Goai Nemzetközi Filmfesztivál

Az 51. Goai Nemzetközi Filmfesztivál elsőfilmes versenyében lesz Krasznahorkai Balázs Hasadék című filmjének világpremierje Indiában.

Bővebben...
 

Interpack szakvásár Düsseldorf 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Pakole Trade Kft.

Dátum: 2020.10.05. hétfő
 
 
 
 

A PAKOLE cégcsoport több mint 25 éve meghatározó szereplője az európai ipari fűtéstechnikai piacnak, és termékeinket Európa szerte a minőség szinonimájaként említik. Saját gyártású termékeinket Európa és Ázsia 18 országába exportáljuk. Saját, fő termékcsoportjainkon kívül külföldi partnereink gondosan összeválogatott termékportfólióját is forgalmazzuk. Három külföldi és két hazai leányvállalatunk segítségével biztosítjuk ügyfeleink színvonalas kiszolgálását.

Innováció

Innovatív megoldásaink és kutató-fejlesztő tevékenységünk révén szeretnénk már ma felelni a holnap kihívásaira. Sokéves szervizelési és telepítési területen szerzett tapasztalatunkat kiaknázva a legújabb technológiákkal ellátott saját fejlesztésű és gyártású termékeket kínáljuk partnereink számára.

A 90-es évek elején cégünk Európában az elsők közt kezdte meg aláfúvatásos rendszerű sötétsugárzó berendezések gyártását. Mára számos termékkategóriában több száz modellt készítünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos gyártástechnológiai és termék innovációra, új termékeink bevezetését minden esetben hosszas kísérleti kutatások és alapos minőségügyi tesztek előzik meg, garantálva ezáltal a hosszan tartó, kiváló működést.

Minőség és szakértelem

Készülékeink tervezésénél és gyártásánál a legfontosabb szempont, hogy hosszútávon, megbízhatóan és teljes körűen ki tudják elégíteni ügyfeleink igényeit.

Az általunk gyártott fűtőkészülékek mindegyike megfelel a legmagasabb szabványi előírásoknak, rendelkeznek CE, EMC, GOST, valamint ukrán, horvát és szerb tanúsítványokkal is. Cégünk 1997-ben bevezette az MSZ EN ISO 9001, majd 2003-ban az MSZ EN ISO 14001 minőségbiztosítási rendszert.

A PAKOLE egyaránt szigorú követelményeket állít beszállítóival és saját gyártásával szemben, kiváló alapanyagok használata és több pontos ellenőrző folyamat szavatolja a végtermékek azonos minőségét.

A PAKOLE cégcsoportnál kiemelt fontosságúnak tartjuk munkatársaink és szervizpartnereink folyamatos szakmai képzését, valamint készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére műszaki kérdések, tanácsadás, vagy tanulmányok, auditok készítése esetén. Szakértő mérnök kolléga segíti partnereinket már az igényfelmérés szakaszában, hogy a legoptimálisabb megoldást tudjuk biztosítani.

Ipari fűtéstechnológiák

Hőlégbefúvós fűtőberendezések

Az ipari fűtéstechnikában régóta használatosak azok az eszközök, amelyek meleg levegő befúvásával, a belső tér levegőjének felmelegítésével oldják meg a terek fűtését.

 
 

A régi hagyományos (centralizált, központi kazánház) rendszerek esetében a legelterjedtebb megoldás a gőz- vagy melegvízüzemű termoventillátoros fűtés volt.

Ezen rendszerek komoly problémája a jelentős szállítási veszteség, valamint a korróziós folyamatok miatt jelentkező nagyon magas karbantartási költség. Ennek ellenére kisebb, vagy alapvetően meleg-vizes fűtési rendszereknél, ahol konvektív fűtésre vagy HMV előállításra kazánokat használnak, ott célszerű megoldás lehet. Nagyobb tereknél egyértelmű, hogy decentralizált meleg levegős fűtési rendszert kell kialakítani, ha az alkalmazott technológia vagy a geometriai méretek miatt sugárzó fűtés nem használható.

A gázüzemű hőlégfúvóknak alapvetően két típusa van, az oldalfalra vagy mennyezetre szerelhető és az álló kivitelű változat. Mindkét fajta alkalmazható önállóan vagy légcsatorna rendszerekhez csatlakoztatva.

A felhasználói igényeknek megfelelően a hőlégfúvók új generációja jelent meg, mely berendezéseknél kiegészítve a téli fűtést, nyári üzemmód is megtalálható. Ebben az esetben szellőztetés céljából levegőt keringtetnek, mely lehet külső levegő is, vagy a befúvó oldalra hűtőpanelokat szerelnek. Ezzel a módszerrel a terek belső hőmérséklete télen és nyáron is a kívánt értéken tartható.

