Nyíregyházi Állatpark

Elkészült a szubkontinens állat- és növényvilágát bemutató India-ház a Nyíregyházi Állatparkban, az új turisztikai attrakció tavasztól fogadja a látogatókat.

Bővebben...
 

Interpack szakvásár Düsseldorf 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Vonalkód Rendszerház Kft.

Dátum: 2020.10.15. csütörtök
 
 
 
 

Tapasztalatból tudjuk, hogy az automatikus azonosításon alapuló adatgyűjtési technológiák az információs rendszer hatékonyságnak a növelését célozzák: nagy adatmennyiség begyűjtése nagy pontossággal a folyamat minél több pontjáról – kis emberi közreműködéssel, folyamatos visszakövethetőséggel alacsony költség mellett.

Az adatgyűjtés hatékonysága nagymértékben növelhető kiforrott és szabványos technológiáknak a környezetre szabott egyedi alkalmazásával. A szakma nagy múltú gyártó cégeinek – akikkel több éves szoros kapcsolatot építettünk ki – termékei és a mi hazai tapasztalatainkon alapuló egyedi megoldásaink szervesen kiegészítik egymást. Tapasztalatainkat és támogatásunkat felügyelet, szerviz, karbantartás és szakmai konzultáció formájában az üzemeltetés során is ügyfeleink rendelkezésére bocsátjuk.

A több évtizedes egyenletes ütemű fejlődés eredményeként folyamatosan a szakterület egyik legnagyobb és elismert vállalkozásaként működünk. Magyarországon és Európán kívül, a világ több országában üzemelnek megoldásaink. Tevékenységünk során a magas szakmai tudást, a minőségi munkát és az együttműködést alapértékeknek tekintjük, amelyeknek a fenntartására és fejlesztésére sok energiát fordítunk – ez a feltétele annak, hogy előrehaladásunk kulcsa továbbra is a mi kezünkben legyen.

 
 
 

Szolgáltatások:

 

Azonosítástechnikai termékek értékesítése és bérbeadása

Termékkínálatunk és beszállítói kapcsolataink teljes mértékben lefedik a mai azonosítástechnikai igényeket, legyen az termékjelölés (RFID vagy címke), vonalkódolvasási, kódminőségellenőrzési,adat- beolvasási, tárolási, átviteli vagy megjelenítési feladat.

Bérnyomtatás és cimketervezés

Az általunk tervezett és nyomtatott címkék megfelelnek a vonatkozó szabványoknak, olvashatóságuk mind szemmel és mind vonalkódolvasóval kimagasló.

Mobile device management rendszerek támogatása

A MobiControl megszünteti a több operációs rendszeres, több gyártós és többcélú mobil üzleti hálózatok felügyeletének összetettségét. Olyan teljes körű MDM (Mobile Device Management) és EMM (Enterprise Mobil Managment) megoldás, amely egyetlen felügyeleti konzolról kezeli a mobileszközöket, alkalmazásokat, tartalmakat és biztonsági beállításokat.

Szervizelési és karbantartási szolgáltatások

Szolgáltatásunk minősége közvetlen gyártói alkatrész utánpótlásra, jelentős alkatrész raktárra és több évtizedes szakmai tapasztalatra épül. Kérjen ajánlatot szakértőinktől!

Címke és festékszalag értékesítés

A vonalkódos vagy RFID címkék használata nagymértékben leegyszerűsíti, megkönnyíti a cég mindennapos működését, legyen szó akár az áru- és raktárkészlet követéséről vagy a termékek egyedi azonosításáról. Kérjen ajánlatot szakértőinktől!

Termeléslogisztikai rendszerek fejlesztése

Auto ID szakértelemmel és folyamatszervezési gyakorlattal rendelkező kollégáink a probléma felvetésétől, a tervezésen és software, hardware kivitelezésen keresztül, egészen a folyamatos üzemben tartásig vállalják a feladatok megvalósítását.

Kódminőség ellenőrzés

A hibás vonalkódokat nem lehet beolvasni és azonosítani, így a hitelesítésük sem kivitelezhető. Az általunk nyújtott szolgáltatásnak köszönhetően a rossz vonalkódok nem kerülhetnek a termékekre, ami meggátolja a jövőbeli hibákat és reklamációkat.

Vonalkódos és RFID-s leltár

Mi személyre szabott feladat meghatározással, leltártervezéssel és feladatütemezéssel kezdjük a közös munkát. Folyamatos visszajelzéssel és személyes kapcsolattartással tesszük hatékonnyá az együttműködést!

Elérhetőségek:

 
 

Vonalkód Rendszerház Kft.

H-1047 Budapest, Fóti út 56.

Tel.: +36 1 436 7575

Fax: +36 1 436 7555

Email: info@vonalkod.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Hymato Kft.

Újra nyitottunk a mezőgazdaság felé. Ezekre a feladatokra alapítottuk a BIOPOL Kft.-t. Huminsav alapú növényi és állati rendszerekben alkalmazható termékeket ...

ImmunPro és LipoCell C1000

Mi a Hymato Productsnál követjük a trendeket, figyeljük, merre tart a világ, milyen népbetegségekre – például a gluténérzékenység problémájára, autoimmun ...

22. SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivál

Online rendezik meg a 22. SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivált január 13. és 16. között az Orkesztika Alapítvány Youtube-csatornáján és a fesztivál Fac ...

Filharmónia Magyarország

Januárban is koncertekkel várja közönségét a Filharmónia Magyarország virtuális koncertterme, 11-én a Szegedi Szimfonikus Zenekar és Balogh Ádám zongoraművész ...

Az év hala

A jászkeszeg (Leuciscus idus) kapta a legtöbb szavazatot a Magyar Haltani Társaság által hagyományosan meghirdetett és szilveszter napján lezárult év hala ...

Külön kiadvánnyal köszönti az újszülötteket az Opera

2021-ben is külön kiadvánnyal köszönti az újszülötteket a Magyar Állami Operaház. Az Útravaló című válogatást online formában érhetik el a családok.

 
Ez történt a héten

Nemzeti Filharmonikus Zenekar

Francois Leleux oboaművész, karmester közreműködésével ad szünet nélküli online hangversenyt a Nemzeti Filharmonikus Zenekar csütörtökön a budapesti Z ...

A magyar kultúra napja

Schubert zenéjével nyitja a 2021-es évet pénteken, a magyar kultúra napján a Budapesti Vonósok Kamarazenekar, amely januárban és februárban két online ...

Goai Nemzetközi Filmfesztivál

Az 51. Goai Nemzetközi Filmfesztivál elsőfilmes versenyében lesz Krasznahorkai Balázs Hasadék című filmjének világpremierje Indiában.

Mészöly-centenárium

A januári alkalmon Mészöly Miklós élete, munkássága és Polcz Alainnel kötött 53 évnyi házassága elevenedik meg irodalmi művek és levelek tükrében.

Stork Natasa a legígéretesebb európai színész-tehetségek között

Stork Natasát a kontinens tíz ígéretes színésztehetsége között mutatja be a European Film Promotion február végén, miután a magyar színésznőt beválasztották ...

A jászkeszeg lett az év hala

Jászkeszeg (Leuciscus idus) a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum akváriumában.

 
 
weather failed, check feed URL