Zöld forgatagot rendeznek Dömösön

A Duna-Ipoly Nemzeti Park szombaton rendezi a Dömösi Zöld Forgatagot, amely a Dunakanyar térségének egyik legjelentősebb természetvédelmi témájú rendezvénye.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Agrospic Kft.

Dátum: 2021.03.02. kedd
 
 
 
 

Két évtizeddel ezelőtt az a cél vezérelt, amikor az Agrospicet alapítottam, hogy a gazdálkodók életét könnyebbé tegyem az általunk forgalmazott munkagépekkel, megteremtve a biztonságos és folyamatos termelést. Kollégáimmal folyamatosan azt tartottuk szem előtt, hogyan és milyen módon tudjuk a termelők munkáját gazdaságosabbá, költséghatékonyabbá tenni.

Ez a fajta ügyfélcentrikus – és emberi – hozzáállás alapozta meg a cég kimagasló eredményeit, és az elmúlt 20 évünket. Büszkék vagyunk üzleti partnereink nem múló bizalmára, arra, hogy sokan két évtizede rendületlenül kitartanak mellettünk, és arra is, hogy számos új ügyfél szavaz nekünk bizalmat a kiváló referenciák okán.

Az Agrospicnél minden egyes partnerünket ismerjük és számon tartjuk, nálunk a termelő nem csak egy név az ügyféllistán. Elégedett gazdálkodóink egybehangzó véleménye alapján cégünk legnagyobb erénye, hogy a vásárlást követően sem engedjük el a kezüket, szakképzett munkatársaink elérhetőek – tényleg elérhetőek! –, és folyamatosan a rendelkezésükre állnak.

MIÉRT PONT AZ AGROSPIC?

– Kizárólag megbízható munkagépeket forgalmazunk, amelyek évtizedek óta bizonyítanak!

– Gépeinkkel garantált a biztonságos, folyamatos termelés!

– A minőség terén nem ismerünk kompromisszumot! Üzletpolitikánk a kiváló minőségre és a jó ár-érték arány elérésére alapul!

– Az általunk forgalmazott munkagépek garantáltan több profitot termelnek!

– Nagy teljesítményű gépek, kisebb munkaerő igény!

– 20 éves fennállásunk során az általunk eladott gépek vevőinknél megalapozták és növelték a termelés biztonságát!

– Rugalmas és gyors szervizhálózatot építettünk ki, azonnali gyors megoldásokkal dolgozunk!

– Nálunk nincs hosszú várakozási idő!

– Nincsenek rejtett költségek! A mi szerződéseinkben nem talál olyan apró betűs részt, amelyekkel kevesebb pénz marad a zsebében!

– Mi a gépek beüzemeléséért sem kérünk pénzt! Nálunk ez gesztusként működik partnereink felé.

TOVÁBBI ÉRVEK AZ AGROSPIC MELLETT:

Precízek vagyunk.

 
 

Hatékonyak.

Gazdaságosak.

Igényesek.

Csúcstechnológiás gépeket forgalmazunk.

XXI. századi technológiával dolgozunk.

Képzett szakemberek a munkatársaink.

Gyors és rugalmas megoldásokkal állunk partnereink rendelkezésére.

20 éves tapasztalattal rendelkezünk.

Több száz visszatérő, elégedett vásárlónk van.

Gyors szerviz, azonnali megoldások!

A szervizszolgáltatásunk roppant pénztárcabarát, megfizethető!

A szervizes lefedettségben is élen járunk az Önök biztonsága érdekében.

KÜLDETÉSÜNK

Vevőink munkabiztonsága érdekében szerviz szolgáltatásunkat folyamatosan fejlesztjük. Munkatársaink rendszeresen részt vesznek a gépgyárak továbbképzésein a szükséges új ismeretek elsajátítása érdekében.

 
 

Termékpalettánkat folyamatosan bővítettük az évek során – és bővítjük is. Az általunk forgalmazott gépek Európa 8 országának 15 mezőgazdasági gépgyárából származnak.

