Bujtor István Filmfesztivál

Augusztus 19-től 22-ig rendezik meg a Bujtor István Filmfesztivált Balatonszemesen, az alkotók, műhelyek, stúdiók nevezését május 15-ig várják a filmes versenyprogramba.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Csepregi és Társa Kft.

Dátum: 2021.03.19. péntek
 
 
 
 

Cégünket 1991 szeptemberében családi vállalkozásként alapítottuk meg. Gazdasági tevékenységünk eredményesebb folytatása érdekében, valamint a növekvő pénz- és ügyfélforgalomra való tekintettel a társaságot 1997. január 1-től jogutódlással Kft.-vé alakítottuk.

A 2007-es évben csatlakoztunk Magyarország egyik legnagyobb építőanyag beszerzési társaságához az Új-Ház csoporthoz annak érdekében, hogy cégünk hosszú távú fejlődését és versenyképességét biztosítsuk. Ennek az együttműködésnek az előnyeit a kereskedők és azok ügyfelei is élvezhetik. A kedvező árak és a minőségi kiszolgálás, eddig is jellemző volt a Csepregi Építőanyag Szakkereskedésre, azonban az Új Ház Centrum országos hálózatának részeként erősebb háttérrel tudjuk ezeket a jellemzőinket a vevőknek biztosítani.

Vállalkozásunk kezdetben csak fenyő fűrész árut értékesített, fokozatosan építettük ki a beszállítói, nagykereskedői partnerkört, valamint az állandó visszatérő vevőkört. Szállítóink és vevőink egyaránt korrekt, megbízható partnerként tartanak számon bennünket.

Cégünk több mint 25 éve kínál építő minőségű fenyő fűrészárut, szlovák, cseh, osztrák, német és svéd beszállítóktól. Telepünkön folyamatos raktárkészletet tartunk a legkedveltebb méretekből és minőségi osztályokból.

 
 

A fűrészáru kereskedelem mellett jelentős építőanyag kereskedelmi tevékenységet is folytatunk. Választékunkban a meghatározó hazai és külföldi építőanyag gyártók termékei megtalálhatók. A forgalmazott termékeink között megtalálhatók a falazó anyagok, tetőfedőanyagok, építési kemikáliák, kéményrendszerek, beton termékek, födémrendszerek, nyílászárók, hőszigetelő anyagok, vasanyagok, vízszigetelő anyagok, vakolatrendszerek, szárazépítészeti anyagok, , térburkolatok.

A fenyő fűrészáru és az építőanyagok forgalmazása mellett választékunkat hideg- és melegburkolati anyagokkal, burkolási segédanyagokkal és szaniter árukkal bővítettük. Cégünk olyan gyártók termékeit forgalmazza, melyeket az esztétikum, praktikum mellett a maradandóság jellemez.

 
 

Burkolóanyagaink között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Bemutató termünkben nagy szín- forma- és méretválasztékban megtekinthetők több,- a világon elismert – olasz burkolólap gyártók termékei is, mint például a Ceramica Imola, Casalgrande Padana, Lafaenza, Cerdomus, Ceramica Vogue.

Cégünk törekvése a megbízhatóság, a jó minőség, a vásárlók minél magasabb szinten történő kiszolgálása.

Szolgáltatásaink:

Fuvarszervezés

Bankkártyás fizetés

Szakmai tanácsadás

Anyagszükséglet számítás

Egyedülálló bemutatóterem

Személyre szabott ajánlatok

Faanyagok impregnálása (gomba- és rovarkártevő ellen)

 
 
 

Elérhetőségek:

 

Csepregi és Társa Kft.

Székhely: 7090 Tamási, Szabadság u 92/A

Telefon: +36 74 471 157

Tel/Fax: 74/ 470-715

E-mail: vevoszolgalat@csepregi.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A magyar klasszikus zene napja

Május 30-án , Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester és zeneszerző születésnapján indítja útjára A magyar klasszikus zene napja elnevezésű programsorozatot ...

Jósa András Múzeum

Honfoglalás kori kiállításra készül a nyíregyházi Jósa András Múzeum. Az Elit alakulat című kiállítás a tervek szerint május 14-én nyílik meg.

Erkel Ferenc Emlékház

Négy, egykor Erkel Ferenc személyes használatában lévő tárgyat adományozott a gyulai Erkel Ferenc Emlékháznak Szőnyi Márta, a zeneszerző ükunokájának, ...

Klimt kiállítás

A bécsi szecesszió vezéralakja, Gustav Klimt talán utolsó befejezett festménye, a Nő legyezővel is látható lesz a bécsi Belvedere palotában március 25-én ...

Indul a VI. Nemzeti VERSeny

Az idén is meghirdetik a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete versmondó és versklipversenyét, a Nemzeti VERSenyt, amelyre április 30-ig várják ...

Gerevich-Kovács-Kárpáti kard vk

Nyolc magyar léphet pástra a férfi egyéni verseny főtábláján a Gerevich-Kovács-Kárpáti kard világkupán.

 
Ez történt a héten

Húsvéti tojásfestés Győrben

Hétszázötven darab hímes tojás készül Győr város fennállásának évfordulójára.

Sanzonok és kobozok

Fúziós találkozásoknak ad otthont a Fonó Budai Zeneház az online térben. Április 3-án egy sanzonos triókoncert, 7-én két virtuóz kobzás műsora látható ...

Húsvéti park Hajdú-szoboszlón

Képzőművészek és művészeti iskolák oktatóinak segítségével készült el tíz darab nagyméretű tojás, a környező fákra pedig 1600 tojásdíszt került, amelyeket ...

Vasárnap óraátállítás

Március 28-án, vasárnap hajnali 2 órakor egy órával előre, hajnali 3 órára kell átállítani az órákat, ezzel megkezdődik a nyári időszámítás.

Koszorúzás Papp László szobránál

Születésének 95. évfordulója alkalmából szerdán megkoszorúzták Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó szobrát a XII. kerületi Gesztenyés-kertben.

Bartók Béla születésének 140. évfordulója

A Kékszakállú herceg vára című operaelőadás felvételét vetíti a Kolozsvári Magyar Opera Bartók Béla születése 140. évfordulója alkalmából.

 
 
weather failed, check feed URL