Bujtor István Filmfesztivál

Augusztus 19-től 22-ig rendezik meg a Bujtor István Filmfesztivált Balatonszemesen, az alkotók, műhelyek, stúdiók nevezését május 15-ig várják a filmes versenyprogramba.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Bognár és Társa Kft.

Dátum: 2020.12.01. kedd
 
 
 
 

A Bognár és Társa Kft. – teljes mértékben magyar tulajdonú családi vállalkozásként – 1981 óta van jelen a fémmegmunkálás iparágában. Cégünk – melyet ma több mint 100 fő szakképzett munkatárs erősít – közel 30.000 m2-nyi területen tevékenykedik, melyből összesen 10.000 m2-nyi területet foglalnak el üzemcsarnokaink.

MINŐSÉGI TERMÉKEK – NYUGAT-EURÓPÁBA

A világszínvonalú gyártás mutatószáma, hogy cégünk termékeinek 80%-át Nyugat-Európába (Ausztria, Svájc, Franciaország, Hollandia, Anglia, Németország) és a skandináv országokba exportálja. A szállításokat külföldre spedícióval házig szervezzük. A kommunikációt németül és angolul oldjuk meg.

MILYEN TERMÉKEKET GYÁRTUNK?

 
 

Rendkívül széles és változatos a termékpaletta. A teljesség igénye nélkül néhány termékünk: személygépkocsi szállító trélerek, vasúti berendezések, műhely és raktár berendezések, gyógyszertári szekrények, konténerek, kül- és beltéri lépcsők, ipari és mezőgazdasági gépalkatrészek, hidraulikacső rendszerek, erdészeti daruk.

MAGAS TECHNOLÓGIAI SZÍNVONAL A KIFOGÁSTALAN EREDMÉNYÉRT

Cégpolitikánk meghatározó része a folyamatos és tudatosan végzett fejlesztés. A fémmegmunkálás iparágában az eredményesség kizárólag a minden egyes munkafolyamatra kiterjedő fejlesztéssel érhető el.

Sík- és Csőlézer, Csőhajlítás, Robothegesztés, CNC megmunkálás

 
 

Megrendelőinknek a legkiválóbb CNC-vezérelt lézervágó, csőhajlító, prés, élhajlító, stancoló és forgácsoló gépekkel, továbbá a legkorszerűbb hegesztőrobotokkal teszünk eleget. Lézervágógépekkel melyek 4000 x 2000 mm-es táblaméret megmunkálására és csövek, zártszelvények lézervágására is alkalmasak, CNC stancoló gépekkel, CNC élhajlító gépekkel, 4,5 m-hajlítási hosszig.

Megtalálhatók üzemünkben különböző présgépek: excenter 100 t-ig és hidraulikus 250 t-ig, melyekhez a szükséges prés szerszámokat magunk tervezzük és gyártjuk. Dolgozunk hidraulikusan és elektromosan /12 tengelyes/ üzemelő csőhajlító gépekkel. Forgácsoló üzemünkben a konvencionális és a CNC vezérelt forgácsoló gépek (CNC portálmaró, Horizont megmunkáló központ) is megtalálhatóak.

Porfestés, Szerelés házon belül

Hegesztőüzemünkben a termelést hegesztő szakmérnök irányítja. Hegesztő eljárások: MIG/MAG, TIG, Soyer, valamint ponthegesztés. Hegesztést végzünk minősített hegesztők mellett 5db Motoman és 1db Fanuc hegesztőrobottal. Modern porfestő üzemünkben lehetőség van a termékek felület védelmére, ezt követően a késztermék szerelésére.

 
 

Elérhetőségek:

Bognár és Társa Kft.

Cím: 5000 Szolnok, Gáz út 1.

Telefon: +36-56-513-244

E-mail: titkarsag@bognar-kft.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A magyar klasszikus zene napja

Május 30-án , Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester és zeneszerző születésnapján indítja útjára A magyar klasszikus zene napja elnevezésű programsorozatot ...

Jósa András Múzeum

Honfoglalás kori kiállításra készül a nyíregyházi Jósa András Múzeum. Az Elit alakulat című kiállítás a tervek szerint május 14-én nyílik meg.

Erkel Ferenc Emlékház

Négy, egykor Erkel Ferenc személyes használatában lévő tárgyat adományozott a gyulai Erkel Ferenc Emlékháznak Szőnyi Márta, a zeneszerző ükunokájának, ...

Klimt kiállítás

A bécsi szecesszió vezéralakja, Gustav Klimt talán utolsó befejezett festménye, a Nő legyezővel is látható lesz a bécsi Belvedere palotában március 25-én ...

Indul a VI. Nemzeti VERSeny

Az idén is meghirdetik a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete versmondó és versklipversenyét, a Nemzeti VERSenyt, amelyre április 30-ig várják ...

Gerevich-Kovács-Kárpáti kard vk

Nyolc magyar léphet pástra a férfi egyéni verseny főtábláján a Gerevich-Kovács-Kárpáti kard világkupán.

 
Ez történt a héten

Húsvéti tojásfestés Győrben

Hétszázötven darab hímes tojás készül Győr város fennállásának évfordulójára.

Sanzonok és kobozok

Fúziós találkozásoknak ad otthont a Fonó Budai Zeneház az online térben. Április 3-án egy sanzonos triókoncert, 7-én két virtuóz kobzás műsora látható ...

Húsvéti park Hajdú-szoboszlón

Képzőművészek és művészeti iskolák oktatóinak segítségével készült el tíz darab nagyméretű tojás, a környező fákra pedig 1600 tojásdíszt került, amelyeket ...

Vasárnap óraátállítás

Március 28-án, vasárnap hajnali 2 órakor egy órával előre, hajnali 3 órára kell átállítani az órákat, ezzel megkezdődik a nyári időszámítás.

Koszorúzás Papp László szobránál

Születésének 95. évfordulója alkalmából szerdán megkoszorúzták Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó szobrát a XII. kerületi Gesztenyés-kertben.

Bartók Béla születésének 140. évfordulója

A Kékszakállú herceg vára című operaelőadás felvételét vetíti a Kolozsvári Magyar Opera Bartók Béla születése 140. évfordulója alkalmából.

 
 
weather failed, check feed URL