Zöld forgatagot rendeznek Dömösön

A Duna-Ipoly Nemzeti Park szombaton rendezi a Dömösi Zöld Forgatagot, amely a Dunakanyar térségének egyik legjelentősebb természetvédelmi témájú rendezvénye.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Doór & Doór Trans Kft.

Dátum: 2021.03.26. péntek
 
 
 
 

A korlátolt felelősségű társaságot három közös érdekeltségű, szállítmányozással foglalkozó gazdaság alkotja, mely jelenlegi formájában 2005 májusa óta szolgálja ki megrendelőit. Járműparkunk 38 darab 40 tonnás ponyvás (száraz) nyerges szerelvényből és 18 darab billenős, nemzetközi forgalomban is részt vevő teherszállító gépkocsiból áll.

Társaságunk belföldi és nemzetközi szállítmányozáson túl 2013-tól az újonnan épült telephelyen raktározási és parkolási szolgáltatást is kínál jelenlegi és új partnerei számára.

A teherautók navigálása a dunaföldvári bázison létesített irodakomplexumból történik.

Szintén ez a telephely ad otthont egy 830 m2 alapterületű gyűjtő raktárnak, mely kiépített dokkolórendszeren keresztül fogadja az elhelyezni kívánt anyagokat, árukat, kész- és félkész termékeket.

Kft.-nk telephelye kitűnő megközelíthetőségének és területi nagyságának köszönhetően olyan adottságokkal bír, mely alkalmas tehergépjárművek őrzésére, parkolására is.

Új szolgáltatásunk pótkocsik diagnosztiai mérését, fékrendszer (Wabco-Haldex és egyéb típusok) hibáinak, baleset sérüléseinek javítását teszi lehetővé, akár ügyfelünk külső telephelyén is.

Cégünk szervezeti felépítettsége, a rendelkezésünkre álló eszközeink, berendezéseink, és szakmai tapasztalatunk magas színvonalú logisztikai feladatok elvégzését teszi lehetővé.

Szervezetünk és munkatársaink számára tervezzük az ISO minősítés elnyerését.

Belföldi és nemzetközi fuvarozás, szállítmányozás szárazföldön, vízen és levegőben

 
 

Vállalatunk, amely elsősorban belöldi és nemzetközi árufuvarozással foglalkozik főleg európai uniós országokba vállal szállítást, de természetesen megrendelésének megfelelően EU-n kívüli államokba is eljuttatjuk a kívánt termékeket.

Ponyvás szerelvényeink főbb útvonalai: Magyarország, az EU országai, valamint Ausztria és Franciaország. Express, menetrendszerű járatainkat Magyarország-Franciaország útvonalon indítjuk. ADR áruk szállítására alkalmasak.

Billenős, 40-53 m3 űrtartalmú nyerges, pótkocsis járműveinkkel gabonát, követ, DDGS, WDGS mellékterméket, építési alapanyagot és egyéb szóródó anyagot szállítunk. Cégünk járművei hulladékszállításra alkalmas engedéllyel rendelkeznek, magas limitekkel.

Vámügyintézés

Cégünk munkatársai megrendelőink számára teljes körűen elvégzik a vámkezeléssel kapcsolatos teendőket, szolgálatkész ügyintézéssel állnak partnereink rendelkezésére.

Raktározás anyagmozgatással, rakodással,csomagolással

 
 

Kerítéssel ellátott telephelyünkön a kiépített biztonsági szisztémán túl - mozgásérzékelők, infosorompós beléptető megoldás - portást és személyi őrt alkalmaz cégünk. A be- és kitárolás folyamán a raktárban elhelyezett áruk, termékek biztonsága érdekében, vonalkódosleolvasórendszer segíti munkánkat az árumozgatás adatainak nyilvántartása céljából.

830 m2 alapterületű, fűtetlen raktárépületünk egyaránt alkalmas gyűjtőraktározásra, valamint bérraktározásra.

Pótkocsi mentés, szerviz, diagnosztika

Szervizünkben vállaljuk törött felépítményű pótkocsi, valamint különböző típusú pótkocsi futómű javítását, illetve teljes felújítását. Tapasztalt csapatunk billenős felépítményű megrongálódott pótkocsik alumínium szerkezetének teljes helyreállítását és profi hegesztését is elvégzi, akár törés után is!

