Október 23.

Az 1956-os forradalom egyik zenei lenyomatát, Lajtha László VII. szimfóniáját adja elő az Óbudai Danubia Zenekar Hámori Máté vezényletével október 26-án a Zeneakadémián, ahol elhangzik Csajkovszkij V. szimfóniája is.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

REGIO Játékkereskedelmi Kft.

Dátum: 2020.09.17. csütörtök
 
 
 
 

A REGIO Játékkereskedelmi Kft. Magyarország vezető kis- és nagykereskedelmi játékáruházlánca. A még ma is családi vállalkozásként üzemelő cég az 1980-as évek végén indult, majd nőtte ki magát a hagyományos játékpiacon meghatározó szereplővé.

A rendszerváltást megelőző időszakban a REGIO JÁTÉK alapító tulajdonosa feleségével együtt egy játék- és ajándékboltot bérelt. A mérnöki diplomával bíró Gyaraki József olyan üzleti és erkölcsi tapasztalatokat merített a kis üzlet üzemeltetéséből, amelyek a mai napig a REGIO JÁTÉK alapjait képezik.

1990-ben megnyitották REGIO játék-nagykereskedelmi áruházukat. A vállalkozás gyorsan nőtte ki magát, hamar átvette az akkor monopolhelyzetet élvező versenytárs piacát.

1993-ban az addig csak nagykereskedelmi formában működő játékáruház fontos döntést hozott: megnyitotta budapesti központi áruházát, ahol egymás mellett üzemelt a nagykereskedés és a kiskereskedés egyaránt. A döntés kifizetődött, hiszen 1996-ban elkezdhette az országos hálózat kiépítését, ma pedig a forgalom döntő része származik kiskereskedelmi eladásból.

Az online világ térhódításával a játékpiac szereplőinek is fel kellett venni a versenyt, így 2006-ban a REGIO JÁTÉK elindította webáruházát, mely egyéni vásárlókat és kiskereskedelmi partnereket egyaránt kiszolgál.

2008-ban már 6, az ezt követő hat évben újabb 8 áruházzal bővült. A Gulliver és a Bambini játékhálózatok 2014-es felszámolása során pedig korábbi versenytársai üzleteit is megszerezte. A 2014-es év nemcsak az újabb áruházak nyitásáról szólt, de kereskedelmi partnereivel is szorosabb kapcsolatot kötött a REGIO JÁTÉK: a LEGO Hungária Kft. szelektív nagykereskedelmi partnere lett Magyarországon, továbbá a SES, a SIKU, a Totum, a Ravensburger és a Disney plüssök értékesítési jogait is megszerezte.

 
 

A REGIO JÁTÉK ma is 100 %-ban magyar tulajdonú, így különösen nagy szó, hogy a hagyományos játékforgalmazók között piacvezető, 25%-os piaci részesedéssel. A REGIO JÁTÉK 2017-ben 10,5 milliárd forint nettó árbevételt ért el. A bolthálózat folyamatosan növekszik, jelenleg országszerte 34 áruház hirdeti a REGIO JÁTÉK szakértelmét, mely több elismerést is begyűjtött az utóbbi években: pénzügyi stabilitásának elismeréseként pedig 2016-ban másodszor is megkapta a Bisnode AAA tanúsítványt. 2016-ban és 2017-ben is MagyarBrands díjas márka lett a Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában. Törökbálinti áruháza elnyerte a SuperStore-díjat „szakbolt – non-FMCG” kategóriában. 2017-ben a REGIO JÁTÉK megnyitotta több mint 10 000 négyzetméteres, a törökbálinti bevásárlóközpontban található logisztikai központját. 2018-ban megújította webáruházát, a www.regiojatek.hu webshopot.

A REGIO JÁTÉK Webáruház online játékáruház, amely több ezerféle árucikkével Magyarország egyik legnagyobb online játékboltja.

 
 

A REGIO JÁTÉK Webáruház nemcsak az egyéni vásárlókat, hanem a játékkereskedő partnereket is kiszolgálja.

A REGIO JÁTÉK szolgáltatásai közül kiemelkedik a játékszerviz, amely egyedülállónak számít a játékpiacon. A REGIO Játékszerviz akár garanciális időn túl is vállalja a REGIO Játékboltokban vagy más játéküzletekben vásárolt játékok javítását.

A REGIO JÁTÉK Budapesten már két jól felszerelt játszóházzal is a gyermekek rendelkezésére áll.

Márkáink:

A REGIO JÁTÉK áruházaiban több mint 60 gyártó játékmárkái kaphatóak. Gyümölcsöző partnerkapcsolatot tartunk fent számos, Magyarországon már saját márkaüzlettel rendelkező játékgyártóval is, valamint több világszinten népszerű, minőségi játékmárkának a REGIO JÁTÉK a kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Elérhetőségek:

REGIO Játékkereskedelmi Kft.

1119 Budapest, Nándorfejérvári u. 23-25.

Telefon: 1/206-0805

Email: info@regiotoy.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Operaváltozatban mutatják be az István, a királyt

Október 17-én és 25-én mutatják be az István, a király című rockoperát Gyöngyösi Levente szimfonikus hangszerelésében, operaénekesek előadásában a budapesti ...

Térey-ösztöndíj

A Térey-ösztöndíjjal idén elismert Végh Attila József Attila-díjas költő, próza- és esszéíró.

Budapest Ritmo Piknik

Pénteken és szombaton 15 ingyenes szabadtéri világzenei előadást hallgathatnak meg az érdeklődők az 5. Budapest Ritmo Pikniken három budapesti köztéren, ...

Aradi vértanúk

Katonai tiszteletadás az Országház előtti Kossuth téren, ahol ünnepélyesen felvonták, majd félárbócra engedték a nemzeti lobogót az aradi vértanúk emléknapján.

Európai Madár-megfigyelő Napok

Két kategóriában, a rendezvényhelyszínek, valamint a résztvevők számát tekintve is dobogós lett Magyarország a 27. Európai Madármegfigyelő Napok rendezvényen.

Országos Táncház-találkozó

A magyar népviseletet újragondolva álmodta meg ruháit, ékszereit Németh Hajnal Aurora tervező, akinek az alkotásaival egy különleges divatbemutatón találkozhat ...

 
Ez történt a héten

Hungarikum lett a Magyar népmesék rajzfilmsorozat

Hungarikummá nyilvánította a Magyar népmesék rajzfilmsorozatot a Hungarikum Bizottság.

Szegedi Nemzetközi Gitárfesztivál

Online tartják meg a 21. Szegedi Nemzetközi Gitárfesztivált és a hozzá kapcsolódó két versenyt, a rendezvény nyitókoncertje csütörtökön este látható az ...

Budapest Art Week

Hetven budapesti kortárs galéria, kiállítótér, múzeum és műterem várja az érdeklődőket az 5. Budapest Art Week (BAW) képzőművészeti eseménysorozat keretében ...

Dalszerzők napja

Pénteken lesz a Dalszerzők napja. Az Artisjus kezdeményezésének célja, hogy nagyobb figyelem jusson a mintegy 14 ezer magyar zeneszerzőre, dalszerzőre ...

Öröm a Zene

Tíz kategóriában adták át az Öröm a Zene idei díjait vasárnap a fővárosi A38 hajón. A rendezvényen tartották az Öröm a Zene tehetségkutató-hálózat nagydöntőjét ...

Budapest Maraton

A megszokott időpontban, szombaton és vasárnap rendezi meg a Budapest Sportiroda (BSI) a 35. SPAR Budapest Maraton Fesztivált, amely egyben a klasszikus ...

 
 
weather failed, check feed URL