Goai Nemzetközi Filmfesztivál

Az 51. Goai Nemzetközi Filmfesztivál elsőfilmes versenyében lesz Krasznahorkai Balázs Hasadék című filmjének világpremierje Indiában.

Bővebben...
 

Interpack szakvásár Düsseldorf 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Bognár és Társa Kft.

Dátum: 2020.12.01. kedd
 
 
 
 

A Bognár és Társa Kft. – teljes mértékben magyar tulajdonú családi vállalkozásként – 1981 óta van jelen a fémmegmunkálás iparágában. Cégünk – melyet ma több mint 100 fő szakképzett munkatárs erősít – közel 30.000 m2-nyi területen tevékenykedik, melyből összesen 10.000 m2-nyi területet foglalnak el üzemcsarnokaink.

MINŐSÉGI TERMÉKEK – NYUGAT-EURÓPÁBA

A világszínvonalú gyártás mutatószáma, hogy cégünk termékeinek 80%-át Nyugat-Európába (Ausztria, Svájc, Franciaország, Hollandia, Anglia, Németország) és a skandináv országokba exportálja. A szállításokat külföldre spedícióval házig szervezzük. A kommunikációt németül és angolul oldjuk meg.

MILYEN TERMÉKEKET GYÁRTUNK?

 
 

Rendkívül széles és változatos a termékpaletta. A teljesség igénye nélkül néhány termékünk: személygépkocsi szállító trélerek, vasúti berendezések, műhely és raktár berendezések, gyógyszertári szekrények, konténerek, kül- és beltéri lépcsők, ipari és mezőgazdasági gépalkatrészek, hidraulikacső rendszerek, erdészeti daruk.

MAGAS TECHNOLÓGIAI SZÍNVONAL A KIFOGÁSTALAN EREDMÉNYÉRT

Cégpolitikánk meghatározó része a folyamatos és tudatosan végzett fejlesztés. A fémmegmunkálás iparágában az eredményesség kizárólag a minden egyes munkafolyamatra kiterjedő fejlesztéssel érhető el.

Sík- és Csőlézer, Csőhajlítás, Robothegesztés, CNC megmunkálás

 
 

Megrendelőinknek a legkiválóbb CNC-vezérelt lézervágó, csőhajlító, prés, élhajlító, stancoló és forgácsoló gépekkel, továbbá a legkorszerűbb hegesztőrobotokkal teszünk eleget. Lézervágógépekkel melyek 4000 x 2000 mm-es táblaméret megmunkálására és csövek, zártszelvények lézervágására is alkalmasak, CNC stancoló gépekkel, CNC élhajlító gépekkel, 4,5 m-hajlítási hosszig.

Megtalálhatók üzemünkben különböző présgépek: excenter 100 t-ig és hidraulikus 250 t-ig, melyekhez a szükséges prés szerszámokat magunk tervezzük és gyártjuk. Dolgozunk hidraulikusan és elektromosan /12 tengelyes/ üzemelő csőhajlító gépekkel. Forgácsoló üzemünkben a konvencionális és a CNC vezérelt forgácsoló gépek (CNC portálmaró, Horizont megmunkáló központ) is megtalálhatóak.

Porfestés, Szerelés házon belül

Hegesztőüzemünkben a termelést hegesztő szakmérnök irányítja. Hegesztő eljárások: MIG/MAG, TIG, Soyer, valamint ponthegesztés. Hegesztést végzünk minősített hegesztők mellett 5db Motoman és 1db Fanuc hegesztőrobottal. Modern porfestő üzemünkben lehetőség van a termékek felület védelmére, ezt követően a késztermék szerelésére.

 
 

Elérhetőségek:

Bognár és Társa Kft.

Cím: 5000 Szolnok, Gáz út 1.

Telefon: +36-56-513-244

E-mail: titkarsag@bognar-kft.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Az év hala

A jászkeszeg (Leuciscus idus) kapta a legtöbb szavazatot a Magyar Haltani Társaság által hagyományosan meghirdetett és szilveszter napján lezárult év hala ...

Külön kiadvánnyal köszönti az újszülötteket az Opera

2021-ben is külön kiadvánnyal köszönti az újszülötteket a Magyar Állami Operaház. Az Útravaló című válogatást online formában érhetik el a családok.

Az Év sportolója gála 2020

A férfiaknál a teniszező Fucsovics Márton, valamint a labdarúgó Gulácsi Péter és Szoboszlai Dominik, a nőknél az úszó Kapás Boglárka, a cselgáncsozó Karakas ...

2021-es év madara

A cigánycsukot választotta egy tavalyi internetes szavazáson a lakosság az idei év madarának - közölte hétfőn az MTI-vel a Magyar Madártani és Természetvédelmi ...

Újzenei Fesztivál

A játék lesz a kiemelt témája az Átlátszó Hang Újzenei Fesztiválnak, amely január 8. és 17. között online várja a közönséget koncertekkel, ősbemutatókkal, ...

Dokumentum-film sorozat készül Paul McCartney-ról

A legendás zenész, ex-Beatle pályáját a világhírű amerikai producer, Rick Rubin hat részben fogja feldolgozni.

 
Ez történt a héten

Mészöly-centenárium

A januári alkalmon Mészöly Miklós élete, munkássága és Polcz Alainnel kötött 53 évnyi házassága elevenedik meg irodalmi művek és levelek tükrében.

Stork Natasa a legígéretesebb európai színész-tehetségek között

Stork Natasát a kontinens tíz ígéretes színésztehetsége között mutatja be a European Film Promotion február végén, miután a magyar színésznőt beválasztották ...

Gran Canaria szigetének déli partjáról vasárnap reggel elindult Rakonczay Gábor extrémsportoló, hogy egy speciális szörfdeszkán állva evezze át az Atlanti-óceánt.

22. SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivál

Online rendezik meg a 22. SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivált január 13. és 16. között az Orkesztika Alapítvány Youtube-csatornáján és a fesztivál Fac ...

Filharmónia Magyarország

Januárban is koncertekkel várja közönségét a Filharmónia Magyarország virtuális koncertterme, 11-én a Szegedi Szimfonikus Zenekar és Balogh Ádám zongoraművész ...

A jászkeszeg lett az év hala

Jászkeszeg (Leuciscus idus) a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum akváriumában.

 
 
weather failed, check feed URL