Zöld forgatagot rendeznek Dömösön

A Duna-Ipoly Nemzeti Park szombaton rendezi a Dömösi Zöld Forgatagot, amely a Dunakanyar térségének egyik legjelentősebb természetvédelmi témájú rendezvénye.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Mateco-Hungary Kft.

Dátum: 2021.08.16. hétfő
 
 
 
 

Cégünk 1999 márciusában jött létre azzal a céllal, hogy a magasépítéshez használt modern szerelő-munkaállvány igényeket ki tudjuk elégíteni és megoldást kínáljunk minden olyan magasban történő munkavégzéskor felmerülő gépigényre, amely lehetővé teszi a gyors, hatékony és biztonságos munkavégzést.

Lépésről lépésre kerültek bevezetésre a magyarországi piacon a különböző profilú és felhasználású gépek, melyek a körültekintő kiválasztásnak, valamint a megbízható szervizhálózatnak köszönhetően egyre nagyobb népszerűségre tettek szert.

Kitűzött célunk elérése érdekében négy gépcsaláddal – önjárós szerelő munkaállványok, targoncák, multifunkciós homlokrakodók – fejlesztettük gépparkunkat, ezáltal lefedve minden olyan alkalmazási területet, amely igényként és megoldandó feladatként felmerülhet.

Gépparkunkban kizárólag a vezető-gyártók legjobb felszereltségű munkaállványai és gépei találhatók meg. Többek között olyan gyártókat képviselünk, mint a Genie Industries, a JLG, a Manitou, a Holland Lift, a Doosan és a Still.

2003-ban Romániában, 2008-ban Szerbiában alapítottunk leányvállalatot – ezáltal meghatározó regionális szereplővé váltunk ebben az üzletágban

A legjobbakkal kezdtünk együttműködni

2013 januárjától egy erős partnerrel, – a belga TVH-val kötött együttműködésünknek köszönhetően – stabilizáltuk pozíciónkat a régiós piacon. A TVH egy nagynevű, európai iparágában meghatározó cég, amely targoncák, munkaállványok, mezőgazdasági gépek alkatrészeinek értékesítésével, valamint személy- illetve teheremelők és targoncák bérbeadásával foglalkozik.

2015-ben elindítottuk saját fejlesztésű telephelyeink kialakítását. Elsőként Szigetszentmiklóson építettük meg központi telephelyünket és irodaházunkat. Ugyanebben az évben, az ezt megelőző lendületes évek fejlődésének köszönhetően, cégünk piacvezető szereplővé vált Magyarországon.

 
 

2017-ben folytattuk telephelyeink fejlesztését. Debrecenben saját építésű telephely és irodaházunk színesíti a város legnagyobb Ipari parkját a már megszokott magas színvonalú minőséggel és ügyfélkiszolgálással.

2017-ben a Gépbér tulajdonában lévő Romlift leányvállalatunk Romániában sikeresen egyesült legnagyobb versenytársunkkal, amely összevonást követően Industrial Access-ként működik tovább – egyértelmű piacvezetőként.

2018-ban töretlen fejlődésünk eredményeként szükségszerű lett központi telephelyünk bővítése, amelynek következményeként a terület és raktár méretét tekintve is megduplázódtunk.

2019 februárban bérflottánk meghaladta a bűvös 1000-es gépszámot!

2019. március 29-én a Gépbér – fennállásunk 20. évfordulója és öt év belga cégcsoporthoz való tartozás követően – ünnepélyes keretek között nevet váltott és felvettük a cégcsoporton belüli egységes mateco nevet ami, mint az európai üzletág legnagyobb márkaneve, már 12 országban van jelen.

2021. Megnyílt Győrben, nyugat magyarországi központként, saját építésű telephely és irodaház a mateco-tól elvárható magas színvonalú minőséggel és ügyfélkiszolgálással.

