Bujtor István Filmfesztivál

Augusztus 19-től 22-ig rendezik meg a Bujtor István Filmfesztivált Balatonszemesen, az alkotók, műhelyek, stúdiók nevezését május 15-ig várják a filmes versenyprogramba.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Centervill Kft.

Dátum: 2020.12.08. kedd
 
 
 
 
 

A Centervill kft évtizedes tapasztalattal rendelkezik épület villamosság területén és mindent megtesz, hogy a megrendelő az igényeinek megfelelő és a jövőbeli terveihez igazított rendszert kapjon.

 

Tevékenységek:

Épület villamosítás

A technológiai fejlődés hatására megnövekedett igények jelentkeztek a villamosiparban is, melyek kiszolgálására már a létesítmények kivitelezése során is figyelmet kell fordítani. A modern építészeti megoldásoknak köszönhetően, az épület villamosítás átalakítása általánossá vált. Az átalakítások komoly előnyt jelentenek minden épület üzemeltető számára, legyen szó egy irodaházban történő, új munkaállomások létrehozásáról vagy új ipari berendezések telepítéséről. A gyors és rugalmas átalakítás pedig nagy piaci előnyt jelent a mai gazdasági rendszerben. Mindezek megvalósításánál fontos, hogy a berendezések számára megfelelő és biztonságos csatlakozást biztosítsunk a hálózatokhoz.

 
 

A cégünk évtizedes tapasztalattal rendelkezik épület villamosság területén és mindent megtesz, hogy a megrendelő az igényeinek megfelelő és a jövőbeli terveihez igazított rendszert kapjon.

Megrendelőinkkel már az ajánlat adási időszakban is napi szintű egyeztetés végzünk, és együtt dolgozunk az optimális megoldások megtalálásán. A folyamatos kommunikációnak köszönhetően a megrendelőnek mind műszakilag, mind anyagilag a legjobb ajánlatot tudjuk biztosítani.

Kivitelezésben szakképzett alvállalkozók (50-60 fő) segíti munkánkat, akik megalakulásunk óta kötődnek a cégünkhöz.

Különös hangsúlyt fektetünk az építkezéseken a biztonságos és rendezett munkavégzés biztosítására, melyeket a tapasztalt, jól kvalifikált építésvezetőink garantálnak.

Elosztóberendezés gyártás

A berendezés gyártó üzemünk 15 éve kezdte meg működését, a vállalkozásunk kis egysége ként, de mára már az egyik legnagyobb résszé nőtte ki magát. Ezt más nem is bizonyítaná jobban, hogy külön telephelyre költözik az üzemünk, így egy sokkal nagyobb és felszereltebb teret biztosítva a munkatársaink számára a lehető legmagasabb minőség elérésében.

 
 

Felszerelt üzemünkben minden termék, speciális, az adott munkafolyamathoz legjobban megfelelő gép segítségével készül, így mindig ugyan azt a minőséget tudjuk biztosítani. A minőség másik fő tényezője a szakértelem, így az üzemünkben kizárólag szakképesített szerelők dolgoznak, akiknek folyamatos fejlődését is biztosítjuk rendszeres oktatási programunkkal.

Vállalatunknál működő ISO 9001 minőségirányítási rendszerünk garantálja megrendelőink számára berendezésgyártásunk tartósan magas színvonalát.

Karbantartás

Minden vállalat hatékony működésében erős faktorként szerepel a létesítményeinek állandó nagyfokú kihasználtsága, amihez elengedhetetlen egy stabil, gyors, és precíz háttérszolgáltatás, ami megoldja a hétköznapos, illetve a komplikált meghibásodásokat is. Természetesen minden problémát, jobb megelőzni, így számunkra fontos, hogy a partnereinknek, olyan megoldásokat kínáljunk, amik lecsökkentik a meghibásodások lehetőségét.

