XIX. Gymnasiadé

Ötvennégy érmet nyertek a magyar fiatalok a középiskolás sportolók világjátékán, a május 14. és 22. között rendezett XIX. Gymnasiadén.

Bővebben...
 

München 2022.07.17-20. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Ferrobeton Zrt.

Dátum: 2021.12.17. péntek
 
 
 
 
 

A FERROBETON Zrt. az ország egyik legnagyobb beton- és vasbetonelem előre gyártó vállalata, a magyar vasbeton előregyártás meghatározó szereplője.

 

Társaságunk a szerkezet- és gyártmánytervezéstől a gyártáson és szállításon át a komplett szerkezetépítési munkák kivitelezéséig teljes megoldást nyújt a piaci igényeknek megfelelően. Széles termékskálánk, a rendelkezésre álló kapacitásunk és csapatunk felkészültsége lehetővé teszi számunkra, hogy rugalmasan rövid határidővel teljesítsük az egyedi igényeket is. Közel hatvan éves piaci jelenlétünk és tapasztalatunk biztosít megfelelő hátteret és garanciát, hogy elnyerjük leendő partnereink bizalmát.

A FERROBETON Zrt. mindenkor kezdeményezője volt az előregyártás-fejlesztésnek, stratégiájának középpontjában a termékek és a technológia állandó korszerűsítése és a minőség áll.

 
 

Az elmúlt több mint fél évszázad során társaságunk számos megújulási és átalakulási folyamaton ment keresztül a kor aktuális igényeinek megfelelően. 2008-tól a FERROBETON Zrt. a CRH csoport tagjaként, annak dél kelet európai régiójának vezetőjeként működik tovább. Az Ír központú CRH 34 országban működik, mintegy 90.000 főt alkalmazva. Vállalatcsoportunk négy országban – Magyarországon, Szlovákiában, Romániában, és Ukrajnában –, 7 telephelyen rendelkezik gyártókapacitással és Szerbiában kereskedelmi képviselettel. A regionális együttműködésnek is köszönhetően, mind termékpalettánk mind pedig a kapacitások terén mutatott rugalmasságunk, biztonságot és kiaknázható előnyöket jelent partnereink számára.

 
 

Tevékenységünk kiterjed a hagyományos lakossági piacon túl, a magasépítési terület, ipari, kereskedelmi és kommunális létesítményein keresztül az infrastrukturális beruházások út-, vasút, mély és vízépítési ágazataira is. Magyarországon, négy telephelyen, a hagyományosnak mondható szerkezeti elemek gyártásán felül 40 db átlagosan 100 m hosszúságú feszítőpad áll rendelkezésünkre, előfeszített gerenda, födém és pillérszerkezetek gyártására.

 
 

A hatékonyabb piaci megjelenés érdekében a FERROBETON Zrt. saját tervező és fejlesztő szervezetet működtet. A tervezési és fejlesztési szervezet folyamatos, jó kapcsolatot tart fenn más, országos és külföldi tervező intézetekkel is. Az utóbbi évek fejlesztőmunkáinak eredményei közé sorolhatók a nagy fesztávolságú épületszerkezetek, nagy fesztávolságú közúti hídgerendák, a vasútépítési elemek, keretelemek és gyártástechnológiájuk kifejlesztése.

Társaságunk a jó közúti kapcsolódások mellett rendelkezik közvetlen vasúti összeköttetésekkel is, melyen keresztül a jelentős túlsúllyal (50-80 to) rendelkező termékeink is biztonságosan szállíthatóak. A folyami kikötők közelsége jó lehetőséget nyújt a vizi szállításban rejlő lehetőségek kiaknázására. Kivitelező csapatunk nem csak az általunk gyártott szerkezeti elemek szerelésében, de alapozási és monolit munkák valamint acélszerkezetek építésénél is bizonyította már képességeit.

Elérhetőségek:

FERROBETON Dunaújvárosi Beton- és Vasbetonelem Gyártó Zártkörűen Működő Részvénytársaság

2400 Dunaújváros, Papírgyári út 18-22.

7693 Pécs-Hird, Hirdi út 18.

5000 Szolnok, Piroskai út 2.

1106 Budapest, Fehér út 10.

Telefonközpont

Dunaújváros +36 25 284-444

Szolnok +36 56 421-233

Dunakeszi +36 30 294-3977

Hird +36 72 537-400

Ferrobeton Szerkezetépítő +36 1 225-1010

Email: kereskedelem@ferrobeton.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Bemutató az Operaházban

Jelenet Richard Wagner Az istenek alkonya című zenedrámájának próbáján a Magyar Állami Operaházban 2022. május 12-én. A darabot M. Tóth Géza rendezésében ...

Eleven Tavasz

A fenntarthatóság és a környezetvédelem kerül a fókuszba az idei Eleven Tavasz fesztiválon, amely számos zenei, családi, színházi és gasztroprogrammal, ...

Hangversenyek hárfával-sorozat

Kertesi Ingrid operaénekes és Vigh Andrea hárfaművész estjével zárul vasárnap a Hangversenyek hárfával-sorozat a budapesti Festetics Palotában.

Dolgok Könyvtára nyílt a budapesti Goethe Intézetben

Tizenöt tárgyat, köztük projektort, gördeszkát, távcsövet, laminálót és játékokat is lehet kölcsönözni csütörtöktől a Goethe Intézetben kialakított Dolgok ...

Páger Antal-színészdíj

Szacsvay László kapja a Páger Antal-színészdíjat, a színházi elismerést vasárnap adják át a makói városnapi ünnepségek keretében a Hagymaházban.

Mozgás Éjszakája

Idén is megrendezik a Mozgás Éjszakáját; az eseményre június 17-én a budapesti Városligetben és a Hősök terén kerül sor.

 
Ez történt a héten

Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztivál

Negyvennyolc alkotás szerepel az Oscar-díjas Zsigmond Vilmos emlékét őrző, az operatőri munkát fókuszba állító szegedi nemzetközi filmfesztivál kedden ...

NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow

Idén is megrendezik az ország legnagyobb szántóföldi kiállítását, a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-ot a Fejér megyei Mezőfalván, június 1-2-án.

Üveg Nemzetközi Éve

Magyar innovációkat és az üvegművészetet népszerűsítik Az üveg nemzetközi éve hazai programjai, az érdeklődők Budapesten, Szentendrén, Pannonhalmán és ...

Pozsonyban indult a V4-es könyvvásárok sora

Pozsonyban, a BRaK könyvfesztiválon képviselte Magyarországot és a magyar irodalmat a Petőfi Kulturális Ügynökség (PKÜ) május 13. és 15. között, ezzel ...

Városmajori Szabadtéri Színpad

Fennállásának 100. évfordulóját ünnepli az idén a Városmajori Szabadtéri Színpad, amely mintegy nyolcvan produkcióval, ősbemutatókkal, koncertekkel, filmvetítésekkel, ...

Magyar sikerek a szkander Európa-bajnokságon

Kőváriné Ivánfi Brigitta két aranyérmet szerzett a Bukarestben rendezett szkander Európa-bajnokságon.

 
 
weather failed, check feed URL