Bujtor István Filmfesztivál

Augusztus 19-től 22-ig rendezik meg a Bujtor István Filmfesztivált Balatonszemesen, az alkotók, műhelyek, stúdiók nevezését május 15-ig várják a filmes versenyprogramba.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

SR-Logistic Raktártechnika Kft.

Dátum: 2020.10.14. szerda
 
 
 
 

Szeretnénk bemutatni, miben vagyunk mások, miben különbözünk a konkurenciától, mely szolgáltatásainkkal tudjuk megkönnyíteni mindennapjait. Számunkra ugyanis elhivatottság a legjobbat nyújtani.

Magántulajdonban lévő cégünk és vezetőink már 15 éve nyújtanak partnereinknek a logisztika és raktározás-technika területén teljes körű szolgáltatást. A helyszíni felméréstől a kulcsrakész átadásig valósítjuk meg az elképzeléseket, a pontos igényfelmérést követően a felmerülő problémák, feladatok optimális megoldásához nyújtunk teljes körű segítséget. Legfontosabb értékeinknek a meglévő partnereinkkel való hosszú távú üzleti kapcsolatok fenntartását, új vagy leendő ügyfeleinkkel kialakítandó együttműködéseinket, valamint jól képzett, hozzáértő, több évtizedes tapasztalattal rendelkező, saját alkalmazásunkban dolgozó szakembereinket tekintjük.

Célunk, hogy minden esetben ugyanolyan maximális minőségben segítsük át jelenlegi és leendő partnerünket a kialakuló raktározási, logisztikai problémákon, és tervezéssel segítsük a piaci versenyben történő sikeres szereplését.

AMIT VELÜNK NYER:

Rend - minden a helyére kerül - egyszerű, áttekinthető raktár

Egyedi megoldások, optimális kihasználás

Hely és energiatakarékos kialakítások, automatizált, sérülésmentes folyamatok

Elkészítjük az állványok éves felülvizsgálatát, és elvégezzük a már meglévő állványrendszerek karbantartását, javítását

Teljes dokumentáció, szabványoknak előírásoknak megfelelően

Számtalan raktári és üzemi kiegészítő

Könnyen kezelhető, az ön igényeire és a helyi adottságokra szabott állványrendszer

Komplett és rugalmas szervizszolgáltatás /szaktanácsadás, állványvizsgálat, karbantartás, javítás/

Állványok és polcrendszerek

 
 

Az acélból készült állványrendszerek alkalmasak a különböző típusú tárolási egységek, raklapos termékek, dobozok, ládák, szálanyagok és egyéb anyagok vagy csomagolási rendszerek elhelyezésére.

Automatizált raktár

Az automatizált raktár megoldást nyújt a tárolási folyamatok ellenőrzésére, optimalizálására, a hatékonyabb helykihasználásra és az áruk kiszállításának előkészítésére.

AR Racking képviselet

 
 

Az SR-LOGISTIC Raktártechnika Kft. 2019-től az AR Racking állványrendszereinek magyarországi forgalmazója. Hiszünk abban hogy az AR Racking való együttműködésünk, a kiváló minőségű termékek a magas minőség és a hozzá kapcsolódó szolgáltatással tovább növeljük partnereink elégedettségét.

Mecalux képviselet

Az SR-LOGISTIC Raktártechnika Kft. 2012 és 2019 között a Mecalux termékek hivatalos magyarországi gyári forgalmazója volt. Jelenleg a Mecalux termékek magyarországi viszonteladójaként, a 10 éves tapasztalatra építve foglalkozunk a Mecalux állványrendszerek értékesítésével, karbantartásával.

Szaktanácsadói szolgáltatás

A partnereink igényeinek előzetes felmérésével, és az árumozgatás folyamatainak elemzésével segítünk az optimális tárolási rendszerek kialakításában.

Raktári szoftver

A szoftver lehetővé teszi a legkülönbözőbb raktározási rendszerek ellenőrzését és irányítását és rugalmasan csatlakozik a meglévő számítástechnikai rendszerekhez.

Elérhetőségek:

SR – LOGISTIC RAKTÁRTECHNIKA KFT .

Cím: 1239 Budapest, Grassalkovich út 255.

Tel: +36 1 900 06 66

Fax: +36 1 900 06 67

E-mail: iroda@sr-logistic.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A magyar klasszikus zene napja

Május 30-án , Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester és zeneszerző születésnapján indítja útjára A magyar klasszikus zene napja elnevezésű programsorozatot ...

Jósa András Múzeum

Honfoglalás kori kiállításra készül a nyíregyházi Jósa András Múzeum. Az Elit alakulat című kiállítás a tervek szerint május 14-én nyílik meg.

Erkel Ferenc Emlékház

Négy, egykor Erkel Ferenc személyes használatában lévő tárgyat adományozott a gyulai Erkel Ferenc Emlékháznak Szőnyi Márta, a zeneszerző ükunokájának, ...

Klimt kiállítás

A bécsi szecesszió vezéralakja, Gustav Klimt talán utolsó befejezett festménye, a Nő legyezővel is látható lesz a bécsi Belvedere palotában március 25-én ...

Indul a VI. Nemzeti VERSeny

Az idén is meghirdetik a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete versmondó és versklipversenyét, a Nemzeti VERSenyt, amelyre április 30-ig várják ...

Gerevich-Kovács-Kárpáti kard vk

Nyolc magyar léphet pástra a férfi egyéni verseny főtábláján a Gerevich-Kovács-Kárpáti kard világkupán.

 
Ez történt a héten

Húsvéti tojásfestés Győrben

Hétszázötven darab hímes tojás készül Győr város fennállásának évfordulójára.

Sanzonok és kobozok

Fúziós találkozásoknak ad otthont a Fonó Budai Zeneház az online térben. Április 3-án egy sanzonos triókoncert, 7-én két virtuóz kobzás műsora látható ...

Húsvéti park Hajdú-szoboszlón

Képzőművészek és művészeti iskolák oktatóinak segítségével készült el tíz darab nagyméretű tojás, a környező fákra pedig 1600 tojásdíszt került, amelyeket ...

Vasárnap óraátállítás

Március 28-án, vasárnap hajnali 2 órakor egy órával előre, hajnali 3 órára kell átállítani az órákat, ezzel megkezdődik a nyári időszámítás.

Koszorúzás Papp László szobránál

Születésének 95. évfordulója alkalmából szerdán megkoszorúzták Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó szobrát a XII. kerületi Gesztenyés-kertben.

Bartók Béla születésének 140. évfordulója

A Kékszakállú herceg vára című operaelőadás felvételét vetíti a Kolozsvári Magyar Opera Bartók Béla születése 140. évfordulója alkalmából.

 
 
weather failed, check feed URL