Bujtor István Filmfesztivál

Augusztus 19-től 22-ig rendezik meg a Bujtor István Filmfesztivált Balatonszemesen, az alkotók, műhelyek, stúdiók nevezését május 15-ig várják a filmes versenyprogramba.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Agrospic Kft.

Dátum: 2021.03.02. kedd
 
 
 
 

Két évtizeddel ezelőtt az a cél vezérelt, amikor az Agrospicet alapítottam, hogy a gazdálkodók életét könnyebbé tegyem az általunk forgalmazott munkagépekkel, megteremtve a biztonságos és folyamatos termelést. Kollégáimmal folyamatosan azt tartottuk szem előtt, hogyan és milyen módon tudjuk a termelők munkáját gazdaságosabbá, költséghatékonyabbá tenni.

Ez a fajta ügyfélcentrikus – és emberi – hozzáállás alapozta meg a cég kimagasló eredményeit, és az elmúlt 20 évünket. Büszkék vagyunk üzleti partnereink nem múló bizalmára, arra, hogy sokan két évtizede rendületlenül kitartanak mellettünk, és arra is, hogy számos új ügyfél szavaz nekünk bizalmat a kiváló referenciák okán.

Az Agrospicnél minden egyes partnerünket ismerjük és számon tartjuk, nálunk a termelő nem csak egy név az ügyféllistán. Elégedett gazdálkodóink egybehangzó véleménye alapján cégünk legnagyobb erénye, hogy a vásárlást követően sem engedjük el a kezüket, szakképzett munkatársaink elérhetőek – tényleg elérhetőek! –, és folyamatosan a rendelkezésükre állnak.

MIÉRT PONT AZ AGROSPIC?

– Kizárólag megbízható munkagépeket forgalmazunk, amelyek évtizedek óta bizonyítanak!

– Gépeinkkel garantált a biztonságos, folyamatos termelés!

– A minőség terén nem ismerünk kompromisszumot! Üzletpolitikánk a kiváló minőségre és a jó ár-érték arány elérésére alapul!

– Az általunk forgalmazott munkagépek garantáltan több profitot termelnek!

– Nagy teljesítményű gépek, kisebb munkaerő igény!

– 20 éves fennállásunk során az általunk eladott gépek vevőinknél megalapozták és növelték a termelés biztonságát!

– Rugalmas és gyors szervizhálózatot építettünk ki, azonnali gyors megoldásokkal dolgozunk!

– Nálunk nincs hosszú várakozási idő!

– Nincsenek rejtett költségek! A mi szerződéseinkben nem talál olyan apró betűs részt, amelyekkel kevesebb pénz marad a zsebében!

– Mi a gépek beüzemeléséért sem kérünk pénzt! Nálunk ez gesztusként működik partnereink felé.

TOVÁBBI ÉRVEK AZ AGROSPIC MELLETT:

Precízek vagyunk.

 
 

Hatékonyak.

Gazdaságosak.

Igényesek.

Csúcstechnológiás gépeket forgalmazunk.

XXI. századi technológiával dolgozunk.

Képzett szakemberek a munkatársaink.

Gyors és rugalmas megoldásokkal állunk partnereink rendelkezésére.

20 éves tapasztalattal rendelkezünk.

Több száz visszatérő, elégedett vásárlónk van.

Gyors szerviz, azonnali megoldások!

A szervizszolgáltatásunk roppant pénztárcabarát, megfizethető!

A szervizes lefedettségben is élen járunk az Önök biztonsága érdekében.

KÜLDETÉSÜNK

Vevőink munkabiztonsága érdekében szerviz szolgáltatásunkat folyamatosan fejlesztjük. Munkatársaink rendszeresen részt vesznek a gépgyárak továbbképzésein a szükséges új ismeretek elsajátítása érdekében.

 
 

Termékpalettánkat folyamatosan bővítettük az évek során – és bővítjük is. Az általunk forgalmazott gépek Európa 8 országának 15 mezőgazdasági gépgyárából származnak.

Vállalkozásunk fő célja, hogy a mezőgazdasági vállalkozások – melyek az ország felszínét, ezt az „alig százezer négyzetkilométert”rendben tartják – munkájukat korszerű eszközökkel, gazdaságosan és a XXI. század emberéhez méltó módon végezhessék.

Ehhez a feladathoz biztosítunk a partnereink részére csúcsminőségű technikai eszközöket – melyek egyszerűen és könnyen kezelhetők -, mint a Kverneland csoport teljes palettáját, a Vicon zöldtakarmány gépsorát, a Dammann permetezőgépeket és a Jean de Bru munkagépeket valamint a Schäffer és Weidemann rakodógépeket továbbá a Zetor traktorokat.

Partnereink részére beruházási terveik megvalósításához, pályázatok készítéséhez és banki finanszírozáshoz is segítséget nyújtunk. Igény esetén ügyfeleink használt gépeinek értékesítésében is közreműködünk.

Elérhetőségek:

Agrospic Kft.

2433 Sárosd, Seregélyesi u. 8/A

Tel: 06/25/260-290 509-390 Fax: 06/25/260-290

email: iroda@agrospic.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A magyar klasszikus zene napja

Május 30-án , Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester és zeneszerző születésnapján indítja útjára A magyar klasszikus zene napja elnevezésű programsorozatot ...

Jósa András Múzeum

Honfoglalás kori kiállításra készül a nyíregyházi Jósa András Múzeum. Az Elit alakulat című kiállítás a tervek szerint május 14-én nyílik meg.

Erkel Ferenc Emlékház

Négy, egykor Erkel Ferenc személyes használatában lévő tárgyat adományozott a gyulai Erkel Ferenc Emlékháznak Szőnyi Márta, a zeneszerző ükunokájának, ...

Klimt kiállítás

A bécsi szecesszió vezéralakja, Gustav Klimt talán utolsó befejezett festménye, a Nő legyezővel is látható lesz a bécsi Belvedere palotában március 25-én ...

Indul a VI. Nemzeti VERSeny

Az idén is meghirdetik a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete versmondó és versklipversenyét, a Nemzeti VERSenyt, amelyre április 30-ig várják ...

Gerevich-Kovács-Kárpáti kard vk

Nyolc magyar léphet pástra a férfi egyéni verseny főtábláján a Gerevich-Kovács-Kárpáti kard világkupán.

 
Ez történt a héten

Húsvéti tojásfestés Győrben

Hétszázötven darab hímes tojás készül Győr város fennállásának évfordulójára.

Sanzonok és kobozok

Fúziós találkozásoknak ad otthont a Fonó Budai Zeneház az online térben. Április 3-án egy sanzonos triókoncert, 7-én két virtuóz kobzás műsora látható ...

Húsvéti park Hajdú-szoboszlón

Képzőművészek és művészeti iskolák oktatóinak segítségével készült el tíz darab nagyméretű tojás, a környező fákra pedig 1600 tojásdíszt került, amelyeket ...

Vasárnap óraátállítás

Március 28-án, vasárnap hajnali 2 órakor egy órával előre, hajnali 3 órára kell átállítani az órákat, ezzel megkezdődik a nyári időszámítás.

Koszorúzás Papp László szobránál

Születésének 95. évfordulója alkalmából szerdán megkoszorúzták Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó szobrát a XII. kerületi Gesztenyés-kertben.

Bartók Béla születésének 140. évfordulója

A Kékszakállú herceg vára című operaelőadás felvételét vetíti a Kolozsvári Magyar Opera Bartók Béla születése 140. évfordulója alkalmából.

 
 
weather failed, check feed URL