Gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díj

Harmadik alkalommal lehet jelölteket állítani a gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díjra, amelyekkel a kor kihívásaira praktikus és pragmatikus választ adó embereket ismeri el a Magyar Batthyány Alapítvány.

Bővebben...
 

München 2022.07.17-20. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

BWT Hungária Víztechnikai Kft.

Dátum: 2022.04.12. kedd
 
 
 
 

A nevünk maga a küldetésünk: feladatunknak tekintjük azt, hogy a lehető legjobb termékeket és szolgáltatásokat fejlesszük ki a vízkezeléshez. Sőt mi több: a víz a mi küldetésünk.

Gondoskodunk a higiéniáról, a biztonságról és az egészségről a vízzel való mindennapi kapcsolat során. Nap mint nap újabb és újabb innovatív vízkezelő megoldások után kutatunk, és azon dolgozunk, hogy továbbfejlesszük termékeinket.

Mindezt azzal az igénnyel tesszük, hogy ügyfeleinknek kiváló vízkezelő berendezéseket, technológiákat és szolgáltatásokat kínáljunk, és egyidejűleg megkíméljük kék bolygónk erőforrásait.

VÍZKEZELÉS OTTHONA SZÁMÁRA

Élvezze a BWT segítségével a kiváló vízminőséget éjjel-nappal!

 
 

A víz éjjel-nappal központi szerepet játszik az életünkben. A BWT víztechnológiája mindig és mindenhol a kiváló vízminőséget biztosítja az otthonában – pincétől a padlásig, a konyhától a fürdőszobáig, a fűtéstől a medencéig. A központilag szűrt, lágyvíz hatékonyan védi a csővezeték-rendszereket, a fűtőberendezéseket és a háztartási készülékeket a vízkőtől, valamint az egyéb lebegőanyagoktól. A BWT termékei azonban nemcsak higiéniát és védelmet biztosítanak, hanem összehasonlíthatatlanul jó közérzetet is. A selymesen lágy BWT víz nap, mint nap kényezteti bőrét, felpezsdíti az érzékekeit a zuhanyozás során. Hozzon ki többet a csapvizéből a BWT-vel: a Magnesium Mineralizered szűrt víz egy igazi ízélményt nyújt konyhájában – mindegy, hogy szomjoltóként tisztán issza, vagy tea és kávé készítéséhez használja.

VÁLLALATI ÜGYFELEK

„Nem minden víz egyforma.\"

Hogy miért kap el bennünket a lelkesedés, ha vízről van szó? Egész egyszerűen azért, mert évtizedek óta folytatunk kutatást és fejlesztést a vízzel kapcsolatban, és ezért nagyon magas szinten értjük a víztisztítás teljes spektrumát. Szinten mindenhol, ahol vízről van szó, találkozhatunk a BWT előremutató megoldásaival: a magánháztartásokban, a kereskedelemben és az iparban; a gyógyszer- és a biotechnológia iparban, szállodákban és kórházakban, ill. községekben és városokban.

 
 

Folyamatosan dolgozunk az olyan eljárások és termékek fejlesztésén, melyek a legkülönfélébb alkalmazási területek számára mindig kiváló vízminőséget biztosítanak. Tesszük ezt mindig azzal a célkitűzéssel, hogy csökkentsük a nyersanyag- és az energiafogyasztást, és így minimalizáljuk a CO2-kibocsátásokat. A legkorszerűbb technológiák alkalmazása, az innovatív szellemiségünk, valamint a környezetbarát, ökonomikus és ugyanakkor szociális megközelítésünk olyan vállalattá tesz bennünket, mely felismeri és vállalja a felelősségét.

Víztechnológia minden élethelyzetre

Amin a BWT márkajelzése látható, a mögött a BWT sokéves szaktudása rejlik – méghozzá a vízkezelés minden felhasználási területén. E tekintetben minden egyes termékünk maximális biztonságra, higiéniára és egészségre törekszik.

Elérhetőségek:

BWT Hungária kft.

Székhely: 2040 Budaörs, Keleti utca 7.;

Telephelyek: 2040 Budaörs, Keleti utca 7.;

8800 Nagykanizsa, Dózsa György utca 156.

Telefon: 23/430-480

Email: bwt@bwt.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Ókeresztény Mauzóleum

Befejeződött a világörökség részét képező pécsi Ókeresztény Mauzóleum rekonstrukciója Pécsen. A műemlék fejlesztését egy csaknem 900 millió forintos támogatással ...

F.A.L.U. fesztivál

Mintegy háromszáz programmal várja a látogatókat a Falvak Ahol Lehetetlen Unatkozni (F.A.L.U.) elnevezésű összművészeti fesztivál, amelyet két év kihagyás ...

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének kollégái a néhány hete elhunyt Haumann Péter helyére.

Múzeumok éjszakája

Huszadik alkalommal rendezik meg országszerte június 25-én a Múzeumok éjszakáját, amelyen koncertek, tárlatvezetések, interaktív események várják hajnalig ...

Újra megrendezik a szegedi papucs napját

Mesébe illő papucsok, gyerektáncosok és gyerekfoglalkozások mellett papucsvásár is várja az érdeklődőket szombaton a Szent-Györgyi Albert Agórában, ahol ...

Várudvar Fesztivál

Várudvar Fesztivállal indul a balatoni régió új kulturális és gasztronómiai központja, a Szigliget Várudvar nyári szezonja június 17-19. közt.

 
Ez történt a héten

Nemzetközi Olimpiai Nap

Olimpiai bajnokok és ötkarikás érmesek köszöntötték együtt csütörtökön a Nemzetközi Olimpiai Napot.

Strandok éjszakája

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén ismét megrendezik a Strandok éjszakáját július 30-án, amikor várhatóan megtelnek a magyarországi fürdők.

22. Körös-völgyi Sokadalom

A péntektől vasárnapig tartó 22. Körös-völgyi Sokadalommal veszi kezdetét a Gyulai Várszínház augusztus 17-ig tartó 59. évada.

Szent Iván-éj

Különleges Szent Iván-éji programokkal várja a közönséget pénteken este a Fővárosi Állat- és Növénykert: színpadi műsor, tűzzsonglőr-bemutató, planetáriumi ...

Vizes vb 2022

Rasovszky Kristóf, a nyíltvízi úszóválogatott tagja készül a 19. FINA vizes világbajnokságra Balatonalmádiban.

Dómkerti Zenés Esték

Az Óbudai Danubia Zenekar koncertjével szombaton indul a Dómkerti Zenés Esték sorozat Szegeden, a Püspöki Székház udvarán.

 
 
weather failed, check feed URL