Glass Art NOW!

A velencei Ateneo Venetóban mutatkozhat be a Glass Art NOW! című, csoportos magyar üvegművészeti kiállítás szeptember 1. és 15. között, a 7. The Venice Glass Week nemzetközi üvegművészeti fesztivál keretében.

Bővebben...
 

Styl Brno 2023.08.19-21. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Mapei Kft.

Dátum: 2023.02.24. péntek
 
 
 
 

A Mapei világszerte vezető szerepet tölt be a padló- és falburkolatokhoz való ragasztók, kiegészítő termékek, védő- és dekorációs bevonatok gyártásában.

A MAPEI Csoport 90 leányvállalattal rendelkezik világszerte, munkavállalóinak száma közel 10 500.
A Mapei az építőipar minden szektorában rendelkezik kellő szaktudással. Kínálatában több mint 5500 termék szerepel. A vállalat az éves forgalom 5%-át a kutatás-fejlesztésre fordítja, mivel számára a kutatás és az innováció a növekedés mozgatórugói.

85 éves pályafutása során több ezer globális projekt megvalósulásában vett részt a Föld legkülönfélébb pontjain – a legmodernebb komplexumoktól vagy a legbonyolultabb technikai megoldásokat igénylő projektektől a közberuházásokig és sportlétesítményekig, a legrangosabb múzeumoktól a történelmi épületek renoválásáig, az állami infrastrukturális fejlesztésektől a lakásokig, családi házakig.

A Mapei elsősorban a családokért van. Azok a megoldások, termékek melyeket mi adunk, teszik családok életét biztosabbá, nyugodtabbá, élhetőbbé.

 
 
 

A Mapei Kft. az építőipari segédanyaggyártás, - és forgalmazás egyik legjelentősebb piaci szereplője Magyarországon. 1991-ben jött létre az osztrák Mapei GmbH. alapításában, a Mapei S.p.A. leányvállalataként. A vállalat jelenleg több mint 247 főt foglalkoztat, forgalma 2021-ben elérte a 27 milliárd forintot. Évente több mint 100 000 tonna terméket állít elő, Sóskúton lévő 15 ezer négyzetméter területű gyárában.

 

Küldetésünk

A fenntartható fejlődés szem előtt tartásával, a tartós, környezetbarát termékeinkkel, megoldásainkkal és minden tudásunkkal segítsük az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában…és erre mindenkor készen állunk!

A Mapei Kft. értékei

Mi, a Mapei azon dolgozunk, hogy partnereink, valamint az általuk kiszolgált vásárlók környezettudatosan fejlesztett termékeink és szolgáltatásaink felhasználásával, hosszútávon egészséges és sikeres életet élhessenek. Biztosítjuk, hogy munkatársaink a cég céljainak elérésével megvalósíthassák saját személyes, egyéni céljaikat is. Olyan, mások számára fontos értékeken alapuló vállalati kultúrát teremtünk és működtetünk, amely a Mapei Kft. küldetését megvalósítani képes munkatársi csapatot biztosítja. A vállalati kultúra, amelyet dolgozóink, partnereink magukkal visznek az otthonaikba és környezetükbe, harmonikusabbá és jobbá teszi mindenki életét. Folyamatosan környezetbarát termékeket fejlesztünk ki, amelyek az emberek egészségére nem károsak és óvják a környezetünket. Képzéseken, rendezvényeken keresztül elérjük, hogy az építőipar résztvevői törekedjenek az etikus magatartásra és a legjobb minőségre. Hisszük, hogy az etikus magatartás az alapja annak, hogy az építőipar összes résztvevője – építtető, kivitelező, kereskedő – azt mondhassa egy-egy építkezés után: EZ IGEN, TELJESEN ELÉGEDETT VAGYOK! A Mapei Kft olyan ÉRTÉKEK szigorú betartásával működik, amelyek biztosítják azt, hogy Ön többet kapjon, mint amire számított!

SEGÍTSÉGNYÚJTÁS – Minden cselekedetünket, gondolatunkat a vevőink segítése irányítja, vezérli. Minden helyzetben segítjük Őket céljaik, a siker elérésében! Segítünk munkatársainknak, egymásnak, hogy elérjék céljaikat. Mindig rendelkezésre állunk.

SZAKTUDÁS – A partnereink és az építtetők felmerülő építési problémáira műszakilag csak jól megalapozott, biztos megoldásokat adunk. A szaktudásunkat folyamatosan fejlesztjük.

KÉPZÉSEK, OKTATÁSOK – Partnereinknek és munkatársainknak szükségleteikhez igazodó képzéseket, oktatásokat szervezünk annak érdekében, hogy tudásuk fejlődjön, naprakész legyen. Törődünk a tudásukkal.

