Kárpát-medencei Mézfesztivál 2022.12.03-04. Zalaegerszeg

 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

AgroVIR Kft.

Dátum: 2022.05.20. péntek
 
 
 
 

Az AgroVIR egy innovatív gazdaságirányítási szoftver, mellyel lehetővé tesszük a teljes gazdaság digitalizálását. Ez hatékonyabb, fenntarthatóbb és megbízhatóbb gazdálkodást tesz lehetővé folyamatos szakmai fejlődéssel, miközben a lehető legkevesebb időt és energiát fordítjuk az adminisztrációra.

Valódi értéket akarunk teremteni minden gazdálkodó számára – függetlenül a földterület nagyságától vagy az agronómiai tevékenységétől – azáltal, hogy a mindennapi döntéshozatalt támogatjuk, valós gazdálkodási adatok alapján. Gazdaságról gazdaságra építjük az agrárium jövőjét.

HISSZÜK, HOGY A GAZDÁLKODÁS OKOS DIGITALIZÁLÁSÁVAL AZ AGROVIR KÉPESSÉ TEHETI...

a gazdákat céljaik elérésére, legyen szó gazdasági nyereségességről, társadalmi javulásról vagy környezetbarátabb, fenntarthatóbb működésről.

A tényleges gazdálkodási adatokból nyert információk révén kínálunk értéket, hogy támogatást nyújtsunk olyan jobb döntésekhez, amilyeneket a gazdálkodók önmagukban nem tudnának meghozni. A jobb döntések jövedelmezőbb gazdaságokat eredményeznek.

Az AgroVIR a gazdálkodási adatokból származó személyre szabott következtetéseket kombinálva az iparági társaktól származó (anonimizált és összesített) adatokkal képessé teszi a gazdálkodókat és a vállalatokat arra, hogy a lehető legjobban kiaknázzák a bennük rejlő lehetőségeket. Az általános jövedelmezőség javulását a digitális megoldások bevezetése táplálja, gyors lépésekkel haladva a javuló gazdasági hozamok felé vezető úton.

Az AgroVIR megoldásai 20 év szilárd szakmai tapasztalatán alapulnak. Olyan emberek alkották, akik együtt nőttek az iparággal, így felhőalapú szoftverünk mára már bizonyított eszköz a mezőgazdaság valós problémáinak kezelésére. Hisszük, hogy a digitális technológia segítségével lehetséges számunkra, gazdák számára, hogy legyőzzük a mai kihívásokat, jobb eredményeket érjünk el és növeljük vállalataink értékét.

DIGITÁLIS ESZKÖZ A NÖVEKEDÉSHEZ

 
 

Korszerű integrált megoldásaink lehetővé teszik, hogy tudatosabban fejleszd mezőgazdasági műveleteidet. Nagyobb hatékonyságot érhetsz el, részletesen nyomon követheted a folyamatokat, inputokat, termékeket és alkatrészeket. Maximálhatod csapatod tudását, és értékes felismerésekre tehetsz szert azáltal, hogy könnyen áttekinthető módon hozzáférhetsz egyedi, harmonizált adatainkhoz. Biztosítsd be magad a nagyobb átláthatóság és a redundancia révén, csökkentsd a kockázatokat és függőségeket. Legyen több pénzed a befektetésekre az erőforrásaid felhasználásának optimalizálásával, kezdj értékes adatokat felhalmozni, és fejleszd 21. századi módon vállalatod.

 
 

Az AgroVIR-t olyan élenjáró gazdák indították el Magyarországon, akik elhatározták, hogy megkérdőjelezik a mezőgazdaságban fennálló állapotokat, lehetővé téve bármely gazdálkodó számára, hogy intelligens digitális technológiával irányíthassa és fejleszthesse tevékenységét. Alapítóink mindig is tisztelték a nagyszerű gazdákat és a progresszív módszereket. Örömmel tölt el bennünket, hogy egyre több olyan gazdálkodót tudhatunk ügyfeleink között, akik előrébb viszik a világot azáltal, hogy fenntartható és hatékony módon termelnek.

