Zöld forgatagot rendeznek Dömösön

A Duna-Ipoly Nemzeti Park szombaton rendezi a Dömösi Zöld Forgatagot, amely a Dunakanyar térségének egyik legjelentősebb természetvédelmi témájú rendezvénye.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

SZ+C Stúdió Kft.

Dátum: 2021.03.29. hétfő
 
 
 
 

1997-ben egy szekszárdi házaspár úgy döntött, hogy az életét még egy közös dologgal összeköti. Közös, családi vállalkozást indítanak. Szablár Klára és Czank Géza így indította el anno, a mára már régiószinten ismert, és kedvelt építőipari vállalkozást.

Így született az Sz+C Stúdió Kft. A küldetés az volt, hogy az építkezés, és vásárlás során történő bonyodalmaktól megkíméljék a helyieket. Így született a szlogen: Velünk gyerekjáték az építkezés!

Az egyre bővülő csapat munkájának köszönhetően mára 10 000 m2-es telephelyen fogadják a régi törzsvásárlókat, és újabbnál újabb építkezni vágyókat.

2012 óta egy műanyag, fa, és fémnagykereskedelmi telephellyel, a Metallo-Ponttal is kiszolgálják a szakemberek, és barkácsolók igényeit. Az országban egyedülálló színesfém választékkal, 8500 négyzetméteren, a Palánki úton.

Sőt, 2014-ben megnyílt a régió legexkluzívabb fürdőszoba szalonja is a Tartsay utcai. Csak a fürdőszobaszalon 600 négyzetméteren, több százezer termékkel várja az ügyfeleket. Legyen szó akár a dubaji luxushotelek extra szaniterei, vagy a lakosságnak könnyen elérhető hagyományos, és design cikkekről.

A házaspár ugyan már 60 év feletti, mégis, minden nap szívvel és lélekkel dolgoznak azon, hogy a kollégák, vevők, és érdeklődők boldog központja legyen az Sz+C Stúdió Kft. A cég ma 28 embernek ad munkát, az alapító gyerekeik, sőt, néha még az unokák is a cég munkáját segítik.

ÚjHáz Centrum

Életünk során minden egyes vásárlás döntés elé állít minket. Melyik márkában bízzunk? Mennyi pénzt szánjunk rá? A minőséget vagy az árat vegyük inkább figyelembe? Sok-sok szempont, amelyek alapján végül választunk. Egy mosópor vagy egy joghurt esetén nincs túlzott jelentősége a dolognak, hiszen amennyiben nem voltunk elégedettek velük, legközelebb másikat veszünk. Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék azonban, mint tudjuk, hosszú évekre szóló döntés.

Építőanyagot kizárólag megfontoltan, szakértők tanácsadása mellett érdemes vásárolni. Ehhez a döntéshez ad meg minden segítséget Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózata: az újHÁZ Centrum.

Miért érdemes az újHÁZ Centrum mellett döntenie?

 
 

Több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk

Több , mint 80 telephelyen szolgáljuk ki önt

Mindegyik telephelyünk magyar tulajdonban van, segítőkész, nagy szakértelemmel rendelkező kollégák segítik döntésében

Rendszeresen központi akcióinkkal kiemelten kedvező áron juthat értékes építőanyagokhoz

Független szakemberekből álló zsűri MagyarBrands és Business Superbrands díjakkal tüntetett ki

Folyamatosan képezzük szakembereinket, hogy Ön naprakész segítőket kapjon

Sokakban felmerülhet a kérdés. Miért minket válasszanak? Az építkezés, felújítás fontos döntés. Nem bízhatunk akárkiben.

Minket mégis az ország több tájáról megtisztelnek vásárlók. Egyes esetekben több órát utaznak, hogy személyesen velünk dolgozhassanak.

3 ok, amiért érdemes minket választania:

SZÉLES TERMÉKVÁLASZTÉK

 
 

Akármilyen igényekkel is érkezik, biztosan mindent megtalál hozzá nálunk, hisz sok-százezer fajta terméket forgalmazunk, az elérhető árúaktól a luxustermékekig.

