Glass Art NOW!

A velencei Ateneo Venetóban mutatkozhat be a Glass Art NOW! című, csoportos magyar üvegművészeti kiállítás szeptember 1. és 15. között, a 7. The Venice Glass Week nemzetközi üvegművészeti fesztivál keretében.

Bővebben...
 

Styl Brno 2023.08.19-21. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Rozs és Társa Kft.

Dátum: 2023.04.03. hétfő
 
 
 
 

1992-es megalakulásunk óta fõ tevékenységünk az acélszerkezetes csarnokok kivitelezése generál- és alvállalkozásban egyaránt.

Partnereinkkel hosszú évek óta fenntartott jó kapcsolataink teszik lehetővé, hogy az ország egész területén mind mennyiségileg, mind minőségileg Megrendelőink rendelkezésére álljunk.

Szerelési kapacitásunk csarnokszerelés esetén gyakorlott szerelőinkel és alvállalkozókkal 80-100 főre is kibővülhet.

 
 

Az acélszerkezetű csarnokok szerelése során teljesen egyedi kivitelezésű munkákat is végzünk, de az:

· ASTRON

· BUTLER

· LINDAB

típusszerkezetű csarnokok kivitelezése alkotja fő profilunkat.

Többféle burkolati rendszer szerelésében van gyakorlatunk a különféle Megrendelői igényeknek megfelelően:

 
 

· HOESCH

· KINGSPAN

· HAIRONVILLE

· LINDAB

· RUUKKI

· PFLAUM

· TRIMO

A burkolati rendszereket kiegészítve bevilágítók ( ACO, ESSMANN, SIH ) szerelését és ipari kapuk ( MEYER-TONDORF, NOMAFA, CRAWFORD-HAFA ) elhelyezését is vállaljuk.

 
 

2001 óta mezőgazdasági létesítmények kivitelezésében is résztveszünk, egészen a megtervezéstől, az alépítményi munkákon át, a teljes felépítmények és kiegészítő létesítmények elkészítéséig.

Nagy gyakorlattal rendelkezünk a PETKUS típusú szárítórendszerek kivitelezésében, mely rendszert partnercégünk szállítja, és aki a lehetséges pályázatok elnyerésében is segítséget tud nyújtani.

Az ipari tevékenységek mellett a lakossági igényeknek is igyekszünk megfelelni kerítések, kapuk, lépcsők, korlátok, nyílászárók gyártásával és elhelyezésével.

Bármilyen típusú kivitelezések alkalmával - a Megrendelők igénye szerint – a felhasznált anyagokról minőségtanúsítást is adunk ki.

Lakatosműhelyünk kapacitása lehetővé teszi épületszerkezetek gyártását, lakossági igények kielégítését, és nagymennyiségű lemezanyagok megmunkálását.

Az acéllemezek feldolgozásában társaságunk rendelkezik a következőkkel: hidraulikus lemezolló, hidraulikus élhajlító és hengerítőgép.

Tevékenységeink:

ACÉLSZERKEZETŰ CSARNOKOK

MEZŐGAZDASÁGI ÉPÜLETEK, TERMÉNYSZÁRÍTÓK, TÁROLÓÉPÜLETEK

LEMEZ MEGMUNKÁLÁS

LAKATOSSZERKEZETEK GYÁRTÁSA, SZERELÉSE

IPARI KAPUK, RÁMPÁK, RAKODÓÁLLÁSOK

ACÉLÁRU KERESKEDELEM

CSŐGYÁRTÁS, SURRANTÓCSŐ

Elérhetőségek:

Rozs és Társa Kft.

8000 Székesfehérvár, Alba Ipari Zóna Babér u. 5.

Tel: 22/503-048

Fax: 22/503-049

e-mail: rozskft@rozskft.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Művészetek Völgye

Idén is saját színdarabbal és csaknem 500 további programmal várja a fesztiválozókat a Művészetek Völgye július 21. és 30. között Kapolcsra, Vigántpetendre ...

A Széchenyi-hegyi Gyermekvasút 75. születésnapi ünnepsége

Alkalmi kiállítás nyílt 2023. április 11-én. A vasút építését 1948. április 11-én kezdték meg.

MVM Koncertek - A Zongora sorozat

Hat magyar zongoraművész ad szólókoncertet szombaton és vasárnap a budapesti Festetics Palotában az MVM Koncertek - A Zongora sorozatban.

Színházi olimpia

Madách 200 címmel nyílik meg vasárnap az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet (OSZMI) kiállítása a Nemzeti Színházban a 10. Színházi olimpia keretében; ...

Kajak-kenu vk

Kajak-kenuban az idei év első nemzetközi eseménye az éppen egy hónap múlva kezdődő világkupa szegedi állomása lesz, amelyre 53 ország jelezte részvételi ...

Károly király halálának 100. évfordulója

Emlékkiállítás nyílik a gyulai Almásy-kastélyban Habsburg Károly király halálának 100. évfordulója alkalmából. A tárlatot a Madeirai Levéltár és Könyvtár, ...

 
Ez történt a héten

Boglya Feszt

Először rendezik meg a Boglya Feszt öko-művészeti fesztivált június 23. és 25. között a Tisza-tónál öt településen: Tiszadorogmán, Egyeken, Ároktőn, Tiszabábolnán ...

Művészetek Völgye

Csaknem 2200 zenei, irodalmi, színházi, családi és egyéb programmal várja a látogatókat július 21. és 30. között Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden.

Avasi Borangolás

Idén immár tizenegyedik alkalommal rendezik meg az Avasai Borangolást Miskolcon, ahol május 11. és 13. között hatvannyolc programhelyszín és kilencvenhét ...

Dalszerző Expo

Ismert magyar és külföldi zenei szakemberek részvételével április 27-től június 8-ig rendezvénysorozattal jelentkezik a Dalszerző Expo az Artisjus fővárosi ...

A költészet napja

Huszonnégy órás versfolyamot rendez szerdán és csütörtökön a Békéscsabai Jókai Színház.

Húsvét

Hagyományos zengővárkonyi díszítéssel írt tojások a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeumban virágvasárnap.

 
 
weather failed, check feed URL