Idén is országos fülesbagoly-telelőhely-felmérést indít az MME

A lakosság bevonásával tartott akció január 29-től február 1-ig tart.

Bővebben...
 

Interpack szakvásár Düsseldorf 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

GIA-Hungária Kft.

Dátum: 2020.09.10. csütörtök
 
 
 
 

Cégünk – A GIA-Hungária Kft – a nemzetközi, 13 országban jelen lévő GIA csoport tagjaként 1991. óta végzi tevékenységét az üzemanyag-, illetve az ahhoz kapcsolódó technológiák terén.

Szolgáltatásainkat a specialitások és egyedi jellegzetességek alapján különböző üzletágaink bonyolítják.

Benzinkút technikai projekt üzletágunkon belül minden üzemanyagtöltő állomásokon használt eszközzel foglalkozunk a kútoszlopok, tankoló automaták, kasszarendszer, kútoszlop illesztők, szintmérő szondák, merülő szivattyúk, kompresszorok. széles körű tapasztalatunknak és kiterjedt beszállítói hálózatunknak köszönhetően egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni.

Partnereinket egészen az ötlet felmerülésétől szívesen segítjük tanácsainkkal, saját tervező csapatunkkal átvesszük a tervezés, hatósági engedélyeztetések terhét, majd egészen a tartálylehelyezéstől kezdődően, a kulcsrakész rendszer és használatbavételi engedély átadásig végigvezetjük a projektet.

 
 

Benzinkút-technikai szerviz üzletágunk Magyarországon piacvezetőként látja el komplett hálózatok, mint Shell, Lukoil, MOL, ill. egyedi, magánbenzinkutak 0-24 órás szervizelését. Az országban több helyen meglévő régiós központjainkból partnereink számára kritikus hiba esetén akár 12 órán belül megkezdjük a hiba elhárítását, így nekik minimális kieső üzemidővel kell számolniuk meghibásodás esetén.

Kereskedelmi osztályunk több évtizedes működése alatt teljes beszállítói hálózatot épített ki a tömlők, tömlőcsatlakozók, töltőpisztolyok tömlőcsatlakozók, ipari szivattyúk, kompenzátorok, átfolyásmérők, szűréstechnikai alkatrészekre vonatkozóan. Kizárólagos magyarországi disztribútorai vagyunk a Faudi, az Elaflex, a MannTek és sok más európai és amerikai gyártónak.

 
 

Autómosó üzletágunkon belül mind gépi portálmosók, mind automata kézi mosók értékesítésével és telepítésével foglalkozunk az olasz Aquarama, mint a világ egyik legnagyobb autómosó gyártó cége kizárólagos magyarországi disztribútoraiként. A szolgáltatási körünk a gazdaságossági, megtérülési számításoktól és mikro piac elemzéstől kezdődően a tervezésen át a telepítésig mindenre kiterjed.

Különösen büszkék vagyunk arra, hogy 2017-től kizárólagos karbantartóként szervizeljük a magyarországi Nato reptereken meglévő repülőzés technikai üzemanyag ellátó rendszereket, ami 2018-tól a Magyar Honvédség összes telephelyére kiterjesztésre került, beleértve a kerozinos és a hagyományos üzemanyagos rendszereket is.

Az Aviation üzletágunkon keresztül a katonai repterek mellett kapcsolatban állunk a magyarországi legnagyobb és kisebb repülőterekkel is, mind szerviz-, mind technológiai felszerelésekkel való ellátásukra vonatkozóan.

