Gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díj

Harmadik alkalommal lehet jelölteket állítani a gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díjra, amelyekkel a kor kihívásaira praktikus és pragmatikus választ adó embereket ismeri el a Magyar Batthyány Alapítvány.

Bővebben...
 

München 2022.07.17-20. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Quadro Byte Zrt.

Dátum: 2022.03.11. péntek
 
 
 
 

A Quadro Byte Zrt. 1989-től fejleszt a közétkeztetés különböző területeire szoftvereket. Megoldásaink segítik az étlaptervezési, raktározási, szállítási, és értékesítési folyamatokat. Cégünk nem csak a legkorszerűbb informatikai környezetben (Azure „felhő”) szolgáltat ügyfeleinek, hanem a napi használathoz élelmezési és informatikai szakemberek segítségét biztosítja.

Elkötelezett családi cégként elsősorban a közétkeztetés területén lévő ügyfeleinknek állunk rendelkezésre. A szolgáltatásokat (betanítás, bevezetési támogatás, napi kérdések problémák megoldásában segítség) élelmezési szakemberek munkaidőben biztosítják, míg az informatikai rendszerek 7x24 órás (0,9997 rendelkezésre állás) biztonságos háttérrel támogatott. Az élelmezési szakemberek a „felhős” környezetben mentesülnek a folyamatos hardver-újítástól, a rendszeres szoftver frissítésektől, a mentésektől, az adatbiztonsági (GDPR) kérdések többségétől.

Több évtizede programjainkkal dolgozó ügyfelek mellett folyamatosan bővül új partnerekkel felhasználói közösségünk. Jelenleg, napi szinten megközelítőleg 400 ezer étkező részére biztosított étkezési szolgáltatás mögött a mi programjaink segítik a közétkeztetőket. Az étkeztető partnereink között a kisebb egységektől a napi több ezer adagos egységig megtalálhatók felhasználók, a különböző gazdasági szegmensekben. A partnereink egy része országos lefedettségű meghatározó piaci szereplő.

Felhasználóink között az egészségügyi szektortól, oktatásig, az üzemi étkeztetési szektorig megtalálhatók partnerek. Több nagyvárosban minden egységben a mi programjainkat, szolgáltatásunkat alkalmazzák. A napi munkájuk részeként közel 3000 végponton (user) dolgoznak programjainkkal, amelyekből mára 15 %-a már Azure „felhős” környezetet veszi szolgáltatásként igénybe.

Új üzleti konstrukciónk szerint „felhős” partnereink már a szolgáltatásunk (Azure, programok, támogatás, stb) használatának mennyiségétől függően szolgáltatási díjat fizetnek. Hasonlóan, mint a telefonbeszélgetések után fizetendő díj.

Igény szerint választhatnak felhasználóik a programmodulok közül. Egy része a napi tervezési, előállítási, gazdálkodási feladatokat, a másik része az előállított ételek elosztását, értékesítését segíti. Az értékesítés egyik modulján keresztül lehet az étkezést megrendelni, és akár online azonnal készpénzmentesen ki is fizethető, de csoportos rendelésnek is eleget lehet programunkkal tenni. Az étkezők szabályozott keretek között, de bármikor rendelhetnek, módosíthatnak. A zárt rendszer egyszerű adatbevitellel biztosítja, hogy következő nap a szükséges adagot és ételféleséget főzzék az étkeztetők.

Legújabb fejlesztéseinkkel az alábbi modulokkal az étkezőknek az étkeztetési folyamatot biometrikus azonosítással is tudjuk biztosítani! Tehát a rendeléstől a fizetésig, az ételek átvételéig akár arcfelismeréssel is tudják az étkezők az étkezésüket bonyolítani!

Megtettük az első lépéseket a mesterséges intelligencia alkalmazására a közétkeztetés területén!

A felhasználók a következő modulok közül választhatnak:

 
 

A QB-Élelem rendszerünk felhasználói között találhatóak kórházak, bölcsődék, óvodák, iskolák, kollégiumok, szociális otthonok, üzemi, a’la carte-os étkezdék, büfék, állami hivatalok, étkeztető cégek.

A QB-Élelem alapmodul elsődlegesen az élelmezési üzem termék előállítási feladatait segíti. A tervezéstől az értékesítés, tálalás különböző folyamataihoz minimális manuális adminisztrációval biztosítja zárt folyamatban a hátteret az üzemeltetőknek. Végig segíti a gazdasági normák, étkeztetésre vonatkozó előírások betartását. Feltöltött szakmai adatbázisaiban többek között több ezer dietetikai és korcsoportos szempontok alapján előkészített recept áll rendelkezésre.

