Gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díj

Harmadik alkalommal lehet jelölteket állítani a gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díjra, amelyekkel a kor kihívásaira praktikus és pragmatikus választ adó embereket ismeri el a Magyar Batthyány Alapítvány.

Bővebben...
 

München 2022.07.17-20. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Mapei Kft.

Dátum: 2022.04.01. péntek
 
 
 
 

A Mapei világszerte vezető szerepet tölt be a padló- és falburkolatokhoz való ragasztók, kiegészítő termékek, védő- és dekorációs bevonatok gyártásában.

A MAPEI Csoport 90 leányvállalattal rendelkezik világszerte, munkavállalóinak száma közel 10 500.
A Mapei az építőipar minden szektorában rendelkezik kellő szaktudással. Kínálatában több mint 5500 termék szerepel. A vállalat az éves forgalom 5%-át a kutatás-fejlesztésre fordítja, mivel számára a kutatás és az innováció a növekedés mozgatórugói.

85 éves pályafutása során több ezer globális projekt megvalósulásában vett részt a Föld legkülönfélébb pontjain – a legmodernebb komplexumoktól vagy a legbonyolultabb technikai megoldásokat igénylő projektektől a közberuházásokig és sportlétesítményekig, a legrangosabb múzeumoktól a történelmi épületek renoválásáig, az állami infrastrukturális fejlesztésektől a lakásokig, családi házakig.

A Mapei elsősorban a családokért van. Azok a megoldások, termékek melyeket mi adunk, teszik családok életét biztosabbá, nyugodtabbá, élhetőbbé.

 
 
 

A Mapei Kft. az építőipari segédanyaggyártás, - és forgalmazás egyik legjelentősebb piaci szereplője Magyarországon. 1991-ben jött létre az osztrák Mapei GmbH. alapításában, a Mapei S.p.A. leányvállalataként. A vállalat jelenleg több mint 247 főt foglalkoztat, forgalma 2021-ben elérte a 27 milliárd forintot. Évente több mint 100 000 tonna terméket állít elő, Sóskúton lévő 15 ezer négyzetméter területű gyárában.

 

Küldetésünk

A fenntartható fejlődés szem előtt tartásával, a tartós, környezetbarát termékeinkkel, megoldásainkkal és minden tudásunkkal segítsük az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában…és erre mindenkor készen állunk!

A Mapei Kft. értékei

Mi, a Mapei azon dolgozunk, hogy partnereink, valamint az általuk kiszolgált vásárlók környezettudatosan fejlesztett termékeink és szolgáltatásaink felhasználásával, hosszútávon egészséges és sikeres életet élhessenek. Biztosítjuk, hogy munkatársaink a cég céljainak elérésével megvalósíthassák saját személyes, egyéni céljaikat is. Olyan, mások számára fontos értékeken alapuló vállalati kultúrát teremtünk és működtetünk, amely a Mapei Kft. küldetését megvalósítani képes munkatársi csapatot biztosítja. A vállalati kultúra, amelyet dolgozóink, partnereink magukkal visznek az otthonaikba és környezetükbe, harmonikusabbá és jobbá teszi mindenki életét. Folyamatosan környezetbarát termékeket fejlesztünk ki, amelyek az emberek egészségére nem károsak és óvják a környezetünket. Képzéseken, rendezvényeken keresztül elérjük, hogy az építőipar résztvevői törekedjenek az etikus magatartásra és a legjobb minőségre. Hisszük, hogy az etikus magatartás az alapja annak, hogy az építőipar összes résztvevője – építtető, kivitelező, kereskedő – azt mondhassa egy-egy építkezés után: EZ IGEN, TELJESEN ELÉGEDETT VAGYOK! A Mapei Kft olyan ÉRTÉKEK szigorú betartásával működik, amelyek biztosítják azt, hogy Ön többet kapjon, mint amire számított!

SEGÍTSÉGNYÚJTÁS – Minden cselekedetünket, gondolatunkat a vevőink segítése irányítja, vezérli. Minden helyzetben segítjük Őket céljaik, a siker elérésében! Segítünk munkatársainknak, egymásnak, hogy elérjék céljaikat. Mindig rendelkezésre állunk.

SZAKTUDÁS – A partnereink és az építtetők felmerülő építési problémáira műszakilag csak jól megalapozott, biztos megoldásokat adunk. A szaktudásunkat folyamatosan fejlesztjük.

KÉPZÉSEK, OKTATÁSOK – Partnereinknek és munkatársainknak szükségleteikhez igazodó képzéseket, oktatásokat szervezünk annak érdekében, hogy tudásuk fejlődjön, naprakész legyen. Törődünk a tudásukkal.

