Zöld forgatagot rendeznek Dömösön

A Duna-Ipoly Nemzeti Park szombaton rendezi a Dömösi Zöld Forgatagot, amely a Dunakanyar térségének egyik legjelentősebb természetvédelmi témájú rendezvénye.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Kemi-Ker Kft.

Dátum: 2021.04.01. csütörtök
 
 
 
 

Harminc év. Ennyi idő telt el azóta, hogy a sokak számára ismerősen csengő Kemikál mintaboltját megnyitottuk szülővárosunkban, Dunaföldváron, hogy olyan, a háztartásban is szükséges építési segédanyagokkal lássuk el a lakosságot majd a szakmát, amelyek immár helyben elérhetőek, széles választékot nyújtanak és nem kell értük felesleges kilométereket utazni.

Szerencsések vagyunk. Nemcsak azért, mert a néhány négyzetméteres dunaföldvári üzletből napjainkra egy 250 m2-es eladótérrel és 700 m2-es raktárral rendelkező, az építőanyagok teljes skáláját biztosító üzletben állhatunk vásárlóink rendelkezésére nap, mint nap, hanem mert dunaföldvári üzletünk mellett az elmúlt évek során – kollégáink szakértelmének és vevőink bizalmának köszönhetően – megnyithattuk és sikerre vihettük ugyanezen tevékenységünket Dunaújvárosban is.

Az M6-os autópályáról is könnyen és gyorsan megközelíthető dunaújvárosi üzletünket a vevői és beszállítói igényekhez mérten úgy alakítottuk ki, hogy a 600 m2-es üzlethelyiségben, valamint a 3000 m2-es raktárhelyiségben a legkeresettebb termékek azonnal, készletről megvásárolhatóak és elszállíthatóak legyenek. Igaz ez mindkét üzletünkre, hiszen a termékskála minden építői igényt kielégít, és a helyszíni vásárlás mellett a rendelkezésünkre álló logisztikai háttérnek köszönhetően szívesen szállítunk egyedi megrendelésekre is.

TERMÉKEK KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

Ahhoz, hogy a Kemi-Ker Kft. a régió legkeresettebb építőanyag-kereskedésévé váljon, tisztában voltunk azzal, hogy a területi kialakítás csupán egyike a legfontosabbaknak. Hiszen hiába a könnyen megközelíthető telephely, a kényelmes rakodást biztosító épületkialakítás, valamint a legmagasabb szintű technológiai eszközök, amelyekkel a legpraktikusabb szállítást biztosítjuk vásárlóink számára, a prémium termékek iránti elhivatottságunk és a profi, lelkes csapatunk szakmai tudása az, amivel nemcsak kivívtuk, de szinten is tartjuk vevőink és beszállítói partnereink magas szintű elégedettségét.

AMI A POLCOKRA KERÜL

A termékek kiválasztása során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az építéshez, felújításhoz kínált anyagok mind technológiájukat, mind kezelhetőségüket tekintve megkönnyítsék a felhasználók mindennapjait. A felgyorsult innovációs eljárásoknak és a napról-napra megújuló trendeknek köszönhetően a gyártói és beszállítói kapcsolattartás elengedhetetlen, melynek eredményeképpen kollégáink széles körű információkkal és folyamatosan fejlődő tudásbázissal segítik vevőink választását.

HÁZÉPÍTÉS H-TÓL Z-IG

A Kemi-Ker Kft. dunaföldvári és dunaújvárosi telephelyein akár raktárkészletről, akár egyedi megrendeléssel, gyors szállítási határidővel rendelhetőek meg a házépítéshez, felújításhoz, általános karbantartáshoz szükséges építő-, és építési segédanyagok, festékek, térkövek, vakolatok, gipszkartonok, hőszigetelő anyagok, homlokzati hőszigetelő-rendszerek, vízszigeteléshez szükséges termékek, hideg- és melegburkolási segédanyagok.

SZÍNEK FORRADALMA

 
 

A trendek bár folyamatosan változnak, mindig újabb és újabb kihívások elé állítanak minket és vásárlóinkat. A megannyi stílus, a színek megfelelő harmóniája már-már embert próbáló, hiszen a végeredmény – akár egy ház külső homlokzatának színválasztása, akár a belső tér atmoszférájának kialakítása a cél – nemcsak időtállóságát, de színét tekintve is hatalmas felelősség. Miután tudjuk, hogy a barack nem egy gyümölcs, hanem egy szín, összesen hat színkeverő géppel állunk szoros hadrendben felsorakozva, hogy valamennyi, általunk forgalmazott gyártó festékeiből, vakolataiból tökéletesre keverjük ki a vevők által elképzelt színt, ami aztán mehet is a fémre, fára, na meg a falra!

HOGYAN TUDJUK MINDEZT?

 
 

Úgy, hogy elhivatottak vagyunk. A középszerű számunkra nem elfogadott. Családi vállalkozásként tudjuk, hogy csak azt adhatjuk vásárlóinknak, amivel mi magunk is építünk és dolgozunk. Kollégáink hozzánk hasonló szellemiségben állnak helyt nap, mint nap, és segítik partnereinket, vevőinket az anyagkiválasztásban, az anyagigény pontos, sallangmentes kiszámításában és a biztonságos szállításban.

MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

A nagyszerűség nem abban rejlik, hogy mi mit állítunk magunkról. A bizalom, a vevői megelégedettség, a magánvásárlók és építőipari szakemberek visszajelzése, a vevőink, partnereink dunaföldvári és dunaújvárosi üzleteinkbe történő vissza-visszatérése, a rendszeres gyártói termékbemutató rendezvényeink népszerűsége számunkra nemcsak jóleső érzés, de igazolása is annak, hogy megéri minden reggel felkelnünk, új ötletekkel, innovációs megoldásainkkal és odaadó munkánkkal mind a magunk, mind pedig ügyfeleink számára értéket teremtenünk.

Szolgáltatásaink

1 . Építőanyag szaktanácsadás

Jól felkészült értékesítőink a vásárlókat szakszerűen tájékoztatják az építőanyagok, ragasztók, hőszigetelő anyagok tulajdonságairól, felhasználásáról, továbbá szakmai segítséget nyújtanak a problémák megoldásában. Bármilyen építkezéssel, felújítással kapcsolatos kérdéssel forduljon bizalommal kollégáinkhoz, akik az alaptól a tetőig minden témában a rendelkezésére állnak.

2. Költségvetés alapján árajánlat készítés

Hozza be leendő otthona, épülete költségvetés kiírását és mi készséggel elkészítjük ajánlatunkat a rendelkezésre álló dokumentumok alapján.

3. Házhozszállítás

A nálunk megvásárolt anyagokat külön egyeztetés alapján helyszínre szállítjuk.

4. Igény esetén saját személyes kapcsolattartó

5. Bankkártyás fizetési lehetőség

6. Szakmai oktatások

Rendszeres oktatásokkal igyekszünk kivitelező partnereink szakmai fejlődését segíteni.

7. Digitális színkeverés

Színkeverő gépeink segítségével percek alatt elkészítjük az Ön által kiválasztott festéket, vakolatot több ezer árnyalatban.

Elérhetőségek:

Kemi-ker Kft. – Dunaföldvár

7020 Dunaföldvár, Reiter köz 10.

Telefon: +36-75-343-121, +36-20-479-3869

Fax: +36-75-541-051

Email: dunafoldvar@kemiker.hu, dunafoldvar.bolt@kemiker.hu, kemiker@kemiker.hu

Kemi-ker Kft. – Dunaújváros

2400 Dunaújváros, Verebély út 1.Szombat: 7:30 – 12:00

Telefon: +36-25-433-540, +36-20-479-3668 (bolt), +36-20-479-3583 (raktár)

Fax: +36-25-513-313

Email: dunaujvaros@kemiker.hu és kemiker@kemiker.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Nagy Sportágválasztó

Több mint száz sportágat és húszféle hangszert lehet ingyenesen kipróbálni a Budapesti Nagy Sportágválasztón és Nagy Hangszerválasztón, amelyet pénteken ...

Fair play világnapja

A fair play szeptember 7-i világnapja (World Fair Play Day) alkalmából a Nemzetközi Fair Play Bizottság hétfőn három magas kőrist ültetett a Népligetben.

5. Debrecziner Gourmet fesztivál

A mangalica, a chili és a szilva kombinációja lesz a középpontban az 5. Debrecziner Gourmet fesztiválon, a háromnapos gasztrorendezvény pénteken kezdődik ...

Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál

Október 8-án kezdődik az első Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál, amelyen október 24-ig koncertek, irodalmi és képzőművészeti programok, valamint ...

Padelverseny

Szerdától Szentendre ad otthont az első magyarországi profi padelversenynek.

Paralimpia 2020-Bronzérmes a magyar női tőrcsapat

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) által közreadott képen Dani Gyöngyi, Hajmási Éva, Krajnyák Zsuzsanna és Madarászné Mező Boglárka, a bronzérmes magyar ...

 
Ez történt a héten

Pécsi Napok fesztivál

A Bikini, Geszti Péter és a Parno Graszt ad koncertet, továbbá megrendezik a Pécsi Tangó Ünnepet és a 25. Európai Bordalfesztivált is a szeptember 22. ...

ELTE Füvészkert 250. évfordulója

Az ELTE Füvészkert 2021-ben ünnepli alapításának 250. évfordulóját, a kerek évfordulót a kert történetét bemutató könyvvel, emlékkiállítással és emlékfa ...

Jamie Winchester 50 évét ünnepli a Budapest Parkban

Az ír zenész eddigi pályafutása Magyarországhoz kapcsolódott, a tavaly nyárról elhalasztott esten több formációja lép színpadra csütörtökön a Budapest Parkban.

Ötnapos fesztivállal ünnepli 10. évadát a Budapest Park

Szeptember 15. és 19. között megrendezett Xtra Feszt elnevezésű programsorozaton fellép többek között Jamie Winchester, a Follow The Flow, a Vad Fruttik, ...

Nemzetközi Természet- és Környezet-védelmi Fesztivál

Ma veszi kezdetét a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál Gödöllőn, ahol vasárnapig a Kárpát-medencei Filmszemle vetítései, fotókiállítás, ...

Őszi fesztivál

Szeptember 16. és 19. között rendezik meg a Szekszárdi Őszi Fesztivált a hagyományos szüreti napok helyett a tolnai megyeszékhelyen.

 
 
weather failed, check feed URL