Bujtor István Filmfesztivál

Augusztus 19-től 22-ig rendezik meg a Bujtor István Filmfesztivált Balatonszemesen, az alkotók, műhelyek, stúdiók nevezését május 15-ig várják a filmes versenyprogramba.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Tisza-Coop Zrt.

Dátum: 2020.11.26. csütörtök
 
 
 
 

A TISZA-COOP Zrt. 2012-ben ünnepelte alapításának 20. évfordulóját. Kizárólag nagykereskedelmi-logisztikai szolgáltatást végzünk 11 megye COOP hálózatához tartozó, több mint félezer élelmiszer, és vegyiáru kiskereskedelmi bolt részére. Ezzel társaságunk Magyarország legnagyobb COOP ellátóközpontja.

Tevékenységünk ma már 11 megyére terjed ki:

Jász-Nagykun-Szolnok

Heves

Nógrád

 
 

Békés

Csongrád

Pest

Hajdú-Bihar

Szabolcs-Szatmár-Bereg

Győr-Moson-Sopron

Fejér

Veszprém megye

Ezekben a megyékben jelenleg a lakosság rendelkezésére összesen 515 COOP bolt áll: 118 Szupermarket, 10 C+C, 248 COOP ABC, 139 COOP MINI, ezen felül 60 üzletláncon kívüli üzlet. Mivel a COOP-csoport országszerte megtalálható , a franchise rendszerbe szervezett COOP boltok száma meghaladja a 3000-et, így minden hatodik boltot társaságunk lát el áruval.

A válság és a megnövekedett verseny ellenére a COOP csoport az FMCG kategóriában továbbra is élen jár, bevétele 2011-ben elérte az 510 milliárd forintot, megőrizte meghatározó piaci pozícióját a magyar élelmiszer-kiskereskedelemben. A Tisza-COOP Zrt. beszerzéseinek COOP csoporton belüli részaránya közel 30 százalék, a teljes folyamat öt régiós logisztikai központ között oszlik meg.

A cég árbevétele 2011-ben 33,7 milliárd forintot tett ki, mely 9%-kal nagyobb az előző évihez képest. Az idei várhatóan bázis nagyságú lesz. Az adózott eredmény 2011-ben 20 millió forint volt, 2012-re is eredményes gazdálkodást tűztünk ki célul. Mivel a társaság nem nyílt piacon működik, a nyereséget is COOP csoport szinten – a tagvállalatokkal együtt – kell értelmezni. A Tisza-Coop Zrt., mint a régió élenjáró logisztikai központja, a Coop csoporton belül húzóágazatként jellemezhető a fejlesztésekben és újításokban vállalt szerepével.

 
 

A társaság kft-ként alakult 1992-ben a Pro-COOP szervezetek között másodikként, mint élelmiszer, vegyiáru, ital, dohány nagykereskedő. Az alapítói tőke nagysága megalakuláskor 37,2 millió forint volt. A társaság folyamatosan fejlődött, így 1997-ben általános jogutódlással, a jogelőd egyidejű megszűnésével részvénytársasággá alakult. Tulajdonosa jelenleg 20 COOP kiskereskedelmi vállalat. A zrt. jegyzett tőkéje a 2011. év végi adatok alapján 747,5 millió forint, saját tőkéje 900 millió forint. 180 fő foglalkoztatásával 3 raktárra épülő logisztikai tevékenységet folytat: a szárazáru raktár és a hűtöttáru raktár mellett tevékenységét 2012-ben kibővítette a fagyasztást igénylő mirelit termékek elosztásával. Napjainkban már több mint 320 beszállító partnerrel tartja a kapcsolatot és 24 óra alatt 670 raklapot, azaz 350 tonna árumozgatást végzünk, mind az áruátvételi, mind -kiadási oldalon.

A Tisza-Coop Zrt. mint Magyarország egyik legnagyobb, hazai tulajdonban álló kiskereskedelmi franchise rendszerének, a Coop-csoportnak régiónkban működő logisztikai központja. Mindig is fontosnak tartottuk, hogy minél magasabb színvonalon szolgáljuk ki vevőinket, ennek érdekében számos fejlesztést hajtottunk végre . A kialakított informatikai háttér, annak folyamatos fejlesztése, az árképzési politika és az integrációs törekvéseink mind azt a célt szolgálja, hogy a jövőben is biztosítani tudjuk partnereinknek az eddig megszokott kimagasló minőséget.

Elérhetőségek:

Tisza-Coop Zrt.

5000 Szolnok, Téglagyári út 13.

Telefon: 56/511-353

Email: titkarsag@tiszacoop.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A magyar klasszikus zene napja

Május 30-án , Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester és zeneszerző születésnapján indítja útjára A magyar klasszikus zene napja elnevezésű programsorozatot ...

Jósa András Múzeum

Honfoglalás kori kiállításra készül a nyíregyházi Jósa András Múzeum. Az Elit alakulat című kiállítás a tervek szerint május 14-én nyílik meg.

Erkel Ferenc Emlékház

Négy, egykor Erkel Ferenc személyes használatában lévő tárgyat adományozott a gyulai Erkel Ferenc Emlékháznak Szőnyi Márta, a zeneszerző ükunokájának, ...

Klimt kiállítás

A bécsi szecesszió vezéralakja, Gustav Klimt talán utolsó befejezett festménye, a Nő legyezővel is látható lesz a bécsi Belvedere palotában március 25-én ...

Indul a VI. Nemzeti VERSeny

Az idén is meghirdetik a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete versmondó és versklipversenyét, a Nemzeti VERSenyt, amelyre április 30-ig várják ...

Gerevich-Kovács-Kárpáti kard vk

Nyolc magyar léphet pástra a férfi egyéni verseny főtábláján a Gerevich-Kovács-Kárpáti kard világkupán.

 
Ez történt a héten

Húsvéti tojásfestés Győrben

Hétszázötven darab hímes tojás készül Győr város fennállásának évfordulójára.

Sanzonok és kobozok

Fúziós találkozásoknak ad otthont a Fonó Budai Zeneház az online térben. Április 3-án egy sanzonos triókoncert, 7-én két virtuóz kobzás műsora látható ...

Húsvéti park Hajdú-szoboszlón

Képzőművészek és művészeti iskolák oktatóinak segítségével készült el tíz darab nagyméretű tojás, a környező fákra pedig 1600 tojásdíszt került, amelyeket ...

Vasárnap óraátállítás

Március 28-án, vasárnap hajnali 2 órakor egy órával előre, hajnali 3 órára kell átállítani az órákat, ezzel megkezdődik a nyári időszámítás.

Koszorúzás Papp László szobránál

Születésének 95. évfordulója alkalmából szerdán megkoszorúzták Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó szobrát a XII. kerületi Gesztenyés-kertben.

Bartók Béla születésének 140. évfordulója

A Kékszakállú herceg vára című operaelőadás felvételét vetíti a Kolozsvári Magyar Opera Bartók Béla születése 140. évfordulója alkalmából.

 
 
weather failed, check feed URL