MINŐSÉG – Az igényekhez igazodó, az igényeken alapuló kiváló minőségű termékek és szolgáltatások, melyeket folyamatosan fejlesztünk.

KIVÁLÓSÁG – Elvártnál mindig jobbat, többet adunk. Akkor is a gázra taposunk, fejlesztünk és magunkat is fejlesztjük, ha fél környi előnyünk van.

KIVÁLÓ LOGISZTIKA– Mindent megteszünk, hogy az árut a legrövidebb időn belül eljuttassuk a vevőhöz.

KEDVESSÉG, SZIMPÁTIA – Mindannyian, minden helyzetben kedvesek vagyunk a partnereinkkel és egymással.

Társadalmi felelőségvállalás

A Mapei Kft. támogatási politikájának fókuszában a szociális felelősségvállalás áll. Ennek keretében iskolákat, hátrányos helyzetű gyerekeket, sérülteket és fogyatékkal élőket támogat. CSR programjának további pillérei a környezet- és egészségbarát termékek, az etikus működés, valamint a tudásmegosztás. Ez utóbbi keretében rendszeres képzési programokkal hívja fel a szakma és a társadalom figyelmét az építőipari szakmák utánpótlásának fontosságára. A Mapei Kft. 2019-ben elnyerte a CSR Hungary Díjat.

Mapei Kft. az építőiparért, szakemberek támogatása

A Magyar Építőipari Szakember Közösséget 2016-ban azért hozta létre a Mapei Kft., mert szerette volna, hogy a jól dolgozó hazai szakembereket elismerje az ország. Ezért döntöttünk úgy, hogy egy olyan szakmai közösségi összefogást kezdeményezünk, amely során a hazai igényes, szakmailag képzett szakembereket egybe gyűjtjük, és kivételes lehetőségeket nyújtunk az építőipari szakemberek számára.

A tagok kiemelt szakmai képzéseken és rendezvényeken vehetnek részt. Speciális szakmai támogatásban, jogi, érdekvédelmi segítségnyújtásban részesülhetnek, valamint egyedi előnyökhöz is hozzájuthatnak.

A kontárok elleni védekezést segíti a Mapei Kft. új, minősített szakember képzése. Az elméleti és gyakorlati képzést követően a vizsgát eredményesen teljesítő szakemberek két évig jogosultak a „Mapei által minősített szakember” cím és védjegy használatára. Két év elteltével frissítő képzésekkel a minősítés meghosszabbítható.

Szakemberhiány elleni tevékenysége keretében a Mapei Kft. 4470 fő szakembert képzett 2021-ben. A vállalat által alapított Magyar Építőipari Szakember Közösség tagjainak száma jelenleg 3952 fő (2022.03.28.). Elindította a Mapei TV-t, mely naprakész tanácsokkal és tippekkel segíti az építőket és építtetőket.

2021-ben újra kiosztásra került a Mapei Kft. által alapított Mesterek Mestere díj.

Az építő szakmákat népszerűsítő programja keretében több általános iskolában tartott előadást az építőipar szépségeiről és perspektíváiról Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője. A program 2022-ben is folytatódik.

Támogatási programja keretében 2021-ben 22 szervezetet, egészségügyi intézményeket, iskolákat, sérült és fogyatékkal élőket segítő szervezeteket, sporteseményeket támogatott a Mapei Kft.

A Mapei Kft. második alkalommal mérte fel a szakemberhiányt, egy reprezentatív kutatás keretében.

2021-ben megalapításra került az ÉBI, azaz az Építőipari Bizalmi Index, melynek keretében felmérésre került a kontármunka mértéke, valamint a szakemberekbe vetett bizalom mértéke.

Több ezer globális projekt világszerte

A Mapei-nél úgy tekintünk a világra, mint egy hatalmas szabadtéri építési területre. Az egész világon fontos építkezések vannak termékeinknek és műszaki támogatásunknak köszönhetően: ez a kézzel fogható jele annak, hogy a Mapei mindenkor jelen van a globális építkezési színtéren.

A legizgalmasabb projekt a jövő építése.

„Egy kiváló minőségben elkészült szép és tartós burkolatnál, hőszigetelésénél, tetőszigetelésénél, bármilyen kivitelezési munkánál nincs is jobb ajánlólevél. Ez egyrészt múlik a munkát végző szakember szakértelmén, az évek alatt megszerzett komoly szakmai tapasztalatán, másrészt az alkalmazott kiváló minőségű segédanyagokon.” Markovich Béla

Néhány referencia projekt az elmúlt 30 évünkből https://www.mapei.com/hu/hu/projektek

