XIX. Gymnasiadé

Ötvennégy érmet nyertek a magyar fiatalok a középiskolás sportolók világjátékán, a május 14. és 22. között rendezett XIX. Gymnasiadén.

Bővebben...
 

München 2022.07.17-20. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Rozs és Társa Kft.

Dátum: 2021.12.16. csütörtök
 
 
 
 

1992-es megalakulásunk óta fõ tevékenységünk az acélszerkezetes csarnokok kivitelezése generál- és alvállalkozásban egyaránt.

Partnereinkkel hosszú évek óta fenntartott jó kapcsolataink teszik lehetővé, hogy az ország egész területén mind mennyiségileg, mind minőségileg Megrendelőink rendelkezésére álljunk.

Szerelési kapacitásunk csarnokszerelés esetén gyakorlott szerelőinkel és alvállalkozókkal 80-100 főre is kibővülhet.

 
 

Az acélszerkezetű csarnokok szerelése során teljesen egyedi kivitelezésű munkákat is végzünk, de az:

· ASTRON

· BUTLER

· LINDAB

típusszerkezetű csarnokok kivitelezése alkotja fő profilunkat.

Többféle burkolati rendszer szerelésében van gyakorlatunk a különféle Megrendelői igényeknek megfelelően:

 
 

· HOESCH

· KINGSPAN

· HAIRONVILLE

· LINDAB

· RUUKKI

· PFLAUM

· TRIMO

A burkolati rendszereket kiegészítve bevilágítók ( ACO, ESSMANN, SIH ) szerelését és ipari kapuk ( MEYER-TONDORF, NOMAFA, CRAWFORD-HAFA ) elhelyezését is vállaljuk.

 
 

2001 óta mezőgazdasági létesítmények kivitelezésében is résztveszünk, egészen a megtervezéstől, az alépítményi munkákon át, a teljes felépítmények és kiegészítő létesítmények elkészítéséig.

Nagy gyakorlattal rendelkezünk a PETKUS típusú szárítórendszerek kivitelezésében, mely rendszert partnercégünk szállítja, és aki a lehetséges pályázatok elnyerésében is segítséget tud nyújtani.

Az ipari tevékenységek mellett a lakossági igényeknek is igyekszünk megfelelni kerítések, kapuk, lépcsők, korlátok, nyílászárók gyártásával és elhelyezésével.

Bármilyen típusú kivitelezések alkalmával - a Megrendelők igénye szerint – a felhasznált anyagokról minőségtanúsítást is adunk ki.

Lakatosműhelyünk kapacitása lehetővé teszi épületszerkezetek gyártását, lakossági igények kielégítését, és nagymennyiségű lemezanyagok megmunkálását.

Az acéllemezek feldolgozásában társaságunk rendelkezik a következőkkel: hidraulikus lemezolló, hidraulikus élhajlító és hengerítőgép.

Tevékenységeink:

ACÉLSZERKEZETŰ CSARNOKOK

MEZŐGAZDASÁGI ÉPÜLETEK, TERMÉNYSZÁRÍTÓK, TÁROLÓÉPÜLETEK

LEMEZ MEGMUNKÁLÁS

LAKATOSSZERKEZETEK GYÁRTÁSA, SZERELÉSE

IPARI KAPUK, RÁMPÁK, RAKODÓÁLLÁSOK

ACÉLÁRU KERESKEDELEM

CSŐGYÁRTÁS, SURRANTÓCSŐ

Elérhetőségek:

Rozs és Társa Kft.

8000 Székesfehérvár, Alba Ipari Zóna Babér u. 5.

Tel: 22/503-048

Fax: 22/503-049

e-mail: rozskft@rozskft.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Bemutató az Operaházban

Jelenet Richard Wagner Az istenek alkonya című zenedrámájának próbáján a Magyar Állami Operaházban 2022. május 12-én. A darabot M. Tóth Géza rendezésében ...

Eleven Tavasz

A fenntarthatóság és a környezetvédelem kerül a fókuszba az idei Eleven Tavasz fesztiválon, amely számos zenei, családi, színházi és gasztroprogrammal, ...

Hangversenyek hárfával-sorozat

Kertesi Ingrid operaénekes és Vigh Andrea hárfaművész estjével zárul vasárnap a Hangversenyek hárfával-sorozat a budapesti Festetics Palotában.

Dolgok Könyvtára nyílt a budapesti Goethe Intézetben

Tizenöt tárgyat, köztük projektort, gördeszkát, távcsövet, laminálót és játékokat is lehet kölcsönözni csütörtöktől a Goethe Intézetben kialakított Dolgok ...

Páger Antal-színészdíj

Szacsvay László kapja a Páger Antal-színészdíjat, a színházi elismerést vasárnap adják át a makói városnapi ünnepségek keretében a Hagymaházban.

Mozgás Éjszakája

Idén is megrendezik a Mozgás Éjszakáját; az eseményre június 17-én a budapesti Városligetben és a Hősök terén kerül sor.

 
Ez történt a héten

Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztivál

Negyvennyolc alkotás szerepel az Oscar-díjas Zsigmond Vilmos emlékét őrző, az operatőri munkát fókuszba állító szegedi nemzetközi filmfesztivál kedden ...

NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow

Idén is megrendezik az ország legnagyobb szántóföldi kiállítását, a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-ot a Fejér megyei Mezőfalván, június 1-2-án.

Üveg Nemzetközi Éve

Magyar innovációkat és az üvegművészetet népszerűsítik Az üveg nemzetközi éve hazai programjai, az érdeklődők Budapesten, Szentendrén, Pannonhalmán és ...

Pozsonyban indult a V4-es könyvvásárok sora

Pozsonyban, a BRaK könyvfesztiválon képviselte Magyarországot és a magyar irodalmat a Petőfi Kulturális Ügynökség (PKÜ) május 13. és 15. között, ezzel ...

Városmajori Szabadtéri Színpad

Fennállásának 100. évfordulóját ünnepli az idén a Városmajori Szabadtéri Színpad, amely mintegy nyolcvan produkcióval, ősbemutatókkal, koncertekkel, filmvetítésekkel, ...

Magyar sikerek a szkander Európa-bajnokságon

Kőváriné Ivánfi Brigitta két aranyérmet szerzett a Bukarestben rendezett szkander Európa-bajnokságon.

 
 
weather failed, check feed URL