Bujtor István Filmfesztivál

Augusztus 19-től 22-ig rendezik meg a Bujtor István Filmfesztivált Balatonszemesen, az alkotók, műhelyek, stúdiók nevezését május 15-ig várják a filmes versenyprogramba.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Doór & Doór Trans Kft.

Dátum: 2021.03.26. péntek
 
 
 
 

A korlátolt felelősségű társaságot három közös érdekeltségű, szállítmányozással foglalkozó gazdaság alkotja, mely jelenlegi formájában 2005 májusa óta szolgálja ki megrendelőit. Járműparkunk 38 darab 40 tonnás ponyvás (száraz) nyerges szerelvényből és 18 darab billenős, nemzetközi forgalomban is részt vevő teherszállító gépkocsiból áll.

Társaságunk belföldi és nemzetközi szállítmányozáson túl 2013-tól az újonnan épült telephelyen raktározási és parkolási szolgáltatást is kínál jelenlegi és új partnerei számára.

A teherautók navigálása a dunaföldvári bázison létesített irodakomplexumból történik.

Szintén ez a telephely ad otthont egy 830 m2 alapterületű gyűjtő raktárnak, mely kiépített dokkolórendszeren keresztül fogadja az elhelyezni kívánt anyagokat, árukat, kész- és félkész termékeket.

Kft.-nk telephelye kitűnő megközelíthetőségének és területi nagyságának köszönhetően olyan adottságokkal bír, mely alkalmas tehergépjárművek őrzésére, parkolására is.

Új szolgáltatásunk pótkocsik diagnosztiai mérését, fékrendszer (Wabco-Haldex és egyéb típusok) hibáinak, baleset sérüléseinek javítását teszi lehetővé, akár ügyfelünk külső telephelyén is.

Cégünk szervezeti felépítettsége, a rendelkezésünkre álló eszközeink, berendezéseink, és szakmai tapasztalatunk magas színvonalú logisztikai feladatok elvégzését teszi lehetővé.

Szervezetünk és munkatársaink számára tervezzük az ISO minősítés elnyerését.

Belföldi és nemzetközi fuvarozás, szállítmányozás szárazföldön, vízen és levegőben

 
 

Vállalatunk, amely elsősorban belöldi és nemzetközi árufuvarozással foglalkozik főleg európai uniós országokba vállal szállítást, de természetesen megrendelésének megfelelően EU-n kívüli államokba is eljuttatjuk a kívánt termékeket.

Ponyvás szerelvényeink főbb útvonalai: Magyarország, az EU országai, valamint Ausztria és Franciaország. Express, menetrendszerű járatainkat Magyarország-Franciaország útvonalon indítjuk. ADR áruk szállítására alkalmasak.

Billenős, 40-53 m3 űrtartalmú nyerges, pótkocsis járműveinkkel gabonát, követ, DDGS, WDGS mellékterméket, építési alapanyagot és egyéb szóródó anyagot szállítunk. Cégünk járművei hulladékszállításra alkalmas engedéllyel rendelkeznek, magas limitekkel.

Vámügyintézés

Cégünk munkatársai megrendelőink számára teljes körűen elvégzik a vámkezeléssel kapcsolatos teendőket, szolgálatkész ügyintézéssel állnak partnereink rendelkezésére.

Raktározás anyagmozgatással, rakodással,csomagolással

 
 

Kerítéssel ellátott telephelyünkön a kiépített biztonsági szisztémán túl - mozgásérzékelők, infosorompós beléptető megoldás - portást és személyi őrt alkalmaz cégünk. A be- és kitárolás folyamán a raktárban elhelyezett áruk, termékek biztonsága érdekében, vonalkódosleolvasórendszer segíti munkánkat az árumozgatás adatainak nyilvántartása céljából.

830 m2 alapterületű, fűtetlen raktárépületünk egyaránt alkalmas gyűjtőraktározásra, valamint bérraktározásra.

Pótkocsi mentés, szerviz, diagnosztika

Szervizünkben vállaljuk törött felépítményű pótkocsi, valamint különböző típusú pótkocsi futómű javítását, illetve teljes felújítását. Tapasztalt csapatunk billenős felépítményű megrongálódott pótkocsik alumínium szerkezetének teljes helyreállítását és profi hegesztését is elvégzi, akár törés után is!