Hősugárzó fűtések

Természetes hőforrás

 
 

A sugárzó fűtések elvi működését legegyszerűbben a nap energiájának sajátosságain, valamint annak hatásain keresztül tudjuk bemutatni. A Nap körül-belül 6000K°-os felületi hőmérsékleten sugározza hőjét a Föld irányába, mely hőenergia egy része a földi légkörbe lépve, valamint a nagy távolság miatt elnyelődik. A megmaradt ránk vetülő sugárzás jótékony hatását azonban mindenki érezheti, oly módon, hogy az alacsony környezeti hőmérséklettől függetlenül a bennünk kialakuló hő- és komfortérzet jelentősen magasabb.

A sugárzó fűtéseket pontosan ugyanezen tulajdonságok teszik vonzóvá a felhasználók számára.

Egyedülálló sajátosságok

A legfontosabb és egyben legjelentősebb pozitív tulajdonság, hogy a sugárzással történő hőközlés természetéből fakadóan, elsőként a különféle testek, anyagi dolgok melegszenek fel. Ezáltal a bennünket ért különböző irányú hősugárzás kellemes hőérzetet biztosít.

Ennek az egyedülálló sajátosságnak köszönhetően, a hősugárzással történő fűtési megoldásoknak kiemelkedően sok pozitív tulajdonságuk van más fűtésmegoldásokkal szemben.

Sokoldalú felhasználhatóság

A hősugárzó berendezések a lehető legváltozatosabb módon alkalmazhatók. Magukba foglalják a kisebb szerelőműhelyek fűtésén keresztül, a több ezer négyzetméteres nagyipari csarnokok, fedett vagy szabadtéri sportlétesítmények raktárépületek, hangárok teljes sorát. A hősugárzó berendezések kiválóan alkalmazhatóak különféle technológiai célokra is. Amennyiben további információ szükséges, az alkalmazhatósággal vagy bármilyen műszaki tervezési feladattal kapcsolatban, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.

 
 
 

Behozhatatlan előny

 

Magas hatásfok, akár 30-40 %-os energiamegtakarítás hagyományos fűtési rendszerekhez képest

Rövid felfűtési idő

Nincs felszálló por és szennyezőanyagok

Nem alakul ki tető alatti hőpaplan

Célzott fűtési területek változatos kialakíthatósága

Hely- és időtakarékos telepíthetőség

Széles spektrumú termékkínálat

Megbízható és időtálló minőség

Elérhetőségek:

Pakole Trade Kft.

8007 Székesfehérvár, Börgöndi út 8-10.

Telefon: 22/316-484

Email: mail@pakole.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Az év hala

A jászkeszeg (Leuciscus idus) kapta a legtöbb szavazatot a Magyar Haltani Társaság által hagyományosan meghirdetett és szilveszter napján lezárult év hala ...

Külön kiadvánnyal köszönti az újszülötteket az Opera

2021-ben is külön kiadvánnyal köszönti az újszülötteket a Magyar Állami Operaház. Az Útravaló című válogatást online formában érhetik el a családok.

Az Év sportolója gála 2020

A férfiaknál a teniszező Fucsovics Márton, valamint a labdarúgó Gulácsi Péter és Szoboszlai Dominik, a nőknél az úszó Kapás Boglárka, a cselgáncsozó Karakas ...

2021-es év madara

A cigánycsukot választotta egy tavalyi internetes szavazáson a lakosság az idei év madarának - közölte hétfőn az MTI-vel a Magyar Madártani és Természetvédelmi ...

Újzenei Fesztivál

A játék lesz a kiemelt témája az Átlátszó Hang Újzenei Fesztiválnak, amely január 8. és 17. között online várja a közönséget koncertekkel, ősbemutatókkal, ...

Dokumentum-film sorozat készül Paul McCartney-ról

A legendás zenész, ex-Beatle pályáját a világhírű amerikai producer, Rick Rubin hat részben fogja feldolgozni.

 
Ez történt a héten

Mészöly-centenárium

A januári alkalmon Mészöly Miklós élete, munkássága és Polcz Alainnel kötött 53 évnyi házassága elevenedik meg irodalmi művek és levelek tükrében.

Stork Natasa a legígéretesebb európai színész-tehetségek között

Stork Natasát a kontinens tíz ígéretes színésztehetsége között mutatja be a European Film Promotion február végén, miután a magyar színésznőt beválasztották ...

Gran Canaria szigetének déli partjáról vasárnap reggel elindult Rakonczay Gábor extrémsportoló, hogy egy speciális szörfdeszkán állva evezze át az Atlanti-óceánt.

22. SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivál

Online rendezik meg a 22. SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivált január 13. és 16. között az Orkesztika Alapítvány Youtube-csatornáján és a fesztivál Fac ...

Filharmónia Magyarország

Januárban is koncertekkel várja közönségét a Filharmónia Magyarország virtuális koncertterme, 11-én a Szegedi Szimfonikus Zenekar és Balogh Ádám zongoraművész ...

A jászkeszeg lett az év hala

Jászkeszeg (Leuciscus idus) a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum akváriumában.

 
 
weather failed, check feed URL