CSALÁDIAS HANGULAT

Személyes kiszolgálásban részesül, hisz mi nem egy multicég vagyunk, hanem egy családi vállalkozás, akinek mindig van ideje Önre.

SZAKKÉPZETT TANÁCSADÓK

Szakképzett tanácsadóink hatalmas tapasztalattal tudnak Önnek segíteni a döntésekben, így spórolhat időt, pénzt, és fejfájást.

Az Sz+C Stúdió Kft. életében meghatározó szerepet tölt be az építőipari kivitelezés. A megrendelői igényekhez alkalmazkodva vállaljuk különböző intézményi, társasházi, ipari és polgári létesítmények kivitelezését, felújítását. A munkák jelentős részét saját alkalmazottainkkal valósítjuk meg, együttműködve megbízható, állandó alvállalkozói háttérrel. A szakszerű és minőségi munkavégzéshez szükséges irányító és műszaki apparátussal rendelkezünk. Természetesen a minőség eléréséhez elengedhetetlen a jó munkafeltételek biztosítása és az elégedett alkalmazottak, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a munkavégzéshez szükséges gépek eszközök beszerzésére, biztosítására.

Legfontosabb célkitűzésünk, hogy megrendelőink számára teljes körű szolgáltatást, minőséget biztosítsunk az építőipar teljes szegmensében.

 
 

Elérhetőségek:

 
 

SZ+C Stúdió Kft.

7100 Szekszárd, Tartsay u. 30.

Telefon:

74/511-833

Email: titkarsag@szpluszcstudio.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Nagy Sportágválasztó

Több mint száz sportágat és húszféle hangszert lehet ingyenesen kipróbálni a Budapesti Nagy Sportágválasztón és Nagy Hangszerválasztón, amelyet pénteken ...

Fair play világnapja

A fair play szeptember 7-i világnapja (World Fair Play Day) alkalmából a Nemzetközi Fair Play Bizottság hétfőn három magas kőrist ültetett a Népligetben.

5. Debrecziner Gourmet fesztivál

A mangalica, a chili és a szilva kombinációja lesz a középpontban az 5. Debrecziner Gourmet fesztiválon, a háromnapos gasztrorendezvény pénteken kezdődik ...

Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál

Október 8-án kezdődik az első Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál, amelyen október 24-ig koncertek, irodalmi és képzőművészeti programok, valamint ...

Padelverseny

Szerdától Szentendre ad otthont az első magyarországi profi padelversenynek.

Paralimpia 2020-Bronzérmes a magyar női tőrcsapat

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) által közreadott képen Dani Gyöngyi, Hajmási Éva, Krajnyák Zsuzsanna és Madarászné Mező Boglárka, a bronzérmes magyar ...

 
Ez történt a héten

Pécsi Napok fesztivál

A Bikini, Geszti Péter és a Parno Graszt ad koncertet, továbbá megrendezik a Pécsi Tangó Ünnepet és a 25. Európai Bordalfesztivált is a szeptember 22. ...

ELTE Füvészkert 250. évfordulója

Az ELTE Füvészkert 2021-ben ünnepli alapításának 250. évfordulóját, a kerek évfordulót a kert történetét bemutató könyvvel, emlékkiállítással és emlékfa ...

Jamie Winchester 50 évét ünnepli a Budapest Parkban

Az ír zenész eddigi pályafutása Magyarországhoz kapcsolódott, a tavaly nyárról elhalasztott esten több formációja lép színpadra csütörtökön a Budapest Parkban.

Ötnapos fesztivállal ünnepli 10. évadát a Budapest Park

Szeptember 15. és 19. között megrendezett Xtra Feszt elnevezésű programsorozaton fellép többek között Jamie Winchester, a Follow The Flow, a Vad Fruttik, ...

Nemzetközi Természet- és Környezet-védelmi Fesztivál

Ma veszi kezdetét a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál Gödöllőn, ahol vasárnapig a Kárpát-medencei Filmszemle vetítései, fotókiállítás, ...

Őszi fesztivál

Szeptember 16. és 19. között rendezik meg a Szekszárdi Őszi Fesztivált a hagyományos szüreti napok helyett a tolnai megyeszékhelyen.

 
 
weather failed, check feed URL