Bujtor István Filmfesztivál

Augusztus 19-től 22-ig rendezik meg a Bujtor István Filmfesztivált Balatonszemesen, az alkotók, műhelyek, stúdiók nevezését május 15-ig várják a filmes versenyprogramba.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

SZ+C Stúdió Kft.

Dátum: 2021.03.29. hétfő
 
 
 
 

1997-ben egy szekszárdi házaspár úgy döntött, hogy az életét még egy közös dologgal összeköti. Közös, családi vállalkozást indítanak. Szablár Klára és Czank Géza így indította el anno, a mára már régiószinten ismert, és kedvelt építőipari vállalkozást.

Így született az Sz+C Stúdió Kft. A küldetés az volt, hogy az építkezés, és vásárlás során történő bonyodalmaktól megkíméljék a helyieket. Így született a szlogen: Velünk gyerekjáték az építkezés!

Az egyre bővülő csapat munkájának köszönhetően mára 10 000 m2-es telephelyen fogadják a régi törzsvásárlókat, és újabbnál újabb építkezni vágyókat.

2012 óta egy műanyag, fa, és fémnagykereskedelmi telephellyel, a Metallo-Ponttal is kiszolgálják a szakemberek, és barkácsolók igényeit. Az országban egyedülálló színesfém választékkal, 8500 négyzetméteren, a Palánki úton.

Sőt, 2014-ben megnyílt a régió legexkluzívabb fürdőszoba szalonja is a Tartsay utcai. Csak a fürdőszobaszalon 600 négyzetméteren, több százezer termékkel várja az ügyfeleket. Legyen szó akár a dubaji luxushotelek extra szaniterei, vagy a lakosságnak könnyen elérhető hagyományos, és design cikkekről.

A házaspár ugyan már 60 év feletti, mégis, minden nap szívvel és lélekkel dolgoznak azon, hogy a kollégák, vevők, és érdeklődők boldog központja legyen az Sz+C Stúdió Kft. A cég ma 28 embernek ad munkát, az alapító gyerekeik, sőt, néha még az unokák is a cég munkáját segítik.

ÚjHáz Centrum

Életünk során minden egyes vásárlás döntés elé állít minket. Melyik márkában bízzunk? Mennyi pénzt szánjunk rá? A minőséget vagy az árat vegyük inkább figyelembe? Sok-sok szempont, amelyek alapján végül választunk. Egy mosópor vagy egy joghurt esetén nincs túlzott jelentősége a dolognak, hiszen amennyiben nem voltunk elégedettek velük, legközelebb másikat veszünk. Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék azonban, mint tudjuk, hosszú évekre szóló döntés.

Építőanyagot kizárólag megfontoltan, szakértők tanácsadása mellett érdemes vásárolni. Ehhez a döntéshez ad meg minden segítséget Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózata: az újHÁZ Centrum.

Miért érdemes az újHÁZ Centrum mellett döntenie?

 
 

Több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk

Több , mint 80 telephelyen szolgáljuk ki önt

Mindegyik telephelyünk magyar tulajdonban van, segítőkész, nagy szakértelemmel rendelkező kollégák segítik döntésében

Rendszeresen központi akcióinkkal kiemelten kedvező áron juthat értékes építőanyagokhoz

Független szakemberekből álló zsűri MagyarBrands és Business Superbrands díjakkal tüntetett ki

Folyamatosan képezzük szakembereinket, hogy Ön naprakész segítőket kapjon

Sokakban felmerülhet a kérdés. Miért minket válasszanak? Az építkezés, felújítás fontos döntés. Nem bízhatunk akárkiben.

Minket mégis az ország több tájáról megtisztelnek vásárlók. Egyes esetekben több órát utaznak, hogy személyesen velünk dolgozhassanak.

3 ok, amiért érdemes minket választania:

SZÉLES TERMÉKVÁLASZTÉK

 
 

Akármilyen igényekkel is érkezik, biztosan mindent megtalál hozzá nálunk, hisz sok-százezer fajta terméket forgalmazunk, az elérhető árúaktól a luxustermékekig.