Díjaink, elismeréseink

• 2003. Bronz Toll-Díj

• 2005. Construma Marketing Díj

• 2006. Legjobb munkahely

• 2008. ÉKE – „Az év kereskedőbarát beszállítója” megtisztelő díja

• 2008. Kiváló Építési Termék Mapetherm PS homlokzati hőszigetelő rendszer

• 2009. Business Superbrands Díj

• 2010. Business Superbrands Díj

• 2010. Az ÉVOSZ által átadott „Lechner Ödön-Díj” a szakmai képzés ügyének

támogatásáért

• 2011. D&B díja, miszerint a Mapei Kft.-vel való üzleti kapcsolat kialakításának

pénzügyi kockázata az átlagosnál kisebb

• 2012. Construma 2012. Stand szépségverseny különdíj

• 2013. Az Év Prospektusa 2013 díj

• 2014. Business Superbrands Díj

• 2014. Construma 2014 Legszebb stand díj

• 2015. Business Superbrands Díj

• 2015. Opten „A” minősítése

• 2015. Construma Díj 2015.

• 2015. Legjobb Munkahely díj

• 2016. Construma Díj 2016.

• 2016. Üzleti Etika díj

• 2017. Business Superbrands Díj

• 2017. Superbrands Díj

• 2017. Nemzetgazdasági Minisztérium Díj a sikeres vállalkozásokért, a hónap

beruházója díj

• 2018. Bisnode „AAA” tanúsítvány

• 2018. Construma Díj 2018.

• 2018. Superbrands Díj

• 2018. Business Superbrand Díj

• 2018. Opten „A” minősítése

• 2018. Legjobb ügyfélélmény díja

• 2018. Legtöbb ügyfélvélemény díja

• 2019. Construma Legszebb Stand díj

• 2019. Business Superbrands Díj

• 2019. Superbrands Díj

• 2019. CSR Hungary Díj 2019. Közös ügyek-közös felelősségek kategória

• 2020. Business Superbrands Díj

• 2021. Legjobb Női Munkahely Díj 2020

• 2021. Business Superbrands Díj

 
 

Kontakt adatok:

Név: Mapei Kft.

Telefonszám: +36 23 501 670

Email cím: mapei@mapei.hu

Weboldal: www.mapei.hu

 
 

Facebook: www.facebook.com/mapeihungary

Instagram: www.instagram.com/mapeihungary

Pinterest: www.pinterest.com/mapeihungary

LinkedIn: www.linkedin.com/company/mapei-hungary

Youtube: www.youtube.com/mapeihungary

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Ókeresztény Mauzóleum

Befejeződött a világörökség részét képező pécsi Ókeresztény Mauzóleum rekonstrukciója Pécsen. A műemlék fejlesztését egy csaknem 900 millió forintos támogatással ...

F.A.L.U. fesztivál

Mintegy háromszáz programmal várja a látogatókat a Falvak Ahol Lehetetlen Unatkozni (F.A.L.U.) elnevezésű összművészeti fesztivál, amelyet két év kihagyás ...

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének kollégái a néhány hete elhunyt Haumann Péter helyére.

Múzeumok éjszakája

Huszadik alkalommal rendezik meg országszerte június 25-én a Múzeumok éjszakáját, amelyen koncertek, tárlatvezetések, interaktív események várják hajnalig ...

Újra megrendezik a szegedi papucs napját

Mesébe illő papucsok, gyerektáncosok és gyerekfoglalkozások mellett papucsvásár is várja az érdeklődőket szombaton a Szent-Györgyi Albert Agórában, ahol ...

Várudvar Fesztivál

Várudvar Fesztivállal indul a balatoni régió új kulturális és gasztronómiai központja, a Szigliget Várudvar nyári szezonja június 17-19. közt.

 
Ez történt a héten

Nemzetközi Olimpiai Nap

Olimpiai bajnokok és ötkarikás érmesek köszöntötték együtt csütörtökön a Nemzetközi Olimpiai Napot.

Strandok éjszakája

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén ismét megrendezik a Strandok éjszakáját július 30-án, amikor várhatóan megtelnek a magyarországi fürdők.

22. Körös-völgyi Sokadalom

A péntektől vasárnapig tartó 22. Körös-völgyi Sokadalommal veszi kezdetét a Gyulai Várszínház augusztus 17-ig tartó 59. évada.

Szent Iván-éj

Különleges Szent Iván-éji programokkal várja a közönséget pénteken este a Fővárosi Állat- és Növénykert: színpadi műsor, tűzzsonglőr-bemutató, planetáriumi ...

Vizes vb 2022

Rasovszky Kristóf, a nyíltvízi úszóválogatott tagja készül a 19. FINA vizes világbajnokságra Balatonalmádiban.

Dómkerti Zenés Esték

Az Óbudai Danubia Zenekar koncertjével szombaton indul a Dómkerti Zenés Esték sorozat Szegeden, a Püspöki Székház udvarán.

 
 
weather failed, check feed URL