Karbantartásaink folyamán minden elektromos berendezést csavarról-csavarra ellenőrzünk, ezzel is csökkentve a meghibásodások lehetőségét. A kollegáink rendszeres egyeztetést végeznek az ügyfeleinkkel, és mindent megtesznek azért, hogy a legmegfelelőbb megoldással, a legmegfelelőbb időzítéssel végezzük a karbantartási munkálatainkat, így az ügyfeleinknek a saját feladataikra koncentrálhatnak.

Szolgáltatásaink az ország egész területén elérhetőek, legyen szó eseti vagy rendszeres karbantartásról, megteszünk mindent, hogy a vállalkozásának egy percre se okozzon gondot a létesítményeinek karbantartása.

Kereskedelem

Világítástechnikában és villanyszerelésben Hatvanban a legnagyobb választék és a legjobb árak, a lakossági kiszolgálásban is! Lámpák, csillárok, szerelvények és minőségi szerszámok is kaphatóak üzletünkben.

Számunkra a munkavédelem is fontos. Kereskedésünkben mindent megtalál, ami a biztonságos munkavégzéshez szükséges. Elegáns munkacipők, védőeszközök, láthatósági mellények, kesztyűk, esőkabátok, gumicsizmák és sok egyéb kiegészítő is megvásárolható.

Elérhetőségek:

Centervill Kft.

3000 Hatvan, Pintér István u. 2.

Email: info[@]centervill.net

Telefon: +36 37 349 128

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A magyar klasszikus zene napja

Május 30-án , Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester és zeneszerző születésnapján indítja útjára A magyar klasszikus zene napja elnevezésű programsorozatot ...

Jósa András Múzeum

Honfoglalás kori kiállításra készül a nyíregyházi Jósa András Múzeum. Az Elit alakulat című kiállítás a tervek szerint május 14-én nyílik meg.

Erkel Ferenc Emlékház

Négy, egykor Erkel Ferenc személyes használatában lévő tárgyat adományozott a gyulai Erkel Ferenc Emlékháznak Szőnyi Márta, a zeneszerző ükunokájának, ...

Klimt kiállítás

A bécsi szecesszió vezéralakja, Gustav Klimt talán utolsó befejezett festménye, a Nő legyezővel is látható lesz a bécsi Belvedere palotában március 25-én ...

Indul a VI. Nemzeti VERSeny

Az idén is meghirdetik a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete versmondó és versklipversenyét, a Nemzeti VERSenyt, amelyre április 30-ig várják ...

Gerevich-Kovács-Kárpáti kard vk

Nyolc magyar léphet pástra a férfi egyéni verseny főtábláján a Gerevich-Kovács-Kárpáti kard világkupán.

 
Ez történt a héten

Húsvéti tojásfestés Győrben

Hétszázötven darab hímes tojás készül Győr város fennállásának évfordulójára.

Sanzonok és kobozok

Fúziós találkozásoknak ad otthont a Fonó Budai Zeneház az online térben. Április 3-án egy sanzonos triókoncert, 7-én két virtuóz kobzás műsora látható ...

Húsvéti park Hajdú-szoboszlón

Képzőművészek és művészeti iskolák oktatóinak segítségével készült el tíz darab nagyméretű tojás, a környező fákra pedig 1600 tojásdíszt került, amelyeket ...

Vasárnap óraátállítás

Március 28-án, vasárnap hajnali 2 órakor egy órával előre, hajnali 3 órára kell átállítani az órákat, ezzel megkezdődik a nyári időszámítás.

Koszorúzás Papp László szobránál

Születésének 95. évfordulója alkalmából szerdán megkoszorúzták Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó szobrát a XII. kerületi Gesztenyés-kertben.

Bartók Béla születésének 140. évfordulója

A Kékszakállú herceg vára című operaelőadás felvételét vetíti a Kolozsvári Magyar Opera Bartók Béla születése 140. évfordulója alkalmából.

 
 
weather failed, check feed URL