Palicsi filmfesztivál

Hat magyar filmet láthat a közönség az idei palicsi filmfesztivál Új magyar filmek című válogatásában, és további kettőt egy-egy versenykategóriában július 16. és 22. között.

Bővebben...
 

München 2022.07.17-20. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Metal Shredder Hungary Zrt.

Dátum: 2021.11.26. péntek
 
 
 
 

A 2021-es év sok változást hozott a Metal Shredder Hungary életében. A hulladékfeldolgozás újragondolása, a kutató-fejlesztési részlegünk által biztosított újabb és újabb technológiai eljárások által elért lehetőségek, a területi fejlesztések és egyéb beruházások után egy újabb mérföldkőről számolhatunk be: Kft-ből Zrt-vé alakult a Metal Shredder Hungary.

Elképesztő célokat tűztünk ki magunk elé, ezek beteljesítésének az első lépcsőfoka volt, hogy a hátterünket egy stabilan működő gazdasági rendszer és ahhoz kapcsolódó társasági forma kialakításával támogassuk meg. Lényeges lépés ez ahhoz, hogy olyan szolgáltatásokat tudjunk bevezetni a hulladékgazdálkodás piacára, amellyel még nem találkozhattak a Partnereink. Úgy gondoltuk, hogy a Zártkörűen Működő Részvénytársaság megfelelő és méltó cégforma a jövőbeli terveinkhez.

Szolgáltatások:

Röntgenfilm feldolgozás

A leselejtezett röntgenfilmek feldolgozása környezetbarát és újszerű eljárással történik, mely jegyzett, saját magyar szabadalom. Az eljárás egyedülálló tisztaságú és a gazdasági körforgásba közvetlenül illeszthető végtermék: nagytisztaságú ezüst és PET keletkezik. A másodnyersanyagok újbóli felhasználása az egyre szűkösebben rendelkezésre álló nyersanyagokat környezetkímélő módon pótolja.

Nemesfémek visszanyerése

 
 

Az elektronikai alkatrészekből keletkező hulladékok feldolgozása során alkalmazott – iparjogvédelem alatt álló – eljárásunk a nemesfémréteg leválasztására gyors, hatékony és nagy tisztaságú arany, ezüst, palládium és nikkel kihozatalt garantál.

Komplex hulladékkezelés

Ipari vállalatok, gyártó cégek részére vállaljuk a teljes hulladékgazdálkodás kezelését, mely keretében az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk:

a hulladék anyagok felmérése, besorolása és a hasznosítási javaslat készítése

a keletkezett hulladék begyűjtése és elszállítása a partner telephelyéről

optimális újrahasznosítás, hulladékfeldolgozás

rugalmas elszámolás

A hulladék anyag feldolgozása a leghatékonyabb és legkorszerűbb technológiai eljárásokkal történik, így az újrahasznosítás során a partnereink részére magasabb hozamot tudunk biztosítani az általános eljárásokhoz képest.

Egyedi technológia fejlesztés

A kutatás-fejlesztési részleg biztosítja a cégcsoport számára piaci elsőségének megőrzését a folyamatosan változó alapanyagáramok mellett.

Vállaljuk külső partnereink számára

különböző másodlagos alapanyagok feldolgozhatósági vizsgálatát,

technológia fejlesztését,

az eljárási rendszer transzferét a partnerhez.

Elsősorban nemesfémtartalmú bevonatok, katalizátor anyagok, Li-ion akkumulátorok, forgácsok és egyéb ipari felhasználásból származó színes- és könnyűfém másodlagos alapanyagok hasznosítása, feldolgozására alkalmas technológiák fejlesztése a cél.

Kémiai összetétel meghatározása

 
 

Laboratóriumunk vállalja:

különböző minták szilárd és oldatból történő minőségi és mennyiségi meghatározását a megrendelő által meghatározott elemekre.

A vizsgálat során alkalmazott analitikai eszközök: XRF, AAS, ICP-OES

Elérhetőségek:

Metal Shredder Hungary Zrt.

1238 Budapest, Nap u. 7.

Telefon: +36 70 328 8585

Email: info@mshungary.com

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Ókeresztény Mauzóleum

Befejeződött a világörökség részét képező pécsi Ókeresztény Mauzóleum rekonstrukciója Pécsen. A műemlék fejlesztését egy csaknem 900 millió forintos támogatással ...

F.A.L.U. fesztivál

Mintegy háromszáz programmal várja a látogatókat a Falvak Ahol Lehetetlen Unatkozni (F.A.L.U.) elnevezésű összművészeti fesztivál, amelyet két év kihagyás ...

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének kollégái a néhány hete elhunyt Haumann Péter helyére.

Szent Iván-éj

Különleges Szent Iván-éji programokkal várja a közönséget pénteken este a Fővárosi Állat- és Növénykert: színpadi műsor, tűzzsonglőr-bemutató, planetáriumi ...

Vizes vb 2022

Rasovszky Kristóf, a nyíltvízi úszóválogatott tagja készül a 19. FINA vizes világbajnokságra Balatonalmádiban.

Dómkerti Zenés Esték

Az Óbudai Danubia Zenekar koncertjével szombaton indul a Dómkerti Zenés Esték sorozat Szegeden, a Püspöki Székház udvarán.

 
Ez történt a héten

Balaton-átevezés

Az idén kétnapos programmal várja az érdeklődőket a nyár egyik legnagyobb szabadidősport-rendezvénye, a Hervis Balaton-átevezés.

A 100. Magyar Derby a Kincsem Parkban

Versenylovak a 100. Magyar Derbyn Budapesten, a Kincsem Parkban.

Gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díj

Harmadik alkalommal lehet jelölteket állítani a gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díjra, amelyekkel a kor kihívásaira praktikus és pragmatikus ...

Nemzetközi Olimpiai Nap

Olimpiai bajnokok és ötkarikás érmesek köszöntötték együtt csütörtökön a Nemzetközi Olimpiai Napot.

Strandok éjszakája

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén ismét megrendezik a Strandok éjszakáját július 30-án, amikor várhatóan megtelnek a magyarországi fürdők.

22. Körös-völgyi Sokadalom

A péntektől vasárnapig tartó 22. Körös-völgyi Sokadalommal veszi kezdetét a Gyulai Várszínház augusztus 17-ig tartó 59. évada.

 
 
weather failed, check feed URL