Bujtor István Filmfesztivál

Augusztus 19-től 22-ig rendezik meg a Bujtor István Filmfesztivált Balatonszemesen, az alkotók, műhelyek, stúdiók nevezését május 15-ig várják a filmes versenyprogramba.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Vonalkód Rendszerház Kft.

Dátum: 2020.10.15. csütörtök
 
 
 
 

Tapasztalatból tudjuk, hogy az automatikus azonosításon alapuló adatgyűjtési technológiák az információs rendszer hatékonyságnak a növelését célozzák: nagy adatmennyiség begyűjtése nagy pontossággal a folyamat minél több pontjáról – kis emberi közreműködéssel, folyamatos visszakövethetőséggel alacsony költség mellett.

Az adatgyűjtés hatékonysága nagymértékben növelhető kiforrott és szabványos technológiáknak a környezetre szabott egyedi alkalmazásával. A szakma nagy múltú gyártó cégeinek – akikkel több éves szoros kapcsolatot építettünk ki – termékei és a mi hazai tapasztalatainkon alapuló egyedi megoldásaink szervesen kiegészítik egymást. Tapasztalatainkat és támogatásunkat felügyelet, szerviz, karbantartás és szakmai konzultáció formájában az üzemeltetés során is ügyfeleink rendelkezésére bocsátjuk.

A több évtizedes egyenletes ütemű fejlődés eredményeként folyamatosan a szakterület egyik legnagyobb és elismert vállalkozásaként működünk. Magyarországon és Európán kívül, a világ több országában üzemelnek megoldásaink. Tevékenységünk során a magas szakmai tudást, a minőségi munkát és az együttműködést alapértékeknek tekintjük, amelyeknek a fenntartására és fejlesztésére sok energiát fordítunk – ez a feltétele annak, hogy előrehaladásunk kulcsa továbbra is a mi kezünkben legyen.

 
 
 

Szolgáltatások:

 

Azonosítástechnikai termékek értékesítése és bérbeadása

Termékkínálatunk és beszállítói kapcsolataink teljes mértékben lefedik a mai azonosítástechnikai igényeket, legyen az termékjelölés (RFID vagy címke), vonalkódolvasási, kódminőségellenőrzési,adat- beolvasási, tárolási, átviteli vagy megjelenítési feladat.

Bérnyomtatás és cimketervezés

Az általunk tervezett és nyomtatott címkék megfelelnek a vonatkozó szabványoknak, olvashatóságuk mind szemmel és mind vonalkódolvasóval kimagasló.

Mobile device management rendszerek támogatása

A MobiControl megszünteti a több operációs rendszeres, több gyártós és többcélú mobil üzleti hálózatok felügyeletének összetettségét. Olyan teljes körű MDM (Mobile Device Management) és EMM (Enterprise Mobil Managment) megoldás, amely egyetlen felügyeleti konzolról kezeli a mobileszközöket, alkalmazásokat, tartalmakat és biztonsági beállításokat.

Szervizelési és karbantartási szolgáltatások

Szolgáltatásunk minősége közvetlen gyártói alkatrész utánpótlásra, jelentős alkatrész raktárra és több évtizedes szakmai tapasztalatra épül. Kérjen ajánlatot szakértőinktől!

Címke és festékszalag értékesítés

A vonalkódos vagy RFID címkék használata nagymértékben leegyszerűsíti, megkönnyíti a cég mindennapos működését, legyen szó akár az áru- és raktárkészlet követéséről vagy a termékek egyedi azonosításáról. Kérjen ajánlatot szakértőinktől!

Termeléslogisztikai rendszerek fejlesztése

Auto ID szakértelemmel és folyamatszervezési gyakorlattal rendelkező kollégáink a probléma felvetésétől, a tervezésen és software, hardware kivitelezésen keresztül, egészen a folyamatos üzemben tartásig vállalják a feladatok megvalósítását.

Kódminőség ellenőrzés

A hibás vonalkódokat nem lehet beolvasni és azonosítani, így a hitelesítésük sem kivitelezhető. Az általunk nyújtott szolgáltatásnak köszönhetően a rossz vonalkódok nem kerülhetnek a termékekre, ami meggátolja a jövőbeli hibákat és reklamációkat.

Vonalkódos és RFID-s leltár

Mi személyre szabott feladat meghatározással, leltártervezéssel és feladatütemezéssel kezdjük a közös munkát. Folyamatos visszajelzéssel és személyes kapcsolattartással tesszük hatékonnyá az együttműködést!

Elérhetőségek:

 
 

Vonalkód Rendszerház Kft.

H-1047 Budapest, Fóti út 56.

Tel.: +36 1 436 7575

Fax: +36 1 436 7555

Email: info@vonalkod.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A magyar klasszikus zene napja

Május 30-án , Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester és zeneszerző születésnapján indítja útjára A magyar klasszikus zene napja elnevezésű programsorozatot ...

Jósa András Múzeum

Honfoglalás kori kiállításra készül a nyíregyházi Jósa András Múzeum. Az Elit alakulat című kiállítás a tervek szerint május 14-én nyílik meg.

Erkel Ferenc Emlékház

Négy, egykor Erkel Ferenc személyes használatában lévő tárgyat adományozott a gyulai Erkel Ferenc Emlékháznak Szőnyi Márta, a zeneszerző ükunokájának, ...

Klimt kiállítás

A bécsi szecesszió vezéralakja, Gustav Klimt talán utolsó befejezett festménye, a Nő legyezővel is látható lesz a bécsi Belvedere palotában március 25-én ...

Indul a VI. Nemzeti VERSeny

Az idén is meghirdetik a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete versmondó és versklipversenyét, a Nemzeti VERSenyt, amelyre április 30-ig várják ...

Gerevich-Kovács-Kárpáti kard vk

Nyolc magyar léphet pástra a férfi egyéni verseny főtábláján a Gerevich-Kovács-Kárpáti kard világkupán.

 
Ez történt a héten

Húsvéti tojásfestés Győrben

Hétszázötven darab hímes tojás készül Győr város fennállásának évfordulójára.

Sanzonok és kobozok

Fúziós találkozásoknak ad otthont a Fonó Budai Zeneház az online térben. Április 3-án egy sanzonos triókoncert, 7-én két virtuóz kobzás műsora látható ...

Húsvéti park Hajdú-szoboszlón

Képzőművészek és művészeti iskolák oktatóinak segítségével készült el tíz darab nagyméretű tojás, a környező fákra pedig 1600 tojásdíszt került, amelyeket ...

Vasárnap óraátállítás

Március 28-án, vasárnap hajnali 2 órakor egy órával előre, hajnali 3 órára kell átállítani az órákat, ezzel megkezdődik a nyári időszámítás.

Koszorúzás Papp László szobránál

Születésének 95. évfordulója alkalmából szerdán megkoszorúzták Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó szobrát a XII. kerületi Gesztenyés-kertben.

Bartók Béla születésének 140. évfordulója

A Kékszakállú herceg vára című operaelőadás felvételét vetíti a Kolozsvári Magyar Opera Bartók Béla születése 140. évfordulója alkalmából.

 
 
weather failed, check feed URL