvésünk sikerességét, mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy az Aktív Kft munkavégzése, működése, hosszú évek óta folyamatosan biztosítva van.

 
 

Elérhetőségek:

Aktív Ipari, Építőipari És Kereskedelmi Kft

Székhely: 6344 Hajós, Kossuth u. 21.

E-mail: kozpont@aktivkft.co.hu

Telefon: 78/548-044

Fax: 78/548-031

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Hymato Kft.

Újra nyitottunk a mezőgazdaság felé. Ezekre a feladatokra alapítottuk a BIOPOL Kft.-t. Huminsav alapú növényi és állati rendszerekben alkalmazható ...

ImmunPro és LipoCell C1000

Mi a Hymato Productsnál követjük a trendeket, figyeljük, merre tart a világ, milyen népbetegségekre – például a gluténérzékenység problémájára, autoimmun ...

Mészöly-centenárium

A januári alkalmon Mészöly Miklós élete, munkássága és Polcz Alainnel kötött 53 évnyi házassága elevenedik meg irodalmi művek és levelek tükrében.

Stork Natasa a legígéretesebb európai színész-tehetségek között

Stork Natasát a kontinens tíz ígéretes színésztehetsége között mutatja be a European Film Promotion február végén, miután a magyar színésznőt beválasztották ...

22. SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivál

Online rendezik meg a 22. SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivált január 13. és 16. között az Orkesztika Alapítvány Youtube-csatornáján és a fesztivál Fac ...

Filharmónia Magyarország

Januárban is koncertekkel várja közönségét a Filharmónia Magyarország virtuális koncertterme, 11-én a Szegedi Szimfonikus Zenekar és Balogh Ádám zongoraművész ...

 
Ez történt a héten

Cifrapalota Sisi-kiállítás

Virtuálisan bejárható lett a Kecskeméti Katona József Múzeum Cifrapalota kiállítóhelyének népszerű Sisi-tárlata.

Hagyományok Háza jubileumi év

A Folkstúdió ünnepi adásával kezdődik a magyar kultúra napján az idén 20 éves Hagyományok Háza és a 70 éves Magyar Állami Népi Együttes jubileumi éve.

Nyíregyházi Állatpark

Elkészült a szubkontinens állat- és növényvilágát bemutató India-ház a Nyíregyházi Állatparkban, az új turisztikai attrakció tavasztól fogadja a látogatókat.

Nemzeti Filharmonikus Zenekar

Francois Leleux oboaművész, karmester közreműködésével ad szünet nélküli online hangversenyt a Nemzeti Filharmonikus Zenekar csütörtökön a budapesti Z ...

A magyar kultúra napja

Schubert zenéjével nyitja a 2021-es évet pénteken, a magyar kultúra napján a Budapesti Vonósok Kamarazenekar, amely januárban és februárban két online ...

Goai Nemzetközi Filmfesztivál

Az 51. Goai Nemzetközi Filmfesztivál elsőfilmes versenyében lesz Krasznahorkai Balázs Hasadék című filmjének világpremierje Indiában.

 
 
weather failed, check feed URL