Gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díj

Harmadik alkalommal lehet jelölteket állítani a gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díjra, amelyekkel a kor kihívásaira praktikus és pragmatikus választ adó embereket ismeri el a Magyar Batthyány Alapítvány.

Bővebben...
 

München 2022.07.17-20. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

AgroVIR Kft.

Dátum: 2022.05.20. péntek
 
 
 
 

Az AgroVIR egy innovatív gazdaságirányítási szoftver, mellyel lehetővé tesszük a teljes gazdaság digitalizálását. Ez hatékonyabb, fenntarthatóbb és megbízhatóbb gazdálkodást tesz lehetővé folyamatos szakmai fejlődéssel, miközben a lehető legkevesebb időt és energiát fordítjuk az adminisztrációra.

Valódi értéket akarunk teremteni minden gazdálkodó számára – függetlenül a földterület nagyságától vagy az agronómiai tevékenységétől – azáltal, hogy a mindennapi döntéshozatalt támogatjuk, valós gazdálkodási adatok alapján. Gazdaságról gazdaságra építjük az agrárium jövőjét.

HISSZÜK, HOGY A GAZDÁLKODÁS OKOS DIGITALIZÁLÁSÁVAL AZ AGROVIR KÉPESSÉ TEHETI...

a gazdákat céljaik elérésére, legyen szó gazdasági nyereségességről, társadalmi javulásról vagy környezetbarátabb, fenntarthatóbb működésről.

A tényleges gazdálkodási adatokból nyert információk révén kínálunk értéket, hogy támogatást nyújtsunk olyan jobb döntésekhez, amilyeneket a gazdálkodók önmagukban nem tudnának meghozni. A jobb döntések jövedelmezőbb gazdaságokat eredményeznek.

Az AgroVIR a gazdálkodási adatokból származó személyre szabott következtetéseket kombinálva az iparági társaktól származó (anonimizált és összesített) adatokkal képessé teszi a gazdálkodókat és a vállalatokat arra, hogy a lehető legjobban kiaknázzák a bennük rejlő lehetőségeket. Az általános jövedelmezőség javulását a digitális megoldások bevezetése táplálja, gyors lépésekkel haladva a javuló gazdasági hozamok felé vezető úton.

Az AgroVIR megoldásai 20 év szilárd szakmai tapasztalatán alapulnak. Olyan emberek alkották, akik együtt nőttek az iparággal, így felhőalapú szoftverünk mára már bizonyított eszköz a mezőgazdaság valós problémáinak kezelésére. Hisszük, hogy a digitális technológia segítségével lehetséges számunkra, gazdák számára, hogy legyőzzük a mai kihívásokat, jobb eredményeket érjünk el és növeljük vállalataink értékét.

DIGITÁLIS ESZKÖZ A NÖVEKEDÉSHEZ

 
 

Korszerű integrált megoldásaink lehetővé teszik, hogy tudatosabban fejleszd mezőgazdasági műveleteidet. Nagyobb hatékonyságot érhetsz el, részletesen nyomon követheted a folyamatokat, inputokat, termékeket és alkatrészeket. Maximálhatod csapatod tudását, és értékes felismerésekre tehetsz szert azáltal, hogy könnyen áttekinthető módon hozzáférhetsz egyedi, harmonizált adatainkhoz. Biztosítsd be magad a nagyobb átláthatóság és a redundancia révén, csökkentsd a kockázatokat és függőségeket. Legyen több pénzed a befektetésekre az erőforrásaid felhasználásának optimalizálásával, kezdj értékes adatokat felhalmozni, és fejleszd 21. századi módon vállalatod.

