Nyíregyházi Állatpark

Elkészült a szubkontinens állat- és növényvilágát bemutató India-ház a Nyíregyházi Állatparkban, az új turisztikai attrakció tavasztól fogadja a látogatókat.

Bővebben...
 

Interpack szakvásár Düsseldorf 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

SR-Logistic Raktártechnika Kft.

Dátum: 2020.10.14. szerda
 
 
 
 

Szeretnénk bemutatni, miben vagyunk mások, miben különbözünk a konkurenciától, mely szolgáltatásainkkal tudjuk megkönnyíteni mindennapjait. Számunkra ugyanis elhivatottság a legjobbat nyújtani.

Magántulajdonban lévő cégünk és vezetőink már 15 éve nyújtanak partnereinknek a logisztika és raktározás-technika területén teljes körű szolgáltatást. A helyszíni felméréstől a kulcsrakész átadásig valósítjuk meg az elképzeléseket, a pontos igényfelmérést követően a felmerülő problémák, feladatok optimális megoldásához nyújtunk teljes körű segítséget. Legfontosabb értékeinknek a meglévő partnereinkkel való hosszú távú üzleti kapcsolatok fenntartását, új vagy leendő ügyfeleinkkel kialakítandó együttműködéseinket, valamint jól képzett, hozzáértő, több évtizedes tapasztalattal rendelkező, saját alkalmazásunkban dolgozó szakembereinket tekintjük.

Célunk, hogy minden esetben ugyanolyan maximális minőségben segítsük át jelenlegi és leendő partnerünket a kialakuló raktározási, logisztikai problémákon, és tervezéssel segítsük a piaci versenyben történő sikeres szereplését.

AMIT VELÜNK NYER:

Rend - minden a helyére kerül - egyszerű, áttekinthető raktár

Egyedi megoldások, optimális kihasználás

Hely és energiatakarékos kialakítások, automatizált, sérülésmentes folyamatok

Elkészítjük az állványok éves felülvizsgálatát, és elvégezzük a már meglévő állványrendszerek karbantartását, javítását

Teljes dokumentáció, szabványoknak előírásoknak megfelelően

Számtalan raktári és üzemi kiegészítő

Könnyen kezelhető, az ön igényeire és a helyi adottságokra szabott állványrendszer

Komplett és rugalmas szervizszolgáltatás /szaktanácsadás, állványvizsgálat, karbantartás, javítás/

Állványok és polcrendszerek

 
 

Az acélból készült állványrendszerek alkalmasak a különböző típusú tárolási egységek, raklapos termékek, dobozok, ládák, szálanyagok és egyéb anyagok vagy csomagolási rendszerek elhelyezésére.

Automatizált raktár

Az automatizált raktár megoldást nyújt a tárolási folyamatok ellenőrzésére, optimalizálására, a hatékonyabb helykihasználásra és az áruk kiszállításának előkészítésére.

AR Racking képviselet

 
 

Az SR-LOGISTIC Raktártechnika Kft. 2019-től az AR Racking állványrendszereinek magyarországi forgalmazója. Hiszünk abban hogy az AR Racking való együttműködésünk, a kiváló minőségű termékek a magas minőség és a hozzá kapcsolódó szolgáltatással tovább növeljük partnereink elégedettségét.

Mecalux képviselet

Az SR-LOGISTIC Raktártechnika Kft. 2012 és 2019 között a Mecalux termékek hivatalos magyarországi gyári forgalmazója volt. Jelenleg a Mecalux termékek magyarországi viszonteladójaként, a 10 éves tapasztalatra építve foglalkozunk a Mecalux állványrendszerek értékesítésével, karbantartásával.

Szaktanácsadói szolgáltatás

A partnereink igényeinek előzetes felmérésével, és az árumozgatás folyamatainak elemzésével segítünk az optimális tárolási rendszerek kialakításában.

Raktári szoftver

A szoftver lehetővé teszi a legkülönbözőbb raktározási rendszerek ellenőrzését és irányítását és rugalmasan csatlakozik a meglévő számítástechnikai rendszerekhez.

Elérhetőségek:

SR – LOGISTIC RAKTÁRTECHNIKA KFT .

Cím: 1239 Budapest, Grassalkovich út 255.

Tel: +36 1 900 06 66

Fax: +36 1 900 06 67

E-mail: iroda@sr-logistic.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Hymato Kft.

Újra nyitottunk a mezőgazdaság felé. Ezekre a feladatokra alapítottuk a BIOPOL Kft.-t. Huminsav alapú növényi és állati rendszerekben alkalmazható termékeket ...

ImmunPro és LipoCell C1000

Mi a Hymato Productsnál követjük a trendeket, figyeljük, merre tart a világ, milyen népbetegségekre – például a gluténérzékenység problémájára, autoimmun ...

22. SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivál

Online rendezik meg a 22. SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivált január 13. és 16. között az Orkesztika Alapítvány Youtube-csatornáján és a fesztivál Fac ...

Filharmónia Magyarország

Januárban is koncertekkel várja közönségét a Filharmónia Magyarország virtuális koncertterme, 11-én a Szegedi Szimfonikus Zenekar és Balogh Ádám zongoraművész ...

Az év hala

A jászkeszeg (Leuciscus idus) kapta a legtöbb szavazatot a Magyar Haltani Társaság által hagyományosan meghirdetett és szilveszter napján lezárult év hala ...

Külön kiadvánnyal köszönti az újszülötteket az Opera

2021-ben is külön kiadvánnyal köszönti az újszülötteket a Magyar Állami Operaház. Az Útravaló című válogatást online formában érhetik el a családok.

 
Ez történt a héten

Nemzeti Filharmonikus Zenekar

Francois Leleux oboaművész, karmester közreműködésével ad szünet nélküli online hangversenyt a Nemzeti Filharmonikus Zenekar csütörtökön a budapesti Z ...

A magyar kultúra napja

Schubert zenéjével nyitja a 2021-es évet pénteken, a magyar kultúra napján a Budapesti Vonósok Kamarazenekar, amely januárban és februárban két online ...

Goai Nemzetközi Filmfesztivál

Az 51. Goai Nemzetközi Filmfesztivál elsőfilmes versenyében lesz Krasznahorkai Balázs Hasadék című filmjének világpremierje Indiában.

Mészöly-centenárium

A januári alkalmon Mészöly Miklós élete, munkássága és Polcz Alainnel kötött 53 évnyi házassága elevenedik meg irodalmi művek és levelek tükrében.

Stork Natasa a legígéretesebb európai színész-tehetségek között

Stork Natasát a kontinens tíz ígéretes színésztehetsége között mutatja be a European Film Promotion február végén, miután a magyar színésznőt beválasztották ...

A jászkeszeg lett az év hala

Jászkeszeg (Leuciscus idus) a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum akváriumában.

 
 
weather failed, check feed URL