Palicsi filmfesztivál

Hat magyar filmet láthat a közönség az idei palicsi filmfesztivál Új magyar filmek című válogatásában, és további kettőt egy-egy versenykategóriában július 16. és 22. között.

Bővebben...
 

München 2022.07.17-20. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Fe-Group Invest Zrt.

Dátum: 2021.11.26. péntek
 
 
 
 

Cégünk, a magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Fe-Group Invest Zrt. 1994 óta van jelen a hulladékgazdálkodás piacán. Vállalatunk célja komplex tevékenység végzése, mellyel biztosítani tudjuk partnereink magas fokú kiszolgálását.

Technológiai és szakember állományunkban történő fejlesztések eredményeképpen több európai szintű üzemeket létesítettünk, ahol a hulladékok az elérhető legjobb technológiával kerülnek előkezelésre és/vagy hasznosításra, ezzel biztosítva a hulladékokban rejlő értékek átmentését a feldolgozóipar számára.

A folyamatos beruházásokkal egyre magasabb hasznosítási szintet érünk el. Foglalkozunk különböző hasznosítható anyagok gyűjtésével, szelektív hulladékgazdálkodási rendszerek, valamint hulladékgazdálkodás tervezésével. A vállalat 1998 óta ISO 9001 és 2001 óta ISO 14001 szerinti minőségbiztosítási és környezeti menedzsment rendszert működtet, amely jelentősen hozzájárul úgy a belső szervezettség biztosításához, mint a külső szállítói és vevői kapcsolatok magas színvonalú fenntartásához.

Budapesti telephelyünkön az alábbi tevékenységeket végezzük:

Nehézipari-, gépipari jármű és elektronikai ipari termékek hulladékainak előkezelése és hasznosítása és hasznosíttatása.

Könnyűipari-, csomagoló és nyomdaipari- valamint egyéb iparágak termékeiből keletkező hulladékok előkezelése és hasznosítása.

 
 

A műanyagipar termékeiből származó hulladékok hasznosítása

Komplex hulladékgazdálkodási tevékenység megszervezése és ellátása, termelő és szolgáltató vállalatok részére

Bizalmas, titkos iratok és elektronikus adathordozók megsemmisítése, majd anyagának hasznosítása

Másodlagos nyersanyag és termékértékesítés

Partnereink:

Regionális és helyi közszolgáltatók

 
 

Egészségügyi-, oktatási- és költségvetési intézmények

Áruházláncok és kereskedelmi egységek

Termékgyártók, termékkereskedők

Szolgáltató vállalatok

Hulladék begyűjtők

Hulladékátvétel

A hulladékok átvétele társaságunk telephelyén, mérlegeléssel és minősítéssel történik.

A társaság a hulladékok átvételét többféle rendszerben biztosítja, pl.:

A legnagyobb partnereknél multilift jellegű, vagy egyéb konténerek kihelyezésével biztosítja a szelektív hulladék gyűjtés technikai feltételeit, majd ezt követően – térítés ellenében – gondoskodik az összegyűjtött egynemű minőségileg meghatározott hulladékok rendszeres, szükség esetén járatszerű elszállításáról. Telephelyre történő beérkezéskor megtörténik a hulladék minősítése és mérlegelése, amely a partnerrel való elszámolás alapját képezi.

Preferált módszer, hogy a hulladék keletkezési helyen a partner saját maga valósítsa meg a szelektív hulladékgyűjtési rendszert és azt saját fuvareszközével szállítsa be Társaságunk telephelyére, ahol szintén megtörténik a mérlegelés, a minősítés és az átvételi bizonylatok kiállítása és az elszámolás a partnerrel.

Települési önkormányzatokkal, illetve a helyi, közszolgáltatást végző szolgáltatókkal együttműködve társaságunk szervezett gyűjtés keretében veszi át a lakosságnál keletkezett elektronikai hulladékot A gyűjtésekre, melyek a településeken jellemzően évente egy-két alkalommal kerülnek meghirdetésre, társaságunk emelőhátfalas és/vagy multiliftes konténeres teherautókkal vonul fel, szakképzett rakodószemélyzetet biztosítva, akik a település szervezőivel közösen bonyolítják le a gyűjtést

A hulladékátvétellel kapcsolatos szolgáltatások ellátása érdekében Társaságunk több száz konténerrel és szükség szerint e konténereket mozgató speciális járművekkel és/vagy célgépekkel rendelkezik. A szállítási szolgáltatások irányítása mindenkor GPS rendszerrel rendelkező kontroll mellett folyamatos szakmai felügyelettel, szükség esetén azonnali beavatkozás mellett történik.

Elérhetőségek:

Fe-Group Invest Zrt.

1108 Budapest, Sírkert u.2-4.

Telefonszám: +361/264-3585 +361/422-1904

E-mail cím: info@fegroup.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Ókeresztény Mauzóleum

Befejeződött a világörökség részét képező pécsi Ókeresztény Mauzóleum rekonstrukciója Pécsen. A műemlék fejlesztését egy csaknem 900 millió forintos támogatással ...

F.A.L.U. fesztivál

Mintegy háromszáz programmal várja a látogatókat a Falvak Ahol Lehetetlen Unatkozni (F.A.L.U.) elnevezésű összművészeti fesztivál, amelyet két év kihagyás ...

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének kollégái a néhány hete elhunyt Haumann Péter helyére.

Szent Iván-éj

Különleges Szent Iván-éji programokkal várja a közönséget pénteken este a Fővárosi Állat- és Növénykert: színpadi műsor, tűzzsonglőr-bemutató, planetáriumi ...

Vizes vb 2022

Rasovszky Kristóf, a nyíltvízi úszóválogatott tagja készül a 19. FINA vizes világbajnokságra Balatonalmádiban.

Dómkerti Zenés Esték

Az Óbudai Danubia Zenekar koncertjével szombaton indul a Dómkerti Zenés Esték sorozat Szegeden, a Püspöki Székház udvarán.

 
Ez történt a héten

Balaton-átevezés

Az idén kétnapos programmal várja az érdeklődőket a nyár egyik legnagyobb szabadidősport-rendezvénye, a Hervis Balaton-átevezés.

A 100. Magyar Derby a Kincsem Parkban

Versenylovak a 100. Magyar Derbyn Budapesten, a Kincsem Parkban.

Gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díj

Harmadik alkalommal lehet jelölteket állítani a gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díjra, amelyekkel a kor kihívásaira praktikus és pragmatikus ...

Nemzetközi Olimpiai Nap

Olimpiai bajnokok és ötkarikás érmesek köszöntötték együtt csütörtökön a Nemzetközi Olimpiai Napot.

Strandok éjszakája

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén ismét megrendezik a Strandok éjszakáját július 30-án, amikor várhatóan megtelnek a magyarországi fürdők.

22. Körös-völgyi Sokadalom

A péntektől vasárnapig tartó 22. Körös-völgyi Sokadalommal veszi kezdetét a Gyulai Várszínház augusztus 17-ig tartó 59. évada.

 
 
weather failed, check feed URL