XIX. Gymnasiadé

Ötvennégy érmet nyertek a magyar fiatalok a középiskolás sportolók világjátékán, a május 14. és 22. között rendezett XIX. Gymnasiadén.

Bővebben...
 

München 2022.07.17-20. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

META Vasipari Kft.

Dátum: 2021.10.22. péntek
 
 
 
 

A META Vasipari Kft. fémszekrény GYÁRTÓ cég, mely a fém öltözőszekrény, értékmegőrző, iratszekrény, öltözőpad, szerszámtároló, egyedi fémszekrény és számos egyedi termék piacvezetője hazánkban a gyártás területén.

Már a kezdetekkor is a fémszekrények és fémbútorok gyártása volt a fő cél, ami a mai napig is megmaradt. Kezdetben még legnagyobb részben viszonteladókon keresztül kerültek értékesítésre a termékeink, míg a 2000-es évek elejétől egyre inkább előtérbe került a direkt kereskedelem közvetlenül a végfelhasználókkal. Jelenleg pedig a termékek közel 90%-a közvetlenül kerül a felhasználókhoz.

2013-tól a földrajzi elhelyezkedés előnyeit kihasználandó, cégünk leányvállalatot alapított Romániában META Vestiare S.R.L. néven (www.metavestiare.ro), mely 95%-ban a Magyarországon gyártott saját termékeinket értékesíti. Ott gyártás nem történik, csak kereskedelem van. Így a Románia felől érkező igényeket már ezen a leányvállalaton keresztül elégítjük ki.

Fennállásuk több mint 25 éve alatt folyamatosan fejlesztettük gépeinket és a lehetőségekhez mérten növeltük a gyártó területet is. Így váltották fel a kezdeti 1 művelet elvégzésére alkalmas présgépeket az NC és CNC vezérlésű stancoló és hajlító gépek. Ezekhez természetesen több hely is kellett, amit a gyártó – és a hozzá kapcsolódó raktár - területek növelésével tettünk kényelmesen használhatóvá és jól átláthatóvá.

Termékeinket minden esetben pont-hegesztéssel vagy hegesztéssel állítjuk össze, biztosítva ezzel a megfelelő stabilitást és a minőséget. A felületet egy tisztítás, foszfátozás és vegyi passziválás után elektrosztatikus porszórás segítségével „festjük”, ami a mai kornak megfelelő és hosszútávon esztétikus felületet biztosít a termékeknek. Saját porszóró üzemünkben lehetőségünk van a színek széles palettáját felhasználva olyan színű termékeket gyártani amilyenek a vevői igényeknek megfelelőek, ezzel is növelve a termékek esztétikai értékét.

A minőségnek mindig is elkötelezett hívei voltunk, vagyunk és leszünk is. Ezért rendelkezünk a termékeinkre KERMI minőségi tanúsítványokkal, és ezért vagyunk hívei az ISO rendszereknek is. A 2000-es évek elején vezettük be az ISO9001 és ISO14001-es rendszert, hogy a folyamataink szabályozottsága és átláthatósága írásba legyen foglalva, és külső cég által minősítve is legyen. Ezeket a rendszereket folyamatosan fenntartjuk, a szükséges ellenőrzéseket és minősíttetéseket időről-időre el is végezzük. Ezzel biztosítjuk vevőink számára, hogy mindig azonos minőséget produkálunk egy fenntartható fejlődés keretében. Törekszünk arra, hogy az ökológiai lábnyomunk a lehető legkisebb legyen, ezzel is óvjuk környezetünket a jövő nemzedék számára.

Termékek:

Öltözőszekrények

 
 

Gardróbszekrények

Öltözőpadok

Értékmegőrző szekrények

Polcos irattároló szekrények

Műhely berendezések

Tisztítószertároló és mosodai szekrények

Vegyszer és veszélyes anyag tárolók, fertőtlenítőszer tárolók

Hőálló irattároló szekrények

 
 

Tartozékok

Egyedi szekrények

Fiókos irattároló szekrények

Elérhetőségek:

META Vasipari Kft.

5516 Körösladány, Híd tér 1,

Telefon: 66/474-800

Email: meta@metavasipar.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Bemutató az Operaházban

Jelenet Richard Wagner Az istenek alkonya című zenedrámájának próbáján a Magyar Állami Operaházban 2022. május 12-én. A darabot M. Tóth Géza rendezésében ...

Eleven Tavasz

A fenntarthatóság és a környezetvédelem kerül a fókuszba az idei Eleven Tavasz fesztiválon, amely számos zenei, családi, színházi és gasztroprogrammal, ...

Hangversenyek hárfával-sorozat

Kertesi Ingrid operaénekes és Vigh Andrea hárfaművész estjével zárul vasárnap a Hangversenyek hárfával-sorozat a budapesti Festetics Palotában.

Dolgok Könyvtára nyílt a budapesti Goethe Intézetben

Tizenöt tárgyat, köztük projektort, gördeszkát, távcsövet, laminálót és játékokat is lehet kölcsönözni csütörtöktől a Goethe Intézetben kialakított Dolgok ...

Páger Antal-színészdíj

Szacsvay László kapja a Páger Antal-színészdíjat, a színházi elismerést vasárnap adják át a makói városnapi ünnepségek keretében a Hagymaházban.

Mozgás Éjszakája

Idén is megrendezik a Mozgás Éjszakáját; az eseményre június 17-én a budapesti Városligetben és a Hősök terén kerül sor.

 
Ez történt a héten

Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztivál

Negyvennyolc alkotás szerepel az Oscar-díjas Zsigmond Vilmos emlékét őrző, az operatőri munkát fókuszba állító szegedi nemzetközi filmfesztivál kedden ...

NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow

Idén is megrendezik az ország legnagyobb szántóföldi kiállítását, a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-ot a Fejér megyei Mezőfalván, június 1-2-án.

Üveg Nemzetközi Éve

Magyar innovációkat és az üvegművészetet népszerűsítik Az üveg nemzetközi éve hazai programjai, az érdeklődők Budapesten, Szentendrén, Pannonhalmán és ...

Pozsonyban indult a V4-es könyvvásárok sora

Pozsonyban, a BRaK könyvfesztiválon képviselte Magyarországot és a magyar irodalmat a Petőfi Kulturális Ügynökség (PKÜ) május 13. és 15. között, ezzel ...

Városmajori Szabadtéri Színpad

Fennállásának 100. évfordulóját ünnepli az idén a Városmajori Szabadtéri Színpad, amely mintegy nyolcvan produkcióval, ősbemutatókkal, koncertekkel, filmvetítésekkel, ...

Magyar sikerek a szkander Európa-bajnokságon

Kőváriné Ivánfi Brigitta két aranyérmet szerzett a Bukarestben rendezett szkander Európa-bajnokságon.

 
 
weather failed, check feed URL