Nyíregyházi Állatpark

Elkészült a szubkontinens állat- és növényvilágát bemutató India-ház a Nyíregyházi Állatparkban, az új turisztikai attrakció tavasztól fogadja a látogatókat.

Bővebben...
 

Interpack szakvásár Düsseldorf 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Centervill Kft.

Dátum: 2020.12.08. kedd
 
 
 
 
 

A Centervill kft évtizedes tapasztalattal rendelkezik épület villamosság területén és mindent megtesz, hogy a megrendelő az igényeinek megfelelő és a jövőbeli terveihez igazított rendszert kapjon.

 

Tevékenységek:

Épület villamosítás

A technológiai fejlődés hatására megnövekedett igények jelentkeztek a villamosiparban is, melyek kiszolgálására már a létesítmények kivitelezése során is figyelmet kell fordítani. A modern építészeti megoldásoknak köszönhetően, az épület villamosítás átalakítása általánossá vált. Az átalakítások komoly előnyt jelentenek minden épület üzemeltető számára, legyen szó egy irodaházban történő, új munkaállomások létrehozásáról vagy új ipari berendezések telepítéséről. A gyors és rugalmas átalakítás pedig nagy piaci előnyt jelent a mai gazdasági rendszerben. Mindezek megvalósításánál fontos, hogy a berendezések számára megfelelő és biztonságos csatlakozást biztosítsunk a hálózatokhoz.

 
 

A cégünk évtizedes tapasztalattal rendelkezik épület villamosság területén és mindent megtesz, hogy a megrendelő az igényeinek megfelelő és a jövőbeli terveihez igazított rendszert kapjon.

Megrendelőinkkel már az ajánlat adási időszakban is napi szintű egyeztetés végzünk, és együtt dolgozunk az optimális megoldások megtalálásán. A folyamatos kommunikációnak köszönhetően a megrendelőnek mind műszakilag, mind anyagilag a legjobb ajánlatot tudjuk biztosítani.

Kivitelezésben szakképzett alvállalkozók (50-60 fő) segíti munkánkat, akik megalakulásunk óta kötődnek a cégünkhöz.

Különös hangsúlyt fektetünk az építkezéseken a biztonságos és rendezett munkavégzés biztosítására, melyeket a tapasztalt, jól kvalifikált építésvezetőink garantálnak.

Elosztóberendezés gyártás

A berendezés gyártó üzemünk 15 éve kezdte meg működését, a vállalkozásunk kis egysége ként, de mára már az egyik legnagyobb résszé nőtte ki magát. Ezt más nem is bizonyítaná jobban, hogy külön telephelyre költözik az üzemünk, így egy sokkal nagyobb és felszereltebb teret biztosítva a munkatársaink számára a lehető legmagasabb minőség elérésében.

 
 

Felszerelt üzemünkben minden termék, speciális, az adott munkafolyamathoz legjobban megfelelő gép segítségével készül, így mindig ugyan azt a minőséget tudjuk biztosítani. A minőség másik fő tényezője a szakértelem, így az üzemünkben kizárólag szakképesített szerelők dolgoznak, akiknek folyamatos fejlődését is biztosítjuk rendszeres oktatási programunkkal.

Vállalatunknál működő ISO 9001 minőségirányítási rendszerünk garantálja megrendelőink számára berendezésgyártásunk tartósan magas színvonalát.

Karbantartás

Minden vállalat hatékony működésében erős faktorként szerepel a létesítményeinek állandó nagyfokú kihasználtsága, amihez elengedhetetlen egy stabil, gyors, és precíz háttérszolgáltatás, ami megoldja a hétköznapos, illetve a komplikált meghibásodásokat is. Természetesen minden problémát, jobb megelőzni, így számunkra fontos, hogy a partnereinknek, olyan megoldásokat kínáljunk, amik lecsökkentik a meghibásodások lehetőségét.

