Garten Balaton

Augusztus 5. és 14. között rendezik a Garten Balaton kortárs művészeti fesztivált Lovason, Felsőörsön, Alsóörsön és Csopakon - jelentette be a rendezvény szervezője pénteken Lovason. A rendezvényen csaknem negyven program várja a látogatókat.

Bővebben...
 

Frankfurt 2022. 09. 13-17. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Doór & Doór Trans Kft.

Dátum: 2021.10.06. szerda
 
 
 
 

A korlátolt felelősségű társaságot három közös érdekeltségű, szállítmányozással foglalkozó gazdaság alkotja, mely jelenlegi formájában 2005 májusa óta szolgálja ki megrendelőit. Járműparkunk 38 darab 40 tonnás ponyvás (száraz) nyerges szerelvényből és 18 darab billenős, nemzetközi forgalomban is részt vevő teherszállító gépkocsiból áll.

Társaságunk belföldi és nemzetközi szállítmányozáson túl 2013-tól az újonnan épült telephelyen raktározási és parkolási szolgáltatást is kínál jelenlegi és új partnerei számára.

A teherautók navigálása a dunaföldvári bázison létesített irodakomplexumból történik.

Szintén ez a telephely ad otthont egy 830 m2 alapterületű gyűjtő raktárnak, mely kiépített dokkolórendszeren keresztül fogadja az elhelyezni kívánt anyagokat, árukat, kész- és félkész termékeket.

Kft.-nk telephelye kitűnő megközelíthetőségének és területi nagyságának köszönhetően olyan adottságokkal bír, mely alkalmas tehergépjárművek őrzésére, parkolására is.

Új szolgáltatásunk pótkocsik diagnosztiai mérését, fékrendszer (Wabco-Haldex és egyéb típusok) hibáinak, baleset sérüléseinek javítását teszi lehetővé, akár ügyfelünk külső telephelyén is.

Cégünk szervezeti felépítettsége, a rendelkezésünkre álló eszközeink, berendezéseink, és szakmai tapasztalatunk magas színvonalú logisztikai feladatok elvégzését teszi lehetővé.

Szervezetünk és munkatársaink számára tervezzük az ISO minősítés elnyerését.

Belföldi és nemzetközi fuvarozás, szállítmányozás szárazföldön, vízen és levegőben

 
 

Vállalatunk, amely elsősorban belöldi és nemzetközi árufuvarozással foglalkozik főleg európai uniós országokba vállal szállítást, de természetesen megrendelésének megfelelően EU-n kívüli államokba is eljuttatjuk a kívánt termékeket.

Ponyvás szerelvényeink főbb útvonalai: Magyarország, az EU országai, valamint Ausztria és Franciaország. Express, menetrendszerű járatainkat Magyarország-Franciaország útvonalon indítjuk. ADR áruk szállítására alkalmasak.

Billenős, 40-53 m3 űrtartalmú nyerges, pótkocsis járműveinkkel gabonát, követ, DDGS, WDGS mellékterméket, építési alapanyagot és egyéb szóródó anyagot szállítunk. Cégünk járművei hulladékszállításra alkalmas engedéllyel rendelkeznek, magas limitekkel.

Vámügyintézés

Cégünk munkatársai megrendelőink számára teljes körűen elvégzik a vámkezeléssel kapcsolatos teendőket, szolgálatkész ügyintézéssel állnak partnereink rendelkezésére.

Raktározás anyagmozgatással, rakodással,csomagolással

 
 

Kerítéssel ellátott telephelyünkön a kiépített biztonsági szisztémán túl - mozgásérzékelők, infosorompós beléptető megoldás - portást és személyi őrt alkalmaz cégünk. A be- és kitárolás folyamán a raktárban elhelyezett áruk, termékek biztonsága érdekében, vonalkódosleolvasórendszer segíti munkánkat az árumozgatás adatainak nyilvántartása céljából.

830 m2 alapterületű, fűtetlen raktárépületünk egyaránt alkalmas gyűjtőraktározásra, valamint bérraktározásra.

Pótkocsi mentés, szerviz, diagnosztika

Szervizünkben vállaljuk törött felépítményű pótkocsi, valamint különböző típusú pótkocsi futómű javítását, illetve teljes felújítását. Tapasztalt csapatunk billenős felépítményű megrongálódott pótkocsik alumínium szerkezetének teljes helyreállítását és profi hegesztését is elvégzi, akár törés után is!

