NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow

Idén is megrendezik az ország legnagyobb szántóföldi kiállítását, a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-ot a Fejér megyei Mezőfalván, június 1-2-án.

Bővebben...
 

München 2022.07.17-20. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Dominó Trans Kft.

Dátum: 2021.11.30. kedd
 
 
 
 

A Dominó Trans Kft 1991. január 1-én alakult egy korábbi gmk jogutódjaként, vállalkozás fő tevékenységi köre a belföldi és nemzetközi fuvarozás, szállítmányozás.

A tulajdonosi összetétel 2004 óta nem módosult, a Bánfi család tulajdonában összpontosul.

Az alkalmazottak száma és az árbevétel adatok is évről évre emelkedtek, stagnálás nem jellemezte egyik üzleti évet sem, ezért 2006 óta középvállalatként tartja nyilván minden hatóság.

A dinamikus növekedési adatokat elősegítette a folyamatos műszaki – járműpark, irodatechnika és egyéb berendezések – fejlesztések megléte.

A fuvarozáshoz szükséges járműpark folyamatosan fejlődött és korszerűsödött, így gépjárműállományunk átlagéletkora kevesebb, mint 2 év.

Mivel vállalkozásunk nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre a járművek döntő többsége a mindenkori legmagasabb környezetvédelmi osztályba sorolt.

A kft-nél 2001-ben bevezetésre került a minőségügyi rendszer (ISO) is, mely többször megújításra került, 2013 óta az ISO 14001:2004 alapján dolgozunk.

A társaság állandó partnereitől kapott fuvarfeladatok jellemzően Németország, Nagy-Britannia, Franciaország, Olaszország, Spanyolország és a BeNeLux államok területét érintik.

BELFÖLDI FUVAROZÁS

Társaságunknál több nyerges szerelvény látja el a belföldi fuvarfeladatokat. Az eseti belföldi fuvarmegbízásokon kívül más fontos feladat is hárul a belföldi gépjárműparkra és személyzetre.

 
 

Az egyik legfontosabb, hogy a számunkra kiemelt ügyfélként kezelt partnerünknek 24 órás szolgálattal áll rendelkezésére mind a gépjárművezető személyzet, mind a gépjárműpark.

A másik kiemelt fontosságú feladata, hogy a nemzetközi fuvart teljesítő gépjárművek részére az export áruk előrakását, valamint az import áruk lerakását elvégezze az áru átvevője részére a kívánt gyáregységben vagy a cégcsoportunk által üzemeltetett raktárban.

A belföldi fuvarmegbízásokat 100 kg-tól 24 t-ig tudjuk teljesíteni az ország bármely területén.

NEMZETKÖZI FUVAROZÁS

Alapítása óta társaságunk folyamatosan szem előtt tartja az elért piaci részesedés növelését és Megrendelőink által elvárt magas minőségű szolgáltatás nyújtását.

 
 

Az elmúlt években további tapasztalatokat szereztünk autóipari cégekkel kapcsolatos szállítási feladatok területén.

Fuvarszervezésünkön állandó, folyamatos ügyeletet biztosító munkatársaink több éves gyakorlattal rendelkeznek, magas színvonalon beszélnek idegen nyelvekt ( német és angol) és képesek a legbonyolultabb fuvarszervezési feladatokat is megoldani.

A Dominó Trans Kft nagy hangsúlyt fektet Ügyfeleink megbízható, gyors és pontos kiszolgálására, magas színvonalú szolgáltatási tevékenységre, melynek egyik nyilvánvaló ismérve a korszerű, megbízható műszaki színvonalú és kifogástalan megjelenésű géppark. A vezető gépjármű-típusokból álló gépjárműparkunk a mindenkori legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is megfelel és átlagéletkora 2 év alatt van.

Főbb fuvarozási területünk Nyugat-Európa, de Európa teljes területén ellátunk szállítmányozási feladatokat. Cégünk 200 ezer EUR limit összegű nemzetközi árufuvarozói felelősségbiztosítással (CMR) rendelkezik.

További tevékenységeink:

stand-by trailer biztosítása

acél szalag szállítására alkalmas pótkocsik biztosítása

dobozos pótkocsi biztosítása

dupla rakterű pótkocsi biztosítása

szóródó áru szállítására alkalmas pótkocsik biztosítása

önkihordó pótkocsik biztosítása

sürgős küldemények szállítása

túlméretes áruk szállításának megszervezése

háztól-házig szállítás

Elérhetőségek:

Dominó Trans Kft

Cím: H-9700 Szombathely Kötő utca 37.

Székhely: H-9932 Viszák Fő út 62.

Tel.: 0036 94/324-093

Fax.: 0036 94/330-677

Email: domino@dominotrans.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Hangversenyek hárfával-sorozat

Kertesi Ingrid operaénekes és Vigh Andrea hárfaművész estjével zárul vasárnap a Hangversenyek hárfával-sorozat a budapesti Festetics Palotában.

Dolgok Könyvtára nyílt a budapesti Goethe Intézetben

Tizenöt tárgyat, köztük projektort, gördeszkát, távcsövet, laminálót és játékokat is lehet kölcsönözni csütörtöktől a Goethe Intézetben kialakított Dolgok ...

Páger Antal-színészdíj

Szacsvay László kapja a Páger Antal-színészdíjat, a színházi elismerést vasárnap adják át a makói városnapi ünnepségek keretében a Hagymaházban.

Mozgás Éjszakája

Idén is megrendezik a Mozgás Éjszakáját; az eseményre június 17-én a budapesti Városligetben és a Hősök terén kerül sor.

Giro d'Italia

Hollóházi porcelánból készült trófeákkal díjazzák a pénteken Budapestről rajtoló Giro d\'Italia országúti kerékpáros körverseny első három szakaszának ...

Irodalmi Karaván Erdélybe

Második alkalommal indul útnak az Irodalmi Karaván Erdélybe, melynek során május 11-15. között öt napon keresztül három városban és egy kiemelt könyves ...

 
Ez történt a héten

Üveg Nemzetközi Éve

Magyar innovációkat és az üvegművészetet népszerűsítik Az üveg nemzetközi éve hazai programjai, az érdeklődők Budapesten, Szentendrén, Pannonhalmán és ...

Pozsonyban indult a V4-es könyvvásárok sora

Pozsonyban, a BRaK könyvfesztiválon képviselte Magyarországot és a magyar irodalmat a Petőfi Kulturális Ügynökség (PKÜ) május 13. és 15. között, ezzel ...

Városmajori Szabadtéri Színpad

Fennállásának 100. évfordulóját ünnepli az idén a Városmajori Szabadtéri Színpad, amely mintegy nyolcvan produkcióval, ősbemutatókkal, koncertekkel, filmvetítésekkel, ...

Magyar sikerek a szkander Európa-bajnokságon

Kőváriné Ivánfi Brigitta két aranyérmet szerzett a Bukarestben rendezett szkander Európa-bajnokságon.

Bemutató az Operaházban

Jelenet Richard Wagner Az istenek alkonya című zenedrámájának próbáján a Magyar Állami Operaházban 2022. május 12-én. A darabot M. Tóth Géza rendezésében ...

Eleven Tavasz

A fenntarthatóság és a környezetvédelem kerül a fókuszba az idei Eleven Tavasz fesztiválon, amely számos zenei, családi, színházi és gasztroprogrammal, ...

 
 
weather failed, check feed URL