Művészetek Völgye

Csaknem 2200 zenei, irodalmi, színházi, családi és egyéb programmal várja a látogatókat július 21. és 30. között Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden.

Bővebben...
 


 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Nivo-Vas Kft.

Dátum: 2021.09.14. kedd
 
 
 
 

A NIVOVAS Kft. medencefedések gyártásával és fejlesztésével foglalkozó, kaposfői székhelyű, de az egész unióban működő, termelése 80%-át exportáló, 14 országot behálózó viszonteladói hálózattal rendelkező cég, mely azzal a céllal alakult meg, hogy magas színvonalon szolgálja ki meglévő és leendő üzleti partnereit.

Szakmai tevékenységünk csúcsminőségű medencefedések gyártása és továbbfejlesztése, ezáltal minden igényt kielégítünk. A medencefedések saját fejlesztésű, kizárólag erre a célra használt, cégünk által formatervezett, alumínium profilcsaládokból épülnek. A gyártási folyamatokat az európai unióban elismert szabványoknak és előírásoknak megfelelően minőségbiztosítási rendszerek alkalmazásával végezzük.

Gyártásunk ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszerben működik. Szabadalmaztatott, a Szabadalmi Hivatalban bejegyzett találmányaink biztosítják, hogy ügyfeleink kizárólag csak nálunk juthatnak a legkorszerűbb, legkifinomultabb megoldásokhoz.

Cégünk 1998- óta rendszeres résztvevője a nagyobb nemzetközi vásároknak, ahol bemutatjuk folyamatosan fejlesztett korszerűsített medencefedéseinket a nagyközönség előtt.

Referenciáink, vagyoni hátterünk, szakmai felkészültségünk és szakembergárdánk alapján minden helyzetben optimális és szakszerű választ tudunk adni egy megrendelő megkeresésre. Igyekszünk korrekt, mindkét felet megnyugtató, megfelelő garanciákat tartalmazó szerződéseket kötni partnereinkkel. Széles körű szakmai képzettséggel, rendelkező munkatársakkal dolgozunk, beszállítóink neves hazai és külföldi minőség irányított cégek, akik évek óta állandó és megbízható partnereink.

A cégünk által csúcsminőségben gyártott medencefedések megállják a helyüket az európai piacon, ezáltal nagyon közkedvelt és sikeres termék, bármely uniós gyártó termékeivel felveszik a versenyt a nagyon magas minősége és kedvező árfekvése miatt.

Termékek:

 
 

A NIVOVAS Medencefedéseinek széles választékát az elmúlt, közel 15 év tapasztalatai és folyton változó megrendelői igényei alakították, formálták. Fedéseink gazdag formavilága, nem csak a különböző esztétikai elvárásokat szolgálja, hanem a felhasználás és a funkciók sokféleségét is. Így jöttek létre az ACTIVE, DIMENSIO, SUPER, RELAX, SUPER PLUS és THERMO medencefedési típusaink.

 
 

Kialakítás:

Tudjuk, hogy egy medencefedés használati értéke csak akkor teljes, ha nem megy a látvány rovására. Nálunk minden vevői igény teljesítése maximális körültekintéssel, egyedileg történik, az esztétikai szempontok messzemenő figyelembevételével. Nálunk nincs kompromisszum a használhatóság illetve az esztétika javára. Mindkettőt meg tudjuk oldani!

Élettartam, funkcionalitás:

 
 

A külcsín és funkcionalitás csak akkor van összhangban, ha megbízhatósággal társul. Egyedi műszaki megoldásaink a sokéves gyártásban szerzett tapasztalat során alakultak ki, melyeket gyakran vevőink ötleteivel egészítettünk ki. Így mára hosszú élettartamú ( 15-20év ) modern medencefedési megoldást tudunk biztosítani megrendelőink számára.

Az ár:

Cégünk munkatársai folyamatosan azon dolgoznak, hogy a medencefedések piacán kialakult éles versenyben az általunk nyújtott kiváló műszaki színvonal mellett a medencefedések ára vevőink számára optimális maradjon. Ezért használjuk a legmodernebb CNC vezérlésű gyártástechnológiát, melynek nagy a hatékonysága és gyorsasága, így árainkat mindig alacsony szinten tudjuk tartani.

Elérhetőségek:

Nivo-Vas Kft.

7523 Kaposfő, Ady Endre u. 15.

Mobil: +36 30 502 64 16

Fax: +36 82 477-048

E-mail: info@nivovas.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Művészetek Völgye

Idén is saját színdarabbal és csaknem 500 további programmal várja a fesztiválozókat a Művészetek Völgye július 21. és 30. között Kapolcsra, Vigántpetendre ...

A Széchenyi-hegyi Gyermekvasút 75. születésnapi ünnepsége

Alkalmi kiállítás nyílt 2023. április 11-én. A vasút építését 1948. április 11-én kezdték meg.

MVM Koncertek - A Zongora sorozat

Hat magyar zongoraművész ad szólókoncertet szombaton és vasárnap a budapesti Festetics Palotában az MVM Koncertek - A Zongora sorozatban.

Színházi olimpia

Madách 200 címmel nyílik meg vasárnap az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet (OSZMI) kiállítása a Nemzeti Színházban a 10. Színházi olimpia keretében; ...

Kajak-kenu vk

Kajak-kenuban az idei év első nemzetközi eseménye az éppen egy hónap múlva kezdődő világkupa szegedi állomása lesz, amelyre 53 ország jelezte részvételi ...

Károly király halálának 100. évfordulója

Emlékkiállítás nyílik a gyulai Almásy-kastélyban Habsburg Károly király halálának 100. évfordulója alkalmából. A tárlatot a Madeirai Levéltár és Könyvtár, ...

 
Ez történt a héten

Avasi Borangolás

Idén immár tizenegyedik alkalommal rendezik meg az Avasai Borangolást Miskolcon, ahol május 11. és 13. között hatvannyolc programhelyszín és kilencvenhét ...

Dalszerző Expo

Ismert magyar és külföldi zenei szakemberek részvételével április 27-től június 8-ig rendezvénysorozattal jelentkezik a Dalszerző Expo az Artisjus fővárosi ...

A költészet napja

Huszonnégy órás versfolyamot rendez szerdán és csütörtökön a Békéscsabai Jókai Színház.

Húsvét

Hagyományos zengővárkonyi díszítéssel írt tojások a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeumban virágvasárnap.

Chopin-Liszt zenélő okospadot adtak át a Városligetben

Farkas Gábor zongoraművész előadásában Fryderyk Chopin és Liszt Ferenc műveit játszó okospadot adtak át, a magyar-lengyel barátság napján Budapesten, a ...

Velencei Biennále

Nemes Márton festőművész Techno Zen című kiállítását mutatja be a 2024-es Velencei Képzőművészeti Biennále magyar pavilonjában a Ludwig Múzeum.

 
 
weather failed, check feed URL