Nyíregyházi Állatpark

Elkészült a szubkontinens állat- és növényvilágát bemutató India-ház a Nyíregyházi Állatparkban, az új turisztikai attrakció tavasztól fogadja a látogatókat.

Bővebben...
 

Interpack szakvásár Düsseldorf 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Hevesgép Kft.

Dátum: 2020.12.11. péntek
 
 
 
 

Vállalatunk 1958-ban alakult, az akkori mezőgazdasági igényeinek megfelelő technikai háttér biztosítására.

1970-től gyárt mezőgazdasági gépeket, majd 1976-tól a nemzetközi integráció keretében európai piacra szállít termékeket nagy multinacionális (Claas, KUHN, Hesston….stb.) cégek részére.

1993-ban privatizációs folyamat során- mint jogutód- megalakult a Hevesgép Kft.

Cégünk Magyarország egyik legnagyobb mezőgazdasági gépgyára, a technológiai hátterét a csúcstechnikát jelentő japán, svéd, német gyártmányú gépek biztosítják.

Legfontosabb termékeink a gabonatechnika gépek: tisztítók, szárítók, terménytároló silók, valamint az ezekhez kapcsolódó anyagmozgató gépek, acélszerkezeti felépítmények.

 
 

Terményszárítóink nemcsak hosszú élettartalmával, jó esztétikai megjelenésűek, hanem biztosítják a szárított termény hosszú ideig történő minőség megőrzési lehetőségeit a kíméletes relatíve alacsony hőfokú szárítási hőmérséklettel.

Fejlesztő munkánk eredménye a szakaszos szárítási mód mellett a folyamatos szárítási üzemű berendezések gyártása is. A folyamatos szárítók nagyobb teljesítménye lehetővé teszi a nagyobb gazdálkodó egységek kiszolgálását, növelve vevői klientúránkat.

Mind szakaszos, mind folyamatos üzemű szárítóval szerelt telepeket készítünk teljes gabonakezelés tisztítás, szárítás, tárolás területeire.

Telepeink számítógép felügyelettel dolgoznak és automatikus beavatkozásokat képesek végezni a termény minőség megóvása érdekében a hosszan tartó tárolás esetén is.

Ezek a gépek világviszonylatban is a legmagasabb műszaki színvonalat képviselik, hiszen ezek fejlesztése folyamatos. A magasan képzett mérnökeink fejlesztő munkája, illetve a rendelkezésünkre álló kísérleti labor, a műszaki egyetem kutatási eredményei, garantálják a folyamatos műszaki színvonal emelését, a Vevői igények maximális kielégítését.

Közös kooperációs együttműködés keretén belül több fejlett gyártástechnológiával és korszerű termékkel rendelkező nyugat-európai vállalatokkal állunk kapcsolatban MECMAR, FRAME, BÜHLER, CTB, … stb.

 
 

A fenti munkák elvégzéséhez gyártástechnológiai oldalról:

a legkorszerűbb vonalkódos számítógépes nyilvántartású raktárbázis,

valamint minden igényt kielégítő japán gyártmányú lemezmegmunkáló gépek (lézervágó, vízsugárvágó, lemezolló, élhajlító présgépek….stb)

korszerű hegesztő, festő, szerelő csarnok biztosítja mintegy 4 hektáros területen a vevői igények maradéktalan kiszolgálását.

Cégünk jelentős innovációs tevékenységet folytat a mezőgazdasági gépgyártás területén. Folyamatos fejlesztőmunkával igyekszik a felhasználói igények megjelenését megelőzve korszerű új műszaki megoldással segíteni a mezőgazdasági vállalkozókat.

Gyártmányaink sorában szerepelnek továbbá hagyományos mezőgazdasági gépek, mint például műtrágyaszóró, fűnyíró, gyümölcsös sor- és tőköz megmunkálók gépek.

Cégünk elkötelezettséget érez a minőségi termény tisztítás-, szárítás,- tárolás területén, mely szakmai tudást, tapasztalatot felhasználva fejleszti gépeit.

Elérhetőségek:

Hevesgép Kft.

Cím: 3360 Heves, Munkácsy út 4.

Tel.: 0636-346-622, 0636-346 076

Fax.: 0636-545-305

E-mail: hevesgep@t-online.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Hymato Kft.

Újra nyitottunk a mezőgazdaság felé. Ezekre a feladatokra alapítottuk a BIOPOL Kft.-t. Huminsav alapú növényi és állati rendszerekben alkalmazható termékeket ...

ImmunPro és LipoCell C1000

Mi a Hymato Productsnál követjük a trendeket, figyeljük, merre tart a világ, milyen népbetegségekre – például a gluténérzékenység problémájára, autoimmun ...

22. SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivál

Online rendezik meg a 22. SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivált január 13. és 16. között az Orkesztika Alapítvány Youtube-csatornáján és a fesztivál Fac ...

Filharmónia Magyarország

Januárban is koncertekkel várja közönségét a Filharmónia Magyarország virtuális koncertterme, 11-én a Szegedi Szimfonikus Zenekar és Balogh Ádám zongoraművész ...

Az év hala

A jászkeszeg (Leuciscus idus) kapta a legtöbb szavazatot a Magyar Haltani Társaság által hagyományosan meghirdetett és szilveszter napján lezárult év hala ...

Külön kiadvánnyal köszönti az újszülötteket az Opera

2021-ben is külön kiadvánnyal köszönti az újszülötteket a Magyar Állami Operaház. Az Útravaló című válogatást online formában érhetik el a családok.

 
Ez történt a héten

Nemzeti Filharmonikus Zenekar

Francois Leleux oboaművész, karmester közreműködésével ad szünet nélküli online hangversenyt a Nemzeti Filharmonikus Zenekar csütörtökön a budapesti Z ...

A magyar kultúra napja

Schubert zenéjével nyitja a 2021-es évet pénteken, a magyar kultúra napján a Budapesti Vonósok Kamarazenekar, amely januárban és februárban két online ...

Goai Nemzetközi Filmfesztivál

Az 51. Goai Nemzetközi Filmfesztivál elsőfilmes versenyében lesz Krasznahorkai Balázs Hasadék című filmjének világpremierje Indiában.

Mészöly-centenárium

A januári alkalmon Mészöly Miklós élete, munkássága és Polcz Alainnel kötött 53 évnyi házassága elevenedik meg irodalmi művek és levelek tükrében.

Stork Natasa a legígéretesebb európai színész-tehetségek között

Stork Natasát a kontinens tíz ígéretes színésztehetsége között mutatja be a European Film Promotion február végén, miután a magyar színésznőt beválasztották ...

A jászkeszeg lett az év hala

Jászkeszeg (Leuciscus idus) a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum akváriumában.

 
 
weather failed, check feed URL