A fékrendszer-diagnosztikát és javításokat (ABS-EBS hiba, stb...) kiszállással akár a megrendelő telephelyén is elvégezzük, hétköznap és hétvégén egyaránt. Szakembereink többféle típusú fékrendszerre (Wabco-Haldex és egyéb) specializálódtak, több év tapasztalattal és szakmai felkészültséggel rendelkeznek, az ország bármely területén bevethetők.

Amennyiben - akár útközben is - bármilyen meghibásodás, műszaki kár éri pótkocsiját, keressen bennünket, segítünk!

Kamionos pihenő, őrzött parkolóval

Dunaföldváron létesített telephelyünk a 61. számú főúttal párhuzamosan helyezkedik el, pár percnyire az M6-os autópályától, a Szent Kristóf u. 2. szám alatt (Széles csapás), ezért könnyen megközelíthető.

A közeljövőben tervezzük bázisunkra történő közvetlen behajtási lehetőség kiépítését a főútról.

Bekerített, őrzött telephelyünkön kínálunk:

tehergépjárműveknek parkolási lehetőséget,

a gépkocsivezetők részére az autós pihenőben étkezési és tisztálkodási lehetőséget

A fenti szolgáltatások 0-24 óra közötti intervallumban bármikor igénybe vehetők.

Elérhetőségek:

Doór & Doór Trans Kft.

Telephely címe: 7020 Dunaföldvár, Szent Kristóf u. 2. (Széles csapás)

Email: gydoor@doortrans.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Nagy Sportágválasztó

Több mint száz sportágat és húszféle hangszert lehet ingyenesen kipróbálni a Budapesti Nagy Sportágválasztón és Nagy Hangszerválasztón, amelyet pénteken ...

Fair play világnapja

A fair play szeptember 7-i világnapja (World Fair Play Day) alkalmából a Nemzetközi Fair Play Bizottság hétfőn három magas kőrist ültetett a Népligetben.

5. Debrecziner Gourmet fesztivál

A mangalica, a chili és a szilva kombinációja lesz a középpontban az 5. Debrecziner Gourmet fesztiválon, a háromnapos gasztrorendezvény pénteken kezdődik ...

Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál

Október 8-án kezdődik az első Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál, amelyen október 24-ig koncertek, irodalmi és képzőművészeti programok, valamint ...

Padelverseny

Szerdától Szentendre ad otthont az első magyarországi profi padelversenynek.

Paralimpia 2020-Bronzérmes a magyar női tőrcsapat

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) által közreadott képen Dani Gyöngyi, Hajmási Éva, Krajnyák Zsuzsanna és Madarászné Mező Boglárka, a bronzérmes magyar ...

 
Ez történt a héten

Pécsi Napok fesztivál

A Bikini, Geszti Péter és a Parno Graszt ad koncertet, továbbá megrendezik a Pécsi Tangó Ünnepet és a 25. Európai Bordalfesztivált is a szeptember 22. ...

ELTE Füvészkert 250. évfordulója

Az ELTE Füvészkert 2021-ben ünnepli alapításának 250. évfordulóját, a kerek évfordulót a kert történetét bemutató könyvvel, emlékkiállítással és emlékfa ...

Jamie Winchester 50 évét ünnepli a Budapest Parkban

Az ír zenész eddigi pályafutása Magyarországhoz kapcsolódott, a tavaly nyárról elhalasztott esten több formációja lép színpadra csütörtökön a Budapest Parkban.

Ötnapos fesztivállal ünnepli 10. évadát a Budapest Park

Szeptember 15. és 19. között megrendezett Xtra Feszt elnevezésű programsorozaton fellép többek között Jamie Winchester, a Follow The Flow, a Vad Fruttik, ...

Nemzetközi Természet- és Környezet-védelmi Fesztivál

Ma veszi kezdetét a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál Gödöllőn, ahol vasárnapig a Kárpát-medencei Filmszemle vetítései, fotókiállítás, ...

Őszi fesztivál

Szeptember 16. és 19. között rendezik meg a Szekszárdi Őszi Fesztivált a hagyományos szüreti napok helyett a tolnai megyeszékhelyen.

 
 
weather failed, check feed URL