Zöld forgatagot rendeznek Dömösön

A Duna-Ipoly Nemzeti Park szombaton rendezi a Dömösi Zöld Forgatagot, amely a Dunakanyar térségének egyik legjelentősebb természetvédelmi témájú rendezvénye.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Vonalkód Rendszerház Kft.

Dátum: 2020.10.15. csütörtök
 
 
 
 

Tapasztalatból tudjuk, hogy az automatikus azonosításon alapuló adatgyűjtési technológiák az információs rendszer hatékonyságnak a növelését célozzák: nagy adatmennyiség begyűjtése nagy pontossággal a folyamat minél több pontjáról – kis emberi közreműködéssel, folyamatos visszakövethetőséggel alacsony költség mellett.

Az adatgyűjtés hatékonysága nagymértékben növelhető kiforrott és szabványos technológiáknak a környezetre szabott egyedi alkalmazásával. A szakma nagy múltú gyártó cégeinek – akikkel több éves szoros kapcsolatot építettünk ki – termékei és a mi hazai tapasztalatainkon alapuló egyedi megoldásaink szervesen kiegészítik egymást. Tapasztalatainkat és támogatásunkat felügyelet, szerviz, karbantartás és szakmai konzultáció formájában az üzemeltetés során is ügyfeleink rendelkezésére bocsátjuk.

A több évtizedes egyenletes ütemű fejlődés eredményeként folyamatosan a szakterület egyik legnagyobb és elismert vállalkozásaként működünk. Magyarországon és Európán kívül, a világ több országában üzemelnek megoldásaink. Tevékenységünk során a magas szakmai tudást, a minőségi munkát és az együttműködést alapértékeknek tekintjük, amelyeknek a fenntartására és fejlesztésére sok energiát fordítunk – ez a feltétele annak, hogy előrehaladásunk kulcsa továbbra is a mi kezünkben legyen.

 
 
 

Szolgáltatások:

 

Azonosítástechnikai termékek értékesítése és bérbeadása

Termékkínálatunk és beszállítói kapcsolataink teljes mértékben lefedik a mai azonosítástechnikai igényeket, legyen az termékjelölés (RFID vagy címke), vonalkódolvasási, kódminőségellenőrzési,adat- beolvasási, tárolási, átviteli vagy megjelenítési feladat.

Bérnyomtatás és cimketervezés

Az általunk tervezett és nyomtatott címkék megfelelnek a vonatkozó szabványoknak, olvashatóságuk mind szemmel és mind vonalkódolvasóval kimagasló.

Mobile device management rendszerek támogatása

A MobiControl megszünteti a több operációs rendszeres, több gyártós és többcélú mobil üzleti hálózatok felügyeletének összetettségét. Olyan teljes körű MDM (Mobile Device Management) és EMM (Enterprise Mobil Managment) megoldás, amely egyetlen felügyeleti konzolról kezeli a mobileszközöket, alkalmazásokat, tartalmakat és biztonsági beállításokat.

Szervizelési és karbantartási szolgáltatások

Szolgáltatásunk minősége közvetlen gyártói alkatrész utánpótlásra, jelentős alkatrész raktárra és több évtizedes szakmai tapasztalatra épül. Kérjen ajánlatot szakértőinktől!

Címke és festékszalag értékesítés

A vonalkódos vagy RFID címkék használata nagymértékben leegyszerűsíti, megkönnyíti a cég mindennapos működését, legyen szó akár az áru- és raktárkészlet követéséről vagy a termékek egyedi azonosításáról. Kérjen ajánlatot szakértőinktől!

Termeléslogisztikai rendszerek fejlesztése

Auto ID szakértelemmel és folyamatszervezési gyakorlattal rendelkező kollégáink a probléma felvetésétől, a tervezésen és software, hardware kivitelezésen keresztül, egészen a folyamatos üzemben tartásig vállalják a feladatok megvalósítását.

Kódminőség ellenőrzés

A hibás vonalkódokat nem lehet beolvasni és azonosítani, így a hitelesítésük sem kivitelezhető. Az általunk nyújtott szolgáltatásnak köszönhetően a rossz vonalkódok nem kerülhetnek a termékekre, ami meggátolja a jövőbeli hibákat és reklamációkat.

Vonalkódos és RFID-s leltár

Mi személyre szabott feladat meghatározással, leltártervezéssel és feladatütemezéssel kezdjük a közös munkát. Folyamatos visszajelzéssel és személyes kapcsolattartással tesszük hatékonnyá az együttműködést!

Elérhetőségek:

 
 

Vonalkód Rendszerház Kft.

H-1047 Budapest, Fóti út 56.

Tel.: +36 1 436 7575

Fax: +36 1 436 7555

Email: info@vonalkod.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Nagy Sportágválasztó

Több mint száz sportágat és húszféle hangszert lehet ingyenesen kipróbálni a Budapesti Nagy Sportágválasztón és Nagy Hangszerválasztón, amelyet pénteken ...

Fair play világnapja

A fair play szeptember 7-i világnapja (World Fair Play Day) alkalmából a Nemzetközi Fair Play Bizottság hétfőn három magas kőrist ültetett a Népligetben.

5. Debrecziner Gourmet fesztivál

A mangalica, a chili és a szilva kombinációja lesz a középpontban az 5. Debrecziner Gourmet fesztiválon, a háromnapos gasztrorendezvény pénteken kezdődik ...

Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál

Október 8-án kezdődik az első Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál, amelyen október 24-ig koncertek, irodalmi és képzőművészeti programok, valamint ...

Padelverseny

Szerdától Szentendre ad otthont az első magyarországi profi padelversenynek.

Paralimpia 2020-Bronzérmes a magyar női tőrcsapat

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) által közreadott képen Dani Gyöngyi, Hajmási Éva, Krajnyák Zsuzsanna és Madarászné Mező Boglárka, a bronzérmes magyar ...

 
Ez történt a héten

Pécsi Napok fesztivál

A Bikini, Geszti Péter és a Parno Graszt ad koncertet, továbbá megrendezik a Pécsi Tangó Ünnepet és a 25. Európai Bordalfesztivált is a szeptember 22. ...

ELTE Füvészkert 250. évfordulója

Az ELTE Füvészkert 2021-ben ünnepli alapításának 250. évfordulóját, a kerek évfordulót a kert történetét bemutató könyvvel, emlékkiállítással és emlékfa ...

Jamie Winchester 50 évét ünnepli a Budapest Parkban

Az ír zenész eddigi pályafutása Magyarországhoz kapcsolódott, a tavaly nyárról elhalasztott esten több formációja lép színpadra csütörtökön a Budapest Parkban.

Ötnapos fesztivállal ünnepli 10. évadát a Budapest Park

Szeptember 15. és 19. között megrendezett Xtra Feszt elnevezésű programsorozaton fellép többek között Jamie Winchester, a Follow The Flow, a Vad Fruttik, ...

Nemzetközi Természet- és Környezet-védelmi Fesztivál

Ma veszi kezdetét a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál Gödöllőn, ahol vasárnapig a Kárpát-medencei Filmszemle vetítései, fotókiállítás, ...

Őszi fesztivál

Szeptember 16. és 19. között rendezik meg a Szekszárdi Őszi Fesztivált a hagyományos szüreti napok helyett a tolnai megyeszékhelyen.

 
 
weather failed, check feed URL