Bujtor István Filmfesztivál

Augusztus 19-től 22-ig rendezik meg a Bujtor István Filmfesztivált Balatonszemesen, az alkotók, műhelyek, stúdiók nevezését május 15-ig várják a filmes versenyprogramba.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Kop-Ka Zrt.

Dátum: 2021.03.11. csütörtök
 
 
 
 

Cégünk a tamási székhelyű Kop-Ka Zrt. 2007-ben jogutódlással alakult át a korábbi - a 60 éves múltra visszatekintő - azonos nevű szövetkezeti formából.

A mai Kop-Ka Zrt. legelső jogelődje 1946-ban jött létre, Tamási Földműves Szövetkezet néven. A hatvanas évek végén aztán megalakultak az ÁFÉSZ-ek. A társaságunk jogelőd szövetkezete - Kop-Ka névvel - 1971 óta működik. Sokakban felmerül a kérdés, hogy honnan kapta ezt a Kop-Ka nevet. Ezen a területen, amelyet az üzlethálózat a tamási székhellyel körbeölel - a város 30 kilométeres vonzáskörzetét - két meghatározó folyó van: a Koppány és a Kapos. Ezen folyók kezdőbetűiből alakult ki a név, és tulajdonképpen a Koppány és a Kapos menti települések ellátásáért felelő szövetkezet lett a Kop-Ka. Az idő előrehaladtával társaságunk kiegészült a tolnai, valamint a bátaszéki Coop csoport üzleteivel.

Fő tevékenységünk élelmiszer jellegű bolti vegyes kiskereskedelem, melynek keretében a Coop országos üzlethálózathoz csatlakozva Magyarország Dél-dunántúli Régiójában, Tolna megyében összesen 43 kiskereskedelmi egységet üzemeltetünk.

Üzleteink az alábbi településeken találhatóak meg: Tamási, Pári, Simontornya, Nagykónyi, Iregszemcse, Nagyszokoly, Magyarkeszi, Felsőnyék, Regöly, Szakály, Szárazd, Gyönk, Udvari, Hőgyész, Mucsi, Dúzs, Gerjen, Mözs, Bogyiszló, Fadd, Alsónyék, Báta, Bátaszék, Várdomb, Ozora, Pincehely, Kakasd, Kölesd, Kocsola, Dalmand, Döbrököz, Attala, Dombóvár, Csikóstőttős, Sásd.

 
 

Az elmúlt években jelentős volumenű fejlesztéseket hajtottunk végre mind megjelenésünk terén - Coop boltmegújítási program -, mind informatikai rendszerünk bővítése és friss áru termékkör forgalmazás területén. Üzleteink csatlakoznak a Coop törzsvásárlói rendszerhez, amelynek keretében hűséges vásárlóink változatos akciókban és különleges nyereményjátékokban vehetnek részt. A Coop hálózathoz csatlakozva hetente országos és régiós akciókkal találkozhat minden kedves vásárlónk. Célunk a szolgáltatási lehetőségeink bővítése és a színvonalas, minőségi kiszolgálás megvalósítása, melynek kapcsán üzleteink méltán megfelelnek a \"Coop a jó szomszéd\" szlogenjének.

 
 

A kiszolgálás minősége nagyon fontos számunkra, ahogy az is, hogy a vevőinket barátságosan, mosolygósan fogadjuk, mindemellett szakmailag is helytálljunk.

Legfontosabbak a vásárlóink, meg akarunk felelni az igényeiknek, és igyekszünk megköszönni is a támogatásukat, azt, hogy minket választanak.

Arra törekszünk, hogy a vevőinkkel, partnereinkkel jó kapcsolatot ápoljunk, jó minőségű termékekkel jelenjünk meg üzleteink polcain.

Ebben a szellemiségben éljük a hétköznapjainkat, reméljük, legalább még 70 évig.

Elérhetőségek:

Kop-Ka Zrt. Központi Irodája

7090 Tamási, Szabadság utca 33.

Postacím: 7090 Tamási, Szabadság u. 33. Pf: 132

Telefon: +36 74 / 471 - 233

Mobil: + 36 30 351 - 2638

Fax: + 36 74 / 471 - 019

E-mail: kozpont@kopka.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A magyar klasszikus zene napja

Május 30-án , Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester és zeneszerző születésnapján indítja útjára A magyar klasszikus zene napja elnevezésű programsorozatot ...

Jósa András Múzeum

Honfoglalás kori kiállításra készül a nyíregyházi Jósa András Múzeum. Az Elit alakulat című kiállítás a tervek szerint május 14-én nyílik meg.

Erkel Ferenc Emlékház

Négy, egykor Erkel Ferenc személyes használatában lévő tárgyat adományozott a gyulai Erkel Ferenc Emlékháznak Szőnyi Márta, a zeneszerző ükunokájának, ...

Klimt kiállítás

A bécsi szecesszió vezéralakja, Gustav Klimt talán utolsó befejezett festménye, a Nő legyezővel is látható lesz a bécsi Belvedere palotában március 25-én ...

Indul a VI. Nemzeti VERSeny

Az idén is meghirdetik a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete versmondó és versklipversenyét, a Nemzeti VERSenyt, amelyre április 30-ig várják ...

Gerevich-Kovács-Kárpáti kard vk

Nyolc magyar léphet pástra a férfi egyéni verseny főtábláján a Gerevich-Kovács-Kárpáti kard világkupán.

 
Ez történt a héten

Húsvéti tojásfestés Győrben

Hétszázötven darab hímes tojás készül Győr város fennállásának évfordulójára.

Sanzonok és kobozok

Fúziós találkozásoknak ad otthont a Fonó Budai Zeneház az online térben. Április 3-án egy sanzonos triókoncert, 7-én két virtuóz kobzás műsora látható ...

Húsvéti park Hajdú-szoboszlón

Képzőművészek és művészeti iskolák oktatóinak segítségével készült el tíz darab nagyméretű tojás, a környező fákra pedig 1600 tojásdíszt került, amelyeket ...

Vasárnap óraátállítás

Március 28-án, vasárnap hajnali 2 órakor egy órával előre, hajnali 3 órára kell átállítani az órákat, ezzel megkezdődik a nyári időszámítás.

Koszorúzás Papp László szobránál

Születésének 95. évfordulója alkalmából szerdán megkoszorúzták Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó szobrát a XII. kerületi Gesztenyés-kertben.

Bartók Béla születésének 140. évfordulója

A Kékszakállú herceg vára című operaelőadás felvételét vetíti a Kolozsvári Magyar Opera Bartók Béla születése 140. évfordulója alkalmából.

 
 
weather failed, check feed URL