Kurultaj

Több mint 20 nemzet képviselőjének jelenlétében a Parlamentben nyílt meg a Bugacon pénteken kezdődő Kurultaj hagyományőrző rendezvény.

Bővebben...
 

Frankfurt 2022. 09. 13-17.


Nyíregyháza 2022.08.26-09.03.

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Vonalkód Rendszerház Kft.

Dátum: 2020.10.15. csütörtök
 
 
 
 

Tapasztalatból tudjuk, hogy az automatikus azonosításon alapuló adatgyűjtési technológiák az információs rendszer hatékonyságnak a növelését célozzák: nagy adatmennyiség begyűjtése nagy pontossággal a folyamat minél több pontjáról – kis emberi közreműködéssel, folyamatos visszakövethetőséggel alacsony költség mellett.

Az adatgyűjtés hatékonysága nagymértékben növelhető kiforrott és szabványos technológiáknak a környezetre szabott egyedi alkalmazásával. A szakma nagy múltú gyártó cégeinek – akikkel több éves szoros kapcsolatot építettünk ki – termékei és a mi hazai tapasztalatainkon alapuló egyedi megoldásaink szervesen kiegészítik egymást. Tapasztalatainkat és támogatásunkat felügyelet, szerviz, karbantartás és szakmai konzultáció formájában az üzemeltetés során is ügyfeleink rendelkezésére bocsátjuk.

A több évtizedes egyenletes ütemű fejlődés eredményeként folyamatosan a szakterület egyik legnagyobb és elismert vállalkozásaként működünk. Magyarországon és Európán kívül, a világ több országában üzemelnek megoldásaink. Tevékenységünk során a magas szakmai tudást, a minőségi munkát és az együttműködést alapértékeknek tekintjük, amelyeknek a fenntartására és fejlesztésére sok energiát fordítunk – ez a feltétele annak, hogy előrehaladásunk kulcsa továbbra is a mi kezünkben legyen.

 
 
 

Szolgáltatások:

 

Azonosítástechnikai termékek értékesítése és bérbeadása

Termékkínálatunk és beszállítói kapcsolataink teljes mértékben lefedik a mai azonosítástechnikai igényeket, legyen az termékjelölés (RFID vagy címke), vonalkódolvasási, kódminőségellenőrzési,adat- beolvasási, tárolási, átviteli vagy megjelenítési feladat.

Bérnyomtatás és cimketervezés

Az általunk tervezett és nyomtatott címkék megfelelnek a vonatkozó szabványoknak, olvashatóságuk mind szemmel és mind vonalkódolvasóval kimagasló.

Mobile device management rendszerek támogatása

A MobiControl megszünteti a több operációs rendszeres, több gyártós és többcélú mobil üzleti hálózatok felügyeletének összetettségét. Olyan teljes körű MDM (Mobile Device Management) és EMM (Enterprise Mobil Managment) megoldás, amely egyetlen felügyeleti konzolról kezeli a mobileszközöket, alkalmazásokat, tartalmakat és biztonsági beállításokat.

Szervizelési és karbantartási szolgáltatások

Szolgáltatásunk minősége közvetlen gyártói alkatrész utánpótlásra, jelentős alkatrész raktárra és több évtizedes szakmai tapasztalatra épül. Kérjen ajánlatot szakértőinktől!

Címke és festékszalag értékesítés

A vonalkódos vagy RFID címkék használata nagymértékben leegyszerűsíti, megkönnyíti a cég mindennapos működését, legyen szó akár az áru- és raktárkészlet követéséről vagy a termékek egyedi azonosításáról. Kérjen ajánlatot szakértőinktől!

Termeléslogisztikai rendszerek fejlesztése

Auto ID szakértelemmel és folyamatszervezési gyakorlattal rendelkező kollégáink a probléma felvetésétől, a tervezésen és software, hardware kivitelezésen keresztül, egészen a folyamatos üzemben tartásig vállalják a feladatok megvalósítását.

Kódminőség ellenőrzés

A hibás vonalkódokat nem lehet beolvasni és azonosítani, így a hitelesítésük sem kivitelezhető. Az általunk nyújtott szolgáltatásnak köszönhetően a rossz vonalkódok nem kerülhetnek a termékekre, ami meggátolja a jövőbeli hibákat és reklamációkat.

Vonalkódos és RFID-s leltár

Mi személyre szabott feladat meghatározással, leltártervezéssel és feladatütemezéssel kezdjük a közös munkát. Folyamatos visszajelzéssel és személyes kapcsolattartással tesszük hatékonnyá az együttműködést!

Elérhetőségek:

 
 

Vonalkód Rendszerház Kft.

H-1047 Budapest, Fóti út 56.

Tel.: +36 1 436 7575

Fax: +36 1 436 7555

Email: info@vonalkod.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Palóc Világtalálkozó

A felvidéki Ipolyszécsénykén rendezik meg péntektől az idei Palóc Világtalálkozót. A háromnapos program célja az összetartozás erősítése, a Palócföld hagyományainak, ...

Magyarország tortája

Karikó Orsolya nagykőrösi cukrász munkája, a Huncut szilva herceg lett idén Magyarország tortája, a Magyarország cukormentes tortája címet pedig a szegedi ...

ZamJam

A Kool and the Gang, Shaggy és Geszti Péter is fellép a MOL Nagyon Balaton új eseményén, a ZamJam fesztiválon, amely csütörtökön indul és szombatig tart ...

Veterán autós nap

Veterán autók és motorok, egy repülőgép és egész napos programok várják az érdeklődőket a Veteránok az Északiban elnevezésű veterán autós napon szombaton ...

Repülőtér éjszakája

Az éjszakai reptérlátogatás mellett oldtimer és modern járművek, nosztalgiarepülések, pályaválasztási foglalkozás és repülős talkshow is várja a látogatókat ...

Auer fesztivál nyolcadik alkalommal Veszprémben

Számos ismert külföldi és hazai komolyzenei előadó részvételével nyolcadszor rendezik meg az Auer fesztivált Veszprémben augusztus 2-ától 7-éig.

 
Ez történt a héten

Bujtor Filmfesztivál

Sokszínű programkínálattal várja az érdeklődőket a Bujtor Filmfesztivál augusztus 18. és 21. között Balatonszemesen, ahol többek között veteránautós felvonulás, ...

Hungária Kupa

Tizenöt országból mintegy kilencszázan neveztek a tájékozódási futók mindenkori legnépszerűbb hazai eseményére, a szerdán kezdődő soltvadkerti Hungária Kupára.

Kovács Kati életműkoncertet ad a BKK-ban

Életműkoncertet ad Kovács Kati szeptember 12-én a Budapest Kongresszusi Központban. A rendkívül népszerű énekesnő több mint öt évtizede tartó pályafutása ...

Garten Balaton

Augusztus 5. és 14. között rendezik a Garten Balaton kortárs művészeti fesztivált Lovason, Felsőörsön, Alsóörsön és Csopakon - jelentette be a rendezvény ...

Dinnyenapot rendeznek Ópusztaszeren

Dinnyenapot és a népi halászat hagyományait bemutató tematikus programokat is rendeznek szombaton az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban.

Állatkerti Fesztivál

Állatos élmények, családi programok, koncertek és előadások várják a közönséget csütörtöktől vasárnapig az Állatkerti Fesztiválon, a Fővárosi Állat- és ...

 
 
weather failed, check feed URL