A fékrendszer-diagnosztikát és javításokat (ABS-EBS hiba, stb...) kiszállással akár a megrendelő telephelyén is elvégezzük, hétköznap és hétvégén egyaránt. Szakembereink többféle típusú fékrendszerre (Wabco-Haldex és egyéb) specializálódtak, több év tapasztalattal és szakmai felkészültséggel rendelkeznek, az ország bármely területén bevethetők.

Amennyiben - akár útközben is - bármilyen meghibásodás, műszaki kár éri pótkocsiját, keressen bennünket, segítünk!

Kamionos pihenő, őrzött parkolóval

Dunaföldváron létesített telephelyünk a 61. számú főúttal párhuzamosan helyezkedik el, pár percnyire az M6-os autópályától, a Szent Kristóf u. 2. szám alatt (Széles csapás), ezért könnyen megközelíthető.

A közeljövőben tervezzük bázisunkra történő közvetlen behajtási lehetőség kiépítését a főútról.

Bekerített, őrzött telephelyünkön kínálunk:

tehergépjárműveknek parkolási lehetőséget,

a gépkocsivezetők részére az autós pihenőben étkezési és tisztálkodási lehetőséget

A fenti szolgáltatások 0-24 óra közötti intervallumban bármikor igénybe vehetők.

Elérhetőségek:

Doór & Doór Trans Kft.

Telephely címe: 7020 Dunaföldvár, Szent Kristóf u. 2. (Széles csapás)

Email: gydoor@doortrans.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A magyar klasszikus zene napja

Május 30-án , Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester és zeneszerző születésnapján indítja útjára A magyar klasszikus zene napja elnevezésű programsorozatot ...

Jósa András Múzeum

Honfoglalás kori kiállításra készül a nyíregyházi Jósa András Múzeum. Az Elit alakulat című kiállítás a tervek szerint május 14-én nyílik meg.

Erkel Ferenc Emlékház

Négy, egykor Erkel Ferenc személyes használatában lévő tárgyat adományozott a gyulai Erkel Ferenc Emlékháznak Szőnyi Márta, a zeneszerző ükunokájának, ...

Klimt kiállítás

A bécsi szecesszió vezéralakja, Gustav Klimt talán utolsó befejezett festménye, a Nő legyezővel is látható lesz a bécsi Belvedere palotában március 25-én ...

Indul a VI. Nemzeti VERSeny

Az idén is meghirdetik a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete versmondó és versklipversenyét, a Nemzeti VERSenyt, amelyre április 30-ig várják ...

Gerevich-Kovács-Kárpáti kard vk

Nyolc magyar léphet pástra a férfi egyéni verseny főtábláján a Gerevich-Kovács-Kárpáti kard világkupán.

 
Ez történt a héten

Húsvéti tojásfestés Győrben

Hétszázötven darab hímes tojás készül Győr város fennállásának évfordulójára.

Sanzonok és kobozok

Fúziós találkozásoknak ad otthont a Fonó Budai Zeneház az online térben. Április 3-án egy sanzonos triókoncert, 7-én két virtuóz kobzás műsora látható ...

Húsvéti park Hajdú-szoboszlón

Képzőművészek és művészeti iskolák oktatóinak segítségével készült el tíz darab nagyméretű tojás, a környező fákra pedig 1600 tojásdíszt került, amelyeket ...

Vasárnap óraátállítás

Március 28-án, vasárnap hajnali 2 órakor egy órával előre, hajnali 3 órára kell átállítani az órákat, ezzel megkezdődik a nyári időszámítás.

Koszorúzás Papp László szobránál

Születésének 95. évfordulója alkalmából szerdán megkoszorúzták Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó szobrát a XII. kerületi Gesztenyés-kertben.

Bartók Béla születésének 140. évfordulója

A Kékszakállú herceg vára című operaelőadás felvételét vetíti a Kolozsvári Magyar Opera Bartók Béla születése 140. évfordulója alkalmából.

 
 
weather failed, check feed URL