Áprilisban ismét világsztárok a Budapest Ritmón

A világzenei színtér számos világsztárja, köztük a Tamikrest, Emilíana Torrini & The Colorist Orchestra vagy a Mazaher is koncertet ad az idei Budapest Ritmón április 12-től 15-ig.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Nivo-Vas Kft.

Dátum: 2021.09.14. kedd
 
 
 
 

A NIVOVAS Kft. medencefedések gyártásával és fejlesztésével foglalkozó, kaposfői székhelyű, de az egész unióban működő, termelése 80%-át exportáló, 14 országot behálózó viszonteladói hálózattal rendelkező cég, mely azzal a céllal alakult meg, hogy magas színvonalon szolgálja ki meglévő és leendő üzleti partnereit.

Szakmai tevékenységünk csúcsminőségű medencefedések gyártása és továbbfejlesztése, ezáltal minden igényt kielégítünk. A medencefedések saját fejlesztésű, kizárólag erre a célra használt, cégünk által formatervezett, alumínium profilcsaládokból épülnek. A gyártási folyamatokat az európai unióban elismert szabványoknak és előírásoknak megfelelően minőségbiztosítási rendszerek alkalmazásával végezzük.

Gyártásunk ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszerben működik. Szabadalmaztatott, a Szabadalmi Hivatalban bejegyzett találmányaink biztosítják, hogy ügyfeleink kizárólag csak nálunk juthatnak a legkorszerűbb, legkifinomultabb megoldásokhoz.

Cégünk 1998- óta rendszeres résztvevője a nagyobb nemzetközi vásároknak, ahol bemutatjuk folyamatosan fejlesztett korszerűsített medencefedéseinket a nagyközönség előtt.

Referenciáink, vagyoni hátterünk, szakmai felkészültségünk és szakembergárdánk alapján minden helyzetben optimális és szakszerű választ tudunk adni egy megrendelő megkeresésre. Igyekszünk korrekt, mindkét felet megnyugtató, megfelelő garanciákat tartalmazó szerződéseket kötni partnereinkkel. Széles körű szakmai képzettséggel, rendelkező munkatársakkal dolgozunk, beszállítóink neves hazai és külföldi minőség irányított cégek, akik évek óta állandó és megbízható partnereink.

A cégünk által csúcsminőségben gyártott medencefedések megállják a helyüket az európai piacon, ezáltal nagyon közkedvelt és sikeres termék, bármely uniós gyártó termékeivel felveszik a versenyt a nagyon magas minősége és kedvező árfekvése miatt.

Termékek:

 
 

A NIVOVAS Medencefedéseinek széles választékát az elmúlt, közel 15 év tapasztalatai és folyton változó megrendelői igényei alakították, formálták. Fedéseink gazdag formavilága, nem csak a különböző esztétikai elvárásokat szolgálja, hanem a felhasználás és a funkciók sokféleségét is. Így jöttek létre az ACTIVE, DIMENSIO, SUPER, RELAX, SUPER PLUS és THERMO medencefedési típusaink.

 
 

Kialakítás:

Tudjuk, hogy egy medencefedés használati értéke csak akkor teljes, ha nem megy a látvány rovására. Nálunk minden vevői igény teljesítése maximális körültekintéssel, egyedileg történik, az esztétikai szempontok messzemenő figyelembevételével. Nálunk nincs kompromisszum a használhatóság illetve az esztétika javára. Mindkettőt meg tudjuk oldani!

Élettartam, funkcionalitás:

 
 

A külcsín és funkcionalitás csak akkor van összhangban, ha megbízhatósággal társul. Egyedi műszaki megoldásaink a sokéves gyártásban szerzett tapasztalat során alakultak ki, melyeket gyakran vevőink ötleteivel egészítettünk ki. Így mára hosszú élettartamú ( 15-20év ) modern medencefedési megoldást tudunk biztosítani megrendelőink számára.

Az ár:

Cégünk munkatársai folyamatosan azon dolgoznak, hogy a medencefedések piacán kialakult éles versenyben az általunk nyújtott kiváló műszaki színvonal mellett a medencefedések ára vevőink számára optimális maradjon. Ezért használjuk a legmodernebb CNC vezérlésű gyártástechnológiát, melynek nagy a hatékonysága és gyorsasága, így árainkat mindig alacsony szinten tudjuk tartani.

Elérhetőségek:

Nivo-Vas Kft.

7523 Kaposfő, Ady Endre u. 15.

Mobil: +36 30 502 64 16

Fax: +36 82 477-048

E-mail: info@nivovas.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Pajtaszínházi Szemle

Január 21-én és 28-án, a következő két szombaton rendezik meg a Pajtaszínházi Szemlét, amelyen 19 megyéből érkező vidéki amatőr társulatok mutatkoznak ...

Megkezdődött a Neumann János-emlékév

Idén lenne százhúsz éves Neumann János matematikus, a jubileum alkalmából egész éves programsorozatot rendez a Neumann Társaság, amelynek nyitóeseményét ...

16. Kecskeméti Animációs Fesztivál

Már lehet nevezni a 16. Kecskeméti Animációs Fesztiválra (KAFF), amely kétévente mutatja be a legfrissebb magyar és európai animációs filmtermést, és amelyet ...

Madách-díj

Madách Imrére emlékeznek születésének 200. évfordulója alkalmából pénteken Balassagyarmaton. A megyei Madách-ünnepségen átadják a Madách-díjakat is, amelyeket ...

Erdei fülesbagoly-telelőhelyek országos felmérése

Pénteken kezdődik és január 23-ig tart az erdei fülesbagoly-telelőhelyek országos felmérése, amelyhez a lakosság segítségét kéri a Magyar Madártani és ...

Semmelweis-szobrot avattak

Semmelweis Ignác szobrát avatták fel szerdán Londonban, a Queen Mary Egyetem orvostudományi karán.

 
Ez történt a héten

Furmint Február Nagy Kóstoló a Hagyományok Házában

Csaknem száz termelő több mint kétszáz furmintját ízlelhetik meg a látogatók a 13. Furmint Február Nagy Kóstolón február 2-án Budapesten, a Hagyományok Házában.

Holtszezon irodalmi fesztivál

Tizenhárom helyszínen több mint száz programmal rendezik meg a második Holtszezon Nemzetközi Kortárs Fesztivált február 23-26. között Veszprémben.

Texhibition

A legújabb textiltrendeket mutatja be a Texhibition című kiállítás február 3. és 26. között a FUGA-ban, a hetedik alkalommal látható válogatásban a magyar ...

A vakond lett az év emlőse

A több mint 120 éve védett vakondot választotta 2023-ban az év emlősének a Vadonleső Program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intézet ...

A népzene ünnepe

Ismét megrendezik A népzene ünnepét a Müpában. Február 5-én vasárnap gyermekműsor, táncházak és koncertek mutatják be a hazai folkzenét.

Munkácsy Mihály Múzeum

Egy Kohán- és egy Koffán-művel gyarapodott a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum. Kohán György Temetőkert (a kezében) és Koffán Károly Csendélet című a ...

 
 
weather failed, check feed URL