Ügyfeleink a kezdetektől fogva mindig is számíthattak tanácsadó csapatunk szakértői támogatására. Az AgroVIR tanácsadói mély ismeretekkel és tapasztalattal rendelkeznek a mezőgazdasági üzemek és a növénytermesztés, állattenyésztés területén, és mindig készek választ nyújtani azoknak a gazdáknak, akik az AgroVIR segítségével finomhangolt folyamatok révén nagyobb kontrollt és magasabb profitot szeretnének elérni.

NEMZETKÖZI JELENLÉT

A kezdetektől fogva folyamatos növekedési pályán vagyunk Közép- és Kelet-Európában, regionális terjeszkedésünket dél-amerikai és közel-keleti projektek követték. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a mai kompetitív környezetben is, ahol számos farmmenedzsment szoftver elérhető, egyre több mezőgazdasági vállalat dönt az AgroVIR integrált megoldásainak bevezetése mellett.

Elérhetőségek:

AgroVIR Kft.

2040 Budaörs, Kinizsi u. 30.

Email: info@agrovir.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Tóth Krisztina kapja az idei Bertók László Költészeti Díjat

Második alkalommal ítélte oda a kuratórium a Bertók Lászlóról elnevezett költészeti díjat, amelyet ezúttal Tóth Krisztina József Attila-díjas költő, író, ...

Campus Fesztivál

Jövőre ismét megrendezik az egyik legnagyobb magyar kulturális eseményt, a debreceni Campus Fesztivált, melyen már biztosan fellép Robin Schulz német dj-producer ...

Ismét Magyarországon a kerekesszékes vívás legjobbjai

Közel három év kihagyást követően rendezi meg a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) az IWAS kerekesszékes vívó világkupát. Az év legnagyobb hazai parasport ...

Képregényfesztivált rendeznek a szegedi Somogyi-könyvtárban

Kiállítások, előadások, kerekasztal-beszélgetések, örömrajzolás, gyermekprogramok, klasszikus és legújabb kínálatukat bemutató kiadók várják azokat, akik ...

Fotókiállítás a Fonóban

Január végéig látható a Fitos Dezső Társulat repertoárját bemutató Jövőnk a hagyomány! című fotókiállítás a Fonó Budai Zeneházban.

Indul a korcsolyaszezon a Városligeti Műjégpályán

Csütörtök reggel 9 órakor megnyitja kapuit a korcsolyázók előtt a Városligeti Műjégpálya.

 
Ez történt a héten

Átadták a Junior Prima Díjakat a magyar tudomány kategóriában

Idén is tíz fiatal tudós munkáját ismerték el Junior Prima Díjjal a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) által támogatott magyar tudomány kategóriájában.

Kováts Adél kapja a Páger Antal-színészdíjat

A díjat minden esztendőben az a színész érdemli ki, aki a leghűségesebb a makói születésű Páger Antal szellemi örökségéhez, és játékára jellemző a págeri ...

Deep Purple-koncert lesz jövő nyáron a Budapest Sportarénában

A hard rock és a heavy metál legendája, az angol Deep Purple ad koncertet 2023. július 16-án a Papp László Budapest Sportarénában.

X. Jubileumi Jótékonysági MikuLÁSS Futás

Jövő vasárnap rendezik meg a Margitszigeten a X. Jubileumi Jótékonysági MikuLÁSS Futást.

Fiatal Tetőfedők Világbajnoksága

Ezüstérmet szerzett a magyar bádogos csapat Svájcban, az IFD Fiatal Tetőfedők Világbajnokságán.

Michelin

Pesti István, a Michelin Guide francia étteremkalauz által idén két csillaggal kitüntetett tatai Platán Gourmet séfje az étterem konyhájában.

 
 
weather failed, check feed URL