Zöld forgatagot rendeznek Dömösön

A Duna-Ipoly Nemzeti Park szombaton rendezi a Dömösi Zöld Forgatagot, amely a Dunakanyar térségének egyik legjelentősebb természetvédelmi témájú rendezvénye.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Kaposplast Kft.

Dátum: 2021.07.12. hétfő
 
 
 
 
 

A KAPOSPLAST 1949-es alapítása óta kefe- és seprűipari tömőanyagokat, pántolószalagokat, mezőgazdasági termékeket, valamint betonadalék-műszálat gyárt a globális piacra.

 

2001 óta vállalatunk a szigorú ISO 9001 és ISO 14001 szabványok alapján, a legjobb minőségben és a legnagyobb hatékonyságban működik. 2013-ban, egy évtizedes fejlesztési szakasz lezártával, technológiai fejlődésünk és kapacitásunk megtöbbszöröződött és jelentős műszaki háttérfejlesztés történt.

Beruházásainknak köszönhetően bővítettük termékkínálatunkat és létrehoztuk hulladék-újrahasznosító központunkat. A standard termékek nagy volumenű termelése mellett az egyedi vevőigények egyedi termékekkel való kiszolgálása számunkra a legfontosabb, termékfejlesztéseink fókuszában mindig ez áll.

Gyártás

A dinamikus növekedésnek, az egyre markánsabb piaci jelenlétnek és vevőorientáltságnak köszönhetően a KAPOSPLAST évek óta európai piacvezető szereppel bír a PP kefeszálak piacán.

Számunkra legfontosabb, hogy termékeink színben, méretben, kivitelben egyaránt megfeleljenek az egyedi, speciális vevői igényeknek.

Számos multinacionális cég évek óta megelégedéssel használja termékeinket. Kollégáink megbízható szakmai háttérrel és tapasztalattal állnak minden érdeklődő, meglévő és jövőbeni partnerünk rendelkezésére.

EURÓPAI MINŐSÉG

A vevőigény maximális kiszolgálására és a fenntartható gyártásra koncentrálunk, így lehetünk innovatív, megbízható, magas minőségű termékeket gyártó, európai üzleti kultúrájú beszállító.

GLOBÁLIS KISZOLGÁLÁS

Az európai piacon túlmenően termékeink jelen vannak az arab országokban és az amerikai kontinensen is. Az árbevétel 90%-a exportból származik.

PIACI POZÍCIÓ

Magyarország egyetlen és globálisan is meghatározó műanyagipari gyártóvállalatként a világ 3. legnagyobb gyártókapacitásával rendelkezünk.

ÚJRAHASZNOSÍTÁS

Elkötelezettek vagyunk a környezet védelme iránt, és a hulladékfeldolgozási folyamatainkat is ezt szem előtt tartva szervezzük.

A minőség- és környezettudatosság összehangoltságának legfőbb bizonyítéka, hogy a termékkínálatban ma már igen jelentős számban megtalálhatók a 100 %-ban újrahasznosított alapanyagokból készült termékek.

Termékeink:

 
 

Kefeipari tömőanyagok

Csomagolástechnika

Mezőgazdasági termékek

Betonadalék

 
 

Elérhetőségek:

Kaposplast Kft.

7400 Kaposvár, Szigetvár u. 59.

Tel.: +36 82 528 337

Fax.: +36 82 528 331

Email: info@kaposplast.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Nagy Sportágválasztó

Több mint száz sportágat és húszféle hangszert lehet ingyenesen kipróbálni a Budapesti Nagy Sportágválasztón és Nagy Hangszerválasztón, amelyet pénteken ...

Fair play világnapja

A fair play szeptember 7-i világnapja (World Fair Play Day) alkalmából a Nemzetközi Fair Play Bizottság hétfőn három magas kőrist ültetett a Népligetben.

5. Debrecziner Gourmet fesztivál

A mangalica, a chili és a szilva kombinációja lesz a középpontban az 5. Debrecziner Gourmet fesztiválon, a háromnapos gasztrorendezvény pénteken kezdődik ...

Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál

Október 8-án kezdődik az első Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál, amelyen október 24-ig koncertek, irodalmi és képzőművészeti programok, valamint ...

Padelverseny

Szerdától Szentendre ad otthont az első magyarországi profi padelversenynek.

Paralimpia 2020-Bronzérmes a magyar női tőrcsapat

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) által közreadott képen Dani Gyöngyi, Hajmási Éva, Krajnyák Zsuzsanna és Madarászné Mező Boglárka, a bronzérmes magyar ...

 
Ez történt a héten

Pécsi Napok fesztivál

A Bikini, Geszti Péter és a Parno Graszt ad koncertet, továbbá megrendezik a Pécsi Tangó Ünnepet és a 25. Európai Bordalfesztivált is a szeptember 22. ...

ELTE Füvészkert 250. évfordulója

Az ELTE Füvészkert 2021-ben ünnepli alapításának 250. évfordulóját, a kerek évfordulót a kert történetét bemutató könyvvel, emlékkiállítással és emlékfa ...

Jamie Winchester 50 évét ünnepli a Budapest Parkban

Az ír zenész eddigi pályafutása Magyarországhoz kapcsolódott, a tavaly nyárról elhalasztott esten több formációja lép színpadra csütörtökön a Budapest Parkban.

Ötnapos fesztivállal ünnepli 10. évadát a Budapest Park

Szeptember 15. és 19. között megrendezett Xtra Feszt elnevezésű programsorozaton fellép többek között Jamie Winchester, a Follow The Flow, a Vad Fruttik, ...

Nemzetközi Természet- és Környezet-védelmi Fesztivál

Ma veszi kezdetét a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál Gödöllőn, ahol vasárnapig a Kárpát-medencei Filmszemle vetítései, fotókiállítás, ...

Őszi fesztivál

Szeptember 16. és 19. között rendezik meg a Szekszárdi Őszi Fesztivált a hagyományos szüreti napok helyett a tolnai megyeszékhelyen.

 
 
weather failed, check feed URL