A fékrendszer-diagnosztikát és javításokat (ABS-EBS hiba, stb...) kiszállással akár a megrendelő telephelyén is elvégezzük, hétköznap és hétvégén egyaránt. Szakembereink többféle típusú fékrendszerre (Wabco-Haldex és egyéb) specializálódtak, több év tapasztalattal és szakmai felkészültséggel rendelkeznek, az ország bármely területén bevethetők.

Amennyiben - akár útközben is - bármilyen meghibásodás, műszaki kár éri pótkocsiját, keressen bennünket, segítünk!

Kamionos pihenő, őrzött parkolóval

Dunaföldváron létesített telephelyünk a 61. számú főúttal párhuzamosan helyezkedik el, pár percnyire az M6-os autópályától, a Szent Kristóf u. 2. szám alatt (Széles csapás), ezért könnyen megközelíthető.

A közeljövőben tervezzük bázisunkra történő közvetlen behajtási lehetőség kiépítését a főútról.

Bekerített, őrzött telephelyünkön kínálunk:

tehergépjárműveknek parkolási lehetőséget,

a gépkocsivezetők részére az autós pihenőben étkezési és tisztálkodási lehetőséget

A fenti szolgáltatások 0-24 óra közötti intervallumban bármikor igénybe vehetők.

Elérhetőségek:

Doór & Doór Trans Kft.

Telephely címe: 7020 Dunaföldvár, Szent Kristóf u. 2. (Széles csapás)

Email: gydoor@doortrans.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Repülőtér éjszakája

Az éjszakai reptérlátogatás mellett oldtimer és modern járművek, nosztalgiarepülések, pályaválasztási foglalkozás és repülős talkshow is várja a látogatókat ...

Auer fesztivál nyolcadik alkalommal Veszprémben

Számos ismert külföldi és hazai komolyzenei előadó részvételével nyolcadszor rendezik meg az Auer fesztivált Veszprémben augusztus 2-ától 7-éig.

Felvételi - OH: csütörtökön Pont Ott Parti

Csütörtök este közzéteszik az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, amelyekről a diákok idén is elsőként a Pont Ott Partin értesülhetnek.

Világjátékok

A vasárnapi zárónapon is szerzett két bronzérmet a magyar küldöttség, amely így minden idők legeredményesebb teljesítményét nyújtva 11 arannyal, 7 ezüsttel ...

Hortobágyi lovasnapok

A mátai lovaspályán rendezett díjugrató- és fogathajtó versenyekkel, lovasbemutatókkal ma megkezdődik a hortobágyi lovasnapok háromnapos programsorozata, ...

Fővárosi Állatkert

Jövő hét csütörtöktől elkezdődik az esti séták szezonja a Fővárosi Állat- és Növénykertben, ahova a kert kulisszái iránt érdeklődő látogatókat várják előzetes ...

 
Ez történt a héten

Dinnyenapot rendeznek Ópusztaszeren

Dinnyenapot és a népi halászat hagyományait bemutató tematikus programokat is rendeznek szombaton az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban.

Állatkerti Fesztivál

Állatos élmények, családi programok, koncertek és előadások várják a közönséget csütörtöktől vasárnapig az Állatkerti Fesztiválon, a Fővárosi Állat- és ...

Palóc Világtalálkozó

A felvidéki Ipolyszécsénykén rendezik meg péntektől az idei Palóc Világtalálkozót. A háromnapos program célja az összetartozás erősítése, a Palócföld hagyományainak, ...

Magyarország tortája

Karikó Orsolya nagykőrösi cukrász munkája, a Huncut szilva herceg lett idén Magyarország tortája, a Magyarország cukormentes tortája címet pedig a szegedi ...

ZamJam

A Kool and the Gang, Shaggy és Geszti Péter is fellép a MOL Nagyon Balaton új eseményén, a ZamJam fesztiválon, amely csütörtökön indul és szombatig tart ...

Veterán autós nap

Veterán autók és motorok, egy repülőgép és egész napos programok várják az érdeklődőket a Veteránok az Északiban elnevezésű veterán autós napon szombaton ...

 
 
weather failed, check feed URL