Gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díj

Harmadik alkalommal lehet jelölteket állítani a gróf Batthyány Lajos- és gróf Zichy Antónia-díjra, amelyekkel a kor kihívásaira praktikus és pragmatikus választ adó embereket ismeri el a Magyar Batthyány Alapítvány.

Bővebben...
 

München 2022.07.17-20. 
Varga Károly
mesterszakács
Magyar Gasztronómiai Világbajnok Bács-Kiskun megye szülöttje
 

Sári Metál Kft.

Dátum: 2022.05.24. kedd
 
 
 
 

A Sári Metál Ipari és Szolgáltató Kft 2008 márciusában alakult, amely 100%-ban magántulajdonban lévő családi vállalkozás.

Társaságunk vezetése a cégalapítást követően célkitűzésének tartotta a megrendelői megelégedettséget tükröző, kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatok megteremtését és ennek érdekében kötelezettséget vállal a jogszabályok és a külső-belső szabályozók betartására, teljesítésére. Az elmúlt évek alatt sikerült egy stabil gazdasági mutatóval és folyamatosan fejlődő technológiai háttérrel rendelkező elismert céggé fejlődnünk. Ugyanolyan fontos számunkra, hogy folyamatosan bővítsük kompetenciáinkat és szolgáltatásainkat a piacokon növekvő igényekkel összhangban.

A folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettségünk tükrözi szolgáltatási, feldolgozási és innovatív termékpalettánkat is.

Cégünk megalakulásakor fő tevékenységi körünk a lakatosipari alkatrészek, fémszerkezetek gyártása volt, helyszíni szereléssel kombinálva. Kerítések, korlátok, lépcsőházak gyártása. Azonban vezetésünk egy nagyobb és kiterjesztett gyártási konstrukciót képzelt el a jövőbeni fejlődés terén. Ezért került sor folyamatos cégen belüli egyeztetésekre, amelyek révén jutottunk el ahhoz a végső elhatározáshoz, hogy cégünk Lemezmegmunkáló céggé fejlődjön. Ezen fejlődés elkerülhetetlen része volt lemezalakító gépek beszerzése.

Tevékenységek

Cégünk a megrendelői igényeknek megfelelő komplex szolgáltatást nyújt.

Saját telephelyünkön végzett tevékenységek:

 
 

Lézervágás

Lángvágás

Élhajlítás

Menetvágás

 
 

Hegesztés

Ponthegesztés

Tervezés

Kiszállítás

Több éves együttműködés mellett, partner által végzett feladatok:

Tűzihorganyzás

 
 

Galvanizálás

Porfestés, KTL festés

Forgácsolás, esztergálás

Elérhetőségek:

Sári Metál Kft.

Cím: 2300 Ráckeve, Külterület, Hrsz: 0273/116

(Páskom Ipari Park, Bajcsy-Zsilinszky út)

Központi e-mail cím: info@sarimetal.hu

Központi tel.: +36-24/422-668

 
Kapcsolódó linkek


 


Hozzászólások:

név*
Hozzászólás
Szóljon hozzá!
 
 

Cikk küldés:

Név
E-mail
Kinek küldjük?
Hova küldjük?
Üzenet
 
 
 
Hírek

Ókeresztény Mauzóleum

Befejeződött a világörökség részét képező pécsi Ókeresztény Mauzóleum rekonstrukciója Pécsen. A műemlék fejlesztését egy csaknem 900 millió forintos támogatással ...

F.A.L.U. fesztivál

Mintegy háromszáz programmal várja a látogatókat a Falvak Ahol Lehetetlen Unatkozni (F.A.L.U.) elnevezésű összművészeti fesztivál, amelyet két év kihagyás ...

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének

Balázsovits Lajost választották a nemzet színészének kollégái a néhány hete elhunyt Haumann Péter helyére.

Múzeumok éjszakája

Huszadik alkalommal rendezik meg országszerte június 25-én a Múzeumok éjszakáját, amelyen koncertek, tárlatvezetések, interaktív események várják hajnalig ...

Újra megrendezik a szegedi papucs napját

Mesébe illő papucsok, gyerektáncosok és gyerekfoglalkozások mellett papucsvásár is várja az érdeklődőket szombaton a Szent-Györgyi Albert Agórában, ahol ...

Várudvar Fesztivál

Várudvar Fesztivállal indul a balatoni régió új kulturális és gasztronómiai központja, a Szigliget Várudvar nyári szezonja június 17-19. közt.

 
Ez történt a héten

Nemzetközi Olimpiai Nap

Olimpiai bajnokok és ötkarikás érmesek köszöntötték együtt csütörtökön a Nemzetközi Olimpiai Napot.

Strandok éjszakája

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén ismét megrendezik a Strandok éjszakáját július 30-án, amikor várhatóan megtelnek a magyarországi fürdők.

22. Körös-völgyi Sokadalom

A péntektől vasárnapig tartó 22. Körös-völgyi Sokadalommal veszi kezdetét a Gyulai Várszínház augusztus 17-ig tartó 59. évada.

Szent Iván-éj

Különleges Szent Iván-éji programokkal várja a közönséget pénteken este a Fővárosi Állat- és Növénykert: színpadi műsor, tűzzsonglőr-bemutató, planetáriumi ...

Vizes vb 2022

Rasovszky Kristóf, a nyíltvízi úszóválogatott tagja készül a 19. FINA vizes világbajnokságra Balatonalmádiban.

Dómkerti Zenés Esték

Az Óbudai Danubia Zenekar koncertjével szombaton indul a Dómkerti Zenés Esték sorozat Szegeden, a Püspöki Székház udvarán.

 
 
weather failed, check feed URL