Flottánkban megtalálhatóak

Ollós és teleszkópos munkaállványok

 
 

Speciális személyemelők

Utánfutóra szerelt munkaállványok

Targoncák

Homlokrakodók

Velünk biztosan felemelkedik

Bérbeadási és szerviz szolgáltatásokkal várjuk önt szigetszentmiklósi, győri, debreceni és szombathelyi telephelyünkön is.

Megbízhat bennünk

Mára alkatrész üzlet és szervizhelyiségek állnak ügyfeleink rendelkezésre, kosaras emelőket, munkaállványokat szállítunk Magyarország, Horvátország és Szerbia egész területére, valamint a kosaras emelők, munkaállványok értékesítéséhez és kölcsönzéséhez szükséges teljes műszaki háttérrel rendelkezünk. Meggyőződésünk, hogy nálunk megtalálja azt, amit máshol hiába keresett.

Elérhetőségek:

Mateco-Hungary Kft.

2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 9/d.

Telefon: 24/222-222

Email: office@mateco-hungary.hu

Debrecen - Kelet-magyarországi Régiós Központ

Győr - Nyugat-magyarországi Régiós Központ

Szombathely - Depó és Szervizpont

Kecskemét - Depó és Szervizpont

Miskolc - Depó és Szervizpont

 
Kapcsolódó linkek
Kapcsolódó cikkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Nagy Sportágválasztó

Több mint száz sportágat és húszféle hangszert lehet ingyenesen kipróbálni a Budapesti Nagy Sportágválasztón és Nagy Hangszerválasztón, amelyet pénteken ...

Fair play világnapja

A fair play szeptember 7-i világnapja (World Fair Play Day) alkalmából a Nemzetközi Fair Play Bizottság hétfőn három magas kőrist ültetett a Népligetben.

5. Debrecziner Gourmet fesztivál

A mangalica, a chili és a szilva kombinációja lesz a középpontban az 5. Debrecziner Gourmet fesztiválon, a háromnapos gasztrorendezvény pénteken kezdődik ...

Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál

Október 8-án kezdődik az első Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál, amelyen október 24-ig koncertek, irodalmi és képzőművészeti programok, valamint ...

Padelverseny

Szerdától Szentendre ad otthont az első magyarországi profi padelversenynek.

Paralimpia 2020-Bronzérmes a magyar női tőrcsapat

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) által közreadott képen Dani Gyöngyi, Hajmási Éva, Krajnyák Zsuzsanna és Madarászné Mező Boglárka, a bronzérmes magyar ...

 
Ez történt a héten

Pécsi Napok fesztivál

A Bikini, Geszti Péter és a Parno Graszt ad koncertet, továbbá megrendezik a Pécsi Tangó Ünnepet és a 25. Európai Bordalfesztivált is a szeptember 22. ...

ELTE Füvészkert 250. évfordulója

Az ELTE Füvészkert 2021-ben ünnepli alapításának 250. évfordulóját, a kerek évfordulót a kert történetét bemutató könyvvel, emlékkiállítással és emlékfa ...

Jamie Winchester 50 évét ünnepli a Budapest Parkban

Az ír zenész eddigi pályafutása Magyarországhoz kapcsolódott, a tavaly nyárról elhalasztott esten több formációja lép színpadra csütörtökön a Budapest Parkban.

Ötnapos fesztivállal ünnepli 10. évadát a Budapest Park

Szeptember 15. és 19. között megrendezett Xtra Feszt elnevezésű programsorozaton fellép többek között Jamie Winchester, a Follow The Flow, a Vad Fruttik, ...

Nemzetközi Természet- és Környezet-védelmi Fesztivál

Ma veszi kezdetét a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál Gödöllőn, ahol vasárnapig a Kárpát-medencei Filmszemle vetítései, fotókiállítás, ...

Őszi fesztivál

Szeptember 16. és 19. között rendezik meg a Szekszárdi Őszi Fesztivált a hagyományos szüreti napok helyett a tolnai megyeszékhelyen.

 
 
weather failed, check feed URL