SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztivál

Online rendezik meg a SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztivált: az Orkesztika Alapítvány a fesztivál produkcióit YouTube-csatornáján közvetíti január 19. és 22. között esténként 7 órától.

Bővebben...
 
 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Metal Shredder Hungary Zrt.

Dátum: 2021.11.26. péntek
 
 
 
 

A 2021-es év sok változást hozott a Metal Shredder Hungary életében. A hulladékfeldolgozás újragondolása, a kutató-fejlesztési részlegünk által biztosított újabb és újabb technológiai eljárások által elért lehetőségek, a területi fejlesztések és egyéb beruházások után egy újabb mérföldkőről számolhatunk be: Kft-ből Zrt-vé alakult a Metal Shredder Hungary.

Elképesztő célokat tűztünk ki magunk elé, ezek beteljesítésének az első lépcsőfoka volt, hogy a hátterünket egy stabilan működő gazdasági rendszer és ahhoz kapcsolódó társasági forma kialakításával támogassuk meg. Lényeges lépés ez ahhoz, hogy olyan szolgáltatásokat tudjunk bevezetni a hulladékgazdálkodás piacára, amellyel még nem találkozhattak a Partnereink. Úgy gondoltuk, hogy a Zártkörűen Működő Részvénytársaság megfelelő és méltó cégforma a jövőbeli terveinkhez.

Szolgáltatások:

Röntgenfilm feldolgozás

A leselejtezett röntgenfilmek feldolgozása környezetbarát és újszerű eljárással történik, mely jegyzett, saját magyar szabadalom. Az eljárás egyedülálló tisztaságú és a gazdasági körforgásba közvetlenül illeszthető végtermék: nagytisztaságú ezüst és PET keletkezik. A másodnyersanyagok újbóli felhasználása az egyre szűkösebben rendelkezésre álló nyersanyagokat környezetkímélő módon pótolja.

Nemesfémek visszanyerése

 
 

Az elektronikai alkatrészekből keletkező hulladékok feldolgozása során alkalmazott – iparjogvédelem alatt álló – eljárásunk a nemesfémréteg leválasztására gyors, hatékony és nagy tisztaságú arany, ezüst, palládium és nikkel kihozatalt garantál.

Komplex hulladékkezelés

Ipari vállalatok, gyártó cégek részére vállaljuk a teljes hulladékgazdálkodás kezelését, mely keretében az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk:

a hulladék anyagok felmérése, besorolása és a hasznosítási javaslat készítése

a keletkezett hulladék begyűjtése és elszállítása a partner telephelyéről

optimális újrahasznosítás, hulladékfeldolgozás

rugalmas elszámolás

A hulladék anyag feldolgozása a leghatékonyabb és legkorszerűbb technológiai eljárásokkal történik, így az újrahasznosítás során a partnereink részére magasabb hozamot tudunk biztosítani az általános eljárásokhoz képest.

Egyedi technológia fejlesztés

A kutatás-fejlesztési részleg biztosítja a cégcsoport számára piaci elsőségének megőrzését a folyamatosan változó alapanyagáramok mellett.

Vállaljuk külső partnereink számára

különböző másodlagos alapanyagok feldolgozhatósági vizsgálatát,

technológia fejlesztését,

az eljárási rendszer transzferét a partnerhez.

Elsősorban nemesfémtartalmú bevonatok, katalizátor anyagok, Li-ion akkumulátorok, forgácsok és egyéb ipari felhasználásból származó színes- és könnyűfém másodlagos alapanyagok hasznosítása, feldolgozására alkalmas technológiák fejlesztése a cél.

Kémiai összetétel meghatározása

 
 

Laboratóriumunk vállalja:

különböző minták szilárd és oldatból történő minőségi és mennyiségi meghatározását a megrendelő által meghatározott elemekre.

A vizsgálat során alkalmazott analitikai eszközök: XRF, AAS, ICP-OES

Elérhetőségek:

Metal Shredder Hungary Zrt.

1238 Budapest, Nap u. 7.

Telefon: +36 70 328 8585

Email: info@mshungary.com

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Marton Éva Nemzetközi Énekverseny

Április 25-ig jelentkezhetnek a fiatal énekesek az ötödik Marton Éva Nemzetközi Énekversenyre.

Vándorkiállítás a rákosmezei Királydomb történetéről

Köztéri vándorkiállításon mutatja be a közelmúltban nemzeti emlékhellyé nyilvánított rákosmezei Királydomb történetét a Magyar Patrióták Közössége (Patrióták); ...

Forraltbor- és kocsonyapiknik

Ismét kocsonyakülönlegességekkel és többféle ízesítésű forralt borral, valamint füstölthús-szobrászattal várják az érdeklődőket szombat délután a Pest ...

9. Savaria Filmszemle

Az építészet, a formatervezés és a kulturális örökség kategóriájában nevezhetnek filmjeikkel a 2022. május 11-13. között Szombathelyen kilencedik alkalommal ...

MTA30

A Magyar Tudomány folyóirat szerkesztőbizottságának vezetésével, mintegy harminc kutató közreműködésével online összállítás készült a hazai tudományos ...

Cziffra György-emlékév és fesztivál

Koncertekkel és neves szólisták fellépéseivel folytatódik a Cziffra György-emlékév és a hagyományos februári Cziffra György Fesztivál.

 
Ez történt a héten

Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek

A C!RCA újcirkusztársulat, a WorldService Project, Villányi Dániel zongoraművész és Guessous Mesi is fellép az április 1-jén kezdődő Bartók Tavasz Nemzetközi ...

Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztivál

Több mint négyszáz alkotást neveztek az Oscar-díjas Zsigmond Vilmos emlékét őrző, az operatőri munkát fókuszba állító idei szegedi nemzetközi filmfesztiválra, ...

Mikszáth Kálmánra emlékeznek születése 175. évfordulóján

Mikszáth Kálmánra emlékeznek születése 175. évfordulóján a felvidéki Szklabonyán és Balassagyarmaton szombaton és vasárnap; az író szülőfalujában bemutatják ...

Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál

Négy kontinens mintegy száz artistaművésze mutatkozik be január 12. és 17. között a Fővárosi Nagycirkuszban a XIV. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztiválon.

Az Álmok álmodói 20

- Az Álmok álmodói 20 - Világraszóló magyarok, világformáló találmányok című kiállítás februárban nyílik a Millenárison.

Év sportolója gála

Csoportkép az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2022. január 6-án.

 
 
weather failed, check feed URL