 
 

A QB-Értékesítés az élelmezési rendszerünkhöz hasonlóan és ahhoz szervesen integrálva több mint huszonöt éve többféle felhasználói körben alkalmazzák. Ennek köszönhetően az értékesítési rendszerünk különféle modulokkal, végpontokkal (előre rendelhető menüs étkeztetés, A’la cartos étkeztetés, Büfé, On-line rendelés) kapható. A rendszer minden végpontján kezelni tudja a különféle dolgozói támogatásokat (havi keretfigyelés, napi normafigyelés stb.), a készpénz mellett többféle készpénzkímélő megoldást kezel (utólagos banki levonás lista alapján, előleg befizetése, étkezési kártyák kezelése, internetes banki fizetés, stb.). Az étkezők azonosítására vonalkódos-, chip-és mágneskártyás megoldás is lehetséges.

 
 

QB-Suli: Az étkezni szándékozók részére Webes rendelés, internetes fizetést biztosító modul. Interneten egyszerű folyamattal történő rendelések, lemondások kezelése. A nap 24 órájában rendelkezésre álló rendelési felület, nemcsak a rendelést bonyolítja, hanem a teljes étkeztetési folyamat minden pontján zárt bizonylatolás mellett segíti a feladatok elvégzését. A megrendelt ételek adagszáma automatikusan bekerül az élelmezési rendszerbe, mely alapján az aktuális főzési kiszabás elkészülhet. Természetesen az ételkészítést biztosító partner külső is lehet. A pénzügyi folyamatok a QB-Élelem értékesítési rendszerben kerülnek átadásra. A felhasználási végpontokon a WEB-s fizetés mellett személyre szabályozható a páthuzamosan működő hagyományos pénztárgép üzemeltetése. Tehát ha egyes szülők/étkezők hagyományos módon az iskola pénztárnál akarnak fizetni a lehetőség továbbra is adott. A felhasználási végpontokon a hagyományos készpénzes fizetés mellett alkalmazhatók a különböző típusú készpénz mentes fizetési megoldások is.

 
 

A QB-K@ntin webes előrendelési, fizetési felület elsődlegesen üzemi étkezés területén alkalmazzák. Az interneten egyszerű folyamattal megoldható a dolgozók/étkezők menüs, vagy a’la cartos előrendelése. A nap 24 órájában rendelkezésre álló rendelési felület, nemcsak a rendelést bonyolítja le, hanem az étkeztetés minden pontján (főzés, tálalás, pénzügyi elszámolások, támogatások, stb.) zárt bizonylatolás mellett segíti a feladatok elvégzését. A megrendelt ételek adagszáma automatikusan bekerül az élelmezési rendszerbe, mely alapján az aktuális főzési kiszabás elkészülhet. A pénzügyi folyamatok a QB-Értékesítés rendszerben kerülnek átadásra. A felhasználási végpontokon a hagyományos pénztárgép üzemeltetése és készpénzes fizetés mellett alkalmazhatók a különböző típusú készpénz mentes fizetési megoldások is.

 
 

QB-Tálaló: A rendszerhez opcionálisan kérhető egy tálaló modul, melyen a tálalószemélyzet kap információt azonosítás után, arról, hogy az érkező étkező milyen étkezésre jogosult, mit rendelt, stb. A különböző csoportosítású saját étkezők mellett egyedi, vagy rendszeres külső étkezést igénybe vevők is bevonhatók a rendszerbe. Az étkezők azonosítására akár meglévő vonalkódos/chip kártyás, vagy mobiltelefonos megoldás is lehetséges. A tálalók folyamatosan látják a még várható étkezők igényeit, rendelkezésre álló étkeket.

 
 

A QB-Hami érintőképernyős, egyedi NAV engedélyes kassza modul. Az előre megtervezett gyorsgombokkal, csoport besorolásokkal a dolgozók chip- vagy egyéb kártyás azonosítása mellett, gyors és akár a teljes készpénzmentes értékesítés is megvalósítható. Eladáskor többféle fizetési módot, virtuális pénztárcákat (kafetéria támogatás, saját kártyás feltöltések, stb.), és törzsvásárlói kedvezményeket kezelünk. Opcionálisan étel és italautomaták közötti egyenlegmegosztást, HR-rendszerekhez történő automatikus adatkapcsolat, a vállalati beléptető rendszer kártyáihoz történő illesztést is vállalunk.