Karbantartásaink folyamán minden elektromos berendezést csavarról-csavarra ellenőrzünk, ezzel is csökkentve a meghibásodások lehetőségét. A kollegáink rendszeres egyeztetést végeznek az ügyfeleinkkel, és mindent megtesznek azért, hogy a legmegfelelőbb megoldással, a legmegfelelőbb időzítéssel végezzük a karbantartási munkálatainkat, így az ügyfeleinknek a saját feladataikra koncentrálhatnak.

Szolgáltatásaink az ország egész területén elérhetőek, legyen szó eseti vagy rendszeres karbantartásról, megteszünk mindent, hogy a vállalkozásának egy percre se okozzon gondot a létesítményeinek karbantartása.

Kereskedelem

Világítástechnikában és villanyszerelésben Hatvanban a legnagyobb választék és a legjobb árak, a lakossági kiszolgálásban is! Lámpák, csillárok, szerelvények és minőségi szerszámok is kaphatóak üzletünkben.

Számunkra a munkavédelem is fontos. Kereskedésünkben mindent megtalál, ami a biztonságos munkavégzéshez szükséges. Elegáns munkacipők, védőeszközök, láthatósági mellények, kesztyűk, esőkabátok, gumicsizmák és sok egyéb kiegészítő is megvásárolható.

Elérhetőségek:

Centervill Kft.

3000 Hatvan, Pintér István u. 2.

Email: info[@]centervill.net

Telefon: +36 37 349 128

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Hymato Kft.

Újra nyitottunk a mezőgazdaság felé. Ezekre a feladatokra alapítottuk a BIOPOL Kft.-t. Huminsav alapú növényi és állati rendszerekben alkalmazható termékeket ...

ImmunPro és LipoCell C1000

Mi a Hymato Productsnál követjük a trendeket, figyeljük, merre tart a világ, milyen népbetegségekre – például a gluténérzékenység problémájára, autoimmun ...

22. SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivál

Online rendezik meg a 22. SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivált január 13. és 16. között az Orkesztika Alapítvány Youtube-csatornáján és a fesztivál Fac ...

Filharmónia Magyarország

Januárban is koncertekkel várja közönségét a Filharmónia Magyarország virtuális koncertterme, 11-én a Szegedi Szimfonikus Zenekar és Balogh Ádám zongoraművész ...

Az év hala

A jászkeszeg (Leuciscus idus) kapta a legtöbb szavazatot a Magyar Haltani Társaság által hagyományosan meghirdetett és szilveszter napján lezárult év hala ...

Külön kiadvánnyal köszönti az újszülötteket az Opera

2021-ben is külön kiadvánnyal köszönti az újszülötteket a Magyar Állami Operaház. Az Útravaló című válogatást online formában érhetik el a családok.

 
Ez történt a héten

Nemzeti Filharmonikus Zenekar

Francois Leleux oboaművész, karmester közreműködésével ad szünet nélküli online hangversenyt a Nemzeti Filharmonikus Zenekar csütörtökön a budapesti Z ...

A magyar kultúra napja

Schubert zenéjével nyitja a 2021-es évet pénteken, a magyar kultúra napján a Budapesti Vonósok Kamarazenekar, amely januárban és februárban két online ...

Goai Nemzetközi Filmfesztivál

Az 51. Goai Nemzetközi Filmfesztivál elsőfilmes versenyében lesz Krasznahorkai Balázs Hasadék című filmjének világpremierje Indiában.

Mészöly-centenárium

A januári alkalmon Mészöly Miklós élete, munkássága és Polcz Alainnel kötött 53 évnyi házassága elevenedik meg irodalmi művek és levelek tükrében.

Stork Natasa a legígéretesebb európai színész-tehetségek között

Stork Natasát a kontinens tíz ígéretes színésztehetsége között mutatja be a European Film Promotion február végén, miután a magyar színésznőt beválasztották ...

A jászkeszeg lett az év hala

Jászkeszeg (Leuciscus idus) a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum akváriumában.

 
 
weather failed, check feed URL