Vállalkozásunk fő célja, hogy a mezőgazdasági vállalkozások – melyek az ország felszínét, ezt az „alig százezer négyzetkilométert”rendben tartják – munkájukat korszerű eszközökkel, gazdaságosan és a XXI. század emberéhez méltó módon végezhessék.

Ehhez a feladathoz biztosítunk a partnereink részére csúcsminőségű technikai eszközöket – melyek egyszerűen és könnyen kezelhetők -, mint a Kverneland csoport teljes palettáját, a Vicon zöldtakarmány gépsorát, a Dammann permetezőgépeket és a Jean de Bru munkagépeket valamint a Schäffer és Weidemann rakodógépeket továbbá a Zetor traktorokat.

Partnereink részére beruházási terveik megvalósításához, pályázatok készítéséhez és banki finanszírozáshoz is segítséget nyújtunk. Igény esetén ügyfeleink használt gépeinek értékesítésében is közreműködünk.

Elérhetőségek:

Agrospic Kft.

2433 Sárosd, Seregélyesi u. 8/A

Tel: 06/25/260-290 509-390 Fax: 06/25/260-290

email: iroda@agrospic.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Nagy Sportágválasztó

Több mint száz sportágat és húszféle hangszert lehet ingyenesen kipróbálni a Budapesti Nagy Sportágválasztón és Nagy Hangszerválasztón, amelyet pénteken ...

Fair play világnapja

A fair play szeptember 7-i világnapja (World Fair Play Day) alkalmából a Nemzetközi Fair Play Bizottság hétfőn három magas kőrist ültetett a Népligetben.

5. Debrecziner Gourmet fesztivál

A mangalica, a chili és a szilva kombinációja lesz a középpontban az 5. Debrecziner Gourmet fesztiválon, a háromnapos gasztrorendezvény pénteken kezdődik ...

Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál

Október 8-án kezdődik az első Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál, amelyen október 24-ig koncertek, irodalmi és képzőművészeti programok, valamint ...

Padelverseny

Szerdától Szentendre ad otthont az első magyarországi profi padelversenynek.

Paralimpia 2020-Bronzérmes a magyar női tőrcsapat

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) által közreadott képen Dani Gyöngyi, Hajmási Éva, Krajnyák Zsuzsanna és Madarászné Mező Boglárka, a bronzérmes magyar ...

 
Ez történt a héten

Pécsi Napok fesztivál

A Bikini, Geszti Péter és a Parno Graszt ad koncertet, továbbá megrendezik a Pécsi Tangó Ünnepet és a 25. Európai Bordalfesztivált is a szeptember 22. ...

ELTE Füvészkert 250. évfordulója

Az ELTE Füvészkert 2021-ben ünnepli alapításának 250. évfordulóját, a kerek évfordulót a kert történetét bemutató könyvvel, emlékkiállítással és emlékfa ...

Jamie Winchester 50 évét ünnepli a Budapest Parkban

Az ír zenész eddigi pályafutása Magyarországhoz kapcsolódott, a tavaly nyárról elhalasztott esten több formációja lép színpadra csütörtökön a Budapest Parkban.

Ötnapos fesztivállal ünnepli 10. évadát a Budapest Park

Szeptember 15. és 19. között megrendezett Xtra Feszt elnevezésű programsorozaton fellép többek között Jamie Winchester, a Follow The Flow, a Vad Fruttik, ...

Nemzetközi Természet- és Környezet-védelmi Fesztivál

Ma veszi kezdetét a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál Gödöllőn, ahol vasárnapig a Kárpát-medencei Filmszemle vetítései, fotókiállítás, ...

Őszi fesztivál

Szeptember 16. és 19. között rendezik meg a Szekszárdi Őszi Fesztivált a hagyományos szüreti napok helyett a tolnai megyeszékhelyen.

 
 
weather failed, check feed URL