Bujtor István Filmfesztivál

Augusztus 19-től 22-ig rendezik meg a Bujtor István Filmfesztivált Balatonszemesen, az alkotók, műhelyek, stúdiók nevezését május 15-ig várják a filmes versenyprogramba.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Alox Kft.

Dátum: 2020.11.30. hétfő
 
 
 
 

Cégünk, az Alox Kft. 1997-ban alakult Törökszentmiklóson, az Észak-Alföldi régióban. Vállalatunk megalakulásakor a tevékenységi kör a fémmegmunkálás volt, amely alacsony szériaszámú kooperációs mezőgazdasági gépalkatrészek gyártására, valamint egyedi megrendelések kielégítésére terjedt ki. A több mint 20 éves gyártási tapasztalatunk révén napjainkra kiterjedt, stabil kapcsolatot alakítottunk ki számos nagy múltú belföldi, és külföldi vállalattal.

Jelenleg 6000 m2-en, fejlett gépparkunkkal, kvalifikált szakembereinkkel és közel két évtizedes gyártási tapasztalatunkkal állunk megrendelőink szolgálatára.

A fejlesztések eredményeként négy üzemegységünkben közel 50 főt foglalkoztatunk, 2, illetve 3 műszakos munkarendben. Termékeink főként a mezőgazdasági gépalkatrészek sorából kerülnek ki.

Gyártási üzemeinkben lézervágással, fémmegmunkálással, csőhajlítással, és felületkezeléssel foglalkozunk.

 
 

Fémmegmunkáló üzemcsarnokunkban darabolás, élhajlítás, lyukasztás, préselés, forgácsolás, valamint az összes hegesztési technológia rendelkezésre áll. A fő megrendelőinknél megemelkedett gyártási darabszámból adódó rendelésállomány-növekedés szükségessé tette a nagy darabszámú, azonos minőségű alkatrészek gyártását. Ezen cél megvalósítása érdekében a térségben elsők között szereztünk be lézervágó berendezéseket, ezzel is erősítve piaci pozíciónkat. Ezen beszerzések eredményeként mind a gyártási kapacitás mind a minőség biztosítása állandósult. A további fejlődési ütemet megtartva, valamint megrendelőnk megnőtt igényeihez igazodva, illetve a folyamatosan érkező új megrendelések kielégítése érdekében a közeljövőben egy újabb, szélesebb spektrumon, nagyobb teljesítménnyel dolgozó gépet szeretnénk beszerezni.

 
 

Csőhajlító üzemünkben a csőhajlítást 3db igen nagy pontosságú CNC vezérlésű csőhajlítóval végezzük. A csöveket kérésre a szükséges „fegyverzettel” (hollandianya, vágógyűrű, zárókupak) is ellátjuk. Ezen gépek is a nagy szériaszámú, azonos minőségű hidraulikacsövek gyártását szolgálják.

A vevői igények teljesebb körű kiszolgálása érdekében felületkezelő üzemünkben az alábbi szolgáltatások érhetők el:

merülőkádas rendszerű elektrolitikus horganyzás, ahol acél/vas alapanyagból készült termékeken végzünk korrózióvédő bevonatolást. Horganyzó sorunk a környező üzemekhez képest nagyobb befoglaló mérettel rendelkezik, a hasznos hossza 3000 mm.

Eloxáló sorunkon alumínium alapanyagú termékek felületkezelése történik.

A technológiai fejlesztések megvalósításával párhuzamosan alakítottuk ki, és fejlesztettük minőségügyi rendszerünket, amely az ISO 9001:2008 követelményein felül számos vevőspecifikus elemmel bővült. A termékek előállításának minden fázisában gyártásközi ellenőrzés történik. Késztermékek esetén pedig dokumentált azok végellenőrzése a kiszállítás előtt, igény szerint minőségi tanúsítvánnyal.

Elérhetőségek:

Alox Kft.

5200 Törökszentmiklós, Földvárhalom dűlő 54-59.

Telefon: 36-56/590-643 Fax: 36-56/399-062

Email: aloxkft@aloxkft.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A magyar klasszikus zene napja

Május 30-án , Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester és zeneszerző születésnapján indítja útjára A magyar klasszikus zene napja elnevezésű programsorozatot ...

Jósa András Múzeum

Honfoglalás kori kiállításra készül a nyíregyházi Jósa András Múzeum. Az Elit alakulat című kiállítás a tervek szerint május 14-én nyílik meg.

Erkel Ferenc Emlékház

Négy, egykor Erkel Ferenc személyes használatában lévő tárgyat adományozott a gyulai Erkel Ferenc Emlékháznak Szőnyi Márta, a zeneszerző ükunokájának, ...

Klimt kiállítás

A bécsi szecesszió vezéralakja, Gustav Klimt talán utolsó befejezett festménye, a Nő legyezővel is látható lesz a bécsi Belvedere palotában március 25-én ...

Indul a VI. Nemzeti VERSeny

Az idén is meghirdetik a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete versmondó és versklipversenyét, a Nemzeti VERSenyt, amelyre április 30-ig várják ...

Gerevich-Kovács-Kárpáti kard vk

Nyolc magyar léphet pástra a férfi egyéni verseny főtábláján a Gerevich-Kovács-Kárpáti kard világkupán.

 
Ez történt a héten

Húsvéti tojásfestés Győrben

Hétszázötven darab hímes tojás készül Győr város fennállásának évfordulójára.

Sanzonok és kobozok

Fúziós találkozásoknak ad otthont a Fonó Budai Zeneház az online térben. Április 3-án egy sanzonos triókoncert, 7-én két virtuóz kobzás műsora látható ...

Húsvéti park Hajdú-szoboszlón

Képzőművészek és művészeti iskolák oktatóinak segítségével készült el tíz darab nagyméretű tojás, a környező fákra pedig 1600 tojásdíszt került, amelyeket ...

Vasárnap óraátállítás

Március 28-án, vasárnap hajnali 2 órakor egy órával előre, hajnali 3 órára kell átállítani az órákat, ezzel megkezdődik a nyári időszámítás.

Koszorúzás Papp László szobránál

Születésének 95. évfordulója alkalmából szerdán megkoszorúzták Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó szobrát a XII. kerületi Gesztenyés-kertben.

Bartók Béla születésének 140. évfordulója

A Kékszakállú herceg vára című operaelőadás felvételét vetíti a Kolozsvári Magyar Opera Bartók Béla születése 140. évfordulója alkalmából.

 
 
weather failed, check feed URL