XIX. Gymnasiadé

Ötvennégy érmet nyertek a magyar fiatalok a középiskolás sportolók világjátékán, a május 14. és 22. között rendezett XIX. Gymnasiadén.

Bővebben...
 

München 2022.07.17-20. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Stork Élelmiszer Manufaktúra Kft.

Dátum: 2021.12.17. péntek
 
 
 
 

Cégünk társasági formában működő családi vállalkozás. Zöldmezős beruházás keretében megépülő, uniós elvárásoknak is megfelelő korszerű élelmiszer üzemben gyártjuk termékeinket a fejér-megyei Szár településen. Dolgozóink helyi lakosok.

Termékeinkről:

Termékcsaládunk kialakításánál célul tűztük ki, hogy visszahozzuk a gasztronómiába a ma már csak emlékeinkben élő hagyományőrző, minőségi, magyar, jóízű szörpöket, illatos fűszereket, ízletes lekvárokat, mézeket.

 
 

Méhes-Mézes szörpjeink a Hungarikum kategóriában megyei értéket képviselnek.

Gyermekkori élményeinkre hagyatkozva termékeink külső megjelenésében is törekedtünk a hagyomány tiszteletre.

Üvegjeinket kezdetben zsákvászonnal kötöttük le, mára a csomagolásunk teljesen megújult, felhasználóbarát lett.

Címkéink egyedi tervezésűek, kézi rajzolásúak. A címkék képi megjelenése és különleges hangulata hangsúlyozza termékeink egyediségét. A Szárika termékcsaládnál a termék logóján, a hagyományokhoz visszanyúlva egy 19. századi szári vízhordó asszony látható.

Termékeinknél elengedhetetlen számunkra a természetes összetevők, a minőségi alapanyagok, a hagyományőrzés, az egyedülálló választék. Az alap a nagyszülőktől örökölt recept kissé finomítva, gondolok itt a kíméletes eljárásra. Szörpjeink egy része mézzel is ízesített, mert a gyermekkori mézes körte szörp finomságából és minőségéből nem akarunk engedni, ennek vásárlóink is örülnek.

 
 

Választékunk páratlan és folyamatosan megújul, szörpjeinknél a kezdeti 6 íz napjainkra már sokszorosára bővült, kiegészítve gyümölcscukros választékunkkal.

Fűszerkeverékeink igazi különlegességek, szinte minden húsfajtához találhat natúr, mindenféle adalékanyagtól és sótól mentes fűszerkeveréket, kizárólag szárított zöldség- és fűszernövényekből.

A Csattos Szatmári szilvalekvárunk az évszázados hagyományokra visszatekintő, cukor- és adalékanyag-mentes, különleges ízvilágú szilvalekvár, fogyasztását minden korosztálynak ajánljuk.

 
 

Üzemünk vízellátását az alattunk 200 méter mélyen meghúzódó karsztvíz biztosítja, így a büszkeségünk a „szári víz” is eljut a vevőinkhez.

Termékeink készítésével és fogyasztásával remélhetőleg a ma már csak emlékeinkben élő hagyományos, házias jóízű szörpfogyasztási kultúra éled újjá, ami egykoron - bár elfeledtük - a háziasszony büszkesége volt.

Kívánom, sorakozzanak polcainkon a szörpök mellett finomabbnál-finomabb fűszerek, ízletes lekvárok és mézek.

Elérhetőségek:

STORK Élelmiszer Manufaktúra Kft.

2066 Szár 014/3 hrsz

Telefon: +36 22 591 000

Email: megrendeles@mehes-mezes.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Bemutató az Operaházban

Jelenet Richard Wagner Az istenek alkonya című zenedrámájának próbáján a Magyar Állami Operaházban 2022. május 12-én. A darabot M. Tóth Géza rendezésében ...

Eleven Tavasz

A fenntarthatóság és a környezetvédelem kerül a fókuszba az idei Eleven Tavasz fesztiválon, amely számos zenei, családi, színházi és gasztroprogrammal, ...

Hangversenyek hárfával-sorozat

Kertesi Ingrid operaénekes és Vigh Andrea hárfaművész estjével zárul vasárnap a Hangversenyek hárfával-sorozat a budapesti Festetics Palotában.

Dolgok Könyvtára nyílt a budapesti Goethe Intézetben

Tizenöt tárgyat, köztük projektort, gördeszkát, távcsövet, laminálót és játékokat is lehet kölcsönözni csütörtöktől a Goethe Intézetben kialakított Dolgok ...

Páger Antal-színészdíj

Szacsvay László kapja a Páger Antal-színészdíjat, a színházi elismerést vasárnap adják át a makói városnapi ünnepségek keretében a Hagymaházban.

Mozgás Éjszakája

Idén is megrendezik a Mozgás Éjszakáját; az eseményre június 17-én a budapesti Városligetben és a Hősök terén kerül sor.

 
Ez történt a héten

Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztivál

Negyvennyolc alkotás szerepel az Oscar-díjas Zsigmond Vilmos emlékét őrző, az operatőri munkát fókuszba állító szegedi nemzetközi filmfesztivál kedden ...

NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow

Idén is megrendezik az ország legnagyobb szántóföldi kiállítását, a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-ot a Fejér megyei Mezőfalván, június 1-2-án.

Üveg Nemzetközi Éve

Magyar innovációkat és az üvegművészetet népszerűsítik Az üveg nemzetközi éve hazai programjai, az érdeklődők Budapesten, Szentendrén, Pannonhalmán és ...

Pozsonyban indult a V4-es könyvvásárok sora

Pozsonyban, a BRaK könyvfesztiválon képviselte Magyarországot és a magyar irodalmat a Petőfi Kulturális Ügynökség (PKÜ) május 13. és 15. között, ezzel ...

Városmajori Szabadtéri Színpad

Fennállásának 100. évfordulóját ünnepli az idén a Városmajori Szabadtéri Színpad, amely mintegy nyolcvan produkcióval, ősbemutatókkal, koncertekkel, filmvetítésekkel, ...

Magyar sikerek a szkander Európa-bajnokságon

Kőváriné Ivánfi Brigitta két aranyérmet szerzett a Bukarestben rendezett szkander Európa-bajnokságon.

 
 
weather failed, check feed URL