Zöld forgatagot rendeznek Dömösön

A Duna-Ipoly Nemzeti Park szombaton rendezi a Dömösi Zöld Forgatagot, amely a Dunakanyar térségének egyik legjelentősebb természetvédelmi témájú rendezvénye.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

R-Carnet Service Kft.

Dátum: 2021.05.14. péntek
 
 
 
 

Az R-Carnet Service Kft, működését 2009.06.22 kezdte, azonban a cég történelme 1987. 08-ra nyúlik vissza, amikor is Szeleczky és Romhányi Kft néven megalakult.

A kicsiny családi vállalkozás pár év alatt igazi Multi brand szolgáltatóvá vált.Személygépjármű-illetve tehergépjármű kereskedelem, szerviz és műszaki vizsgáztatás. Telephelyeink professzionális technikai háttérrel és felkészült csapattal várják leendő és meglévő ügyfeleiket.
A megalakulás elsődleges célja: FORD típusú gépjárművek értékesítése, szerviz-e, garanciális javítása , garancia időn túli javítása, valamint műszaki vizsgáztatás volt.

1987-től 2012-ig a Cég élete és átalakulása során, fő profilját, színvonalát nemcsak hogy megőrizte, de folyamatosan fejlesztette, s a tulajdonosi kör aktivitásának, kreativitásának köszönhetően mind a mai napig, naprakész és elsőrangú szolgáltatást nyújt ügyfelei részére.

Vállaltunk irányítási és dokumentum kezelési rendszere; ISO9001 és AQAP 2120 minősítéssel rendelkezik.

Márkáink:

 
 

– 1999-től Hivatalos Ford Márkaszerviz, valamint értékesítési pont.

– 2011-ben , egy neves és fejlődő márkával – Hyundai – egészült ki a cég élete, palettája.

– Természetesen a Hyundai márka iránt is, csakúgy mint a Ford márka iránt, elkötelezettek vagyunk, s ezen fejlődő és dinamikus márka iránt érdeklődőket is várjuk sok szeretettel kereskedéseinkbe!

 
 

A cég székhelye a mai napig Bercelen található.

Innen indult a kezdetekben 3 személyes családi vállalkozás, mely mára Nógrád Megye egyik legmeghatározóbb járműipari szolgáltatója.

A cég székhelyén indult a Ford márka értékesítése, szervize, garanciális szervize, valamint a mai napig gőzerővel üzemelő vizsgabázisa.

A telephely a legkorszerűbb infrastruktúrával, valamint , professzionális szakmailag képzett munkaerővel áll ügyfelei rendelkezésére.

R-Carnet Kft. - Építőipar

Művezetőink szaktudása és munkavállalóink több évtizedes szakértelme biztosítja a tökéletes minőséget. Széleskörű profilunkkal mind közületi, mind magánmegrendelők számára állunk megrendelőink rendelkezésére. Állományunk mobilizált, így az ország számos területén vállalunk kivitelezési feladatokat.

Az R-Carnet Service Kft. minden dolgozóját az ügyfelek megelégedettsége motiválja. A minőség megfelelő szinten tartása és folyamatos fejlesztése érdekében a társaság megfogalmazta mérhető minőségirányítási céljait, amelyeket dokumentumokban rögzített.

( MSZ EN ISO 9001:2009 és AQAP 2120 )

A munkavállalókat folyamatos képezzük illetve minőségbiztosítási rendszerekkel ismertetjük meg a magas szintű munkavégzés érdekében.

 
 

A vállalkozás célja, hogy megtartsuk régi ügyfeleinket, illetve az új ügyfelekkel is megismertethessük szolgáltatásainkat. Ennek érdekében törekszünk a felmerülő igények maximális teljesítésére. Célunk továbbra is a fokozatos, dinamikus fejlődés és az elért eredményeink megtartása.

Az elmúlt években az EU által is támogatott kiemelt infrastrukturális és környezetvédelmi fejlesztésekben is jelentős szerepet vállalt.

