Garten Balaton

Augusztus 5. és 14. között rendezik a Garten Balaton kortárs művészeti fesztivált Lovason, Felsőörsön, Alsóörsön és Csopakon - jelentette be a rendezvény szervezője pénteken Lovason. A rendezvényen csaknem negyven program várja a látogatókat.

Bővebben...
 

Frankfurt 2022. 09. 13-17. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Agrospic Kft.

Dátum: 2021.03.02. kedd
 
 
 
 

Két évtizeddel ezelőtt az a cél vezérelt, amikor az Agrospicet alapítottam, hogy a gazdálkodók életét könnyebbé tegyem az általunk forgalmazott munkagépekkel, megteremtve a biztonságos és folyamatos termelést. Kollégáimmal folyamatosan azt tartottuk szem előtt, hogyan és milyen módon tudjuk a termelők munkáját gazdaságosabbá, költséghatékonyabbá tenni.

Ez a fajta ügyfélcentrikus – és emberi – hozzáállás alapozta meg a cég kimagasló eredményeit, és az elmúlt 20 évünket. Büszkék vagyunk üzleti partnereink nem múló bizalmára, arra, hogy sokan két évtizede rendületlenül kitartanak mellettünk, és arra is, hogy számos új ügyfél szavaz nekünk bizalmat a kiváló referenciák okán.

Az Agrospicnél minden egyes partnerünket ismerjük és számon tartjuk, nálunk a termelő nem csak egy név az ügyféllistán. Elégedett gazdálkodóink egybehangzó véleménye alapján cégünk legnagyobb erénye, hogy a vásárlást követően sem engedjük el a kezüket, szakképzett munkatársaink elérhetőek – tényleg elérhetőek! –, és folyamatosan a rendelkezésükre állnak.

MIÉRT PONT AZ AGROSPIC?

– Kizárólag megbízható munkagépeket forgalmazunk, amelyek évtizedek óta bizonyítanak!

– Gépeinkkel garantált a biztonságos, folyamatos termelés!

– A minőség terén nem ismerünk kompromisszumot! Üzletpolitikánk a kiváló minőségre és a jó ár-érték arány elérésére alapul!

– Az általunk forgalmazott munkagépek garantáltan több profitot termelnek!

– Nagy teljesítményű gépek, kisebb munkaerő igény!

– 20 éves fennállásunk során az általunk eladott gépek vevőinknél megalapozták és növelték a termelés biztonságát!

– Rugalmas és gyors szervizhálózatot építettünk ki, azonnali gyors megoldásokkal dolgozunk!

– Nálunk nincs hosszú várakozási idő!

– Nincsenek rejtett költségek! A mi szerződéseinkben nem talál olyan apró betűs részt, amelyekkel kevesebb pénz marad a zsebében!

– Mi a gépek beüzemeléséért sem kérünk pénzt! Nálunk ez gesztusként működik partnereink felé.

TOVÁBBI ÉRVEK AZ AGROSPIC MELLETT:

Precízek vagyunk.

 
 

Hatékonyak.

Gazdaságosak.

Igényesek.

Csúcstechnológiás gépeket forgalmazunk.

XXI. századi technológiával dolgozunk.

Képzett szakemberek a munkatársaink.

Gyors és rugalmas megoldásokkal állunk partnereink rendelkezésére.

20 éves tapasztalattal rendelkezünk.

Több száz visszatérő, elégedett vásárlónk van.

Gyors szerviz, azonnali megoldások!

A szervizszolgáltatásunk roppant pénztárcabarát, megfizethető!

A szervizes lefedettségben is élen járunk az Önök biztonsága érdekében.

KÜLDETÉSÜNK

Vevőink munkabiztonsága érdekében szerviz szolgáltatásunkat folyamatosan fejlesztjük. Munkatársaink rendszeresen részt vesznek a gépgyárak továbbképzésein a szükséges új ismeretek elsajátítása érdekében.