Ipari projekt csapatunk ellátási körébe tartoznak mindazon üzemanyag technológiai projektek, amik nem klasszikus benzinkutakon merülnek fel, mint pl. kőolaj finomítók, petrolkémiai üzemek, szénhidrogén tározó telepek, autógyárak. Referenciáink között többek között olyan projektek szerepelnek, mint pl. a Mercedes kecskeméti autógyárában épített automatikus üzemanyag adagoló és átfolyás mérő rendszer-, a Lukoil dunaföldvári telephelyén épített in-line adalékadagoló berendezés-, a Dunai Finomítóban épített JET-A1 szűréstechnikai rendszer építése. Csapatunk a vevői igény felmérésétől kezdődően a megoldás kitalálásában is közreműködik, majd a tervezésen engedélyeztetéseken át a kulcsrakész kivitelezésig bezárólag tudja segíteni kedves leendő partnereinket.

Elérhetőségek:

GIA-Hungária Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Újszász u. 45/b/Z.

Tel.: +36 1 350-3064

Fax: +36 1 349-6580

E-mail: gia@gia.hu

További telephelyeink:

Budapest:

Cím: 1158 Budapest, Késmárk u. 9.

Tel/fax: +36 1 350-3064

Csongrád:

Cím: 6640 Csongrád, Hosszú u. 2.

Tel/fax: +36 63 483-767

Dombóvár:

Cím: 7200 Dombóvár, Radnóti u. 4600/8. hrsz.

Tel.: +36 74 461-935

Pápa:

Cím: 8500 Pápa, Téglagyár u. 2.

Tel.: +36 30 332-4760

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Hymato Kft.

Újra nyitottunk a mezőgazdaság felé. Ezekre a feladatokra alapítottuk a BIOPOL Kft.-t. Huminsav alapú növényi és állati rendszerekben alkalmazható ...

ImmunPro és LipoCell C1000

Mi a Hymato Productsnál követjük a trendeket, figyeljük, merre tart a világ, milyen népbetegségekre – például a gluténérzékenység problémájára, autoimmun ...

Mészöly-centenárium

A januári alkalmon Mészöly Miklós élete, munkássága és Polcz Alainnel kötött 53 évnyi házassága elevenedik meg irodalmi művek és levelek tükrében.

Stork Natasa a legígéretesebb európai színész-tehetségek között

Stork Natasát a kontinens tíz ígéretes színésztehetsége között mutatja be a European Film Promotion február végén, miután a magyar színésznőt beválasztották ...

22. SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivál

Online rendezik meg a 22. SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivált január 13. és 16. között az Orkesztika Alapítvány Youtube-csatornáján és a fesztivál Fac ...

Filharmónia Magyarország

Januárban is koncertekkel várja közönségét a Filharmónia Magyarország virtuális koncertterme, 11-én a Szegedi Szimfonikus Zenekar és Balogh Ádám zongoraművész ...

 
Ez történt a héten

Cifrapalota Sisi-kiállítás

Virtuálisan bejárható lett a Kecskeméti Katona József Múzeum Cifrapalota kiállítóhelyének népszerű Sisi-tárlata.

Hagyományok Háza jubileumi év

A Folkstúdió ünnepi adásával kezdődik a magyar kultúra napján az idén 20 éves Hagyományok Háza és a 70 éves Magyar Állami Népi Együttes jubileumi éve.

Nyíregyházi Állatpark

Elkészült a szubkontinens állat- és növényvilágát bemutató India-ház a Nyíregyházi Állatparkban, az új turisztikai attrakció tavasztól fogadja a látogatókat.

Nemzeti Filharmonikus Zenekar

Francois Leleux oboaművész, karmester közreműködésével ad szünet nélküli online hangversenyt a Nemzeti Filharmonikus Zenekar csütörtökön a budapesti Z ...

A magyar kultúra napja

Schubert zenéjével nyitja a 2021-es évet pénteken, a magyar kultúra napján a Budapesti Vonósok Kamarazenekar, amely januárban és februárban két online ...

Goai Nemzetközi Filmfesztivál

Az 51. Goai Nemzetközi Filmfesztivál elsőfilmes versenyében lesz Krasznahorkai Balázs Hasadék című filmjének világpremierje Indiában.

 
 
weather failed, check feed URL