Műtárgyak éjszakája

Mintegy ötven helyszínen több mint száz programmal rendezik meg csütörtöktől szombatig a 4. Műtárgyak éjszakáját Budapesten.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

GIA-Hungária Kft.

Dátum: 2020.09.10. csütörtök
 
 
 
 

Cégünk – A GIA-Hungária Kft – a nemzetközi, 13 országban jelen lévő GIA csoport tagjaként 1991. óta végzi tevékenységét az üzemanyag-, illetve az ahhoz kapcsolódó technológiák terén.

Szolgáltatásainkat a specialitások és egyedi jellegzetességek alapján különböző üzletágaink bonyolítják.

Benzinkút technikai projekt üzletágunkon belül minden üzemanyagtöltő állomásokon használt eszközzel foglalkozunk a kútoszlopok, tankoló automaták, kasszarendszer, kútoszlop illesztők, szintmérő szondák, merülő szivattyúk, kompresszorok. széles körű tapasztalatunknak és kiterjedt beszállítói hálózatunknak köszönhetően egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni.

Partnereinket egészen az ötlet felmerülésétől szívesen segítjük tanácsainkkal, saját tervező csapatunkkal átvesszük a tervezés, hatósági engedélyeztetések terhét, majd egészen a tartálylehelyezéstől kezdődően, a kulcsrakész rendszer és használatbavételi engedély átadásig végigvezetjük a projektet.

 
 

Benzinkút-technikai szerviz üzletágunk Magyarországon piacvezetőként látja el komplett hálózatok, mint Shell, Lukoil, MOL, ill. egyedi, magánbenzinkutak 0-24 órás szervizelését. Az országban több helyen meglévő régiós központjainkból partnereink számára kritikus hiba esetén akár 12 órán belül megkezdjük a hiba elhárítását, így nekik minimális kieső üzemidővel kell számolniuk meghibásodás esetén.

Kereskedelmi osztályunk több évtizedes működése alatt teljes beszállítói hálózatot épített ki a tömlők, tömlőcsatlakozók, töltőpisztolyok tömlőcsatlakozók, ipari szivattyúk, kompenzátorok, átfolyásmérők, szűréstechnikai alkatrészekre vonatkozóan. Kizárólagos magyarországi disztribútorai vagyunk a Faudi, az Elaflex, a MannTek és sok más európai és amerikai gyártónak.

 
 

Autómosó üzletágunkon belül mind gépi portálmosók, mind automata kézi mosók értékesítésével és telepítésével foglalkozunk az olasz Aquarama, mint a világ egyik legnagyobb autómosó gyártó cége kizárólagos magyarországi disztribútoraiként. A szolgáltatási körünk a gazdaságossági, megtérülési számításoktól és mikro piac elemzéstől kezdődően a tervezésen át a telepítésig mindenre kiterjed.

Különösen büszkék vagyunk arra, hogy 2017-től kizárólagos karbantartóként szervizeljük a magyarországi Nato reptereken meglévő repülőzés technikai üzemanyag ellátó rendszereket, ami 2018-tól a Magyar Honvédség összes telephelyére kiterjesztésre került, beleértve a kerozinos és a hagyományos üzemanyagos rendszereket is.

Az Aviation üzletágunkon keresztül a katonai repterek mellett kapcsolatban állunk a magyarországi legnagyobb és kisebb repülőterekkel is, mind szerviz-, mind technológiai felszerelésekkel való ellátásukra vonatkozóan.

Ipari projekt csapatunk ellátási körébe tartoznak mindazon üzemanyag technológiai projektek, amik nem klasszikus benzinkutakon merülnek fel, mint pl. kőolaj finomítók, petrolkémiai üzemek, szénhidrogén tározó telepek, autógyárak. Referenciáink között többek között olyan projektek szerepelnek, mint pl. a Mercedes kecskeméti autógyárában épített automatikus üzemanyag adagoló és átfolyás mérő rendszer-, a Lukoil dunaföldvári telephelyén épített in-line adalékadagoló berendezés-, a Dunai Finomítóban épített JET-A1 szűréstechnikai rendszer építése. Csapatunk a vevői igény felmérésétől kezdődően a megoldás kitalálásában is közreműködik, majd a tervezésen engedélyeztetéseken át a kulcsrakész kivitelezésig bezárólag tudja segíteni kedves leendő partnereinket.

Elérhetőségek:

GIA-Hungária Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Újszász u. 45/b/Z.

Tel.: +36 1 350-3064

Fax: +36 1 349-6580

E-mail: gia@gia.hu

További telephelyeink:

Budapest:

Cím: 1158 Budapest, Késmárk u. 9.

Tel/fax: +36 1 350-3064

Csongrád:

Cím: 6640 Csongrád, Hosszú u. 2.

Tel/fax: +36 63 483-767

Dombóvár:

Cím: 7200 Dombóvár, Radnóti u. 4600/8. hrsz.

Tel.: +36 74 461-935

Pápa:

Cím: 8500 Pápa, Téglagyár u. 2.

Tel.: +36 30 332-4760

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Kecskeméti Népzenei Találkozó

A Kárpát-medencei pásztorkultúra kerül a középpontba a 30. Kecskeméti Népzenei Találkozón, amelyen hagyományőrző mesterek, autentikus népzenei programok, ...

Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztivál

Harminckét alkotás szerepel a kedden kezdődő IV. Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában.

Ötvenéves az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark

Tablók, történeti relikviák, régészeti leletek, fotók, térképmásolatok segítségével mutatja be Szer hagyományait és az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark ...

Zeneszüret fesztivál

A Mendelssohn Kamarazenekar muzsikusaival kiegészülő Cotton Club Singers is fellép a számos komolyzenei és ahhoz kapcsolódó kulturális programot kínáló, ...

Etyeki piknik light

A klasszikus, megszokott piknikre ugyan még várni kell, de a hétvégén már kinyitnak a pinceajtók az etyeki Gasztrosétányon.

Vásárhelyi Őszi Tárlat

A hagyományoktól eltérően idén nem október első hétvégéjén, hanem november második felében nyit Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő kortárs képzőművészeti ...

 
Ez történt a héten

I. Bodrogi PET Kupa

Hat tonna hulladékot gyűjtött össze a Bodrog Sárospatak és Tokaj közötti szakaszáról az I. Bodrogi PET Kupa mezőnye.

Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár

Online Sofi Oksanen, Jonas Jonasson, Stefan Ahnhem és Wu Ming-yi, személyesen mások mellett Háy János, Nyáry Krisztián, Závada Pál és Bereményi Géza is ...

Európa Játékok

Több új sportág, így a síugrás és az öttusa is bekerült a 2023-as krakkói 3. Európa Játékok előzetes programjába, melyben 23 sportág szerepel.

Animafest

A Nemzeti Filmintézet együttműködésével kiemelt retrospektív vetítéssorozaton mutatkozik be a magyar animációs film múltja és jelene a szeptember 28-án ...

Műcsarnok

Hétvégén mini művészeti fesztivált szervez a Műcsarnok, a Játék a Szabadban című rendezvényre megvásárolt belépőjeggyel megtekinthető az intézmény falai ...

Szemrevaló Filmfesztivál

Októberben ismét megrendezik az év legjobb német nyelvű filmjeit felvonultató Szemrevaló - Sehenswert Filmfesztivált: október 1. és 4. között a fővárosi ...

 
 
weather failed, check feed URL