CSALÁDIAS HANGULAT

Személyes kiszolgálásban részesül, hisz mi nem egy multicég vagyunk, hanem egy családi vállalkozás, akinek mindig van ideje Önre.

SZAKKÉPZETT TANÁCSADÓK

Szakképzett tanácsadóink hatalmas tapasztalattal tudnak Önnek segíteni a döntésekben, így spórolhat időt, pénzt, és fejfájást.

Az Sz+C Stúdió Kft. életében meghatározó szerepet tölt be az építőipari kivitelezés. A megrendelői igényekhez alkalmazkodva vállaljuk különböző intézményi, társasházi, ipari és polgári létesítmények kivitelezését, felújítását. A munkák jelentős részét saját alkalmazottainkkal valósítjuk meg, együttműködve megbízható, állandó alvállalkozói háttérrel. A szakszerű és minőségi munkavégzéshez szükséges irányító és műszaki apparátussal rendelkezünk. Természetesen a minőség eléréséhez elengedhetetlen a jó munkafeltételek biztosítása és az elégedett alkalmazottak, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a munkavégzéshez szükséges gépek eszközök beszerzésére, biztosítására.

Legfontosabb célkitűzésünk, hogy megrendelőink számára teljes körű szolgáltatást, minőséget biztosítsunk az építőipar teljes szegmensében.

 
 

Elérhetőségek:

 
 

SZ+C Stúdió Kft.

7100 Szekszárd, Tartsay u. 30.

Telefon:

74/511-833

Email: titkarsag@szpluszcstudio.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

A magyar klasszikus zene napja

Május 30-án , Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester és zeneszerző születésnapján indítja útjára A magyar klasszikus zene napja elnevezésű programsorozatot ...

Jósa András Múzeum

Honfoglalás kori kiállításra készül a nyíregyházi Jósa András Múzeum. Az Elit alakulat című kiállítás a tervek szerint május 14-én nyílik meg.

Erkel Ferenc Emlékház

Négy, egykor Erkel Ferenc személyes használatában lévő tárgyat adományozott a gyulai Erkel Ferenc Emlékháznak Szőnyi Márta, a zeneszerző ükunokájának, ...

Klimt kiállítás

A bécsi szecesszió vezéralakja, Gustav Klimt talán utolsó befejezett festménye, a Nő legyezővel is látható lesz a bécsi Belvedere palotában március 25-én ...

Indul a VI. Nemzeti VERSeny

Az idén is meghirdetik a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete versmondó és versklipversenyét, a Nemzeti VERSenyt, amelyre április 30-ig várják ...

Gerevich-Kovács-Kárpáti kard vk

Nyolc magyar léphet pástra a férfi egyéni verseny főtábláján a Gerevich-Kovács-Kárpáti kard világkupán.

 
Ez történt a héten

Húsvéti tojásfestés Győrben

Hétszázötven darab hímes tojás készül Győr város fennállásának évfordulójára.

Sanzonok és kobozok

Fúziós találkozásoknak ad otthont a Fonó Budai Zeneház az online térben. Április 3-án egy sanzonos triókoncert, 7-én két virtuóz kobzás műsora látható ...

Húsvéti park Hajdú-szoboszlón

Képzőművészek és művészeti iskolák oktatóinak segítségével készült el tíz darab nagyméretű tojás, a környező fákra pedig 1600 tojásdíszt került, amelyeket ...

Vasárnap óraátállítás

Március 28-án, vasárnap hajnali 2 órakor egy órával előre, hajnali 3 órára kell átállítani az órákat, ezzel megkezdődik a nyári időszámítás.

Koszorúzás Papp László szobránál

Születésének 95. évfordulója alkalmából szerdán megkoszorúzták Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó szobrát a XII. kerületi Gesztenyés-kertben.

Bartók Béla születésének 140. évfordulója

A Kékszakállú herceg vára című operaelőadás felvételét vetíti a Kolozsvári Magyar Opera Bartók Béla születése 140. évfordulója alkalmából.

 
 
weather failed, check feed URL