 
 

Mobil App: (QB-Suli/QB-K@ntin, QB-Osztály) Ma már az internetes előrendelési rendszerünk Web áruházakból letölthető és zártkörű Mobil App alkalmazásként is használható! Az Android és IOS telefonokon, tableteken is biztonságos biometrikus azonosítás és a megszokott funkciókkal, könnyű kezelhetőség mellett elérhető. Minden megszokott megszokott funkció használható a rendelésnél és fizetésnél. Sőt a mobil eszköz a tálalás igénybevételénél is alkalmazható!

 
 

Készpénzmentes fizetési lehetőségek: Az étkezőknek az étkezés helyszinén a hagyományos készpénz fizetés mellett, az üzemeltető döntésétől függően sokféle készpénzmentes fizetési lehetőség biztosítot. Természetesen akár az internetes, vagy mobil app-s megoldásoknál tetszőlegesen kombinálhatók a különböző elektronikus fizetési folyamatok. A készpénzmentes fizetési lehetőségek közül a következőket szeretném kiemelni: bankkártyás (Simple Pay OTP, Unicredit, K&H, Raiffeisen, CIB) SZÉP Kártya (OTP, K&H), QR kódos, fizetési kérelem (Raiffeisen, OTP, Erse, Gránit), fizetési lehetőségekkel a megrendeléseiket akár azonnal ki is tudják egyenlíteni.

Elérhetőségek:

Quadro Byte Zrt.

1036 Budapest, Galagonya utca 5. 4. emelet

Telefon: +36 1 436 9932

Fax: +36 1 368 2503

e-mail: elelem [@] qb.hu

5600 Békéscsaba, Mednyánszky u. 2.

Telefon: +36 1 436 9932

Fax: +36 1 368 2503

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Ókeresztény Mauzóleum

Befejeződött a világörökség részét képező pécsi Ókeresztény Mauzóleum rekonstrukciója Pécsen. A műemlék fejlesztését egy csaknem 900 millió forintos támogatással ...

F.A.L.U. fesztivál

Mintegy háromszáz programmal várja a látogatókat a Falvak Ahol Lehetetlen Unatkozni (F.A.L.U.) elnevezésű összművészeti fesztivál, amelyet két év kihagyás ...

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének kollégái a néhány hete elhunyt Haumann Péter helyére.

Múzeumok éjszakája

Huszadik alkalommal rendezik meg országszerte június 25-én a Múzeumok éjszakáját, amelyen koncertek, tárlatvezetések, interaktív események várják hajnalig ...

Újra megrendezik a szegedi papucs napját

Mesébe illő papucsok, gyerektáncosok és gyerekfoglalkozások mellett papucsvásár is várja az érdeklődőket szombaton a Szent-Györgyi Albert Agórában, ahol ...

Várudvar Fesztivál

Várudvar Fesztivállal indul a balatoni régió új kulturális és gasztronómiai központja, a Szigliget Várudvar nyári szezonja június 17-19. közt.

 
Ez történt a héten

Nemzetközi Olimpiai Nap

Olimpiai bajnokok és ötkarikás érmesek köszöntötték együtt csütörtökön a Nemzetközi Olimpiai Napot.

Strandok éjszakája

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén ismét megrendezik a Strandok éjszakáját július 30-án, amikor várhatóan megtelnek a magyarországi fürdők.

22. Körös-völgyi Sokadalom

A péntektől vasárnapig tartó 22. Körös-völgyi Sokadalommal veszi kezdetét a Gyulai Várszínház augusztus 17-ig tartó 59. évada.

Szent Iván-éj

Különleges Szent Iván-éji programokkal várja a közönséget pénteken este a Fővárosi Állat- és Növénykert: színpadi műsor, tűzzsonglőr-bemutató, planetáriumi ...

Vizes vb 2022

Rasovszky Kristóf, a nyíltvízi úszóválogatott tagja készül a 19. FINA vizes világbajnokságra Balatonalmádiban.

Dómkerti Zenés Esték

Az Óbudai Danubia Zenekar koncertjével szombaton indul a Dómkerti Zenés Esték sorozat Szegeden, a Püspöki Székház udvarán.

 
 
weather failed, check feed URL