Bujtor István Filmfesztivál

Augusztus 19-től 22-ig rendezik meg a Bujtor István Filmfesztivált Balatonszemesen, az alkotók, műhelyek, stúdiók nevezését május 15-ig várják a filmes versenyprogramba.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

GIA-Hungária Kft.

Dátum: 2020.09.10. csütörtök
 
 
 
 

Cégünk – A GIA-Hungária Kft – a nemzetközi, 13 országban jelen lévő GIA csoport tagjaként 1991. óta végzi tevékenységét az üzemanyag-, illetve az ahhoz kapcsolódó technológiák terén.

Szolgáltatásainkat a specialitások és egyedi jellegzetességek alapján különböző üzletágaink bonyolítják.

Benzinkút technikai projekt üzletágunkon belül minden üzemanyagtöltő állomásokon használt eszközzel foglalkozunk a kútoszlopok, tankoló automaták, kasszarendszer, kútoszlop illesztők, szintmérő szondák, merülő szivattyúk, kompresszorok. széles körű tapasztalatunknak és kiterjedt beszállítói hálózatunknak köszönhetően egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni.

Partnereinket egészen az ötlet felmerülésétől szívesen segítjük tanácsainkkal, saját tervező csapatunkkal átvesszük a tervezés, hatósági engedélyeztetések terhét, majd egészen a tartálylehelyezéstől kezdődően, a kulcsrakész rendszer és használatbavételi engedély átadásig végigvezetjük a projektet.

 
 

Benzinkút-technikai szerviz üzletágunk Magyarországon piacvezetőként látja el komplett hálózatok, mint Shell, Lukoil, MOL, ill. egyedi, magánbenzinkutak 0-24 órás szervizelését. Az országban több helyen meglévő régiós központjainkból partnereink számára kritikus hiba esetén akár 12 órán belül megkezdjük a hiba elhárítását, így nekik minimális kieső üzemidővel kell számolniuk meghibásodás esetén.

Kereskedelmi osztályunk több évtizedes működése alatt teljes beszállítói hálózatot épített ki a tömlők, tömlőcsatlakozók, töltőpisztolyok tömlőcsatlakozók, ipari szivattyúk, kompenzátorok, átfolyásmérők, szűréstechnikai alkatrészekre vonatkozóan. Kizárólagos magyarországi disztribútorai vagyunk a Faudi, az Elaflex, a MannTek és sok más európai és amerikai gyártónak.

 
 

Autómosó üzletágunkon belül mind gépi portálmosók, mind automata kézi mosók értékesítésével és telepítésével foglalkozunk az olasz Aquarama, mint a világ egyik legnagyobb autómosó gyártó cége kizárólagos magyarországi disztribútoraiként. A szolgáltatási körünk a gazdaságossági, megtérülési számításoktól és mikro piac elemzéstől kezdődően a tervezésen át a telepítésig mindenre kiterjed.

Különösen büszkék vagyunk arra, hogy 2017-től kizárólagos karbantartóként szervizeljük a magyarországi Nato reptereken meglévő repülőzés technikai üzemanyag ellátó rendszereket, ami 2018-tól a Magyar Honvédség összes telephelyére kiterjesztésre került, beleértve a kerozinos és a hagyományos üzemanyagos rendszereket is.

Az Aviation üzletágunkon keresztül a katonai repterek mellett kapcsolatban állunk a magyarországi legnagyobb és kisebb repülőterekkel is, mind szerviz-, mind technológiai felszerelésekkel való ellátásukra vonatkozóan.

Ipari projekt csapatunk ellátási körébe tartoznak mindazon üzemanyag technológiai projektek, amik nem klasszikus benzinkutakon merülnek fel, mint pl. kőolaj finomítók, petrolkémiai üzemek, szénhidrogén tározó telepek, autógyárak. Referenciáink között többek között olyan projektek szerepelnek, mint pl. a Mercedes kecskeméti autógyárában épített automatikus üzemanyag adagoló és átfolyás mérő rendszer-, a Lukoil dunaföldvári telephelyén épített in-line adalékadagoló berendezés-, a Dunai Finomítóban épített JET-A1 szűréstechnikai rendszer építése. Csapatunk a vevői igény felmérésétől kezdődően a megoldás kitalálásában is közreműködik, majd a tervezésen engedélyeztetéseken át a kulcsrakész kivitelezésig bezárólag tudja segíteni kedves leendő partnereinket.

Elérhetőségek:

GIA-Hungária Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Újszász u. 45/b/Z.

Tel.: +36 1 350-3064

Fax: +36 1 349-6580

E-mail: gia@gia.hu

További telephelyeink:

Budapest:

Cím: 1158 Budapest, Késmárk u. 9.

Tel/fax: +36 1 350-3064

Csongrád:

Cím: 6640 Csongrád, Hosszú u. 2.

Tel/fax: +36 63 483-767

Dombóvár:

Cím: 7200 Dombóvár, Radnóti u. 4600/8. hrsz.

Tel.: +36 74 461-935

Pápa:

Cím: 8500 Pápa, Téglagyár u. 2.

Tel.: +36 30 332-4760

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A magyar klasszikus zene napja

Május 30-án , Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester és zeneszerző születésnapján indítja útjára A magyar klasszikus zene napja elnevezésű programsorozatot ...

Jósa András Múzeum

Honfoglalás kori kiállításra készül a nyíregyházi Jósa András Múzeum. Az Elit alakulat című kiállítás a tervek szerint május 14-én nyílik meg.

Erkel Ferenc Emlékház

Négy, egykor Erkel Ferenc személyes használatában lévő tárgyat adományozott a gyulai Erkel Ferenc Emlékháznak Szőnyi Márta, a zeneszerző ükunokájának, ...

Klimt kiállítás

A bécsi szecesszió vezéralakja, Gustav Klimt talán utolsó befejezett festménye, a Nő legyezővel is látható lesz a bécsi Belvedere palotában március 25-én ...

Indul a VI. Nemzeti VERSeny

Az idén is meghirdetik a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete versmondó és versklipversenyét, a Nemzeti VERSenyt, amelyre április 30-ig várják ...

Gerevich-Kovács-Kárpáti kard vk

Nyolc magyar léphet pástra a férfi egyéni verseny főtábláján a Gerevich-Kovács-Kárpáti kard világkupán.

 
Ez történt a héten

Húsvéti tojásfestés Győrben

Hétszázötven darab hímes tojás készül Győr város fennállásának évfordulójára.

Sanzonok és kobozok

Fúziós találkozásoknak ad otthont a Fonó Budai Zeneház az online térben. Április 3-án egy sanzonos triókoncert, 7-én két virtuóz kobzás műsora látható ...

Húsvéti park Hajdú-szoboszlón

Képzőművészek és művészeti iskolák oktatóinak segítségével készült el tíz darab nagyméretű tojás, a környező fákra pedig 1600 tojásdíszt került, amelyeket ...

Vasárnap óraátállítás

Március 28-án, vasárnap hajnali 2 órakor egy órával előre, hajnali 3 órára kell átállítani az órákat, ezzel megkezdődik a nyári időszámítás.

Koszorúzás Papp László szobránál

Születésének 95. évfordulója alkalmából szerdán megkoszorúzták Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó szobrát a XII. kerületi Gesztenyés-kertben.

Bartók Béla születésének 140. évfordulója

A Kékszakállú herceg vára című operaelőadás felvételét vetíti a Kolozsvári Magyar Opera Bartók Béla születése 140. évfordulója alkalmából.

 
 
weather failed, check feed URL