Bujtor István Filmfesztivál

Augusztus 19-től 22-ig rendezik meg a Bujtor István Filmfesztivált Balatonszemesen, az alkotók, műhelyek, stúdiók nevezését május 15-ig várják a filmes versenyprogramba.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Aktív Kft.

Dátum: 2020.09.02. szerda
 
 
 
 

Az Aktív Ipari, Építőipari és Kereskedelmi Kft. a rendszerváltás idején 1990-ben, a Hosszúhegyi Mezőgazdasági Kombinát felszámolása során alakult meg. Alapító tagjai, valamint dolgozói a Mezőgazdasági Kombinát, építőipari, kivitelezői részlegének legjobb szakembereiből állt össze. A vállalkozás röviddel megalakulása után teljes egészében magyar magántulajdonba került. A Kft. fő profilja az építőipari, szakipari és épületgépészeti kivitelezés, valamint a kohászati és épületgépészeti anyagok, szerszámok kereskedelme.

Társaságunk alapvetően a térségben adódó kivitelezési feladatok ellátásában vesz részt. Mélyépítési feladatok esetén vállalkozunk nagyobb távolságra lévő munkák elvégzésére is. Megrendelői körünk igen változatos, önkormányzatok, vállalkozások, állami megrendelések és magánszemélyek egyaránt vásárlóink.

Vállalkozásunk megbízhatóságát, jó hírét bizonyítja az is, hogy számos visszatérő, állandó partnerünk mellett, több új megrendelő is igénybe veszi szolgáltatásainkat. Az Aktív Kft. telephelyeit is a legszélesebbkörű kiszolgálás figyelembevételével alakította ki. Így került a központi telephely, iroda: Hajós-Hildre, az egyéb kereskedelmi egységek, telephelyek pedig, Bajára, Bácsalmásra, Kalocsára, Kiskőrösre és Kiskunhalasra.

A társaság által foglalkoztatott dolgozók létszáma évek óta 100 fő körül alakul. Mérnökeink, technikusaink, szakmunkásaink képesek a ma létező legmodernebb építési technológiák alkalmazására, valamint az munkák határidőn belül történő teljesítésére. A megfelelő szakképzettség érdekében a dolgozók rendszeresen szakmai továbbképzéseken vesznek részt, ahol a már meglévő tudás felfrissítése mellett, az újabb, modernebb és aktuálisabb technológiákat is megismerhetik, és elsajátíthatják.

 
 

Az Aktív Kft. rendelkezik általános építés-szerelés és vagyonbiztosítással. Cégünk azt vallja, hogy a jó munkavégzés alapfeltétele, a megfelelő színvonalú gépi felszereltség és technikai háttér. Ezen feltételeket igyekszik támogatni a vállalat azzal, hogy dolgozóinak a megfelelő munkavégzéshez, minőségi szerszámokat, földmunkához és anyagszállításhoz a legújabb gépjárműveket biztosítja. Gépparkunk állapotát folyamatosan figyelemmel követjük és szükség esetén szervizeljük, a még hatékonyabb működés érdekében.

A Kft. építőipari és kereskedelmi tevékenységére, integrált irányítási rendszert (ISO 9001, KIR14001, MEBIR28001) működtet.

A fentiekben felsorolt tényezők hozzátartoznak a cég alapvető hitvallásához, melyek nap, mint nap erősítik, és ismételten meggyőzik, állandó és potenciális partnereinket, a velünk való együttműködési döntésük helyességéről. Az Aktív Kft. fennállása óta folyamatosan növekvő árbevételével, állandóan nyereséges működésével, mára erős középvállalkozássá nőtte ki magát. Napjainkban a megye egyik kiemelten adózó vállalkozása. Az eddigi működés során felhalmozott eredmény a vállalkozás tovább fejlesztésére, bővítésére, valamint az eredménytartalék növelésére lett felhasználva. Célunk egyrészről, hogy a potenciális megrendelők számára biztos megoldást nyújtsunk építési feladataik megoldásához, másrészről, az, hogy a nálunk vásárlók igényeit maximálisan kielégítsük. Ez irányú törekvésünk sikerességét, mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy az Aktív Kft munkavégzése, működése, hosszú évek óta folyamatosan biztosítva van.

 
 

Elérhetőségek:

Aktív Ipari, Építőipari És Kereskedelmi Kft

Székhely: 6344 Hajós, Kossuth u. 21.

E-mail: kozpont@aktivkft.co.hu

Telefon: 78/548-044

Fax: 78/548-031

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A magyar klasszikus zene napja

Május 30-án , Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester és zeneszerző születésnapján indítja útjára A magyar klasszikus zene napja elnevezésű programsorozatot ...

Jósa András Múzeum

Honfoglalás kori kiállításra készül a nyíregyházi Jósa András Múzeum. Az Elit alakulat című kiállítás a tervek szerint május 14-én nyílik meg.

Erkel Ferenc Emlékház

Négy, egykor Erkel Ferenc személyes használatában lévő tárgyat adományozott a gyulai Erkel Ferenc Emlékháznak Szőnyi Márta, a zeneszerző ükunokájának, ...

Klimt kiállítás

A bécsi szecesszió vezéralakja, Gustav Klimt talán utolsó befejezett festménye, a Nő legyezővel is látható lesz a bécsi Belvedere palotában március 25-én ...

Indul a VI. Nemzeti VERSeny

Az idén is meghirdetik a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete versmondó és versklipversenyét, a Nemzeti VERSenyt, amelyre április 30-ig várják ...

Gerevich-Kovács-Kárpáti kard vk

Nyolc magyar léphet pástra a férfi egyéni verseny főtábláján a Gerevich-Kovács-Kárpáti kard világkupán.

 
Ez történt a héten

Húsvéti tojásfestés Győrben

Hétszázötven darab hímes tojás készül Győr város fennállásának évfordulójára.

Sanzonok és kobozok

Fúziós találkozásoknak ad otthont a Fonó Budai Zeneház az online térben. Április 3-án egy sanzonos triókoncert, 7-én két virtuóz kobzás műsora látható ...

Húsvéti park Hajdú-szoboszlón

Képzőművészek és művészeti iskolák oktatóinak segítségével készült el tíz darab nagyméretű tojás, a környező fákra pedig 1600 tojásdíszt került, amelyeket ...

Vasárnap óraátállítás

Március 28-án, vasárnap hajnali 2 órakor egy órával előre, hajnali 3 órára kell átállítani az órákat, ezzel megkezdődik a nyári időszámítás.

Koszorúzás Papp László szobránál

Születésének 95. évfordulója alkalmából szerdán megkoszorúzták Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó szobrát a XII. kerületi Gesztenyés-kertben.

Bartók Béla születésének 140. évfordulója

A Kékszakállú herceg vára című operaelőadás felvételét vetíti a Kolozsvári Magyar Opera Bartók Béla születése 140. évfordulója alkalmából.

 
 
weather failed, check feed URL