Garten Balaton

Augusztus 5. és 14. között rendezik a Garten Balaton kortárs művészeti fesztivált Lovason, Felsőörsön, Alsóörsön és Csopakon - jelentette be a rendezvény szervezője pénteken Lovason. A rendezvényen csaknem negyven program várja a látogatókat.

Bővebben...
 

Frankfurt 2022. 09. 13-17. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Mateco-Hungary Kft.

Dátum: 2021.08.16. hétfő
 
 
 
 

Cégünk 1999 márciusában jött létre azzal a céllal, hogy a magasépítéshez használt modern szerelő-munkaállvány igényeket ki tudjuk elégíteni és megoldást kínáljunk minden olyan magasban történő munkavégzéskor felmerülő gépigényre, amely lehetővé teszi a gyors, hatékony és biztonságos munkavégzést.

Lépésről lépésre kerültek bevezetésre a magyarországi piacon a különböző profilú és felhasználású gépek, melyek a körültekintő kiválasztásnak, valamint a megbízható szervizhálózatnak köszönhetően egyre nagyobb népszerűségre tettek szert.

Kitűzött célunk elérése érdekében négy gépcsaláddal – önjárós szerelő munkaállványok, targoncák, multifunkciós homlokrakodók – fejlesztettük gépparkunkat, ezáltal lefedve minden olyan alkalmazási területet, amely igényként és megoldandó feladatként felmerülhet.

Gépparkunkban kizárólag a vezető-gyártók legjobb felszereltségű munkaállványai és gépei találhatók meg. Többek között olyan gyártókat képviselünk, mint a Genie Industries, a JLG, a Manitou, a Holland Lift, a Doosan és a Still.

2003-ban Romániában, 2008-ban Szerbiában alapítottunk leányvállalatot – ezáltal meghatározó regionális szereplővé váltunk ebben az üzletágban

A legjobbakkal kezdtünk együttműködni

2013 januárjától egy erős partnerrel, – a belga TVH-val kötött együttműködésünknek köszönhetően – stabilizáltuk pozíciónkat a régiós piacon. A TVH egy nagynevű, európai iparágában meghatározó cég, amely targoncák, munkaállványok, mezőgazdasági gépek alkatrészeinek értékesítésével, valamint személy- illetve teheremelők és targoncák bérbeadásával foglalkozik.

2015-ben elindítottuk saját fejlesztésű telephelyeink kialakítását. Elsőként Szigetszentmiklóson építettük meg központi telephelyünket és irodaházunkat. Ugyanebben az évben, az ezt megelőző lendületes évek fejlődésének köszönhetően, cégünk piacvezető szereplővé vált Magyarországon.

 
 

2017-ben folytattuk telephelyeink fejlesztését. Debrecenben saját építésű telephely és irodaházunk színesíti a város legnagyobb Ipari parkját a már megszokott magas színvonalú minőséggel és ügyfélkiszolgálással.

2017-ben a Gépbér tulajdonában lévő Romlift leányvállalatunk Romániában sikeresen egyesült legnagyobb versenytársunkkal, amely összevonást követően Industrial Access-ként működik tovább – egyértelmű piacvezetőként.

2018-ban töretlen fejlődésünk eredményeként szükségszerű lett központi telephelyünk bővítése, amelynek következményeként a terület és raktár méretét tekintve is megduplázódtunk.

2019 februárban bérflottánk meghaladta a bűvös 1000-es gépszámot!

2019. március 29-én a Gépbér – fennállásunk 20. évfordulója és öt év belga cégcsoporthoz való tartozás követően – ünnepélyes keretek között nevet váltott és felvettük a cégcsoporton belüli egységes mateco nevet ami, mint az európai üzletág legnagyobb márkaneve, már 12 országban van jelen.

2021. Megnyílt Győrben, nyugat magyarországi központként, saját építésű telephely és irodaház a mateco-tól elvárható magas színvonalú minőséggel és ügyfélkiszolgálással.

