Bujtor István Filmfesztivál

Augusztus 19-től 22-ig rendezik meg a Bujtor István Filmfesztivált Balatonszemesen, az alkotók, műhelyek, stúdiók nevezését május 15-ig várják a filmes versenyprogramba.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

SKC-Consulting Kft.

Dátum: 2020.09.29. kedd
 
 
 
 
 

Az SKC cégcsoport üzleti modelljének középpontjában az ötlet és a szaktudás áll. Szerteágazó kompetenciarendszerünkkel és szakértelmünkkel bármilyen életképes ötletből működő projektet hozunk létre. E képességünket sikerrel kamatoztatjuk saját projektjeinkben, amelynek eredményeként az élelmiszer és építőipar területén saját gyártói és kivitelezői kapacitással rendelkezünk, de tanácsadói, projektmenedzseri és pályázatírói szolgáltatásaink keretein belül számos ügyfelünknek is segítettünk üzleti céljaik elérésében.

 

Cégünk, a hazai építőipar progresszív szereplőjeként széleskörű tervezési és kivitelezési tevékenységet folytat. Teljes körű generál kivitelezés mellett, saját gondozásban végzünk magas és mélyépítési munkákat is egyaránt. Átfogó tervezői szolgáltatásaink, valamint saját nyílászáró és szigetelőelem gyártó üzemünk pedig hatékony és gazdaságos támogatást nyújt tevékenységünk számára. Képzett munkatársainkra és sokéves szakmai tapasztalatunkra építve, tudatosan alakítottuk ki sokrétű tevékenységi körünket, hogy minél koncentráltabb és ezáltal, gazdaságosabb megoldásokat biztosíthassunk ügyfeleink számára. Tevékenységünk alapvetően három divízióra osztható:

Műszaki szolgáltatásaink és tervezői tevékenységeink:

 
 

1. Generál és építész tervezői megbízások,

2. Passzív ház tervezés,

3. Műszaki ellenőri feladatok,

4. Felelős műszaki vezetés,

II. Magasépítési tevékenységeink:

 
 

1. Zöld mezős beruházások kivitelezése,

2. Teljes körű épület felújítás,

3. Passzív ház építés.

III. Mélyépítési tevékenységeink:

1. Út és kerékpárút építés,

2. Ipari park kialakítása,

3. Közműépítés,

4. Gépi földmunkák.

Tevékenységi körünk alapjaként fontosnak tartjuk, hogy cégünk ne csak kivitelezési képességgel és kapacitással, hanem tervezői rálátással és műszaki szolgáltatásokkal is rendelkezzen, így összefogva és integrálva a különböző szintű folyamatokat, a munka hatékonysága és gazdaságossága érdekében. Munkatáraink, mérnökeink széleskörű tapasztalatára építve vállaljuk családi házak, ezen belül kiemelten passzív házak, továbbá középületek, ipari csarnokok, hűtőházak, utak, bontási munkálatok generál és építészeti tervezését, műszaki ellenőrzését, felelős műszaki vezetését.

Magasépítési divíziónk generál kivitelezői és saját erőforrásokra is építve vállal építési, bontási, felújítási, energiakorszerűsítési és átalakítási munkákat egyaránt. Nagy tapasztalattal rendelkezünk zöld és barna mezős beruházások keretein belül ipari létesítmények kialakításában, valamint beton és könnyű-váz szerkezetes csarnokok építésében. Felújítási munkák kapcsán vállalunk statikai munkákat, fal és tetőjavítást, átalakítást, utólagos hő és vízszigetelési, valamint nyílászáró beépítési megbízásokat. Speciális területünk a hűtőház és kis energia igényű (passzív) házak építése. Saját gyártású hazai innováción alapuló „Heat Block System” passzív ház építési és szigetelési rendszerünknek köszönhetően kínálunk olcsó, gyors és fenntartható megoldást az extrém kis energiaigényű házak egyre fejlődő területén.

Magasépítési munkáinkhoz csatlakozva, saját gépparkunk kapacitására építve mélyépítési divíziónk gondozásában vállaljuk utak, ezen belül is kiemelten kerékpárutak, ipari parkok alap infrastruktúrájának kialakítását, valamint mindezek, és általánosan épületek közművesítését, továbbá gépi földmunkák elvégzését.

Elérhetőségek:

SKC-Consulting Kft.

Cím: 1031 Budapest, Rozália utca. 11.

Tel: +3620 474 7696

Email: energy@skc.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A magyar klasszikus zene napja

Május 30-án , Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester és zeneszerző születésnapján indítja útjára A magyar klasszikus zene napja elnevezésű programsorozatot ...

Jósa András Múzeum

Honfoglalás kori kiállításra készül a nyíregyházi Jósa András Múzeum. Az Elit alakulat című kiállítás a tervek szerint május 14-én nyílik meg.

Erkel Ferenc Emlékház

Négy, egykor Erkel Ferenc személyes használatában lévő tárgyat adományozott a gyulai Erkel Ferenc Emlékháznak Szőnyi Márta, a zeneszerző ükunokájának, ...

Klimt kiállítás

A bécsi szecesszió vezéralakja, Gustav Klimt talán utolsó befejezett festménye, a Nő legyezővel is látható lesz a bécsi Belvedere palotában március 25-én ...

Indul a VI. Nemzeti VERSeny

Az idén is meghirdetik a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete versmondó és versklipversenyét, a Nemzeti VERSenyt, amelyre április 30-ig várják ...

Gerevich-Kovács-Kárpáti kard vk

Nyolc magyar léphet pástra a férfi egyéni verseny főtábláján a Gerevich-Kovács-Kárpáti kard világkupán.

 
Ez történt a héten

Húsvéti tojásfestés Győrben

Hétszázötven darab hímes tojás készül Győr város fennállásának évfordulójára.

Sanzonok és kobozok

Fúziós találkozásoknak ad otthont a Fonó Budai Zeneház az online térben. Április 3-án egy sanzonos triókoncert, 7-én két virtuóz kobzás műsora látható ...

Húsvéti park Hajdú-szoboszlón

Képzőművészek és művészeti iskolák oktatóinak segítségével készült el tíz darab nagyméretű tojás, a környező fákra pedig 1600 tojásdíszt került, amelyeket ...

Vasárnap óraátállítás

Március 28-án, vasárnap hajnali 2 órakor egy órával előre, hajnali 3 órára kell átállítani az órákat, ezzel megkezdődik a nyári időszámítás.

Koszorúzás Papp László szobránál

Születésének 95. évfordulója alkalmából szerdán megkoszorúzták Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó szobrát a XII. kerületi Gesztenyés-kertben.

Bartók Béla születésének 140. évfordulója

A Kékszakállú herceg vára című operaelőadás felvételét vetíti a Kolozsvári Magyar Opera Bartók Béla születése 140. évfordulója alkalmából.

 
 
weather failed, check feed URL