Zöld forgatagot rendeznek Dömösön

A Duna-Ipoly Nemzeti Park szombaton rendezi a Dömösi Zöld Forgatagot, amely a Dunakanyar térségének egyik legjelentősebb természetvédelmi témájú rendezvénye.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Kop-Ka Zrt.

Dátum: 2021.03.11. csütörtök
 
 
 
 

Cégünk a tamási székhelyű Kop-Ka Zrt. 2007-ben jogutódlással alakult át a korábbi - a 60 éves múltra visszatekintő - azonos nevű szövetkezeti formából.

A mai Kop-Ka Zrt. legelső jogelődje 1946-ban jött létre, Tamási Földműves Szövetkezet néven. A hatvanas évek végén aztán megalakultak az ÁFÉSZ-ek. A társaságunk jogelőd szövetkezete - Kop-Ka névvel - 1971 óta működik. Sokakban felmerül a kérdés, hogy honnan kapta ezt a Kop-Ka nevet. Ezen a területen, amelyet az üzlethálózat a tamási székhellyel körbeölel - a város 30 kilométeres vonzáskörzetét - két meghatározó folyó van: a Koppány és a Kapos. Ezen folyók kezdőbetűiből alakult ki a név, és tulajdonképpen a Koppány és a Kapos menti települések ellátásáért felelő szövetkezet lett a Kop-Ka. Az idő előrehaladtával társaságunk kiegészült a tolnai, valamint a bátaszéki Coop csoport üzleteivel.

Fő tevékenységünk élelmiszer jellegű bolti vegyes kiskereskedelem, melynek keretében a Coop országos üzlethálózathoz csatlakozva Magyarország Dél-dunántúli Régiójában, Tolna megyében összesen 43 kiskereskedelmi egységet üzemeltetünk.

Üzleteink az alábbi településeken találhatóak meg: Tamási, Pári, Simontornya, Nagykónyi, Iregszemcse, Nagyszokoly, Magyarkeszi, Felsőnyék, Regöly, Szakály, Szárazd, Gyönk, Udvari, Hőgyész, Mucsi, Dúzs, Gerjen, Mözs, Bogyiszló, Fadd, Alsónyék, Báta, Bátaszék, Várdomb, Ozora, Pincehely, Kakasd, Kölesd, Kocsola, Dalmand, Döbrököz, Attala, Dombóvár, Csikóstőttős, Sásd.

 
 

Az elmúlt években jelentős volumenű fejlesztéseket hajtottunk végre mind megjelenésünk terén - Coop boltmegújítási program -, mind informatikai rendszerünk bővítése és friss áru termékkör forgalmazás területén. Üzleteink csatlakoznak a Coop törzsvásárlói rendszerhez, amelynek keretében hűséges vásárlóink változatos akciókban és különleges nyereményjátékokban vehetnek részt. A Coop hálózathoz csatlakozva hetente országos és régiós akciókkal találkozhat minden kedves vásárlónk. Célunk a szolgáltatási lehetőségeink bővítése és a színvonalas, minőségi kiszolgálás megvalósítása, melynek kapcsán üzleteink méltán megfelelnek a \"Coop a jó szomszéd\" szlogenjének.

 
 

A kiszolgálás minősége nagyon fontos számunkra, ahogy az is, hogy a vevőinket barátságosan, mosolygósan fogadjuk, mindemellett szakmailag is helytálljunk.

Legfontosabbak a vásárlóink, meg akarunk felelni az igényeiknek, és igyekszünk megköszönni is a támogatásukat, azt, hogy minket választanak.

Arra törekszünk, hogy a vevőinkkel, partnereinkkel jó kapcsolatot ápoljunk, jó minőségű termékekkel jelenjünk meg üzleteink polcain.

Ebben a szellemiségben éljük a hétköznapjainkat, reméljük, legalább még 70 évig.

Elérhetőségek:

Kop-Ka Zrt. Központi Irodája

7090 Tamási, Szabadság utca 33.

Postacím: 7090 Tamási, Szabadság u. 33. Pf: 132

Telefon: +36 74 / 471 - 233

Mobil: + 36 30 351 - 2638

Fax: + 36 74 / 471 - 019

E-mail: kozpont@kopka.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Nagy Sportágválasztó

Több mint száz sportágat és húszféle hangszert lehet ingyenesen kipróbálni a Budapesti Nagy Sportágválasztón és Nagy Hangszerválasztón, amelyet pénteken ...

Fair play világnapja

A fair play szeptember 7-i világnapja (World Fair Play Day) alkalmából a Nemzetközi Fair Play Bizottság hétfőn három magas kőrist ültetett a Népligetben.

5. Debrecziner Gourmet fesztivál

A mangalica, a chili és a szilva kombinációja lesz a középpontban az 5. Debrecziner Gourmet fesztiválon, a háromnapos gasztrorendezvény pénteken kezdődik ...

Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál

Október 8-án kezdődik az első Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál, amelyen október 24-ig koncertek, irodalmi és képzőművészeti programok, valamint ...

Padelverseny

Szerdától Szentendre ad otthont az első magyarországi profi padelversenynek.

Paralimpia 2020-Bronzérmes a magyar női tőrcsapat

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) által közreadott képen Dani Gyöngyi, Hajmási Éva, Krajnyák Zsuzsanna és Madarászné Mező Boglárka, a bronzérmes magyar ...

 
Ez történt a héten

Pécsi Napok fesztivál

A Bikini, Geszti Péter és a Parno Graszt ad koncertet, továbbá megrendezik a Pécsi Tangó Ünnepet és a 25. Európai Bordalfesztivált is a szeptember 22. ...

ELTE Füvészkert 250. évfordulója

Az ELTE Füvészkert 2021-ben ünnepli alapításának 250. évfordulóját, a kerek évfordulót a kert történetét bemutató könyvvel, emlékkiállítással és emlékfa ...

Jamie Winchester 50 évét ünnepli a Budapest Parkban

Az ír zenész eddigi pályafutása Magyarországhoz kapcsolódott, a tavaly nyárról elhalasztott esten több formációja lép színpadra csütörtökön a Budapest Parkban.

Ötnapos fesztivállal ünnepli 10. évadát a Budapest Park

Szeptember 15. és 19. között megrendezett Xtra Feszt elnevezésű programsorozaton fellép többek között Jamie Winchester, a Follow The Flow, a Vad Fruttik, ...

Nemzetközi Természet- és Környezet-védelmi Fesztivál

Ma veszi kezdetét a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál Gödöllőn, ahol vasárnapig a Kárpát-medencei Filmszemle vetítései, fotókiállítás, ...

Őszi fesztivál

Szeptember 16. és 19. között rendezik meg a Szekszárdi Őszi Fesztivált a hagyományos szüreti napok helyett a tolnai megyeszékhelyen.

 
 
weather failed, check feed URL