Flottánkban megtalálhatóak

Ollós és teleszkópos munkaállványok

 
 

Speciális személyemelők

Utánfutóra szerelt munkaállványok

Targoncák

Homlokrakodók

Velünk biztosan felemelkedik

Bérbeadási és szerviz szolgáltatásokkal várjuk önt szigetszentmiklósi, győri, debreceni és szombathelyi telephelyünkön is.

Megbízhat bennünk

Mára alkatrész üzlet és szervizhelyiségek állnak ügyfeleink rendelkezésre, kosaras emelőket, munkaállványokat szállítunk Magyarország, Horvátország és Szerbia egész területére, valamint a kosaras emelők, munkaállványok értékesítéséhez és kölcsönzéséhez szükséges teljes műszaki háttérrel rendelkezünk. Meggyőződésünk, hogy nálunk megtalálja azt, amit máshol hiába keresett.

Elérhetőségek:

Mateco-Hungary Kft.

2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 9/d.

Telefon: 24/222-222

Email: office@mateco-hungary.hu

Debrecen - Kelet-magyarországi Régiós Központ

Győr - Nyugat-magyarországi Régiós Központ

Szombathely - Depó és Szervizpont

Kecskemét - Depó és Szervizpont

Miskolc - Depó és Szervizpont

 
Kapcsolódó linkek
Kapcsolódó cikkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Repülőtér éjszakája

Az éjszakai reptérlátogatás mellett oldtimer és modern járművek, nosztalgiarepülések, pályaválasztási foglalkozás és repülős talkshow is várja a látogatókat ...

Auer fesztivál nyolcadik alkalommal Veszprémben

Számos ismert külföldi és hazai komolyzenei előadó részvételével nyolcadszor rendezik meg az Auer fesztivált Veszprémben augusztus 2-ától 7-éig.

Felvételi - OH: csütörtökön Pont Ott Parti

Csütörtök este közzéteszik az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, amelyekről a diákok idén is elsőként a Pont Ott Partin értesülhetnek.

Világjátékok

A vasárnapi zárónapon is szerzett két bronzérmet a magyar küldöttség, amely így minden idők legeredményesebb teljesítményét nyújtva 11 arannyal, 7 ezüsttel ...

Hortobágyi lovasnapok

A mátai lovaspályán rendezett díjugrató- és fogathajtó versenyekkel, lovasbemutatókkal ma megkezdődik a hortobágyi lovasnapok háromnapos programsorozata, ...

Fővárosi Állatkert

Jövő hét csütörtöktől elkezdődik az esti séták szezonja a Fővárosi Állat- és Növénykertben, ahova a kert kulisszái iránt érdeklődő látogatókat várják előzetes ...

 
Ez történt a héten

Dinnyenapot rendeznek Ópusztaszeren

Dinnyenapot és a népi halászat hagyományait bemutató tematikus programokat is rendeznek szombaton az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban.

Állatkerti Fesztivál

Állatos élmények, családi programok, koncertek és előadások várják a közönséget csütörtöktől vasárnapig az Állatkerti Fesztiválon, a Fővárosi Állat- és ...

Palóc Világtalálkozó

A felvidéki Ipolyszécsénykén rendezik meg péntektől az idei Palóc Világtalálkozót. A háromnapos program célja az összetartozás erősítése, a Palócföld hagyományainak, ...

Magyarország tortája

Karikó Orsolya nagykőrösi cukrász munkája, a Huncut szilva herceg lett idén Magyarország tortája, a Magyarország cukormentes tortája címet pedig a szegedi ...

ZamJam

A Kool and the Gang, Shaggy és Geszti Péter is fellép a MOL Nagyon Balaton új eseményén, a ZamJam fesztiválon, amely csütörtökön indul és szombatig tart ...

Veterán autós nap

Veterán autók és motorok, egy repülőgép és egész napos programok várják az érdeklődőket a Veteránok az Északiban elnevezésű veterán autós napon szombaton ...

 
 
weather failed, check feed URL