 
 

Termékpalettánkat folyamatosan bővítettük az évek során – és bővítjük is. Az általunk forgalmazott gépek Európa 8 országának 15 mezőgazdasági gépgyárából származnak.

Vállalkozásunk fő célja, hogy a mezőgazdasági vállalkozások – melyek az ország felszínét, ezt az „alig százezer négyzetkilométert”rendben tartják – munkájukat korszerű eszközökkel, gazdaságosan és a XXI. század emberéhez méltó módon végezhessék.

Ehhez a feladathoz biztosítunk a partnereink részére csúcsminőségű technikai eszközöket – melyek egyszerűen és könnyen kezelhetők -, mint a Kverneland csoport teljes palettáját, a Vicon zöldtakarmány gépsorát, a Dammann permetezőgépeket és a Jean de Bru munkagépeket valamint a Schäffer és Weidemann rakodógépeket továbbá a Zetor traktorokat.

Partnereink részére beruházási terveik megvalósításához, pályázatok készítéséhez és banki finanszírozáshoz is segítséget nyújtunk. Igény esetén ügyfeleink használt gépeinek értékesítésében is közreműködünk.

Elérhetőségek:

Agrospic Kft.

2433 Sárosd, Seregélyesi u. 8/A

Tel: 06/25/260-290 509-390 Fax: 06/25/260-290

email: iroda@agrospic.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Repülőtér éjszakája

Az éjszakai reptérlátogatás mellett oldtimer és modern járművek, nosztalgiarepülések, pályaválasztási foglalkozás és repülős talkshow is várja a látogatókat ...

Auer fesztivál nyolcadik alkalommal Veszprémben

Számos ismert külföldi és hazai komolyzenei előadó részvételével nyolcadszor rendezik meg az Auer fesztivált Veszprémben augusztus 2-ától 7-éig.

Felvételi - OH: csütörtökön Pont Ott Parti

Csütörtök este közzéteszik az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, amelyekről a diákok idén is elsőként a Pont Ott Partin értesülhetnek.

Világjátékok

A vasárnapi zárónapon is szerzett két bronzérmet a magyar küldöttség, amely így minden idők legeredményesebb teljesítményét nyújtva 11 arannyal, 7 ezüsttel ...

Hortobágyi lovasnapok

A mátai lovaspályán rendezett díjugrató- és fogathajtó versenyekkel, lovasbemutatókkal ma megkezdődik a hortobágyi lovasnapok háromnapos programsorozata, ...

Fővárosi Állatkert

Jövő hét csütörtöktől elkezdődik az esti séták szezonja a Fővárosi Állat- és Növénykertben, ahova a kert kulisszái iránt érdeklődő látogatókat várják előzetes ...

 
Ez történt a héten

Dinnyenapot rendeznek Ópusztaszeren

Dinnyenapot és a népi halászat hagyományait bemutató tematikus programokat is rendeznek szombaton az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban.

Állatkerti Fesztivál

Állatos élmények, családi programok, koncertek és előadások várják a közönséget csütörtöktől vasárnapig az Állatkerti Fesztiválon, a Fővárosi Állat- és ...

Palóc Világtalálkozó

A felvidéki Ipolyszécsénykén rendezik meg péntektől az idei Palóc Világtalálkozót. A háromnapos program célja az összetartozás erősítése, a Palócföld hagyományainak, ...

Magyarország tortája

Karikó Orsolya nagykőrösi cukrász munkája, a Huncut szilva herceg lett idén Magyarország tortája, a Magyarország cukormentes tortája címet pedig a szegedi ...

ZamJam

A Kool and the Gang, Shaggy és Geszti Péter is fellép a MOL Nagyon Balaton új eseményén, a ZamJam fesztiválon, amely csütörtökön indul és szombatig tart ...

Veterán autós nap

Veterán autók és motorok, egy repülőgép és egész napos programok várják az érdeklődőket a Veteránok az Északiban elnevezésű veterán autós napon szombaton ...

 
 
weather failed, check feed URL