SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztivál

Online rendezik meg a SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztivált: az Orkesztika Alapítvány a fesztivál produkcióit YouTube-csatornáján közvetíti január 19. és 22. között esténként 7 órától.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Fe-Group Invest Zrt.

Dátum: 2021.11.26. péntek
 
 
 
 

Cégünk, a magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Fe-Group Invest Zrt. 1994 óta van jelen a hulladékgazdálkodás piacán. Vállalatunk célja komplex tevékenység végzése, mellyel biztosítani tudjuk partnereink magas fokú kiszolgálását.

Technológiai és szakember állományunkban történő fejlesztések eredményeképpen több európai szintű üzemeket létesítettünk, ahol a hulladékok az elérhető legjobb technológiával kerülnek előkezelésre és/vagy hasznosításra, ezzel biztosítva a hulladékokban rejlő értékek átmentését a feldolgozóipar számára.

A folyamatos beruházásokkal egyre magasabb hasznosítási szintet érünk el. Foglalkozunk különböző hasznosítható anyagok gyűjtésével, szelektív hulladékgazdálkodási rendszerek, valamint hulladékgazdálkodás tervezésével. A vállalat 1998 óta ISO 9001 és 2001 óta ISO 14001 szerinti minőségbiztosítási és környezeti menedzsment rendszert működtet, amely jelentősen hozzájárul úgy a belső szervezettség biztosításához, mint a külső szállítói és vevői kapcsolatok magas színvonalú fenntartásához.

Budapesti telephelyünkön az alábbi tevékenységeket végezzük:

Nehézipari-, gépipari jármű és elektronikai ipari termékek hulladékainak előkezelése és hasznosítása és hasznosíttatása.

Könnyűipari-, csomagoló és nyomdaipari- valamint egyéb iparágak termékeiből keletkező hulladékok előkezelése és hasznosítása.

 
 

A műanyagipar termékeiből származó hulladékok hasznosítása

Komplex hulladékgazdálkodási tevékenység megszervezése és ellátása, termelő és szolgáltató vállalatok részére

Bizalmas, titkos iratok és elektronikus adathordozók megsemmisítése, majd anyagának hasznosítása

Másodlagos nyersanyag és termékértékesítés

Partnereink:

Regionális és helyi közszolgáltatók

 
 

Egészségügyi-, oktatási- és költségvetési intézmények

Áruházláncok és kereskedelmi egységek

Termékgyártók, termékkereskedők

Szolgáltató vállalatok

Hulladék begyűjtők

Hulladékátvétel

A hulladékok átvétele társaságunk telephelyén, mérlegeléssel és minősítéssel történik.

A társaság a hulladékok átvételét többféle rendszerben biztosítja, pl.:

A legnagyobb partnereknél multilift jellegű, vagy egyéb konténerek kihelyezésével biztosítja a szelektív hulladék gyűjtés technikai feltételeit, majd ezt követően – térítés ellenében – gondoskodik az összegyűjtött egynemű minőségileg meghatározott hulladékok rendszeres, szükség esetén járatszerű elszállításáról. Telephelyre történő beérkezéskor megtörténik a hulladék minősítése és mérlegelése, amely a partnerrel való elszámolás alapját képezi.

Preferált módszer, hogy a hulladék keletkezési helyen a partner saját maga valósítsa meg a szelektív hulladékgyűjtési rendszert és azt saját fuvareszközével szállítsa be Társaságunk telephelyére, ahol szintén megtörténik a mérlegelés, a minősítés és az átvételi bizonylatok kiállítása és az elszámolás a partnerrel.

Települési önkormányzatokkal, illetve a helyi, közszolgáltatást végző szolgáltatókkal együttműködve társaságunk szervezett gyűjtés keretében veszi át a lakosságnál keletkezett elektronikai hulladékot A gyűjtésekre, melyek a településeken jellemzően évente egy-két alkalommal kerülnek meghirdetésre, társaságunk emelőhátfalas és/vagy multiliftes konténeres teherautókkal vonul fel, szakképzett rakodószemélyzetet biztosítva, akik a település szervezőivel közösen bonyolítják le a gyűjtést

A hulladékátvétellel kapcsolatos szolgáltatások ellátása érdekében Társaságunk több száz konténerrel és szükség szerint e konténereket mozgató speciális járművekkel és/vagy célgépekkel rendelkezik. A szállítási szolgáltatások irányítása mindenkor GPS rendszerrel rendelkező kontroll mellett folyamatos szakmai felügyelettel, szükség esetén azonnali beavatkozás mellett történik.

Elérhetőségek:

Fe-Group Invest Zrt.

1108 Budapest, Sírkert u.2-4.

Telefonszám: +361/264-3585 +361/422-1904

E-mail cím: info@fegroup.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Marton Éva Nemzetközi Énekverseny

Április 25-ig jelentkezhetnek a fiatal énekesek az ötödik Marton Éva Nemzetközi Énekversenyre.

Vándorkiállítás a rákosmezei Királydomb történetéről

Köztéri vándorkiállításon mutatja be a közelmúltban nemzeti emlékhellyé nyilvánított rákosmezei Királydomb történetét a Magyar Patrióták Közössége (Patrióták); ...

Forraltbor- és kocsonyapiknik

Ismét kocsonyakülönlegességekkel és többféle ízesítésű forralt borral, valamint füstölthús-szobrászattal várják az érdeklődőket szombat délután a Pest ...

9. Savaria Filmszemle

Az építészet, a formatervezés és a kulturális örökség kategóriájában nevezhetnek filmjeikkel a 2022. május 11-13. között Szombathelyen kilencedik alkalommal ...

MTA30

A Magyar Tudomány folyóirat szerkesztőbizottságának vezetésével, mintegy harminc kutató közreműködésével online összállítás készült a hazai tudományos ...

Cziffra György-emlékév és fesztivál

Koncertekkel és neves szólisták fellépéseivel folytatódik a Cziffra György-emlékév és a hagyományos februári Cziffra György Fesztivál.

 
Ez történt a héten

Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek

A C!RCA újcirkusztársulat, a WorldService Project, Villányi Dániel zongoraművész és Guessous Mesi is fellép az április 1-jén kezdődő Bartók Tavasz Nemzetközi ...

Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztivál

Több mint négyszáz alkotást neveztek az Oscar-díjas Zsigmond Vilmos emlékét őrző, az operatőri munkát fókuszba állító idei szegedi nemzetközi filmfesztiválra, ...

Mikszáth Kálmánra emlékeznek születése 175. évfordulóján

Mikszáth Kálmánra emlékeznek születése 175. évfordulóján a felvidéki Szklabonyán és Balassagyarmaton szombaton és vasárnap; az író szülőfalujában bemutatják ...

Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál

Négy kontinens mintegy száz artistaművésze mutatkozik be január 12. és 17. között a Fővárosi Nagycirkuszban a XIV. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztiválon.

Az Álmok álmodói 20

- Az Álmok álmodói 20 - Világraszóló magyarok, világformáló találmányok című kiállítás februárban nyílik a Millenárison.

Év sportolója gála

Csoportkép az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2022. január 6-án.

 
 
weather failed, check feed URL