Palicsi filmfesztivál

Hat magyar filmet láthat a közönség az idei palicsi filmfesztivál Új magyar filmek című válogatásában, és további kettőt egy-egy versenykategóriában július 16. és 22. között.

Bővebben...
 

München 2022.07.17-20. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Arago Green Technologies Kft.

Dátum: 2021.11.25. csütörtök
 
 
 
 

\"A Földünk útjait ma is közel 1,3 milliárd jármű járja. Óriási az a pótalkatrész mennyiség, mely ezek fenntartásához szükséges, és elszomorítóan sok az az alkatrész, melyeket újakkal pótolnak, holott ezek 80-85% szakszerű, modern folyamatokkal és megfelelő szakértelemmel visszafordítható a piacra. Büszkeséggel tölt el, hogy csapatunk tagjai minden szakértelmüket, évtizedes autóipari tapasztalataikat és teljes elkötelezettségüket adják ahhoz a küldetéshez, mely a járműipari újragyártás során ezen alkatrészek
millióit menti meg, tehermentesítve ezáltal a környezetet, és biztosítva a fenntarthatóbb jövőt a járműiparban is.\"

TECHNOLÓGIA A FENNTARTHATÓSÁG NEVÉBEN

Arra koncentrálunk, hogy a használt alkatrészek több mint 80%-a valóban megmenthető és újrahasználható legyen. Technológiánk alkalmas arra, hogy az újragyártott alkatrészek mind minőségükben, mind küllemükben felvegyék a versenyt az újakkal.

 
 

Fejlett, abrazív és ultrahangos tisztítási technológiák​

Az egyik legjobban felszerelt 3D fémnyomtatóbázis Európában

Modern CNC megmunkáló park

Világszínvonalú, fejlett ERP vezérelt gyártórendszer

10 000 négyzetméteres, innovatív, környezettudatos elven megépülő gyártó-, és fejlesztőbázis

A PIAC IGÉNYEIHEZ IGAZODVA

egyedülálló termékportfóliót kínálunk, melyet már az indulást követően is 10 különböző termék alkot. A klasszikusnak számító önindító, generátor és féknyereg mellett turbófeltöltő, EGR szelep, ablaktörlőmotor, kormánymű, kormányszervó motor, fékszervó motor és tengelykapcsoló szerepel újragyártott termékkínálatunkban.

FOLYAMATOS FEJLŐDÉS

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink folyamatosan vizsgálják, hogy mely eljárások és termékek vonhatók be az újragyártás folyamatába a folyamatos fejlődés érdekében.

A BERUHÁZÁS

Az AG-Tech új, a legmodernebb technológiákkal felszerelt, mintegy 10.000m2-en épülő fejlesztési és gyártókomplexumának célja, hogy új fejezetet nyisson az újragyártásban, ezzel támogatva a fenntartható jövőt.

 
 

Elérhetőségek:

Arago Green Technologies Kft.

3791 Sajókeresztúr 03/20 hrsz.

Email: info@aragogreen.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Ókeresztény Mauzóleum

Befejeződött a világörökség részét képező pécsi Ókeresztény Mauzóleum rekonstrukciója Pécsen. A műemlék fejlesztését egy csaknem 900 millió forintos támogatással ...

F.A.L.U. fesztivál

Mintegy háromszáz programmal várja a látogatókat a Falvak Ahol Lehetetlen Unatkozni (F.A.L.U.) elnevezésű összművészeti fesztivál, amelyet két év kihagyás ...

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének kollégái a néhány hete elhunyt Haumann Péter helyére.

Szent Iván-éj

Különleges Szent Iván-éji programokkal várja a közönséget pénteken este a Fővárosi Állat- és Növénykert: színpadi műsor, tűzzsonglőr-bemutató, planetáriumi ...

Vizes vb 2022

Rasovszky Kristóf, a nyíltvízi úszóválogatott tagja készül a 19. FINA vizes világbajnokságra Balatonalmádiban.

Dómkerti Zenés Esték

Az Óbudai Danubia Zenekar koncertjével szombaton indul a Dómkerti Zenés Esték sorozat Szegeden, a Püspöki Székház udvarán.

 
Ez történt a héten

Balaton-átevezés

Az idén kétnapos programmal várja az érdeklődőket a nyár egyik legnagyobb szabadidősport-rendezvénye, a Hervis Balaton-átevezés.

A 100. Magyar Derby a Kincsem Parkban

Versenylovak a 100. Magyar Derbyn Budapesten, a Kincsem Parkban.

Gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díj

Harmadik alkalommal lehet jelölteket állítani a gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díjra, amelyekkel a kor kihívásaira praktikus és pragmatikus ...

Nemzetközi Olimpiai Nap

Olimpiai bajnokok és ötkarikás érmesek köszöntötték együtt csütörtökön a Nemzetközi Olimpiai Napot.

Strandok éjszakája

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén ismét megrendezik a Strandok éjszakáját július 30-án, amikor várhatóan megtelnek a magyarországi fürdők.

22. Körös-völgyi Sokadalom

A péntektől vasárnapig tartó 22. Körös-völgyi Sokadalommal veszi kezdetét a Gyulai Várszínház augusztus 17-ig tartó 59. évada.

 
 
weather failed, check feed URL