Bujtor István Filmfesztivál

Augusztus 19-től 22-ig rendezik meg a Bujtor István Filmfesztivált Balatonszemesen, az alkotók, műhelyek, stúdiók nevezését május 15-ig várják a filmes versenyprogramba.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Konkoly Electro Gyártó és Karbantartó Kft.

Dátum: 2020.11.13. péntek
 
 
 
 

Jászberényi székhelyű vállalkozásunk 20 éve alakult, az évek alatt egyre erősebb és biztosabb szerepet betöltve a Jászság, ezáltal Magyarország gazdaságában. A piacon eltöltött évek alatt mára már kiforrott szolgáltatási palettával rendelkezünk, magyar és nemzetközi megrendelőket is magunk mellett tudva.

„Modern gyártási technológiákhoz biztosítunk eszközöket, amelyek tartósan a jövő fejlődését és generációját szolgálják” – vallja Konkoly Szabolcs, a vállalat tulajdonosa és ügyvezetője.

Az egyedi célgépek tervezésével és gyártásával megtaláltuk azt az irányt, amely egy folyton fejlődő és fejlődést kívánó iparág, ahol valóban tudásunk legjavát nyújthatjuk. Projektvezetőink, mérnökeink, forgácsolóink, lakatosaink és automatizálási technikusaink valódi tudással rendelkező, elhivatott szakemberek.

Cégcsoportunk jelenleg 54 főt foglalkoztat, a fluktuációnk a közösség tagjainak és vezetőinknek köszönhetően elenyésző.

Folyamatosan bővülő és megújuló cégcsoportunk 2019-ben 1,2 milliárd Ft fölötti árbevételt produkált.

Vállalatunk irányítási rendszere megfelel az ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek. Tagjai vagyunk a Nemzeti Technológiai Platform Szövetségnek. Cégünk a Bisnode „AAA Gold” Tanúsítványnak megfelelően Magyarország legmegbízhatóbb vállalkozásai közé tartozik.

Tevékenységi körünk széleskörű:

- autóipar,

- háztartási gépipar,

- hűtésvezérlő rendszerek,

- fémipar,

- gépipar,

- vasút,

- forgácsolás.

 
 

Elérhetőségek:

Konkoly Electro Gyártó és Karbantartó Kft.

5100 Jászberény

www.konkolyelectro.hu

Facebook: Konkoly Electro Kft.

Linked IN: Konkoly Electro Kft.

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A magyar klasszikus zene napja

Május 30-án , Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester és zeneszerző születésnapján indítja útjára A magyar klasszikus zene napja elnevezésű programsorozatot ...

Jósa András Múzeum

Honfoglalás kori kiállításra készül a nyíregyházi Jósa András Múzeum. Az Elit alakulat című kiállítás a tervek szerint május 14-én nyílik meg.

Erkel Ferenc Emlékház

Négy, egykor Erkel Ferenc személyes használatában lévő tárgyat adományozott a gyulai Erkel Ferenc Emlékháznak Szőnyi Márta, a zeneszerző ükunokájának, ...

Klimt kiállítás

A bécsi szecesszió vezéralakja, Gustav Klimt talán utolsó befejezett festménye, a Nő legyezővel is látható lesz a bécsi Belvedere palotában március 25-én ...

Indul a VI. Nemzeti VERSeny

Az idén is meghirdetik a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete versmondó és versklipversenyét, a Nemzeti VERSenyt, amelyre április 30-ig várják ...

Gerevich-Kovács-Kárpáti kard vk

Nyolc magyar léphet pástra a férfi egyéni verseny főtábláján a Gerevich-Kovács-Kárpáti kard világkupán.

 
Ez történt a héten

Húsvéti tojásfestés Győrben

Hétszázötven darab hímes tojás készül Győr város fennállásának évfordulójára.

Sanzonok és kobozok

Fúziós találkozásoknak ad otthont a Fonó Budai Zeneház az online térben. Április 3-án egy sanzonos triókoncert, 7-én két virtuóz kobzás műsora látható ...

Húsvéti park Hajdú-szoboszlón

Képzőművészek és művészeti iskolák oktatóinak segítségével készült el tíz darab nagyméretű tojás, a környező fákra pedig 1600 tojásdíszt került, amelyeket ...

Vasárnap óraátállítás

Március 28-án, vasárnap hajnali 2 órakor egy órával előre, hajnali 3 órára kell átállítani az órákat, ezzel megkezdődik a nyári időszámítás.

Koszorúzás Papp László szobránál

Születésének 95. évfordulója alkalmából szerdán megkoszorúzták Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó szobrát a XII. kerületi Gesztenyés-kertben.

Bartók Béla születésének 140. évfordulója

A Kékszakállú herceg vára című operaelőadás felvételét vetíti a Kolozsvári Magyar Opera Bartók Béla születése 140. évfordulója alkalmából.

 
 
weather failed, check feed URL