MINŐSÉG – Az igényekhez igazodó, az igényeken alapuló kiváló minőségű termékek és szolgáltatások, melyeket folyamatosan fejlesztünk.

KIVÁLÓSÁG – Elvártnál mindig jobbat, többet adunk. Akkor is a gázra taposunk, fejlesztünk és magunkat is fejlesztjük, ha fél környi előnyünk van.

KIVÁLÓ LOGISZTIKA– Mindent megteszünk, hogy az árut a legrövidebb időn belül eljuttassuk a vevőhöz.

KEDVESSÉG, SZIMPÁTIA – Mindannyian, minden helyzetben kedvesek vagyunk a partnereinkkel és egymással.

Társadalmi felelőségvállalás

A Mapei Kft. támogatási politikájának fókuszában a szociális felelősségvállalás áll. Ennek keretében iskolákat, hátrányos helyzetű gyerekeket, sérülteket és fogyatékkal élőket támogat. CSR programjának további pillérei a környezet- és egészségbarát termékek, az etikus működés, valamint a tudásmegosztás. Ez utóbbi keretében rendszeres képzési programokkal hívja fel a szakma és a társadalom figyelmét az építőipari szakmák utánpótlásának fontosságára. A Mapei Kft. 2019-ben elnyerte a CSR Hungary Díjat.

Mapei Kft. az építőiparért, szakemberek támogatása

A Magyar Építőipari Szakember Közösséget 2016-ban azért hozta létre a Mapei Kft., mert szerette volna, hogy a jól dolgozó hazai szakembereket elismerje az ország. Ezért döntöttünk úgy, hogy egy olyan szakmai közösségi összefogást kezdeményezünk, amely során a hazai igényes, szakmailag képzett szakembereket egybe gyűjtjük, és kivételes lehetőségeket nyújtunk az építőipari szakemberek számára.

A tagok kiemelt szakmai képzéseken és rendezvényeken vehetnek részt. Speciális szakmai támogatásban, jogi, érdekvédelmi segítségnyújtásban részesülhetnek, valamint egyedi előnyökhöz is hozzájuthatnak.

A kontárok elleni védekezést segíti a Mapei Kft. új, minősített szakember képzése. Az elméleti és gyakorlati képzést követően a vizsgát eredményesen teljesítő szakemberek két évig jogosultak a „Mapei által minősített szakember” cím és védjegy használatára. Két év elteltével frissítő képzésekkel a minősítés meghosszabbítható.

Szakemberhiány elleni tevékenysége keretében a Mapei Kft. 4470 fő szakembert képzett 2021-ben. A vállalat által alapított Magyar Építőipari Szakember Közösség tagjainak száma jelenleg 3952 fő (2022.03.28.). Elindította a Mapei TV-t, mely naprakész tanácsokkal és tippekkel segíti az építőket és építtetőket.

2021-ben újra kiosztásra került a Mapei Kft. által alapított Mesterek Mestere díj.

Az építő szakmákat népszerűsítő programja keretében több általános iskolában tartott előadást az építőipar szépségeiről és perspektíváiról Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője. A program 2022-ben is folytatódik.

Támogatási programja keretében 2021-ben 22 szervezetet, egészségügyi intézményeket, iskolákat, sérült és fogyatékkal élőket segítő szervezeteket, sporteseményeket támogatott a Mapei Kft.

A Mapei Kft. második alkalommal mérte fel a szakemberhiányt, egy reprezentatív kutatás keretében.

2021-ben megalapításra került az ÉBI, azaz az Építőipari Bizalmi Index, melynek keretében felmérésre került a kontármunka mértéke, valamint a szakemberekbe vetett bizalom mértéke.

Több ezer globális projekt világszerte

A Mapei-nél úgy tekintünk a világra, mint egy hatalmas szabadtéri építési területre. Az egész világon fontos építkezések vannak termékeinknek és műszaki támogatásunknak köszönhetően: ez a kézzel fogható jele annak, hogy a Mapei mindenkor jelen van a globális építkezési színtéren.

A legizgalmasabb projekt a jövő építése.

„Egy kiváló minőségben elkészült szép és tartós burkolatnál, hőszigetelésénél, tetőszigetelésénél, bármilyen kivitelezési munkánál nincs is jobb ajánlólevél. Ez egyrészt múlik a munkát végző szakember szakértelmén, az évek alatt megszerzett komoly szakmai tapasztalatán, másrészt az alkalmazott kiváló minőségű segédanyagokon.” Markovich Béla

Néhány referencia projekt az elmúlt 30 évünkből https://www.mapei.com/hu/hu/projektek