 
 

Az AgroVIR-t olyan élenjáró gazdák indították el Magyarországon, akik elhatározták, hogy megkérdőjelezik a mezőgazdaságban fennálló állapotokat, lehetővé téve bármely gazdálkodó számára, hogy intelligens digitális technológiával irányíthassa és fejleszthesse tevékenységét. Alapítóink mindig is tisztelték a nagyszerű gazdákat és a progresszív módszereket. Örömmel tölt el bennünket, hogy egyre több olyan gazdálkodót tudhatunk ügyfeleink között, akik előrébb viszik a világot azáltal, hogy fenntartható és hatékony módon termelnek.

Ügyfeleink a kezdetektől fogva mindig is számíthattak tanácsadó csapatunk szakértői támogatására. Az AgroVIR tanácsadói mély ismeretekkel és tapasztalattal rendelkeznek a mezőgazdasági üzemek és a növénytermesztés, állattenyésztés területén, és mindig készek választ nyújtani azoknak a gazdáknak, akik az AgroVIR segítségével finomhangolt folyamatok révén nagyobb kontrollt és magasabb profitot szeretnének elérni.

NEMZETKÖZI JELENLÉT

A kezdetektől fogva folyamatos növekedési pályán vagyunk Közép- és Kelet-Európában, regionális terjeszkedésünket dél-amerikai és közel-keleti projektek követték. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a mai kompetitív környezetben is, ahol számos farmmenedzsment szoftver elérhető, egyre több mezőgazdasági vállalat dönt az AgroVIR integrált megoldásainak bevezetése mellett.

Elérhetőségek:

AgroVIR Kft.

2040 Budaörs, Kinizsi u. 30.

Email: info@agrovir.hu

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Ókeresztény Mauzóleum

Befejeződött a világörökség részét képező pécsi Ókeresztény Mauzóleum rekonstrukciója Pécsen. A műemlék fejlesztését egy csaknem 900 millió forintos támogatással ...

F.A.L.U. fesztivál

Mintegy háromszáz programmal várja a látogatókat a Falvak Ahol Lehetetlen Unatkozni (F.A.L.U.) elnevezésű összművészeti fesztivál, amelyet két év kihagyás ...

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének kollégái a néhány hete elhunyt Haumann Péter helyére.

Múzeumok éjszakája

Huszadik alkalommal rendezik meg országszerte június 25-én a Múzeumok éjszakáját, amelyen koncertek, tárlatvezetések, interaktív események várják hajnalig ...

Újra megrendezik a szegedi papucs napját

Mesébe illő papucsok, gyerektáncosok és gyerekfoglalkozások mellett papucsvásár is várja az érdeklődőket szombaton a Szent-Györgyi Albert Agórában, ahol ...

Várudvar Fesztivál

Várudvar Fesztivállal indul a balatoni régió új kulturális és gasztronómiai központja, a Szigliget Várudvar nyári szezonja június 17-19. közt.

 
Ez történt a héten

Nemzetközi Olimpiai Nap

Olimpiai bajnokok és ötkarikás érmesek köszöntötték együtt csütörtökön a Nemzetközi Olimpiai Napot.

Strandok éjszakája

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén ismét megrendezik a Strandok éjszakáját július 30-án, amikor várhatóan megtelnek a magyarországi fürdők.

22. Körös-völgyi Sokadalom

A péntektől vasárnapig tartó 22. Körös-völgyi Sokadalommal veszi kezdetét a Gyulai Várszínház augusztus 17-ig tartó 59. évada.

Szent Iván-éj

Különleges Szent Iván-éji programokkal várja a közönséget pénteken este a Fővárosi Állat- és Növénykert: színpadi műsor, tűzzsonglőr-bemutató, planetáriumi ...

Vizes vb 2022

Rasovszky Kristóf, a nyíltvízi úszóválogatott tagja készül a 19. FINA vizes világbajnokságra Balatonalmádiban.

Dómkerti Zenés Esték

Az Óbudai Danubia Zenekar koncertjével szombaton indul a Dómkerti Zenés Esték sorozat Szegeden, a Püspöki Székház udvarán.

 
 
weather failed, check feed URL