Zöld forgatagot rendeznek Dömösön

A Duna-Ipoly Nemzeti Park szombaton rendezi a Dömösi Zöld Forgatagot, amely a Dunakanyar térségének egyik legjelentősebb természetvédelmi témájú rendezvénye.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

SR-Logistic Raktártechnika Kft.

Dátum: 2020.10.14. szerda
 
 
 
 

Szeretnénk bemutatni, miben vagyunk mások, miben különbözünk a konkurenciától, mely szolgáltatásainkkal tudjuk megkönnyíteni mindennapjait. Számunkra ugyanis elhivatottság a legjobbat nyújtani.

Magántulajdonban lévő cégünk és vezetőink már 15 éve nyújtanak partnereinknek a logisztika és raktározás-technika területén teljes körű szolgáltatást. A helyszíni felméréstől a kulcsrakész átadásig valósítjuk meg az elképzeléseket, a pontos igényfelmérést követően a felmerülő problémák, feladatok optimális megoldásához nyújtunk teljes körű segítséget. Legfontosabb értékeinknek a meglévő partnereinkkel való hosszú távú üzleti kapcsolatok fenntartását, új vagy leendő ügyfeleinkkel kialakítandó együttműködéseinket, valamint jól képzett, hozzáértő, több évtizedes tapasztalattal rendelkező, saját alkalmazásunkban dolgozó szakembereinket tekintjük.

Célunk, hogy minden esetben ugyanolyan maximális minőségben segítsük át jelenlegi és leendő partnerünket a kialakuló raktározási, logisztikai problémákon, és tervezéssel segítsük a piaci versenyben történő sikeres szereplését.

AMIT VELÜNK NYER:

Rend - minden a helyére kerül - egyszerű, áttekinthető raktár

Egyedi megoldások, optimális kihasználás

Hely és energiatakarékos kialakítások, automatizált, sérülésmentes folyamatok

Elkészítjük az állványok éves felülvizsgálatát, és elvégezzük a már meglévő állványrendszerek karbantartását, javítását

Teljes dokumentáció, szabványoknak előírásoknak megfelelően

Számtalan raktári és üzemi kiegészítő

Könnyen kezelhető, az ön igényeire és a helyi adottságokra szabott állványrendszer

Komplett és rugalmas szervizszolgáltatás /szaktanácsadás, állványvizsgálat, karbantartás, javítás/

Állványok és polcrendszerek

 
 

Az acélból készült állványrendszerek alkalmasak a különböző típusú tárolási egységek, raklapos termékek, dobozok, ládák, szálanyagok és egyéb anyagok vagy csomagolási rendszerek elhelyezésére.

Automatizált raktár

Az automatizált raktár megoldást nyújt a tárolási folyamatok ellenőrzésére, optimalizálására, a hatékonyabb helykihasználásra és az áruk kiszállításának előkészítésére.

AR Racking képviselet

 
 

Az SR-LOGISTIC Raktártechnika Kft. 2019-től az AR Racking állványrendszereinek magyarországi forgalmazója. Hiszünk abban hogy az AR Racking való együttműködésünk, a kiváló minőségű termékek a magas minőség és a hozzá kapcsolódó szolgáltatással tovább növeljük partnereink elégedettségét.

Mecalux képviselet

Az SR-LOGISTIC Raktártechnika Kft. 2012 és 2019 között a Mecalux termékek hivatalos magyarországi gyári forgalmazója volt. Jelenleg a Mecalux termékek magyarországi viszonteladójaként, a 10 éves tapasztalatra építve foglalkozunk a Mecalux állványrendszerek értékesítésével, karbantartásával.

Szaktanácsadói szolgáltatás

A partnereink igényeinek előzetes felmérésével, és az árumozgatás folyamatainak elemzésével segítünk az optimális tárolási rendszerek kialakításában.

Raktári szoftver

A szoftver lehetővé teszi a legkülönbözőbb raktározási rendszerek ellenőrzését és irányítását és rugalmasan csatlakozik a meglévő számítástechnikai rendszerekhez.

Elérhetőségek:

SR – LOGISTIC RAKTÁRTECHNIKA KFT .

Cím: 1239 Budapest, Grassalkovich út 255.

Tel: +36 1 900 06 66

Fax: +36 1 900 06 67

E-mail: iroda@sr-logistic.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Nagy Sportágválasztó

Több mint száz sportágat és húszféle hangszert lehet ingyenesen kipróbálni a Budapesti Nagy Sportágválasztón és Nagy Hangszerválasztón, amelyet pénteken ...

Fair play világnapja

A fair play szeptember 7-i világnapja (World Fair Play Day) alkalmából a Nemzetközi Fair Play Bizottság hétfőn három magas kőrist ültetett a Népligetben.

5. Debrecziner Gourmet fesztivál

A mangalica, a chili és a szilva kombinációja lesz a középpontban az 5. Debrecziner Gourmet fesztiválon, a háromnapos gasztrorendezvény pénteken kezdődik ...

Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál

Október 8-án kezdődik az első Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál, amelyen október 24-ig koncertek, irodalmi és képzőművészeti programok, valamint ...

Padelverseny

Szerdától Szentendre ad otthont az első magyarországi profi padelversenynek.

Paralimpia 2020-Bronzérmes a magyar női tőrcsapat

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) által közreadott képen Dani Gyöngyi, Hajmási Éva, Krajnyák Zsuzsanna és Madarászné Mező Boglárka, a bronzérmes magyar ...

 
Ez történt a héten

Pécsi Napok fesztivál

A Bikini, Geszti Péter és a Parno Graszt ad koncertet, továbbá megrendezik a Pécsi Tangó Ünnepet és a 25. Európai Bordalfesztivált is a szeptember 22. ...

ELTE Füvészkert 250. évfordulója

Az ELTE Füvészkert 2021-ben ünnepli alapításának 250. évfordulóját, a kerek évfordulót a kert történetét bemutató könyvvel, emlékkiállítással és emlékfa ...

Jamie Winchester 50 évét ünnepli a Budapest Parkban

Az ír zenész eddigi pályafutása Magyarországhoz kapcsolódott, a tavaly nyárról elhalasztott esten több formációja lép színpadra csütörtökön a Budapest Parkban.

Ötnapos fesztivállal ünnepli 10. évadát a Budapest Park

Szeptember 15. és 19. között megrendezett Xtra Feszt elnevezésű programsorozaton fellép többek között Jamie Winchester, a Follow The Flow, a Vad Fruttik, ...

Nemzetközi Természet- és Környezet-védelmi Fesztivál

Ma veszi kezdetét a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál Gödöllőn, ahol vasárnapig a Kárpát-medencei Filmszemle vetítései, fotókiállítás, ...

Őszi fesztivál

Szeptember 16. és 19. között rendezik meg a Szekszárdi Őszi Fesztivált a hagyományos szüreti napok helyett a tolnai megyeszékhelyen.

 
 
weather failed, check feed URL