Gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díj

Harmadik alkalommal lehet jelölteket állítani a gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díjra, amelyekkel a kor kihívásaira praktikus és pragmatikus választ adó embereket ismeri el a Magyar Batthyány Alapítvány.

Bővebben...
 

München 2022.07.17-20. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Konyha Möbel Kft.

Dátum: 2022.04.13. szerda
 
 
 
 

Cégünk az 2010-es évben alakult, 100%-ban magyar tulajdonban.
A csapatunk jelentős többsége már a kezdetekben is több mint tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezett a konyhabútor gyártás területén mind az egyedi, mind a nagyszériás termelés vonatkozásában.

Mai napig folyamatosan törekszünk arra, hogy partnereink igényeinek, azaz a mindenkori vásárlói kívánalmaknak megfelelően, széleskörűen helyt álljunk a konyhabútorgyártás piacán. Ezen törekvéseink sikerét jól mutatja a mára már széles körben Magyarország területén megtalálható partnereink egyre növekvő száma.

Nyíregyházi telephelyeinken több ezer négyzetméter alapterületen, magas műszaki felszereltséggel, korszerű technológiát alkalmazva sikeresen teljesíti vásárlói igényeit.

Kollegáink támogatásával igyekszünk a kor követelményeinek, és a minőségi elvárásainak megfelelni és ezeket folyamatosan a változó igények szerint fejleszteni.

Fontos még megemlíteni, hogy a fenntartható fejlődés érdekében cégünk minden területen kiemelt hangsúlyt fektet a környezettudatos folyamatok működtetésére.

A FANETTI termékcsalád cégünk Zászlóshajója, a négy stílust felölelő, összesen huszonhét modell, ötvenhat frontszín, tizenhét választható korpusz szín, tizenhét változatos színű munkalap kínálattal és több mint száz féle kialakítású szekrény modullal ill., több műszaki felszereltséget is kínáló lehetőségekkel áll a partnereink, így a fogyasztók rendelkezésére, melyet a mai napig is folyamatosan fejlesztünk. Biztosítva ezáltal, valamennyi ízlés és trend megvalósíthassa a számára ideális, hangulatos konyhabútort.

 
 

Konyhabútoraink:

klasszikus

magasfényű

modern

rusztikus

 
 

Elérhetőségek:

Konyha Möbel Kft.

4400 Nyíregyháza, Simai út 9.

Email: informacio@fanetti.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Ókeresztény Mauzóleum

Befejeződött a világörökség részét képező pécsi Ókeresztény Mauzóleum rekonstrukciója Pécsen. A műemlék fejlesztését egy csaknem 900 millió forintos támogatással ...

F.A.L.U. fesztivál

Mintegy háromszáz programmal várja a látogatókat a Falvak Ahol Lehetetlen Unatkozni (F.A.L.U.) elnevezésű összművészeti fesztivál, amelyet két év kihagyás ...

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének kollégái a néhány hete elhunyt Haumann Péter helyére.

Múzeumok éjszakája

Huszadik alkalommal rendezik meg országszerte június 25-én a Múzeumok éjszakáját, amelyen koncertek, tárlatvezetések, interaktív események várják hajnalig ...

Újra megrendezik a szegedi papucs napját

Mesébe illő papucsok, gyerektáncosok és gyerekfoglalkozások mellett papucsvásár is várja az érdeklődőket szombaton a Szent-Györgyi Albert Agórában, ahol ...

Várudvar Fesztivál

Várudvar Fesztivállal indul a balatoni régió új kulturális és gasztronómiai központja, a Szigliget Várudvar nyári szezonja június 17-19. közt.

 
Ez történt a héten

Nemzetközi Olimpiai Nap

Olimpiai bajnokok és ötkarikás érmesek köszöntötték együtt csütörtökön a Nemzetközi Olimpiai Napot.

Strandok éjszakája

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén ismét megrendezik a Strandok éjszakáját július 30-án, amikor várhatóan megtelnek a magyarországi fürdők.

22. Körös-völgyi Sokadalom

A péntektől vasárnapig tartó 22. Körös-völgyi Sokadalommal veszi kezdetét a Gyulai Várszínház augusztus 17-ig tartó 59. évada.

Szent Iván-éj

Különleges Szent Iván-éji programokkal várja a közönséget pénteken este a Fővárosi Állat- és Növénykert: színpadi műsor, tűzzsonglőr-bemutató, planetáriumi ...

Vizes vb 2022

Rasovszky Kristóf, a nyíltvízi úszóválogatott tagja készül a 19. FINA vizes világbajnokságra Balatonalmádiban.

Dómkerti Zenés Esték

Az Óbudai Danubia Zenekar koncertjével szombaton indul a Dómkerti Zenés Esték sorozat Szegeden, a Püspöki Székház udvarán.

 
 
weather failed, check feed URL