Díjaink, elismeréseink

• 2003. Bronz Toll-Díj

• 2005. Construma Marketing Díj

• 2006. Legjobb munkahely

• 2008. ÉKE – „Az év kereskedőbarát beszállítója” megtisztelő díja

• 2008. Kiváló Építési Termék Mapetherm PS homlokzati hőszigetelő rendszer

• 2009. Business Superbrands Díj

• 2010. Business Superbrands Díj

• 2010. Az ÉVOSZ által átadott „Lechner Ödön-Díj” a szakmai képzés ügyének

támogatásáért

• 2011. D&B díja, miszerint a Mapei Kft.-vel való üzleti kapcsolat kialakításának

pénzügyi kockázata az átlagosnál kisebb

• 2012. Construma 2012. Stand szépségverseny különdíj

• 2013. Az Év Prospektusa 2013 díj

• 2014. Business Superbrands Díj

• 2014. Construma 2014 Legszebb stand díj

• 2015. Business Superbrands Díj

• 2015. Opten „A” minősítése

• 2015. Construma Díj 2015.

• 2015. Legjobb Munkahely díj

• 2016. Construma Díj 2016.

• 2016. Üzleti Etika díj

• 2017. Business Superbrands Díj

• 2017. Superbrands Díj

• 2017. Nemzetgazdasági Minisztérium Díj a sikeres vállalkozásokért, a hónap

beruházója díj

• 2018. Bisnode „AAA” tanúsítvány

• 2018. Construma Díj 2018.

• 2018. Superbrands Díj

• 2018. Business Superbrand Díj

• 2018. Opten „A” minősítése

• 2018. Legjobb ügyfélélmény díja

• 2018. Legtöbb ügyfélvélemény díja

• 2019. Construma Legszebb Stand díj

• 2019. Business Superbrands Díj

• 2019. Superbrands Díj

• 2019. CSR Hungary Díj 2019. Közös ügyek-közös felelősségek kategória

• 2020. Business Superbrands Díj

• 2021. Legjobb Női Munkahely Díj 2020

• 2021. Business Superbrands Díj

 
 

Kontakt adatok:

Név: Mapei Kft.

Telefonszám: +36 23 501 670

Email cím: mapei@mapei.hu

Weboldal: www.mapei.hu

 
 

Facebook: www.facebook.com/mapeihungary

Instagram: www.instagram.com/mapeihungary

Pinterest: www.pinterest.com/mapeihungary

LinkedIn: www.linkedin.com/company/mapei-hungary

Youtube: www.youtube.com/mapeihungary

 
Kapcsolódó linkek
Kapcsolódó cikkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Művészetek Völgye

Idén is saját színdarabbal és csaknem 500 további programmal várja a fesztiválozókat a Művészetek Völgye július 21. és 30. között Kapolcsra, Vigántpetendre ...

A Széchenyi-hegyi Gyermekvasút 75. születésnapi ünnepsége

Alkalmi kiállítás nyílt 2023. április 11-én. A vasút építését 1948. április 11-én kezdték meg.

MVM Koncertek - A Zongora sorozat

Hat magyar zongoraművész ad szólókoncertet szombaton és vasárnap a budapesti Festetics Palotában az MVM Koncertek - A Zongora sorozatban.

Színházi olimpia

Madách 200 címmel nyílik meg vasárnap az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet (OSZMI) kiállítása a Nemzeti Színházban a 10. Színházi olimpia keretében; ...

Kajak-kenu vk

Kajak-kenuban az idei év első nemzetközi eseménye az éppen egy hónap múlva kezdődő világkupa szegedi állomása lesz, amelyre 53 ország jelezte részvételi ...

Károly király halálának 100. évfordulója

Emlékkiállítás nyílik a gyulai Almásy-kastélyban Habsburg Károly király halálának 100. évfordulója alkalmából. A tárlatot a Madeirai Levéltár és Könyvtár, ...

 
Ez történt a héten

Boglya Feszt

Először rendezik meg a Boglya Feszt öko-művészeti fesztivált június 23. és 25. között a Tisza-tónál öt településen: Tiszadorogmán, Egyeken, Ároktőn, Tiszabábolnán ...

Művészetek Völgye

Csaknem 2200 zenei, irodalmi, színházi, családi és egyéb programmal várja a látogatókat július 21. és 30. között Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden.

Avasi Borangolás

Idén immár tizenegyedik alkalommal rendezik meg az Avasai Borangolást Miskolcon, ahol május 11. és 13. között hatvannyolc programhelyszín és kilencvenhét ...

Dalszerző Expo

Ismert magyar és külföldi zenei szakemberek részvételével április 27-től június 8-ig rendezvénysorozattal jelentkezik a Dalszerző Expo az Artisjus fővárosi ...

A költészet napja

Huszonnégy órás versfolyamot rendez szerdán és csütörtökön a Békéscsabai Jókai Színház.

Húsvét

Hagyományos zengővárkonyi díszítéssel írt tojások a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeumban virágvasárnap.

 
 
weather failed, check feed URL