Kárpát-medencei Mézfesztivál 2022.12.03-04. Zalaegerszeg

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Komax Thonauer Kft.

Dátum: 2022.05.09. hétfő
 
 
 
 

A Thonauer teljes körű megoldásokat kínál, elsősorban az autó-, az elektromos és az elektronikai ipari gyártás területén. Az elektromos vezetékek feldolgozásának technológiája központi szerepet tölt be a cég tevékenységben.

A Thonauer vállalatot Friedrich Thonauer alapította, 1988-ban. Nem sokkal ezután a Komax termékek forgalmazási jogát is elnyerte. A két vállalat között kialakított szoros üzleti és személyes együttműködés 2016-tól úgy változott, hogy a Komax lett a cégcsoport tulajdonosa. A Thonauer már a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetett az akkor még csak gyerekcipőben járó kelet-európai piacokon történő megjelenésre. A bécsi székhelyű Thonauer idővel a kelet-európai piac jelentős részén is megjelent irodákkal és szervizközpontokkal; Brnóban (CZ), Budakeszin (HU), Pozsonyban (SK), Zólyomban (SK), Bukarestben (RO), Temesváron (RO) és Kolozsváron (RO). Munkatársaink a gyártási folyamatok bevezetésével és optimalizálásával kapcsolatos szakértői tanácsadással és támogatással segíti elő a helyi és nemzetközi termelőegységek működését. A nemzetközi lefedettség hatalmas előnyt jelent a gyakran határokon átívelő ipari folyamatokat irányító ügyfeleink számára.

Az évek során egyre több céget és technológiát képviselő Thonauer napjainkban teljes körű ipari megoldásokat kínál a kábelfeldolgozás terén. Ezen technológiák egy részét a testvércégek berendezései biztosítják, de egy másik része az itthoni Budakeszi üzemben készül.

 
 

A keverő, mérő és adagoló rendszerek iránt támasztott igények korai felismerésének köszönhetően, az ezekre a feladatokra nyújtott megoldások nyújtják a Thonauer csoport másik legfontosabb tevékenységi körét. Termékválasztékunkat az EMC-árnyékoló anyagok és display-ablak megoldások teszik igazán teljessé.

A Thonauer vállalat hagyományaihoz híven, ügyfélközpontú szolgáltatásokkal – többek között az új ipari technológiák és rendszerek üzembe helyezésével, valamint gépkezelői és gépbeállítói képzések szervezésével – segíti elő a hatékonyabb működést. Kiterjedt szakértelmünk mellett a gyors és megbízható szolgáltatások is jelentős mértékben hozzájárulnak ügyfeleink körében kivívott népszerűségünkhöz.

 
 

Erőteljes közép- és kelet-európai jelenlétének köszönhetően a Thonauer tökéletes egységet alkot a Komax Group nemzetközi szerviz- és értékesítési hálózatával. A Thonauer csoport jelentős segítséget jelent a Komax számára a keleti piacok elérésében. A Thonauer csoport 2016 óta a Komax Holding AG leányvállalata.

ISO 9001:2015

A Thonauer mindig a legjobb minőségre törekszik. Ez nem csak azt jelenti, hogy a beszállítók kiváló minőségű termékekkel rendelkeznek, hanem azt is, hogy a szervezet folyamatai magas minőségi elvárásoknak felelnek meg. 2014-ban a vállalat megszerezte az ISO 9001:2008 tanúsítványt, melynek megújítása rendszeresen történik.

Termékek:

Kábelfeldolgozás

Keverés-, adagolás- és öntési technika

Elektromágneses árnyékolások, kijelző megoldások és hőmérséklet indikátor

Elérhetőségek:

Komax Thonauer Kft.

2092 Budakeszi, Cserszegi utca 2-6.

Tel.+36 23 884 151

Fax +36 23 884 164

info.bud@thonauer.com

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Tóth Krisztina kapja az idei Bertók László Költészeti Díjat

Második alkalommal ítélte oda a kuratórium a Bertók Lászlóról elnevezett költészeti díjat, amelyet ezúttal Tóth Krisztina József Attila-díjas költő, író, ...

Campus Fesztivál

Jövőre ismét megrendezik az egyik legnagyobb magyar kulturális eseményt, a debreceni Campus Fesztivált, melyen már biztosan fellép Robin Schulz német dj-producer ...

Ismét Magyarországon a kerekesszékes vívás legjobbjai

Közel három év kihagyást követően rendezi meg a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) az IWAS kerekesszékes vívó világkupát. Az év legnagyobb hazai parasport ...

Képregényfesztivált rendeznek a szegedi Somogyi-könyvtárban

Kiállítások, előadások, kerekasztal-beszélgetések, örömrajzolás, gyermekprogramok, klasszikus és legújabb kínálatukat bemutató kiadók várják azokat, akik ...

Fotókiállítás a Fonóban

Január végéig látható a Fitos Dezső Társulat repertoárját bemutató Jövőnk a hagyomány! című fotókiállítás a Fonó Budai Zeneházban.

Indul a korcsolyaszezon a Városligeti Műjégpályán

Csütörtök reggel 9 órakor megnyitja kapuit a korcsolyázók előtt a Városligeti Műjégpálya.

 
Ez történt a héten

Átadták a Junior Prima Díjakat a magyar tudomány kategóriában

Idén is tíz fiatal tudós munkáját ismerték el Junior Prima Díjjal a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) által támogatott magyar tudomány kategóriájában.

Kováts Adél kapja a Páger Antal-színészdíjat

A díjat minden esztendőben az a színész érdemli ki, aki a leghűségesebb a makói születésű Páger Antal szellemi örökségéhez, és játékára jellemző a págeri ...

Deep Purple-koncert lesz jövő nyáron a Budapest Sportarénában

A hard rock és a heavy metál legendája, az angol Deep Purple ad koncertet 2023. július 16-án a Papp László Budapest Sportarénában.

X. Jubileumi Jótékonysági MikuLÁSS Futás

Jövő vasárnap rendezik meg a Margitszigeten a X. Jubileumi Jótékonysági MikuLÁSS Futást.

Fiatal Tetőfedők Világbajnoksága

Ezüstérmet szerzett a magyar bádogos csapat Svájcban, az IFD Fiatal Tetőfedők Világbajnokságán.

Michelin

Pesti István, a Michelin Guide francia étteremkalauz által idén két csillaggal kitüntetett tatai Platán Gourmet séfje az étterem konyhájában.

 
 
weather failed, check feed URL