Zöld forgatagot rendeznek Dömösön

A Duna-Ipoly Nemzeti Park szombaton rendezi a Dömösi Zöld Forgatagot, amely a Dunakanyar térségének egyik legjelentősebb természetvédelmi témájú rendezvénye.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Nivo-Vas Kft.

Dátum: 2021.08.03. kedd
 
 
 
 

A NIVOVAS Kft. medencefedések gyártásával és fejlesztésével foglalkozó, kaposfői székhelyű, de az egész unióban működő, termelése 80%-át exportáló, 14 országot behálózó viszonteladói hálózattal rendelkező cég, mely azzal a céllal alakult meg, hogy magas színvonalon szolgálja ki meglévő és leendő üzleti partnereit.

Szakmai tevékenységünk csúcsminőségű medencefedések gyártása és továbbfejlesztése, ezáltal minden igényt kielégítünk. A medencefedések saját fejlesztésű, kizárólag erre a célra használt, cégünk által formatervezett, alumínium profilcsaládokból épülnek. A gyártási folyamatokat az európai unióban elismert szabványoknak és előírásoknak megfelelően minőségbiztosítási rendszerek alkalmazásával végezzük.

Gyártásunk ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszerben működik. Szabadalmaztatott, a Szabadalmi Hivatalban bejegyzett találmányaink biztosítják, hogy ügyfeleink kizárólag csak nálunk juthatnak a legkorszerűbb, legkifinomultabb megoldásokhoz.

Cégünk 1998- óta rendszeres résztvevője a nagyobb nemzetközi vásároknak, ahol bemutatjuk folyamatosan fejlesztett korszerűsített medencefedéseinket a nagyközönség előtt.

Referenciáink, vagyoni hátterünk, szakmai felkészültségünk és szakembergárdánk alapján minden helyzetben optimális és szakszerű választ tudunk adni egy megrendelő megkeresésre. Igyekszünk korrekt, mindkét felet megnyugtató, megfelelő garanciákat tartalmazó szerződéseket kötni partnereinkkel. Széles körű szakmai képzettséggel, rendelkező munkatársakkal dolgozunk, beszállítóink neves hazai és külföldi minőség irányított cégek, akik évek óta állandó és megbízható partnereink.

A cégünk által csúcsminőségben gyártott medencefedések megállják a helyüket az európai piacon, ezáltal nagyon közkedvelt és sikeres termék, bármely uniós gyártó termékeivel felveszik a versenyt a nagyon magas minősége és kedvező árfekvése miatt.

Termékek:

 
 

A NIVOVAS Medencefedéseinek széles választékát az elmúlt, közel 15 év tapasztalatai és folyton változó megrendelői igényei alakították, formálták. Fedéseink gazdag formavilága, nem csak a különböző esztétikai elvárásokat szolgálja, hanem a felhasználás és a funkciók sokféleségét is. Így jöttek létre az ACTIVE, DIMENSIO, SUPER, RELAX, SUPER PLUS és THERMO medencefedési típusaink.

 
 

Kialakítás:

Tudjuk, hogy egy medencefedés használati értéke csak akkor teljes, ha nem megy a látvány rovására. Nálunk minden vevői igény teljesítése maximális körültekintéssel, egyedileg történik, az esztétikai szempontok messzemenő figyelembevételével. Nálunk nincs kompromisszum a használhatóság illetve az esztétika javára. Mindkettőt meg tudjuk oldani!

Élettartam, funkcionalitás:

 
 

A külcsín és funkcionalitás csak akkor van összhangban, ha megbízhatósággal társul. Egyedi műszaki megoldásaink a sokéves gyártásban szerzett tapasztalat során alakultak ki, melyeket gyakran vevőink ötleteivel egészítettünk ki. Így mára hosszú élettartamú ( 15-20év ) modern medencefedési megoldást tudunk biztosítani megrendelőink számára.

Az ár:

Cégünk munkatársai folyamatosan azon dolgoznak, hogy a medencefedések piacán kialakult éles versenyben az általunk nyújtott kiváló műszaki színvonal mellett a medencefedések ára vevőink számára optimális maradjon. Ezért használjuk a legmodernebb CNC vezérlésű gyártástechnológiát, melynek nagy a hatékonysága és gyorsasága, így árainkat mindig alacsony szinten tudjuk tartani.

Elérhetőségek:

Nivo-Vas Kft.

7523 Kaposfő, Ady Endre u. 15.

Mobil: +36 30 502 64 16

Fax: +36 82 477-048

E-mail: info@nivovas.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Nagy Sportágválasztó

Több mint száz sportágat és húszféle hangszert lehet ingyenesen kipróbálni a Budapesti Nagy Sportágválasztón és Nagy Hangszerválasztón, amelyet pénteken ...

Fair play világnapja

A fair play szeptember 7-i világnapja (World Fair Play Day) alkalmából a Nemzetközi Fair Play Bizottság hétfőn három magas kőrist ültetett a Népligetben.

5. Debrecziner Gourmet fesztivál

A mangalica, a chili és a szilva kombinációja lesz a középpontban az 5. Debrecziner Gourmet fesztiválon, a háromnapos gasztrorendezvény pénteken kezdődik ...

Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál

Október 8-án kezdődik az első Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál, amelyen október 24-ig koncertek, irodalmi és képzőművészeti programok, valamint ...

Padelverseny

Szerdától Szentendre ad otthont az első magyarországi profi padelversenynek.

Paralimpia 2020-Bronzérmes a magyar női tőrcsapat

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) által közreadott képen Dani Gyöngyi, Hajmási Éva, Krajnyák Zsuzsanna és Madarászné Mező Boglárka, a bronzérmes magyar ...

 
Ez történt a héten

Pécsi Napok fesztivál

A Bikini, Geszti Péter és a Parno Graszt ad koncertet, továbbá megrendezik a Pécsi Tangó Ünnepet és a 25. Európai Bordalfesztivált is a szeptember 22. ...

ELTE Füvészkert 250. évfordulója

Az ELTE Füvészkert 2021-ben ünnepli alapításának 250. évfordulóját, a kerek évfordulót a kert történetét bemutató könyvvel, emlékkiállítással és emlékfa ...

Jamie Winchester 50 évét ünnepli a Budapest Parkban

Az ír zenész eddigi pályafutása Magyarországhoz kapcsolódott, a tavaly nyárról elhalasztott esten több formációja lép színpadra csütörtökön a Budapest Parkban.

Ötnapos fesztivállal ünnepli 10. évadát a Budapest Park

Szeptember 15. és 19. között megrendezett Xtra Feszt elnevezésű programsorozaton fellép többek között Jamie Winchester, a Follow The Flow, a Vad Fruttik, ...

Nemzetközi Természet- és Környezet-védelmi Fesztivál

Ma veszi kezdetét a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál Gödöllőn, ahol vasárnapig a Kárpát-medencei Filmszemle vetítései, fotókiállítás, ...

Őszi fesztivál

Szeptember 16. és 19. között rendezik meg a Szekszárdi Őszi Fesztivált a hagyományos szüreti napok helyett a tolnai megyeszékhelyen.

 
 
weather failed, check feed URL