A munkavállalóink szaktudása és több évtizedes szakmai tapasztalata, a korszerű eszközpark és műszaki háttér valamint a minőség és környezetirányítási rendszerek együtt teszik megbízható és színvonalas teljesítményű partnerré az R-Carnet Service Kft.-t.

Az R-Carnet Servive Kft. munkáival az ország szinte minden területén találkozhatnak. Cégünk a fejlődésre nyitottan modernizálta tevékenységét, hogy partnerei igényeit maximálisan tudja teljesíteni.

Tevékenységünk felölelik a víz-, gáz-, csatorna, távhő- és egyéb közműépítést, útépítést, különleges mélyépítést, ivó- és szennyvíztisztító-telepek, hulladéklerakók, környezetvédelmi munkák komplex kivitelezését, kármentesítést, strandok és termálfürdők építését, acélszerkezetek gyártását, szerelését, mindennemű magasépítési generál kivitelezést. Különleges technológiák alkalmazására képes, amelyhez rendelkezik a szükséges szakmai felkészültséggel és eszközparkkal.

Elérhetőségek:

R-Carnet Service Kft.

2687 Bercel, Széchenyi u. 59.

Telefon: 35/535-525

Email: info@rcarnet.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Nagy Sportágválasztó

Több mint száz sportágat és húszféle hangszert lehet ingyenesen kipróbálni a Budapesti Nagy Sportágválasztón és Nagy Hangszerválasztón, amelyet pénteken ...

Fair play világnapja

A fair play szeptember 7-i világnapja (World Fair Play Day) alkalmából a Nemzetközi Fair Play Bizottság hétfőn három magas kőrist ültetett a Népligetben.

5. Debrecziner Gourmet fesztivál

A mangalica, a chili és a szilva kombinációja lesz a középpontban az 5. Debrecziner Gourmet fesztiválon, a háromnapos gasztrorendezvény pénteken kezdődik ...

Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál

Október 8-án kezdődik az első Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál, amelyen október 24-ig koncertek, irodalmi és képzőművészeti programok, valamint ...

Padelverseny

Szerdától Szentendre ad otthont az első magyarországi profi padelversenynek.

Paralimpia 2020-Bronzérmes a magyar női tőrcsapat

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) által közreadott képen Dani Gyöngyi, Hajmási Éva, Krajnyák Zsuzsanna és Madarászné Mező Boglárka, a bronzérmes magyar ...

 
Ez történt a héten

Pécsi Napok fesztivál

A Bikini, Geszti Péter és a Parno Graszt ad koncertet, továbbá megrendezik a Pécsi Tangó Ünnepet és a 25. Európai Bordalfesztivált is a szeptember 22. ...

ELTE Füvészkert 250. évfordulója

Az ELTE Füvészkert 2021-ben ünnepli alapításának 250. évfordulóját, a kerek évfordulót a kert történetét bemutató könyvvel, emlékkiállítással és emlékfa ...

Jamie Winchester 50 évét ünnepli a Budapest Parkban

Az ír zenész eddigi pályafutása Magyarországhoz kapcsolódott, a tavaly nyárról elhalasztott esten több formációja lép színpadra csütörtökön a Budapest Parkban.

Ötnapos fesztivállal ünnepli 10. évadát a Budapest Park

Szeptember 15. és 19. között megrendezett Xtra Feszt elnevezésű programsorozaton fellép többek között Jamie Winchester, a Follow The Flow, a Vad Fruttik, ...

Nemzetközi Természet- és Környezet-védelmi Fesztivál

Ma veszi kezdetét a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál Gödöllőn, ahol vasárnapig a Kárpát-medencei Filmszemle vetítései, fotókiállítás, ...

Őszi fesztivál

Szeptember 16. és 19. között rendezik meg a Szekszárdi Őszi Fesztivált a hagyományos szüreti napok helyett a tolnai megyeszékhelyen.

 
 
weather failed, check feed URL