Zöld forgatagot rendeznek Dömösön

A Duna-Ipoly Nemzeti Park szombaton rendezi a Dömösi Zöld Forgatagot, amely a Dunakanyar térségének egyik legjelentősebb természetvédelmi témájú rendezvénye.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Nógrádker Zrt.

Dátum: 2021.06.22. kedd
 
 
 
 
 

A Nógrádker Zrt 1951. óta Nógrád Megye egyik meghatározó kereskedelmi vállalkozása. A társaság jogelődei időrendi sorrendben Nyugat-Nógrád Megyei Népbolt Vállalat (1951), Nógrád Megyei Iparcikk Kiskereskedelmi Vállalat (1959) és Nógrád Kereskedelmi Vállalat (1986) néven működtek. Cégünk az 1991. évben alakult át állami vállalatból részvénytársasággá. Az 1993. évi privatizáció óta a részvények többségével a társaság dolgozói rendelkeznek.

 

A Nógrádker Zrt nagyságrendje alapján a közepes vállalkozások közé sorolható, az éves értékesítés nettó árbevétele meghaladja az 1,2 milliárd Ft-ot. Dolgozóinak száma 58 fő, csaknem valamennyi alkalmazott szakképzett, nagy tapasztalattal és szakmai felkészültséggel rendelkezik.

Részvénytársaságunk tevékenysége ruházati, vegyesiparcikk és vegyi áruk kis- és nagykereskedelmére, valamint külkereskedelemre terjed ki.

Cégünk profilja összetett és sokrétű, fő tevékenysége a kiskereskedelem (árbevétel közel 80%-a), melyen belül a vegyesiparcikk áruk (háztartási-, vegyi-, festék-, bútor-, műszaki-, vas-, szerszám-, üveg-, papír-, játékáru) értékesítése 75 %-ot, míg a ruházati cikkek (méteráru, lakástextil, alsó- és felsőruházat, sportruházat, cipő) forgalma egynegyed részt képvisel.

Kiskereskedelmi üzlethálózatunk Salgótarján és Balassagyarmat városok központjaiban helyezkedik el, döntően saját tulajdonú áruházakból és szaküzletekből áll. Kis- és nagykereskedelmi hálózatunk alapterülete megközelíti a 17.000 m2-t.

A megye legismertebb áruházai (a salgótarjáni Pécskő Áruház, Lakberendezési Áruház), valamint jelentős szaküzletei (a salgótarjáni Adidas Márkabolt - Budmil - NIKE sportruházat, valamint a Let\'s Doit Barkácsáruház Salgótarjánban és Balassagyarmaton) a cég kiskereskedelmi hálózatához tartoznak.

A Nógrádker Zrt nagy hangsúlyt fektet a vásárlási körülmények javítására. Az eladóterek többsége légkondícionált, az üzletberendezések, burkolatok, világítás, egyéb technikai feltételek, az árukínálat széles választéka korszerű bevásárlási feltételeket biztosít a térség vásárlóinak.

A kiskereskedelem mellett másik fontos üzletágunk a vegyi áru és iparcikk nagykereskedelem.

Az 1985. óta folytatott nagykereskedelmi tevékenység háztartási és vegyi áruk, papíráruk, kozmetikai cikkek, mosó- és tisztítószerek, valamint importból származó bútorok, lakástextíliák, tüzeléstechnikai cikkek és kegyeleti mécsesek kereskedelmére terjed ki.

Az alapítás (1951.) óta eltelt évek alatt a Nógrádker Zrt mindig rugalmasan alkalmazkodott a működési környezet változásaihoz. A konkurencia bővülésének negatív hatásait a társaság üzlethálózatának korszerűsítésével, minőségi termékek kínálatának bővítésével, versenyképesebb árakkal, változatos akciókkal és igényes kereskedelmi munkával igyekszik kivédeni.

Versenyképességének megtartása céljából a Nógrádker Zrt kezdeményezője volt több beszerzési társulás szervezésének.

Jelenleg is tagjai vagyunk a Let\'s Doit barkácsáru beszerzési és értékesítési társaságnak, együttműködünk a Fortuna Office irodaszer társulásal, az Adidas értékesítési hálózattal.

 
 

Üzleteink:

Nógrádker Központ

Barkácsáruház Salgótarján

Nagyker. Raktáráruház

Pécskő Üzletház

 
 

Lakberendezési áruház

Adidas Márkabolt

Barkácsáruház Balassagyarmat

Elérhetőségek:

Nógrádker Zrt.

3100 Salgótarján, Rákóczi út 38. Fsz. 1.

Tel: +36 32/417-166

Fax: +36 32/311-405

E-mail: nogradker@nogradker .hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Nagy Sportágválasztó

Több mint száz sportágat és húszféle hangszert lehet ingyenesen kipróbálni a Budapesti Nagy Sportágválasztón és Nagy Hangszerválasztón, amelyet pénteken ...

Fair play világnapja

A fair play szeptember 7-i világnapja (World Fair Play Day) alkalmából a Nemzetközi Fair Play Bizottság hétfőn három magas kőrist ültetett a Népligetben.

5. Debrecziner Gourmet fesztivál

A mangalica, a chili és a szilva kombinációja lesz a középpontban az 5. Debrecziner Gourmet fesztiválon, a háromnapos gasztrorendezvény pénteken kezdődik ...

Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál

Október 8-án kezdődik az első Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál, amelyen október 24-ig koncertek, irodalmi és képzőművészeti programok, valamint ...

Padelverseny

Szerdától Szentendre ad otthont az első magyarországi profi padelversenynek.

Paralimpia 2020-Bronzérmes a magyar női tőrcsapat

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) által közreadott képen Dani Gyöngyi, Hajmási Éva, Krajnyák Zsuzsanna és Madarászné Mező Boglárka, a bronzérmes magyar ...

 
Ez történt a héten

Pécsi Napok fesztivál

A Bikini, Geszti Péter és a Parno Graszt ad koncertet, továbbá megrendezik a Pécsi Tangó Ünnepet és a 25. Európai Bordalfesztivált is a szeptember 22. ...

ELTE Füvészkert 250. évfordulója

Az ELTE Füvészkert 2021-ben ünnepli alapításának 250. évfordulóját, a kerek évfordulót a kert történetét bemutató könyvvel, emlékkiállítással és emlékfa ...

Jamie Winchester 50 évét ünnepli a Budapest Parkban

Az ír zenész eddigi pályafutása Magyarországhoz kapcsolódott, a tavaly nyárról elhalasztott esten több formációja lép színpadra csütörtökön a Budapest Parkban.

Ötnapos fesztivállal ünnepli 10. évadát a Budapest Park

Szeptember 15. és 19. között megrendezett Xtra Feszt elnevezésű programsorozaton fellép többek között Jamie Winchester, a Follow The Flow, a Vad Fruttik, ...

Nemzetközi Természet- és Környezet-védelmi Fesztivál

Ma veszi kezdetét a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál Gödöllőn, ahol vasárnapig a Kárpát-medencei Filmszemle vetítései, fotókiállítás, ...

Őszi fesztivál

Szeptember 16. és 19. között rendezik meg a Szekszárdi Őszi Fesztivált a hagyományos szüreti napok helyett a tolnai megyeszékhelyen.

 
 
weather failed, check feed URL