Gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díj

Harmadik alkalommal lehet jelölteket állítani a gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díjra, amelyekkel a kor kihívásaira praktikus és pragmatikus választ adó embereket ismeri el a Magyar Batthyány Alapítvány.

Bővebben...
 

München 2022.07.17-20. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Komax Thonauer Kft.

Dátum: 2022.05.09. hétfő
 
 
 
 

A Thonauer teljes körű megoldásokat kínál, elsősorban az autó-, az elektromos és az elektronikai ipari gyártás területén. Az elektromos vezetékek feldolgozásának technológiája központi szerepet tölt be a cég tevékenységben.

A Thonauer vállalatot Friedrich Thonauer alapította, 1988-ban. Nem sokkal ezután a Komax termékek forgalmazási jogát is elnyerte. A két vállalat között kialakított szoros üzleti és személyes együttműködés 2016-tól úgy változott, hogy a Komax lett a cégcsoport tulajdonosa. A Thonauer már a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetett az akkor még csak gyerekcipőben járó kelet-európai piacokon történő megjelenésre. A bécsi székhelyű Thonauer idővel a kelet-európai piac jelentős részén is megjelent irodákkal és szervizközpontokkal; Brnóban (CZ), Budakeszin (HU), Pozsonyban (SK), Zólyomban (SK), Bukarestben (RO), Temesváron (RO) és Kolozsváron (RO). Munkatársaink a gyártási folyamatok bevezetésével és optimalizálásával kapcsolatos szakértői tanácsadással és támogatással segíti elő a helyi és nemzetközi termelőegységek működését. A nemzetközi lefedettség hatalmas előnyt jelent a gyakran határokon átívelő ipari folyamatokat irányító ügyfeleink számára.

Az évek során egyre több céget és technológiát képviselő Thonauer napjainkban teljes körű ipari megoldásokat kínál a kábelfeldolgozás terén. Ezen technológiák egy részét a testvércégek berendezései biztosítják, de egy másik része az itthoni Budakeszi üzemben készül.

 
 

A keverő, mérő és adagoló rendszerek iránt támasztott igények korai felismerésének köszönhetően, az ezekre a feladatokra nyújtott megoldások nyújtják a Thonauer csoport másik legfontosabb tevékenységi körét. Termékválasztékunkat az EMC-árnyékoló anyagok és display-ablak megoldások teszik igazán teljessé.

A Thonauer vállalat hagyományaihoz híven, ügyfélközpontú szolgáltatásokkal – többek között az új ipari technológiák és rendszerek üzembe helyezésével, valamint gépkezelői és gépbeállítói képzések szervezésével – segíti elő a hatékonyabb működést. Kiterjedt szakértelmünk mellett a gyors és megbízható szolgáltatások is jelentős mértékben hozzájárulnak ügyfeleink körében kivívott népszerűségünkhöz.

 
 

Erőteljes közép- és kelet-európai jelenlétének köszönhetően a Thonauer tökéletes egységet alkot a Komax Group nemzetközi szerviz- és értékesítési hálózatával. A Thonauer csoport jelentős segítséget jelent a Komax számára a keleti piacok elérésében. A Thonauer csoport 2016 óta a Komax Holding AG leányvállalata.

ISO 9001:2015

A Thonauer mindig a legjobb minőségre törekszik. Ez nem csak azt jelenti, hogy a beszállítók kiváló minőségű termékekkel rendelkeznek, hanem azt is, hogy a szervezet folyamatai magas minőségi elvárásoknak felelnek meg. 2014-ban a vállalat megszerezte az ISO 9001:2008 tanúsítványt, melynek megújítása rendszeresen történik.

Termékek:

Kábelfeldolgozás

Keverés-, adagolás- és öntési technika

Elektromágneses árnyékolások, kijelző megoldások és hőmérséklet indikátor

Elérhetőségek:

Komax Thonauer Kft.

2092 Budakeszi, Cserszegi utca 2-6.

Tel.+36 23 884 151

Fax +36 23 884 164

info.bud@thonauer.com

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Ókeresztény Mauzóleum

Befejeződött a világörökség részét képező pécsi Ókeresztény Mauzóleum rekonstrukciója Pécsen. A műemlék fejlesztését egy csaknem 900 millió forintos támogatással ...

F.A.L.U. fesztivál

Mintegy háromszáz programmal várja a látogatókat a Falvak Ahol Lehetetlen Unatkozni (F.A.L.U.) elnevezésű összművészeti fesztivál, amelyet két év kihagyás ...

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének kollégái a néhány hete elhunyt Haumann Péter helyére.

Múzeumok éjszakája

Huszadik alkalommal rendezik meg országszerte június 25-én a Múzeumok éjszakáját, amelyen koncertek, tárlatvezetések, interaktív események várják hajnalig ...

Újra megrendezik a szegedi papucs napját

Mesébe illő papucsok, gyerektáncosok és gyerekfoglalkozások mellett papucsvásár is várja az érdeklődőket szombaton a Szent-Györgyi Albert Agórában, ahol ...

Várudvar Fesztivál

Várudvar Fesztivállal indul a balatoni régió új kulturális és gasztronómiai központja, a Szigliget Várudvar nyári szezonja június 17-19. közt.

 
Ez történt a héten

Nemzetközi Olimpiai Nap

Olimpiai bajnokok és ötkarikás érmesek köszöntötték együtt csütörtökön a Nemzetközi Olimpiai Napot.

Strandok éjszakája

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén ismét megrendezik a Strandok éjszakáját július 30-án, amikor várhatóan megtelnek a magyarországi fürdők.

22. Körös-völgyi Sokadalom

A péntektől vasárnapig tartó 22. Körös-völgyi Sokadalommal veszi kezdetét a Gyulai Várszínház augusztus 17-ig tartó 59. évada.

Szent Iván-éj

Különleges Szent Iván-éji programokkal várja a közönséget pénteken este a Fővárosi Állat- és Növénykert: színpadi műsor, tűzzsonglőr-bemutató, planetáriumi ...

Vizes vb 2022

Rasovszky Kristóf, a nyíltvízi úszóválogatott tagja készül a 19. FINA vizes világbajnokságra Balatonalmádiban.

Dómkerti Zenés Esték

Az Óbudai Danubia Zenekar koncertjével szombaton indul a Dómkerti Zenés Esték sorozat Szegeden, a Püspöki Székház udvarán.

 
 
weather failed, check feed URL