SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztivál

Online rendezik meg a SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztivált: az Orkesztika Alapítvány a fesztivál produkcióit YouTube-csatornáján közvetíti január 19. és 22. között esténként 7 órától.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Gordiusz Alfa Kft.

Dátum: 2021.11.12. péntek
 
 
 
 

A Gordiusz Alfa Kft. 1999-ben alakult, azaz több mint 20 éves szakmai tapasztalat van a háta mögött. A cég korábban szerviz és karbantartási szolgáltatást nyújtott ügyfeleinek, majd az ipari igényekkel együtt fejlődve 2010-re már közel 30 szerszámgép márkát képviselt.

A világszínvonalú gyártók képviselete mellett folyamatosan fejlesztettük szolgáltatásainkat. Mára minden fémmegmunkálási feladatra van technológiánk, legyen szó hagyományos lemezmegmunkáló gépekről, eszközökről vagy a legmodernebb gyártócelláról!

Alapító gondolataink egyike, hogy csak partnereinkkel együtt gyarapodhatunk. A másik az, hogy jó minőséget képviseljünk.

A 2020-as évekre eljutottunk oda, hogy komplett üzemeket tudunk tervezni, felszerelni, termelésbe állítani. Gépeinket össze tudjuk kötni a saját fejlesztésű Cloudberry termelés irányítási rendszerünkkel. Big data elemzésekkel tudjuk támogatni a menedzsment szintű döntéseket. Akik velünk tartanak, azok nem csak eszközt vesznek, hanem vállalkozásuk technológiai fejlesztéséhez vonnak be tanácsadó céget. Ügyfeleinkkel közösen az adott cég technológiai beruházásait optimálisan menedzseljük a gépek kiválasztásától, a termelési folyamatok 21. századi szintre emeléséig.

Ez a gyakorlatban jelentheti egy gép szállítását, de -ipari integrátorként- a teljes beruházás menedzselését is a tervezéstől, a finanszírozás, cash-flow terveken keresztül a telepítésig, oktatásig.

Komplex szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek azért, hogy mindent egykézből tudjanak kivitelezni, segítsünk a jelen és jövő technológiai kihívásainak megfelelni és mindezt racionális gazdasági döntésként kezelni, aminek meg kell térülnie az ügyfél számára.

Ehhez fontos, hogy megismerjük a vállalkozások igényeit, a piaci adottságokat, így az igényeiknek megfelelő, célorientált ajánlatokat készítjük. Számunkra fontos a szakmaiság, emiatt munkatársaink 90%-a műszaki végzettségű mérnök.

Nagy figyelmet fordítunk ügyfélszolgálatunkra és a szervizünkre. Hisszük, hogy a gépek leszállításával kezdődik az igazi ügyfélkapcsolat.

Karbantartó múltunkból magunkkal hoztuk elkötelezettségünket az iránt, hogy vevőinknek a minimális gépi állásidővel kelljen számolniuk. Szerződött partnereinknek garantáljuk, hogy 2 munkanapon belül megkezdjük a probléma kezelését.

Technológiai tudásunk és képességünk felöleli a teljes gyártási területet:

 
 

lemezmegmunkálás

forgácsolás

méréstechnológia

hegesztés technológia

felületkezelés

anyagmozgatás

 
 

ipar 4.0

termelésirányítási rendszer

automatizálás

robotizálás

műhely berendezések

Tanácsadó cégünk az alábbi területen tud támogatást nyújtani:

 
 

pályázatírás

európai uniós és hazai források felkutatása

pályázatmenedzsment, pályázatírás

finanszírozási konstrukciók – (hitel, lízing)

gyártástechnológiai minősítések (pl. hegesztéstechnikai tanúsítványok, logisztikai és minőségbiztosítási rendszerek

Elérhetőségek:

"GORDIUSZ ALFA" Gépipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely: 2045 - Törökbálint, FSD Park 1. 2. ép.

Telefon: +3623 531 205​

Email: ajanlatkeres@gordiuszalfa.hu info@gordiuszalfa.hu

 
Kapcsolódó linkek
Kapcsolódó cikkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Marton Éva Nemzetközi Énekverseny

Április 25-ig jelentkezhetnek a fiatal énekesek az ötödik Marton Éva Nemzetközi Énekversenyre.

Vándorkiállítás a rákosmezei Királydomb történetéről

Köztéri vándorkiállításon mutatja be a közelmúltban nemzeti emlékhellyé nyilvánított rákosmezei Királydomb történetét a Magyar Patrióták Közössége (Patrióták); ...

Forraltbor- és kocsonyapiknik

Ismét kocsonyakülönlegességekkel és többféle ízesítésű forralt borral, valamint füstölthús-szobrászattal várják az érdeklődőket szombat délután a Pest ...

9. Savaria Filmszemle

Az építészet, a formatervezés és a kulturális örökség kategóriájában nevezhetnek filmjeikkel a 2022. május 11-13. között Szombathelyen kilencedik alkalommal ...

MTA30

A Magyar Tudomány folyóirat szerkesztőbizottságának vezetésével, mintegy harminc kutató közreműködésével online összállítás készült a hazai tudományos ...

Cziffra György-emlékév és fesztivál

Koncertekkel és neves szólisták fellépéseivel folytatódik a Cziffra György-emlékév és a hagyományos februári Cziffra György Fesztivál.

 
Ez történt a héten

Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek

A C!RCA újcirkusztársulat, a WorldService Project, Villányi Dániel zongoraművész és Guessous Mesi is fellép az április 1-jén kezdődő Bartók Tavasz Nemzetközi ...

Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztivál

Több mint négyszáz alkotást neveztek az Oscar-díjas Zsigmond Vilmos emlékét őrző, az operatőri munkát fókuszba állító idei szegedi nemzetközi filmfesztiválra, ...

Mikszáth Kálmánra emlékeznek születése 175. évfordulóján

Mikszáth Kálmánra emlékeznek születése 175. évfordulóján a felvidéki Szklabonyán és Balassagyarmaton szombaton és vasárnap; az író szülőfalujában bemutatják ...

Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál

Négy kontinens mintegy száz artistaművésze mutatkozik be január 12. és 17. között a Fővárosi Nagycirkuszban a XIV. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztiválon.

Az Álmok álmodói 20

- Az Álmok álmodói 20 - Világraszóló magyarok, világformáló találmányok című kiállítás februárban nyílik a Millenárison.

Év sportolója gála

Csoportkép az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2022. január 6-án.

 
 
weather failed, check feed URL