Látó-nívódíj

Babiczky Tibor költő és Horváth Péter író is átveheti az idén a marosvásárhelyi Látó szépirodalmi folyóirat által megítélt nívódíjat, amelyet 30. alkalommal adnak át.

Bővebben...
 

Budapest Hungexpo 2021.11.29-12.05. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Dominó Trans Kft.

Dátum: 2021.11.30. kedd
 
 
 
 

A Dominó Trans Kft 1991. január 1-én alakult egy korábbi gmk jogutódjaként, vállalkozás fő tevékenységi köre a belföldi és nemzetközi fuvarozás, szállítmányozás.

A tulajdonosi összetétel 2004 óta nem módosult, a Bánfi család tulajdonában összpontosul.

Az alkalmazottak száma és az árbevétel adatok is évről évre emelkedtek, stagnálás nem jellemezte egyik üzleti évet sem, ezért 2006 óta középvállalatként tartja nyilván minden hatóság.

A dinamikus növekedési adatokat elősegítette a folyamatos műszaki – járműpark, irodatechnika és egyéb berendezések – fejlesztések megléte.

A fuvarozáshoz szükséges járműpark folyamatosan fejlődött és korszerűsödött, így gépjárműállományunk átlagéletkora kevesebb, mint 2 év.

Mivel vállalkozásunk nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre a járművek döntő többsége a mindenkori legmagasabb környezetvédelmi osztályba sorolt.

A kft-nél 2001-ben bevezetésre került a minőségügyi rendszer (ISO) is, mely többször megújításra került, 2013 óta az ISO 14001:2004 alapján dolgozunk.

A társaság állandó partnereitől kapott fuvarfeladatok jellemzően Németország, Nagy-Britannia, Franciaország, Olaszország, Spanyolország és a BeNeLux államok területét érintik.

BELFÖLDI FUVAROZÁS

Társaságunknál több nyerges szerelvény látja el a belföldi fuvarfeladatokat. Az eseti belföldi fuvarmegbízásokon kívül más fontos feladat is hárul a belföldi gépjárműparkra és személyzetre.

 
 

Az egyik legfontosabb, hogy a számunkra kiemelt ügyfélként kezelt partnerünknek 24 órás szolgálattal áll rendelkezésére mind a gépjárművezető személyzet, mind a gépjárműpark.

A másik kiemelt fontosságú feladata, hogy a nemzetközi fuvart teljesítő gépjárművek részére az export áruk előrakását, valamint az import áruk lerakását elvégezze az áru átvevője részére a kívánt gyáregységben vagy a cégcsoportunk által üzemeltetett raktárban.

A belföldi fuvarmegbízásokat 100 kg-tól 24 t-ig tudjuk teljesíteni az ország bármely területén.

NEMZETKÖZI FUVAROZÁS

Alapítása óta társaságunk folyamatosan szem előtt tartja az elért piaci részesedés növelését és Megrendelőink által elvárt magas minőségű szolgáltatás nyújtását.

 
 

Az elmúlt években további tapasztalatokat szereztünk autóipari cégekkel kapcsolatos szállítási feladatok területén.

Fuvarszervezésünkön állandó, folyamatos ügyeletet biztosító munkatársaink több éves gyakorlattal rendelkeznek, magas színvonalon beszélnek idegen nyelvekt ( német és angol) és képesek a legbonyolultabb fuvarszervezési feladatokat is megoldani.

A Dominó Trans Kft nagy hangsúlyt fektet Ügyfeleink megbízható, gyors és pontos kiszolgálására, magas színvonalú szolgáltatási tevékenységre, melynek egyik nyilvánvaló ismérve a korszerű, megbízható műszaki színvonalú és kifogástalan megjelenésű géppark. A vezető gépjármű-típusokból álló gépjárműparkunk a mindenkori legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is megfelel és átlagéletkora 2 év alatt van.

Főbb fuvarozási területünk Nyugat-Európa, de Európa teljes területén ellátunk szállítmányozási feladatokat. Cégünk 200 ezer EUR limit összegű nemzetközi árufuvarozói felelősségbiztosítással (CMR) rendelkezik.

További tevékenységeink:

stand-by trailer biztosítása

acél szalag szállítására alkalmas pótkocsik biztosítása

dobozos pótkocsi biztosítása

dupla rakterű pótkocsi biztosítása

szóródó áru szállítására alkalmas pótkocsik biztosítása

önkihordó pótkocsik biztosítása

sürgős küldemények szállítása

túlméretes áruk szállításának megszervezése

háztól-házig szállítás

Elérhetőségek:

Dominó Trans Kft

Cím: H-9700 Szombathely Kötő utca 37.

Székhely: H-9932 Viszák Fő út 62.

Tel.: 0036 94/324-093

Fax.: 0036 94/330-677

Email: domino@dominotrans.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Bemutatták a Néprajzi Múzeum új arculatát

A megújulást és a jelenkorral való szimbiózist tükrözi a 2022 tavaszán a Városliget mellett, új épületben újranyíló Néprajzi Múzeum kedden bemutatott, ...

Pilinszky 100

Két, ritkán látott Pilinszky-drámával tiszteleg a száz évvel ezelőtt született költő előtt a Radnóti Színház és a Magvető Kiadó. Az Urbi et orbi és a Síremlék ...

Ghost-koncert lesz jövő tavasszal Budapesten

Imperatour című európai koncertsorozata keretében Magyarországon is fellép jövő tavasszal a Ghost. A népszerű svéd rockzenekar 2022. május 18-án játszik ...

Adventi programok és újévi koncert Szentendrén

Adventi gyertyagyújtás, vásár, művészeti és kulturális programok, kiállítások és újévi koncert is várja az érdeklődőket november 28. és január 10. között ...

Képzési információs és élményközpont nyílt Miskolcon

Az országban elsőként Miskolcon nyílt képzési információs és élményközpont, a belvárosban lévő Szakképzési Centrumban, a létesítményt csütörtökön adták át.

Pénteken nyit a Városligeti Műjégpálya

Pénteken 17 órakor megkezdődik a korcsolyaszezon Magyarország legnépszerűbb és leghangulatosabb télisport-helyszínén, a Városligeti Műjégpályán.

 
Ez történt a héten

VOLT Fesztivál

A Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyet 2022. június 21. és 25. között rendeznek ...

Átadták a Virágos Magyarország fődíjait

Átadták a 28. Virágos Magyarország verseny négy fődíját, a Magyar Turisztikai Ügynökség két különdíját és a fővédnöki díjat, ezzel lezárult az ország legnagyobb ...

Év magyar autóversenyzője

A ralikrossz világbajnokság idei szezonjában dobogós helyezéseket elért Szabó Krisztián lett az Év magyar autóversenyzője a formula.hu internetes szaklap ...

Elindult az utasokat szállító tram-train Hódmező-vásárhely és Szeged között

A tram-trainnel a két város központja 35 perc távolságra kerül egymástól, az utasok a lakásukhoz legközelebbi megállóban, villamosmegállóban felszállva ...

Filmio

Péntek reggeltől vasárnap estig ingyenesen megnézhető három kiemelkedő sikerű magyar vígjáték a Filmión, a Nemzeti Filmintézet egy éve indított online ...

23. Magyar Ingatlan-fejlesztési Nívódíj

A Komáromi Csillagerőddel pályázó Városliget Zrt. kapta a 23. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázat, valamint az örökségvédelmi kategória I. díját.

 
 
weather failed, check feed URL